Orijinalini görmek için tıklayınız : Dubai kasko nasıldır ? 2 kat fark var arkadaşlar
Arkadaşlar aracım için kasko araştırıyorum ilk aracım ve yaşımın genç olmasından dolayı acaip fiyatlarla karşılaşıyorum
1.600ler 1.900ler uçuşuyor havada :)
Fakat yalnızca dubai sigorta 970 TL fiyat verdi full kasko için. Hatta başka konuştuğun yerlerde 20-30 ucuz veren olursa bana geri dön haber ver dedi :):)
Nasıldır bu kasko şirketi acaba
serhat dubaı bana 779 tl cıkarmıstı.aracım 2006 actıve.en uygun ankara sıgortayı buldum.ondan sonra en uygun dubaı sıgortaydı.681 tl ye ankara sıgortaya yaptırdım.12 ye kadar boluyorlar.tabı bu gemlıktekı fıyatı yasadıgın yer yas bunlar fıyatı artırıyor.o yuzden dubaı fıyatına bıse dıyemıyorum.
bir de benim aracım Eskişehir plaka bunun da bir avantajı var sanırım Bursa'ya göre.
Ankara 1.278 gibi bir fiyat çıkardı yanlış hatırlamıyorsam.
Ben de mi bir sorun var çözemedim.
Fazla acemi olduğumdan da olabilir bu konu da :)
Yöntem belirtecek varsa dineleyebilirim arkadaşlar abiler :)
yapı kredi sigortadan teklif iste bence..
uygun fiyat alacağına eminim...
624 tl 8 taksit
en fazla vereceğin tutar 850 dir.bunun bir kuruş fazlasını verme.
gemlikli_55
28/04/2010, 23:17
arkadaşlar benım araç 2007 1.3 90 hp gpunto ilk kaskom olacak acaba kaç para ve hangi siğarta uyguna yapar bilgisi olan varmı
bladeharun
28/04/2010, 23:18
hocam bende sıfır aldım aracı sizinki ile aynı araç full kasko 750 verdim geçen sene anadolu sigortaya bu senede 640 :)
gemlikli_55
28/04/2010, 23:23
1.500 tl istiyor hatta 1900 isteyenler bile var yaa enson dubai 900 istedi ama sizlern yazdi rakamlardan cok cok pahalıı
yapı kredi sigortadan teklif iste bence..
uygun fiyat alacağına eminim...
624 tl 8 taksit
Bu fiyata bulsam bir saniye durmam
bakalım yarın acentaya gideyim diyorum
telle almaktan daha etkili olur sanırım
hocam bende sıfır aldım aracı sizinki ile aynı araç full kasko 750 verdim geçen sene anadolu sigortaya bu senede 640 :)
bana anadolu 1.400lü bir fiyat vermişti yanlış hatırlamıyorsam
850ye vs. yaptırdım diyen arkadaş varsa tavsiyelerini beklerim :)
serhat dubaı bana 779 tl cıkarmıstı.aracım 2006 actıve.en uygun ankara sıgortayı buldum.ondan sonra en uygun dubaı sıgortaydı.681 tl ye ankara sıgortaya yaptırdım.12 ye kadar boluyorlar.tabı bu gemlıktekı fıyatı yasadıgın yer yas bunlar fıyatı artırıyor.o yuzden dubaı fıyatına bıse dıyemıyorum.
