PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alınık I Phone 3GS 16 gb beyaz

femoli
29/04/2010, 17:39
Arkadaşlar ı phone arıyorum huyu huyuma suyu suyuma :) Varsa satmak isteyen yurt dışı olmayan sorunu ve cızıkları bulunmayan talibim :)

3gs 16 gb beyaz (yurt dışı olmayacak )

Satmak isteyen arkdaşlar :0543 727 06 06 mehmet arayabilirler..

sowhat788
29/04/2010, 18:35
Faturalı ve beyaz olanların 1.500 TL gibi satış fiyatları var İstanbulda,bakalım bulabilecek misin

imdesign
29/04/2010, 18:54
Hayırlı olsun umarım cızıksız'ını bulursun :)

İş adamının halide başka oluyor :P

bladeharun
29/04/2010, 19:37
almışken 32gb al arada az fiyat farkı olur :)

femoli
29/04/2010, 19:41
İstanbulda 1450 civarındaydı pazar günü baktım tahtakalede 300 tl ye kadar vardı gerçi:D

temiz ikinci el varsa talibim ..

Harun hardisk olarak kullanmayacam:D bir iki müzik vs vs 16 çok bile :) Tabiki 32 de olursa yok dmem ..;)

bladeharun
29/04/2010, 21:46
inanın iphone olunca istiyor dolduruyor insan :)

OzzY
30/04/2010, 00:51
Faturalı ve beyaz olanların 1.500 TL gibi satış fiyatları var İstanbulda,bakalım bulabilecek misin
nasıl yani?

arkadaşım 15 gün önce sıfırını 1600e 12 taksitle aldı.
bende 1600e peşin almıştım ağustosta

ayrıca 16 gb kesinlikle fazlasıyla yeterli.

krakercocuk
30/04/2010, 01:47
16 lık bencede yeterli..

femoli
30/04/2010, 11:15
Piyasada 16 gb 3gs 1450 tl peşin fiyatı .. beyaz olanlarıda aynı , kaçaklarda 1000 ila 1100 arası değişiyor ama garantili temiz bişi istiyorum çokta fazla para vermekte işime gelmiyor.

narkoz30
30/04/2010, 14:22
Alacaksın benim gibi HTC HD2 olacaksın lord :D femoli tavsiye etmem HTC HD2 düşünnnnn. Bikere işlemcisi bile yeter 1 ghz snap dragon diğer özelliklerini kendin bul artıkın hem daha kullanışlı iphone hal etmiş yanında zaten telefona iphone katili diyorlar. :D

femoli
30/04/2010, 16:11
Hakan htc hd2 yi alınca yanında birde çanta hediye ediyorlarmış :) ıphone bile büyük htc hd2 nasıl taşıyayım .. Sen nasıl kullanıyorsun yani nerende taşıyorsun çanta felan kullanıyormusun .. Geçen hafta inceledim on numara makine biraz boyutu ufak olsa kesinlikle alacağım bir telefon ama çok kocaman elime sığmıyor :)

oguzhan ozcan
06/05/2010, 10:59
Mehmet abi kesinlikle haklısın hd2 çok büyük yapmışlar tamam özellikleri çok güzel ama kocaman bişey ya :)

femoli
06/05/2010, 11:07
Valla aslında yorumları okuyunca gönlüm biraz kaymıyorda değil :) pekde büyük değil ya :D

oguzhan ozcan
06/05/2010, 11:15
Bence alma derim mehmet abi şarj az gidiyor bide

femoli
06/05/2010, 12:41
Oda aslında canımı çok sıkıyor
bir gün gidiyor diyen var ya
:D

narkoz30
06/05/2010, 13:11
şarjı dışında hiçbir yoruma katılmıyorum htc hd2 mükemmel bi pc :) bi kere işlemcisi iphoneden hızlı uygulamalar da öyle win 6.5 ile geliyor ses kalitesi süper htc hd2 sadece siyah renk var büyüklüğüne bakmayın iphoneden daha ince ve kasası azıcık büyük pil ise wifi ve gps kapalı iken baya gidiyor. 1 gün yeterli bi süre bence.

