Orijinalini görmek için tıklayınız : Arizona yıldızına çirkin saldırı
GP COSKUN
27/04/2010, 23:20
bu akşam işten eve geldiğimde arabamın yanından geçiyordumki bir de ne göreyim
benzin depo kapağını koparmışlar yani kırmışlar
çok sinirim bozuldu kimin ne işine yarar onuda çözmüş değilim ama herhalde yapan şahıs gıcıklığına yapmıştır diye düşünüyorum
medos otomotiv servis müdürünü ömer beyi aradım kendisi kafama takmamamı
halledeceklerini söylediler bir nebze olsun içim rahatladı ama gerçekten insan çok üzülüyor bunu yapan gelip bana zarar verse bu kadar üzülmezdim
chngrrrrrr
27/04/2010, 23:25
Kanka çok geçmiş olsun
en kötüsü bu olsun
eee istanbulda bu tip iyi aile çocukları dolu
çok geçmiş olsun
allah beterinden korusun
bravo_sercan
27/04/2010, 23:29
geçmiş olsun abi.
depo kapagı 50 lira sanırım
silentscream
27/04/2010, 23:29
Geçmiş olsun Coşkun Bey.Allah beterinden korusun diyelim de istanbul da maalesef öyle yaratıklar ... cocukları mevcut.
tempesty
27/04/2010, 23:31
Araba maşallah dikkat çekiyor kardeş kafana takma olucağı varmış daha kötüsü de olabilirdi..
lionT-JET
27/04/2010, 23:32
gecmis olsun.kafaniza takmayin.en azindan ben oyle yapmaya calisiyorum.yarin bes dakikada halledersiniz..
GP COSKUN
27/04/2010, 23:37
sağolun arkadaşlarda kafama takmamak için yoğun çaba harcamama rağmen olmuyor
huzursuz oluyor insan
iyi dilekleriniz içinde teşekkürler
tabi allahtan tesellimiz daha kötü bir şeyde olabilirdi
ya tekma atsaydı veya boydan boya çizseydi diye düşünüyor
valla allah hiç birimizin aracının başına böle şeyler vermesin
gerçekten insanın içi sızlıyor
StrawBeeRy
27/04/2010, 23:39
geçmiş olsun abi anten,panjur,ayna kapakları veya üçgen camın kenarındaki plastikten sonra şimdide depo kapağı çıktı demekki lanet olası pislikler
yapanların parmakları çıtır çıtır kırılsın inşallah:) geçmişler olsun coşkuncum,cana geleceğine mala gelsin diyerek sinirini ve acını hafifletmeye çalış bari.
Coskunum cok gecmis olsun yinede bunada sukur demek lazim neticede istanbulda yasiyoruz...
geçmiş olsun allaha havale et başka çaren yok bunu yaparken o anda neden peki diye sorasım geliyor neyi elde ettin şimdi kapakğı kırınca kahramanmı oldun pislikler
GP COSKUN
28/04/2010, 00:05
Coskunum cok gecmis olsun yinede bunada sukur demek lazim neticede istanbulda yasiyoruz...
hayır anlamıyorum alp
senin kırmızı aynaların dururken
neden benim depo kapağımı koparıyo ayılar :shy:
geçmiş olsun...anlıyorum...yinede olan bu olsun takma ...benim çok sevdiğim ilk arabamı önden arkaya kadar çivi ile çizmişlerdi yedim kendi kendimi...denk gelse işler sakata gider...her işte bir hayır var...giden plastik olsun...
aslam0740
28/04/2010, 00:12
geçmiş olsun coşkun bey, sağlık olsun
Coşkun geçmiş olsun.Önemli birşey değil depo kapağı, yenisi takılır olur biter,
Sen dua et kaportayı çizmemişler.Bu durumda ilginç memleketimizde aracın değeri bile düşerdi boyalı diye :)
Punto_Can
28/04/2010, 00:37
abi geçmiş olsun,
fazla takma kafana, olacağı varmış, o paranın benden çıkacağı varmış de geç gitsin ;)
allah beterinden korusun...
PESCATORE
28/04/2010, 01:08
Takma kafana coskun abı dua et boyana fln bırsey olmamıs kapak degısır olur bıter omer bey en uygun yoluyla hlleder dıye dusunuyorum. Bıkac hafta once evın onunde benımde sag arka camurluga surtup gıtmısler neler hıssettıgını ıyı anlıyorum ama ben buna bıle sukur dedım ya surtmeseydıde gomup gıtseydı bırı nereden bulacan adamı artık kaskomda var ful ama yınede bılıyosunuz ıste sozkonusu araba olunca parayı asıyor olay.
berkeraaa
28/04/2010, 01:13
çok geçmiş olsun Coşkun abi...
coşkun geçmış olsun valla aslında soylenecek cok sey war ama burası uygun degıl böyle şeyleri neden yaparlar anlamakta mumkun degıl komple ıkı kere aracım boydan boya çizildi lastiğim bıçakla yarıldı cama çizici bi aletle mail adresı bıle kazıdılar ALLAH çok buyuk bizi bu olaylar olurken bu ınsanlarla karşılaştırmıyor şükürler olsun ki başımız belaya gırmıyor en azından sen yınede dert etme söylenıldıgı gıbı buna şükür de
Abicim cok cok geçmiş olsun. Ulan öyle cok kızıyorumki böyle kendini bilmez adamlara. Maşallah araç güzel olunca çekemiyolar valla. Ama bu cekekmemezlikten ziyade gıcıklık, adilik başka bişey değil. Ne güzel valla; o zaman bende yolda ferrari görünce, ferrariye sahip olamıyorum diye biyerini mi kırmam gerekiyo. Terbiyesiz insanlar. Ne diiiyim allahından bulsun yapan. Tekrar geçmiş olsun abicim.
