Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 2009 GP Sport 1.4 T-Jet 120Hp 20.000Km
erdemkanber
01/05/2010, 00:48
Arkadaşlar Merhaba
Severek kullandığım GP Sport'umu satmak durumundayım. 1 ay önce ailem genişlediği için aracımı da genişletmek zorundayım.
malum bagaja bebek arabası çok rahat sığmıyor :laugh000:
aracı anlatmaya çok gerek yok GP 1.4 T-Jet Sport - beyaz
2009 model
20.000 km
herşey orjinal (değişen vs.yoktur) - garanti devam etmektedir
***Garaj arabasıdır***
ilgilenen arkadaşlara sahibinden.com da ilan no. = 24769397
27.500 tl
üst segmentlere geçmek istiyorum.örn.aklımda insignia 1.6 180 hp cosmo veya VW Tiguan 1.4 150 hp (4x2) var....bu konu da da fikir ve önerilerinizi bekliyorum lütfen
şimdiden çok teşekkür ederim
insignia bence on numara bir araç diğeri jeep tarzı tarzlar tamamen farklı ben olsam opel derim :)
Hayırlı satışlar bu arada..
oguzhan ozcan
01/05/2010, 10:42
insignia tek kelime ile muhteşem hayırlı satışlar...
silentscream
01/05/2010, 10:52
insignia araba değilki zaten..uçak gibi bişey
hayırlı satışlar.
İnsignia güzelde(arka tasarım hariç) yakıt tüketimide süper!!2.elde daha şimdiden yüzlerce 1.6 turbo satılık var.Komşumuzda olduğu için biliyorum kendi ifadesini söylüyorum 13-14 Lt yakıyor diyor.E tabi malum araba güçlü olunca basmak gerekiyor basıncada sonuç böyle muhtemelen.Gerçi sakin kullanımda da çok tükettiğini söylüyorlar opel forumlarında.
GünahsizSeytan
01/05/2010, 12:53
Tjet sport puntodan sonra insigna tercih ederseniz hiç pişman olmazsınız diye düşüyorum.
Aracınız cok güzel, inşallah istediğiniz fiyata layıkını bulur.Bakarken içim gitmedi değil :D
tolgaank88
01/05/2010, 13:05
İnsignia güzelde(arka tasarım hariç) yakıt tüketimide süper!!2.elde daha şimdiden yüzlerce 1.6 turbo satılık var.Komşumuzda olduğu için biliyorum kendi ifadesini söylüyorum 13-14 Lt yakıyor diyor.E tabi malum araba güçlü olunca basmak gerekiyor basıncada sonuç böyle muhtemelen.Gerçi sakin kullanımda da çok tükettiğini söylüyorlar opel forumlarında.
tam bunu yazıcaktim arac cıkalı daha ne kadar oldu internette bi suru satılık mevcut
Erdem Bozdağ
01/05/2010, 13:09
opelin kronik elektrik problemlerini de unutmamak lazım
internette bakarsanız opel hakkında fazlasıyla şikayet okursunuz
benim bildiğim bi kaç örnek yakın arkadaşlarımdan
-bi arkadaşım full astra almıştı sıfır.araç 4 ay sonra yağmurda sunrooftan su almaya başladı.Sonrasında kapılarda sorun cıkmış uzun süre çözülmesini beklemişti
-çocukluk arkadaşım ise 2005 yılında astra aldı araç 5 senede verdiği arızaları buraya yazsam uzun sürer baya.Aylarca parça beklemişti o da işin kötüsü elektronik aksam hataları oldugu için araç serviste yatmıştı
Bizim araçlar ve diğer modeller arıza vermiyor mu?tabiiki veriyor ama yolda bırkamıyor veya sürüşü etkilemiyor en azından.Şaşmazda 1.5 sene çalışmış biri olarak sanayide opel ve bmw araçları görmek oldukca mümkün
kaptan_ahab
01/05/2010, 13:18
Öncelikle hayırlı satışlar diliyorum.İlgilendiğiniz araçlara bakılacak olursa çocuklar ikiz yada üçüz galiba :) Büyük kasa ve bu segment araçların ikinci ellerine bakılacak olursa ağır satıldığı ve çok zarar ettirdiği görülüyor.Ama ikinci el ve fiyatı düşmüş bir insignia tercih edilebilir.Bu işler zevk meselesi tabiki ama bu segment bir araç olacak olsam 2.0 dizel bir passattan yana tercih kullanırım.İkinci elde ve kullanımda sizi asla üzmeyeceğini tahmin ediyorum.
Bu gibi yorumlari yapmayi pek tercih etmem ama bu arabada gelde yorum yapma!
Cok guzel bir araciniz var, umarim istediginiz fiyata satabilirsiniz... :evet:
Askerligimi yaptigim sehre selamlar... :bye10000:
krakercocuk
01/05/2010, 18:21
insignia güzel bi araç ama arkadaşların dediği gibi yakıttan yakınmam dıyorsanız tercıh edılır bı arac
muratx41
01/05/2010, 23:42
opelde ibrenin düstügünü görebilirsiniz yakıt konusunda facia paranız varsa bilemem tabii
erdemkanber
05/05/2010, 21:58
herkese teşekkür ederim fikirleri için. tercihim ya opel (yeni Astra Turbo / İnsignia Turbo) ya da VW modellerinden biri (Golf TSİ / Tiguan TSİ / Passat TSİ) yana olacağını düşünüyorum. Audi A3 1.4T de olabilir....kararsızım. Yakıt tüketimi elbette çok önemli düşük olması fakat kullanırken zevk almak da başka bir his (şuan GP Sport'ta olduğu gibi :)) çok fazla km yaptığımı düşünmüyorum o nedenle varsın biraz fazla yaksın zira GP T-Jet ler de bastığın zaman oldukça yakıyor....şahsi fikrim...
lionT-JET
05/05/2010, 23:43
hayirli satislar.ford mondeo tdci almanizi oneririm.bizde passat var her yerinden ses geliyor kesinlikle almayin derim.insignia hosuma gidiyor ama yorumlarda ortada.araba isi birazda sans isi:(