Ya benim plakam Eskişehir/ Beylikova küçük ibr ilçe kasaba gibi. İkametgahım da plakam da orda
yaşım 22-23 işte plakamın ciddi bir avantaj olmasını bekliyordum açıkçası
Bende dubai yaptırdım en hesaplı en uygunu ödemelerini zmanında ve hemen hemen her serviste bakıyormuş..Size ufak bir tüyo makro market kartı kullanıyorsanız (ne alakadır bilmem) % 10-15 extra indirim alıyorsunuz .. Yaptırdığınız poliçenin yıldızına dikkat edin ben 7 yıldızlı full kasko yaptırdım dubai den :)
Kriminal
29/04/2010, 12:56
Sen işini bilirsin memocan
benim kaskoda dubaiden 660 tl ye yaptırdım cevremdede dubaiye yaptırıp kaza yapan tanıdıkarım var sorunsuz bir şekilde araclarını yaptırdılar bu arada benim arac 2010 1.3 75 arac degerini kendim 28500 olarak yapılmasını istedim oda fiyata etki ediyor
gemlikli_55
29/04/2010, 13:19
ayhan acenta no verirmisin bende bir arayım fiyat alayım en azından adın verki netten bakıp arayım fiyat iyi miş
246 99 98 besa sigorta yanlış hatırlamıyorsam ismide ramazan
gemlikli_55
29/04/2010, 13:41
teşekkurler
rica ederim önemli olan yardımcı olabilmek
emrequzel
29/04/2010, 13:46
Dubai kasko hakkında bir bilgim yok ama benim kasko axa da iki senedir geçen sene 650 iyi bu sene hasarsılızlıgı bozduk yine 650 civarı.Ayrıca kasko full olandan :D nedne ucuz derseniz aracı aldıgımızda bilerek peder beyin üstüne yaptık yastan giydirmesinler diye :)
burhankutlu
29/04/2010, 13:57
Dubai kasko hakkında bir bilgim yok ama benim kasko axa da iki senedir geçen sene 650 iyi bu sene hasarsılızlıgı bozduk yine 650 civarı.Ayrıca kasko full olandan :D nedne ucuz derseniz aracı aldıgımızda bilerek peder beyin üstüne yaptık yastan giydirmesinler diye :)
yaştan giydirmesinler derken anlamadım bu kısmı ne gibi indirim ve neye yapıyorlar aydınlatırsan sevinirim :)
yaşı genç olanı tecrübesiz ve kaza yapma riski fazla oldugunu düşünüyorlar. mesela siz 25 yasındasınız babanız 50 arabayı babanızın üzerine yaptıgınızda daha az kasko bedeli ödüyorsunuz
gemlikli_55
29/04/2010, 15:08
aradım ayhan bakalım fiyat ne cıkacak
uygun fiyat cıkar diye tahmin ediyorum
gemlikli_55
29/04/2010, 15:44
insallah :)
emrequzel
29/04/2010, 16:22
yaştan giydirmesinler derken anlamadım bu kısmı ne gibi indirim ve neye yapıyorlar aydınlatırsan sevinirim :)
şöyle bir durum var bildiğim kadarıyla sana cıkarılan fiyatta araban markası filanda onemli.yani peugeot lar hani cok modifiye yaparlar genellikle gençler kullanırlar yaa onlara cıkan fiyat daha pahalı.yaş konusu da yasları genç olanların daha agresif kullandıklarını düşünerek kaza yapma oranlarının daha yüksek olduklarını düşündüklerinden çıkan miktar da ona göre yüksek oluyor.
serhat gemlıktekı ankara sıgortaya da bır sor senın palaka gemlık degıl mı?ben baya bı arastırdım.ankaradan uygunu yok gemlıkte haberın olsun
gemlikli_55
29/04/2010, 18:13
ayhan abi 950 cıktı ayhan abi :)
bladeharun
29/04/2010, 19:32
valla benim kardeşimin üzerine araba ehliyeti bile yok 21 yaşında geçen sene anadolu sigorta 750 ye bu senede 650 ye yaptılar :)
pala1968
29/04/2010, 19:43
Turk Nippon sigorta sıfır araca 34650 tl üzerinden 505 tl ye yaptırdım. muafiyetsiz ful kasko.Biraz pazarlık yapın.
gemlikli_55
30/04/2010, 02:48
evet volkan yarın ankara sigortayada sorayım
bakalım o ne diyecek :)
serhat gemlıktekı ankara sıgortaya da bır sor senın palaka gemlık degıl mı?ben baya bı arastırdım.ankaradan uygunu yok gemlıkte haberın olsun
ayhan abi 950 cıktı ayhan abi :)
Enteresan hem sizin yasta benden fazla benim yaş 25 660tlye yaptırdım açıkçası bi anlam veremedim
speedy_16
30/04/2010, 04:12
Enteresan hem sizin yasta benden fazla benim yaş 25 660tlye yaptırdım açıkçası bi anlam veremedim
hangi kasko şirketi aceba?
gemlikli_55
30/04/2010, 12:10
hangi kasko şirketi aceba?