femoli
06/05/2010, 14:16
demkki 1 gün olayı doğru , :)

Peki exe uygulama hatası vermesi yada uygulamalarda sorun çıkarması donması ve kendi kendine kapanması ..

sowhat788
06/05/2010, 16:53
Kocaman kasa+kocaman batarya= 1 gün desarj süresi
çok mantıklı değil,telefon dediğinin en az 2-3 gün kullanılabilmeli,
bende Nokia E72 var,3G devamlı açık,mailler çalışıyor,uzun süre konuşuyorum 4 gün gidiyor

femoli
06/05/2010, 17:10
I phone 3gs devam o zaman :)

narkoz30
06/05/2010, 22:03
I phone 3gs devam o zaman :)
Allahtan başka bişey iste femoli ben iphone yi 2 sene kullandım iyiki kurtulmuşum al bir dert babası da sen ol. pilini sık sık şarj edersen sorun olmaz ben yogun kullanıyorum günde 3-4 saat tel konusuyorum bana pil dayanmaz tabii ama 1 gün tatminkar bir süre 3-4 gün de gidebilir ama kullanıma bağlı olmadı performans pillerinden alırsın ama sen kafaya koymussun al bi iphone sonra demedi deme ama.

SpyHunter33
06/05/2010, 22:05
Bende Çakma aypon var :D ( Iphone biliyok :) ) şarjı iki gün gidiyo... ( 250 lira )

issmix
07/05/2010, 04:19
Femoli Abi biraz daha sabır et! 1 ay falan... 4g çıkıcak ozman hem 3gs in fiyatı düşücek. bu arada htc hd2 güzel telefon işlemcisi fln güzel. ama iphone killer olabilicek kapasitede değil. 3gs geçen sene yazın çıkan bi model olmasına rağmen bu sene daha taze çıkan bi modelle karşılaştırılıp yinede arada kalınıosa bence iphone a rakip yok demektir. 4g çıkınca htc yada samsung nokia vs. gibi modeller ne yapıcak görücez :) Femoli Abim güzel bi seçim yapmışsın. Ama tavsiyem biraz daha beklemen... (Bu arada yinede bakmak istersen HD2 mini çıktı. özellikler aynı boyut iphone kadar yada daha küçük.. Boyutunu görmek istersen bi kaç telefonla karşılaştırma yapmışlar burdan bakabilirsin YouTube - HTC Desire Vs iPhone - HTC HD Mini - HTC Legend - HTC HD2 (https://www.youtube.com/watch?v=q-S5_tZxD78) )

OzzY
07/05/2010, 12:09
4G ancak ağustos sonunda gelir türkiyeye gelmedende 3gs fiyatı düşmez.

geldikten sonrada kayda değer düşüş beklemeyin 3G de gördük durumu...

şuan 2.el 3gs almak mantıklı bence...

narkoz30
07/05/2010, 13:12
iphone kullanıp da eksik yönlerini kıyasladıgınız zaman iphoneden uzak durmanızı tavsiyeederim 2 sene sonra pil ömrü dolunca ne yapacaksınız arabaya bağlayıp usb den navigasyon olarak kullanırsınız artıkın. :D Bilindiği üzere apple bu telefonu tüketimi arttırmak için çıkarttı nasıl pil takılacak içine montajı açması kapaması çok zor. Telefona zarar vermeden de imkansız görünüyor.

femoli
07/05/2010, 15:56
Valla yorumlar çok güzel benim bir arkdaşta 4 g çıkana kadar bekle diyor ama onu bekle bunu bekle ömür bitiyor da :) ne yapayım bende bunladım hd2 lere mükemmel diyor ama şarz süresi çok kısıtlı olur olmadık yerde biterse kırarım diye korkuyorum :)

Olmadı biraz bekleyeceğim ama düşeşe uygun bulursamda kaçırmayacağım 3gs felan idare edeceğiz artık :)

narkoz30
07/05/2010, 23:14
femoli 3gs lerin de şarjı öyle aman aman değil büyük ekran telefonda uzun giden şarj süresi arama bende araç kiti var araçta şarj ediyorum evde telefon sürekli şarjda yani hiç bitiremedim öyle kolay kolay bitmez dikkatli kullan iphone veya htc hd2hangisini alırsan al güle güle kullan. Diğer telefonlar traş hiç bulaşma.

