Orijinalini görmek için tıklayınız : Yakında bende aranızda olucam inşallah :)
Ziyaretçi049
28/04/2010, 14:04
Arkadaşlar Kocaeli - İzmit Körfezsanayisitesin'den GP 90Hp buldum
Fiat > Punto > Grande 1.3 M.jet Dynamic > Sahibinden spor version grande punto 1.3 mj 110hp #20709598 - sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/sahibinden_spor_version_grande_punto_1_3_mj_110hp-17WQQaXQQ20709598WQQpXQQdisplayitem)
Araç temiz gibi, sahibinin söyledikleri ile tramer kaydı birbirine tutuyor, sadece 3 ay önce arkadan birisi çarpmış arka bagaj kapağı ve tampon değişmiş Tramerden bakınca 4.277.00 TL tutmuş görünüyor. Satan arkadaşlar konuştum bu hafta İzmit'e gidip aracı son birkezde ben göstericem servise kısmetse alıcam aracı.
GP COSKUN
28/04/2010, 14:31
orhan almadan önce aracı iyi araştır sonradan pişman olma sonuçta paran cebinde olduktan sonra sana gp elbet bulunur önemli olan temiz ve sorunsuz bir araç sahibi olabilmek
Ziyaretçi049
28/04/2010, 18:16
Aracın sahibi kendisinden çok emin konuşuyordu, tramer kaydınada baktırdım herhangi bir sorunu yok gibi. Şimdi ruhsatının fax'ını aldım banka ile görüşücem yarın eğer kredi onaylanırsa yarın izmit yolcusuyum :)
Tabi orada yetkili servisine götürüp kontrollerinide yaptırırım.
Aslında buradan Astra bulmuştum 24in'e ama hem benzinli hemde 24bin tl olması ve LPG taktırıcak olmam beni baya zora sokucağı için Punto'ya geri döndüm yine inşallah yüzüm güler artık :)
lionT-JET
28/04/2010, 21:57
hayırlısı olsun.fıyat bu arac ıcın yuksek degılmı?cekme belgelı veya pert damgası varmı?sıgortacınıza ıyıce sorun.bagaj kapısı ve tampon 4277tl tutmaz!!baska bır yerlerde baska bır hasarda olmasın?arabada boya yok deyıp tavan dahı boyalı cok araba varda!!dıkkatlı olun.bu arada antalyada araba fıyatları epey yuksek.yakında bır araba alıp dayıma getırecegız hayırlısıyla..
Ziyaretçi049
28/04/2010, 22:35
pert felan değil araç, serviste onarım yapıldığı için fiyat biraz uçuk olabilir diye düşünüyorum. Evet burada araç fiyatları çok uçuk kafayı sıyırmamak elde değil yani
lionT-JET
28/04/2010, 22:46
ınsallah arac ıstedıgınız gıbı cıkar.sky dome harıc dolu bır arac...en kısa zamanda puntolanırsınız..
Arkadasım alacagın aracta chip tuning var.bu aslında araca zararlı.otobanda hem klima hem araca yüklenirsen turboyu eline alırsın.650 liraya yapılan bir şey.yanlış anlama ama 24 bana yüksek geldi.bide degişen var diyorsun.ben bikere daha düşün derim.