Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne icat edilmesini isterdiniz?

gizemlisan
02/05/2010, 15:11
Teknoloji geliştikçe önceden hayalini bile kuramadığımız şeyler bir bir gerçek olmaya başladı .ben zaman makinası icat edilsin diyorum.
negüzel olurdu geri dönüp yeni baştan yaşamak...güzel olanı tekrar tekrar yaşayıp kötü olanı silmek yada engellemek ...:robot000:

bravo_sercan
02/05/2010, 15:33
Ses komutundan anlayan araba =)
Mesala arabaya binicez , biz hiç kullanmadan , arabaya dicez , beni eve gotur işe gotur oraya gotur buraya gotur, kafana göre takıl bi hava alıyım =)
İlerde buna benzer bişey çıkabilir bence =) kendi kendine park eden araba warsa bu neden olmasın :)

CaGRi
02/05/2010, 15:40
Mesala arabaya binicez , biz hiç kullanmadan , arabaya dicez , beni eve gotur işe gotur oraya gotur buraya gotur, kafana göre takıl bi hava alıyım =)
İlerde buna benzer bişey çıkabilir bence =) kendi kendine park eden araba warsa bu neden olmasın :)

bu tarz şeyler var yaaaw. ama daha çok güvenli değiller :)

gizemlisan
02/05/2010, 15:42

valla secan bu kendi kendine park etme olayı olursa süper olur...:)

34ozkankurtuldu34
02/05/2010, 15:45
Valla ben paranın yerine birşeylerin icat edilip çalışma gibi gereksiz bir ortamı ortadan kaldırmak isterdim bıktım bu yogun çalışmalardan artık ama saglık üretiyoruz insanlıga faydamız var bu gurur verici dogrusu...

bravo_sercan
02/05/2010, 15:45
valla secan bu kendi kendine park etme olayı olursa süper olur...:)
Ehehehehe =)
v.w nin bi araçında var bu özellik.
Geçen kuzenim anlatıyor, herif gelmiş kahveye bu araçtan almış.
İnmiş kahvenin önünde bırakmış arabayı yolun ortasına, girmiş kahvenin bahçesine çay soylemiş rahat takılıyormuş böyle, millet napıosn ne ediosn derken, merak etmeyin benim evlat kendini park eder demiş. kumandadanmı ne bişey yapmış, çatır çatır park etmiş araba kendini , havasını basmış kahvede :D
'' Ama mesala kaldırımın orta taş yada benzeri şey oldugu zaman ona yaklaşmıyor, cisim algıladıgı zaman , 2 3 cm yanına çekiyor aracı =) ''

kaptan_ahab
02/05/2010, 15:48
Işınlama makinesi istiyorum, bıktım araç sorunlarından ;)

34ozkankurtuldu34
02/05/2010, 15:59
Ben birde istanbula e-5 üzerine ikinci bir yol inşa edilmesini istiyorum çift katlı ve bana özel bir yol :)

gizemlisan
02/05/2010, 16:02
Valla ben paranın yerine birşeylerin icat edilip çalışma gibi gereksiz bir ortamı ortadan kaldırmak isterdim bıktım bu yogun çalışmalardan artık ama saglık üretiyoruz insanlıga faydamız var bu gurur verici dogrusu...

bazen bende senin gibi düşünüyorum .tatili dört gözle bekliyorum ama çalışmadanda hiç olmuyor.hele emeklerinin karşılığını alınca işte bunun tadı başka .bu genç yaşta çalışalımda ilerde dinleniriz:)

34ozkankurtuldu34
02/05/2010, 16:07
Valla haklısınız fatoş hanım hepimizin amacı bu ama emeginin karşılıgını alamayan birçok insan var sevgili ülkem TÜRKİYEMİZDE allah herkeze bol kazançlar versin eskiden genç emekli diye birşey vardı şimdilerde emeklilik zor gibi yaş sınırına kadar yaşarsak belki ama yinede bu ülkeden umutluyum TÜRKİYEMDEN...
Allah sonumuzu hayır etsin icatlar peşinde koşanlara akıl nasip etsinki hayatımızı kolaylaştırsınlar :)

gizemlisan
02/05/2010, 16:29
Valla haklısınız fatoş hanım hepimizin amacı bu ama emeginin karşılıgını alamayan birçok insan var sevgili ülkem TÜRKİYEMİZDE allah herkeze bol kazançlar versin eskiden genç emekli diye birşey vardı şimdilerde emeklilik zor gibi yaş sınırına kadar yaşarsak belki ama yinede bu ülkeden umutluyum TÜRKİYEMDEN...
Allah sonumuzu hayır etsin icatlar peşinde koşanlara akıl nasip etsinki hayatımızı kolaylaştırsınlar :)

Amin. şimdi hem çalışmak hemde hayatı yaşamak istiyoruz. o zaman bizi kopylalayacak bir makine icad edilse hiç fena olmaz.bir kopyamız çalışırken diğer kopyamız yapmaya fırsat bulamadığımız şeyleri yapar.:)

ZAK1980
02/05/2010, 17:06
Arkadaslar ozaman Suretler ~ Surrogates: (BRUCE WILLIS) oynadıgı fılımdekı gıbı bız evde yatsak bır fıll bızım copy de bızım yerımıze calıssa

mix
02/05/2010, 21:15
ucuz benzin mazot olabilir mesela yada kazalarda ölüm riskini %100 önleyen donanıma sahip araç olabilir

tolgaank88
02/05/2010, 21:19
boyle sınavdan once hocanın beyninden gecenleri okuyan bise olsa sonra bize soylese
bizde senlik senlik gezsek :)

Scottie
03/05/2010, 09:30
çok klasik olacak ama zaman makinesi....

blackarda
03/05/2010, 20:50
İnsanların düşüncelerini okuyan bir alet icat edilse iyi olur:):)

Kriminal
04/05/2010, 10:38
Kadınları tek tuşla susturabılen bı kumanda....

evolodi
04/05/2010, 13:11
parasiz kontör..

silentscream
04/05/2010, 13:22
1-Zaman makinesi
2-Işınlanma makinesi(Scooti bizi ışınla ! )

k@pl@n
04/05/2010, 13:31
çizebildiği herşeyin gerçek olacağı ve hiçbir zaman bitmeyecek bir kalem isterdim...

serdar2362
04/05/2010, 16:23
3 Boyutlu ultrasonografi gibi olup insanı taradığında hangi organın arızası var, ne yapılması gerekir, gerektiğinde kanser gibi hastalıkları bularak mesela lazer ile yok eden bir cihazın olmasını isterdim. (çok bilimkurgu da seyretmiyorum ya, hayret nerden geldiyse bu fikir)

SpyHunter33
04/05/2010, 16:59
Karbon di oksit ile çalışan motor :)

Fotosentez yapsın azcık ;)