femoli
08/05/2010, 14:52
3gs kafayı taktım kötüde olsa iyide alıp kullanacam artık :)

cpeloo
08/05/2010, 16:18
bugune kadar kullandığım en iyi telefon e72, ondan daha iyi olan telefonda e66 (tek gecerim alıpta satmaya kıyamadığım tek makinam) ve şu karara vardım dokunmatik ekranlı telefonlar sadece içinde bulunduğumuz dönemlerin modası....ne varsa tuşlularda var...Iphonun bana hitap etmediğini aldıktan 4 ay sonra farkettim...ve sattım (2. el eğeri çok iyi bi telefon o kadar)...

femoli
31/05/2010, 23:30
sonunda i phone mu aldim :D artik aksamlarida nadirende olsa buradayim 3gs 32gb beyaz fiyat olarakta baya uyguna geldi . İnternet hizi bilgisayarimdanda iyi diyebilirim yuklemeler harika. sarj olayi pek hosuma gitmedi okadar .yanliz durup dururken faturasiz hattan hic netebaglanmadigim halde kendi kendine kontor dusuyor nedenini bilenvarmidir bir yerimi kapamam gerekiyor..

brabus
01/06/2010, 01:09
Kız arkadaşım Iphone 3G kullanıyordu, o da beyaz iPhone 3GS 16gb'a geçti. 1650 TL ye aldı Ocak ayında.
Ben de o tarihte 3 aylık garantili 2. el Samsung Galaxy Android aldım 450 TL ye.
Güncelledim tüm yazılımları kurdum, 3GS le değişmem ;)
aklında olsun

OzzY
01/06/2010, 02:06
sonunda i phone mu aldim :D artik aksamlarida nadirende olsa buradayim 3gs 32gb beyaz fiyat olarakta baya uyguna geldi . İnternet hizi bilgisayarimdanda iyi diyebilirim yuklemeler harika. sarj olayi pek hosuma gitmedi okadar .yanliz durup dururken faturasiz hattan hic netebaglanmadigim halde kendi kendine kontor dusuyor nedenini bilenvarmidir bir yerimi kapamam gerekiyor..
mail adresini sil, anında bildirimi kapat. hala gidiyosa Ayarlar->Genel->Ağ->Hücresel Veri Ağı

orda APN Kullanıcı adı ve parolaya kafadan bişeyler yaz gitmez. girmek istersende giremezsin tekar düzeltmen lazım bunları.

JB yaptıysan(ki yapmadıysan yap) sbsettings yükle. saatin orayı soldan sağa kaydırınca bi menü açılır ordan EDGEi ve 3Gyi kapat. yalnız bu durumda da benim gidiyodu bende çok az. dediğim yerdeki ayarları değiştirmek garanti.

interneti kullanmak istersen paket al, paketsiz kullanım çoook pahalıya geliyo. türkcellde 100mb 10tl

femoli
01/06/2010, 10:28
Kullanıcı adı ve parolayı salladım bakalım bir deneyelim dünden beridir biraz internet biraz kendi 18 tl harcamış :)

brabus
01/06/2010, 11:04
Kullanıcı adı ve parolayı salladım bakalım bir deneyelim dünden beridir biraz internet biraz kendi 18 tl harcamış :)