?
ben senelerden beri anadolu sigortayı kulanıyorum.her kolaylıgı yapıyorlar.çok memnunum ayrıca fiat servisleriylede anlaşmalı oldugundan dolayı fiat aracı olanlar içinde avantaj.
ocean_1919
30/04/2010, 15:46
yaşı genç olanı tecrübesiz ve kaza yapma riski fazla oldugunu düşünüyorlar. mesela siz 25 yasındasınız babanız 50 arabayı babanızın üzerine yaptıgınızda daha az kasko bedeli ödüyorsunuz
Terübesizlikten değil de kanı kaynıyodur diye düşünüyorlar. Risk yaş düşük olunca artıyor.:toot0000:
toggykaya
30/04/2010, 16:39
axa sigortadan dün 550 liraya 3 taksit yaptırdım.. fena bi fiyat deil. 22500 üzerinden kaskoladılar birde 1000 lira lpg var tabi
verilen rakamlara bakılırsa kasko fiyatları oldukça esnek.
4 ay önce 30.750 tl değer üzerinden 660 tl 11 taksit yaptırdım yapı kredi kaskodan sel ve deprem dahil.
gemlikli_55
01/05/2010, 03:50
full ankara sigorta 12 taksıt 750 tl
KaMiKaZe
01/05/2010, 04:07
kargo fiyatlarını karşılaştırmak baya zor sonuçta oldukça çok paremetre var.
benimde kaskom ve trafik sigortam bugün itibari ile dolmuştu
kasko genel sigorta mapfre 430 tl
trafik sigortasıda 183 tl ye yaptırdım.
34ozkankurtuldu34
01/05/2010, 06:21
Merhaba serhat dubai kasko acentası istanbul mecdiyeköyde korkma arkadaşım saglam şirket yaptır üç senedir ben ordan yaptırıyorum full kasko mini onarım auotking.ten tavsiye ederim fazla ödemenin anlamı yok saglamdır emin ol buna benim yakınım olan biri bu firmada ben ondan ordan yaptırıyorum yap kaskonu bak keyfine bence arkadaşım yinede tercih senin paran çoksa başka yere yaptır
Ankara sigortaya 8oo tl yaptırdım 12 taksit,ben de hemen hemen tüm şirketlerden fiyat aldım en uygun teklifi Ankara sigorta verdi.Unutmadan söyliyim aracımı 2. el aldığım için ilk poliçem ...
Ankara sigortaya 8oo tl yaptırdım 12 taksit,ben de hemen hemen tüm şirketlerden fiyat aldım en uygun teklifi Ankara sigorta verdi.Unutmadan söyliyim aracımı 2. el aldığım için ilk poliçem ...
hayret ya ben aracım daha ucuz bir araç yaşta kasko da pek fark etmiyormuş benimd e ilk poliçem 1.200 lü birşey verdiler neden böyle çözemiyorum
kargo fiyatlarını karşılaştırmak baya zor sonuçta oldukça çok paremetre var.
benimde kaskom ve trafik sigortam bugün itibari ile dolmuştu
kasko genel sigorta mapfre 430 tl
trafik sigortasıda 183 tl ye yaptırdım.
orhan senin trafik sigortası biraz fazla değil mi.ben onbeş gün evvel 145 tl ye yaptırdım.birde kredi kartına dört taksit.
dün bende fiat bayiiye gittim ve kasko için fiyatlar aldım. anlaşmalı 5 şirketimiz var dediler ve 5 fiyat verdiler bunlar 1147 ile 1650 arası degişiyor. yaştan kaynaklanıyor dediler :D en düşük full kaskoyu aviva verdi 1147 ye, 30 yaş üzeri olanlara özel indirilmer yapıyorlarmış, arabayı babamın üzeriine devredip kasko yaptırmayı düşünüyorum bende.
