Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar
mehmetbasli
03/05/2010, 18:43
bendende merhaba arkadaşlar ilkçıktığı günden itibaren tutulduğum puntoyu sıfır olmasada uzun bir aradan sonra ikinci el olarak sahip oldum. yabancı dil öğretmeniyim. aynı zaman da bilgisayar işi ile uğraştım memuriyete başlayınca bu işi hobi olarak yapmaya başladım. almanca ve ingilizceye hakimim dışarıda kaldığım dönemde auto bild ile tanıştım türkiyedeki lisansörü auto show dergisini ilk çıktığı 92 den bu yana takip etmekteyim. lise sonrası oto döşemecesi ve motorcuda bir kaç yıl çalıştım. öğretmen olmasaydım muhtemelen motor ustası olurdum.özellikle otomobil ve braizda elektronik, bilgisayar konusunda hatırı sayılır bilgi sahibiyim burada sorunlarımızı paylaşır destek oluruz düşüncesiyle yer almaktayım. benim le aynı zevki paylaşanlarla birarada olmaktan mutluyum.
PLaTiNuN
03/05/2010, 18:49
Aramıza hoş geldiniz keyifli forumlar...
kaptan_ahab
04/05/2010, 09:51
Hoşgeldiniz.
Aramıza hoşgeldiniz mehmet bey umarım hoşca vakit geçirirsiniz :)
hoşgeldin. aracın hayırlı olsun. kazasız belasız güle güle kullan. keyifli forumlar...
Aramıza hoşgeldiniz Mehmet bey,aracınız hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın.
GP COSKUN
04/05/2010, 14:05
aramıza hoşgeldiniz mehmet bey
serdar2362
04/05/2010, 16:18
Aramıza hoşgeldin Mehmet kardeşim.
SpyHunter33
04/05/2010, 16:20
Aramıza hoş geldiniz bilgi ve tecrübe birikimlerinizin en küçüğü bile işimize fazlasıyla yarayacaktır.
BuRaK-BG
06/05/2010, 12:21
hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim.
hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar...
Hoşgeldiniz Mehmet Bey, keyifli forumlar...
aramıza hoş geldin,keyifli formlar aktif olman dilegiyle
Aramıza hoşgeldin Mehmet, keyifli forumlar.