Ozan yazmış, uygulamışsın zaten ama sadece kullanıcı adı veya parolasına bir harf koyman yeterli.
Yine Ozan'ın dediği gibi internet paketi almanı öneririm. Hatta akıllı bir cihaz kullananlarda olması gerekiyor bence çünkü telefondan çok bu özellikleri kullanılıyor genelde.
Android'De APN'i etkisiz hale getiren veya aktif getiren kısayol atabiliyoruz, iPhone'da da vardır bu tarzda küçük bir yazılım

aeron
01/06/2010, 11:47
htc iyi makina ama is yazılımda bitiyor dolayısıyla su haliyle iphone kullanıcılarını tatmin edemez diye düşünüyorum, iphone aldıktan sonra mobil cihazlar forumlarından elimi ayağımı kestim iyi is çıkarmış sitiv tebrik ederim kendisini :)

batarya süresini eleştiren arkadaslar chip deki incelemeyi okuyabilirler, batarya süresiyle ilgili puanlamalarda birinci olmuş

brabus
01/06/2010, 12:12
htc iyi makina ama is yazılımda bitiyor dolayısıyla su haliyle iphone kullanıcılarını tatmin edemez diye düşünüyorum, iphone aldıktan sonra mobil cihazlar forumlarından elimi ayağımı kestim iyi is çıkarmış sitiv tebrik ederim kendisini :)

batarya süresini eleştiren arkadaslar chip deki incelemeyi okuyabilirler, batarya süresiyle ilgili puanlamalarda birinci olmuş

HTC'yi android konusunda kastettiysen ben Samsung Galaxy kullanıyorum. Yazılım kaynaklı bir çok sıkıntısı var. Ama çok araştırdım tüm hepsi giderilebiliyor. Şu anda da bir çok kişiye yardım ettim, kısa sürede yeni Rom ve 1-2 yazılım kuruyoruz iş bitiyor, bu tip uyarlamayı yapan herkes memnun ama bunları yapmayan herkes memnun değil :) Sonuçta 450 TL'ye iPhone'dan daha iyi bir telefonum olduğunu düşünüyorum. 3 sene önce de iPhone kullandım çevremdeki herkesin iPhone'u var sürekli kıyaslama yapabiliyorum. Şu anda da Android satış rakamı olarak iPhone'u geçti.

aeron
01/06/2010, 12:26
onemli olan sizin memnun olmanız zaten, android kullanmadım ama bıkac sene win kullandım, samsung'u bilmiyorum ama eskiden bu işlerin piri htc idi parası olanda htc alırdı ama bu ful kapasitiv ekran muhabbeti htc yi epey sarstı, android ile iyi isler çıkarır ılerde ama yazılım ve uygulama konusunda iphone epey mesafe katetti, yinede alternatiflerin olması iyi, rekabet iyidir :)

brabus
01/06/2010, 12:56
onemli olan sizin memnun olmanız zaten, android kullanmadım ama bıkac sene win kullandım, samsung'u bilmiyorum ama eskiden bu işlerin piri htc idi parası olanda htc alırdı ama bu ful kapasitiv ekran muhabbeti htc yi epey sarstı, android ile iyi isler çıkarır ılerde ama yazılım ve uygulama konusunda iphone epey mesafe katetti, yinede alternatiflerin olması iyi, rekabet iyidir :)

Teşekkürler, HTC daha iyi diye duyuyorum ama tam test etmedim. Samsung'u ucuza bulunca kaçırmadım bir de bir çok sorunun halledilebildiğini duymuştum. Şu anda 3 gün şarjı gidiyor. Ev arkadaşımda ve kız arkadaşımda 3gs 16 gb var. 2. günü göremiyorlar. Yazılım en az iPhone kadar var. Seçenek olarak daha çok seçenek var. Ben şu anda Android 1.6 kullandığım halde iPhone'dan az özelliği yok. Android 2.1 ve 2.2 kullananlar uçmuş durumda direk rakip olarak iPhone 4'ü 5'i bekliyorlar :) Android de başarılı olduğu için yeni işletim sisteminin gücü ile de fiyatları abarttı bakalım ucuz bulursa daha güçlü olanlarından alıp 2.1 ve 2.2 yi kullanacağım.

Windows Mobile'ı kişisel 5 sene kadar kullandım. 3-4 senedir kişisel olarak elime bile almıyorum. Çünkü iPhone veya Simbian'ın kullanılabilirliği çok daha iyi. 3 Windows Mobile'a yazılım geliştiren bir firmada çalıştığım için bir çok teknik bilgiye de sahip oldum. Kısaca normal kullanıcılar için hiç iyi bir seçim değil endustriyel kullanım açısından da en iyi seçenek.