Serhat bey eşim otomotiv firmasında çalışıyor,firma çalışanlarına sigorta şirketleri ekstra indirim verebiliyorlar.Güneş sigorta personel ind. peşin 900,axa 1380 tl fiyat verdi.Unutmayın acentelere biraz baskı yaparsanız özel indirimler alabilirsiniz kanaatindeyim.
yaptırmış oldugunuz kasko şirketinden başka yerlerede sorun.benim aracımın 10 yıllık hasarsızlık indirimi var.ilk baştan 420 tl dediler.başka şirketlerden fiyat aldım.en ucuz fiyat veren kasko şirketini buldum.daha sonra devamlı kasko yaptırdığım şirkete gittim.başka kasko şirketinin en son 330 tl fiyat verdigini ben 10 yıldan beri size bu kaskoyu yaptırıyorum. niye bana böyle fiyat çıkarıyorsunuz dedigimde.merkezle konuştu ve bana özel fiyat çıkardıklarını ve 315 tlye kaskoyu yapacaklarını söyledi.arkadaşlar parayı sokaktan toplamıyoruz araştırmadan yaptırmayın.
yaptırmış oldugunuz kasko şirketinden başka yerlerede sorun.benim aracımın 10 yıllık hasarsızlık indirimi var.ilk baştan 420 tl dediler.başka şirketlerden fiyat aldım.en ucuz fiyat veren kasko şirketini buldum.daha sonra devamlı kasko yaptırdığım şirkete gittim.başka kasko şirketinin en son 330 tl fiyat verdigini ben 10 yıldan beri size bu kaskoyu yaptırıyorum. niye bana böyle fiyat çıkarıyorsunuz dedigimde.merkezle konuştu ve bana özel fiyat çıkardıklarını ve 315 tlye kaskoyu yapacaklarını söyledi.arkadaşlar parayı sokaktan toplamıyoruz araştırmadan yaptırmayın.
ben yani şimdi ne yapayım arkadaşlar :)
en son dubai acentasına gittim telde 970 verilmişti yüzyüze 810 dediler bir de kaydınız var daha önce de fiyat sormuşsunuz zaten biz de aynı fiyatı vermişizdir dediler evet dedim aynı fiyatı verdiniz :)
serhat orada kaydın olması hiç bir şey değiştirmez.işine gelmiyorsa başka sirket daha uygun fiyat veriyorsa başka sigortaya geçebilirsin ve hiç bir kaybın olmaz.eski sigortanın yapmış oldugu indirimler ve hasarsızlık indirimin yeni kaskonda aynen devam eder.fakat kaskondan memnunsan devam edebilirsin.bu senin verecegin bir karar.
ümit abi ilgine teşekkür ederim.
Bir şey daha soracağım ama :)
Aynı sigorta firmasının farklı acenteleri farklı fiyat verebilir mi aynı poliçeye
ümit abi ilgine teşekkür ederim.
Bir şey daha soracağım ama :)
Aynı sigorta firmasının farklı acenteleri farklı fiyat verebilir mi aynı poliçeye
her acentanın sana yapacagı bir indirim elinde mevcut herkez kafasına göre indirim yapar. müsteriyi kapmak için.pazarlık edeceksin.aynı firmada olsa fiyatlar farklı olabilir.
smartmavi
21/05/2010, 18:58
Arkadaslar TURK NİPPON SİGORTAYİ bilen var mı acaba? Bana 700 lira fiyat verdiler. Yaptırayım mı?
allıanza bakın arkadaslar bı sonucta kocun fıt araclara ındırımı ıyı
Ben dubai sigortaya 830 tl ye yaptırdım bursa ceketciler oto da izmir yolu üzerinde
evo_dynmc
30/12/2010, 21:53
punto evo mjet dynamic için; eurokodan 1250, aksigortadan 1500, anadoludan 1250 fiyat aldım ama sonunda avivasa.dan 970.e yaptım sizce iyi midir arkadaşlar?
özelliklerine baktım istediklerim vardı