stingraycacu
28/04/2010, 02:52
Gecmis olsun vallahi bu terbiyesizlikten hainlikten baska bisey degil o depo kapagini kirinca ne oldu yani allahtan denildi gibi iyi ki boyaya veya kaporta ya zarar vermemisler bunla gecmis olsun. Kani bozuk bu insanlarin :(
operatormurat
28/04/2010, 03:06
coşkun geçmiş olsun biladerim,istanbul gibi metropolde yaşayıpta bu vatana ihanet eden vatan haini çok, birçok vatandaşımızın canını çok yaktılar biliyorsun, tek söyleyeceğim Allah ....... vesin,......çocukları................
ocean_1919
28/04/2010, 03:11
Geçmiş olsun demekle yetinmek istiyorum. Fazlasını yazarsam duramayabilirim. Geçmiş olsun...
lar ne ıstıyorlar bızım arabalarımızdan benımkı kapalı garajda guya sag ve sol aynalar hafıften cızılmıs ne ıstıyorsunuz kardesım araclarımızdan Coşkun abi hani derlerya sakınılan goze çöp batar bizimkilerın uzerıne ne kadar dusersek yıne bıseyler canımızı sıkıyor gecmıs olsun Coskun abi 100 adet devemı kessek her puntoya bukadar goze yetermı ???
Bızım bır komsu vardı bundan 15 yıl once ıkıncı el murat 131 marka bır arac almıstı bızım buralar gecekondu ıdı ozaman adam kendı bahcesıne kapalı garaj gıbı bısey yaptı arabayı ıcıne koydu bununlada yetınmedı aracın uzerıne su esya tasıyanların kullandıgı bezden serdı daha sonra onun ustune plastık naylon torba gecırdı naylon torbayıda camasır ıpı ıle bagladı garajında kapıya asma kılıt vurdu bızdemı yapsak boyle ozamanda uzerıne ucak dusermıs :)))
punto elx2001
28/04/2010, 09:02
yuh diyorum,biyerine kapak yapacak herhalde,
coskun gecmis olsun
Kriminal
28/04/2010, 09:22
Aga Geçmiş olsun..Takma kafana Belkı mezar eşeleyecektir kendine o yuzden kürek misali çalmıştır...
kaptan_ahab
28/04/2010, 09:29
Bu durumlarda kelimeler kifayetsiz kalıyor, sineye çekmekten başka bir seçenek kalmıyor.Geçmiş olsun.
GP COSKUN
28/04/2010, 09:37
arkadaşlar hepiniz çok sağolun
iyiki varsınız böle bir olay karşısında birsürü arkadaşımın
teselli etmesi manevi yönden tarifi imkansız bir duygu
teşekkürler
serdar2362
28/04/2010, 09:46
Bu tür saldırılara fena kızıyorum. Yedikleri küfürleri nasıl sindiriyorlar hayret. Sineye çekmekten başka yapacak şey yok. Geçmiş olsun kardeşim.
PLaTiNuN
28/04/2010, 10:15
Geçmiş olsun Coşkun abi cana geleceğine mala gelsin...Tabi ki insanın canı sıkılıyor dişimizden tırnağımızdan arttırıp aldığımız aracımıza zarar verilince ama üzülüncede bişey değişmiyor Allah cezasını verir merak etme...Benimde buna benzer bi olay 1 yıl kadar önce başıma gelmişti akşam eve geldiğimde bagajın 20 cm kadar sanırım anahtarla çizildiğini gördüm baya da derindi başımdan aşağı kaynar sular döküldü tabi ettiğim küfürün haddi hesabı yok...Sonuçta bişey değişmedi tabi paşa paşa gidip boyattık :)
Tekrar geçmiş olsun abi şrfsizlik paraylamı bozma sen moralini değmez canını sıktığına...
imdesign
28/04/2010, 10:17
Çok geçmiş olsun abi.
Nereye gidiyor bu memleketin halii offff
Geçmiş olsun Coşkun bey,Allah başka keder vermesin.
çok geçmiş olsunn çoşkun Cana gelmesin mala gelsin :( Burası istanbul.
SpyHunter33
28/04/2010, 10:44
Abi çok üzüldüm valla geçmiş olsun o kopardıkları depo kapağı var ya onların ..... anladın onu sen ...
ancester
28/04/2010, 12:27
geçmiş olsun usta. iyi tarafından bak, daha kalıcı bir zarar vermemişler. sağlık olsun...
bir kaç haftadan beri Eskişehirde bulunduğum mahallede gece araba aynalarını kırdıklarını duydum.. batıyor aynlar herhalde. aynları mutlaka kapatıyorum. ama kapatsamda kırmak istedimi açıp ta kırarlar...... aile terbiyesi almamış insanlar bunlar....
skyline28
28/04/2010, 13:19
insan birine sinirlenip neden aracındançıkarır hıncını bu korkaklıktan baçka birşey değil okadar istiyorsan çık karşısına ona yap aynısınıda görelim.....
Geçmiş olsun Coşkun.. Zihniyetleri anlamak çok zor..
coşkuncugum çok geçmiş olsun kafana takma diyorum ama seni tanıdıgım kadarıyla takmaman elde degil sanırım.bukadarla geçmiş olsun.
Ziyaretci046
29/04/2010, 21:13
geçmiş olsun abi allah beterinden korusun
Çok geçmiş olsun Coşkun. Allah beterinden korusun.
Bir nazar boncuğu lazım Arizona Yıldızı'na :)
GP COSKUN
01/05/2010, 23:32
arkadaşlar bugün medos otomotive gittim yeni boyanmış depo kapağımızı taktık
kapak 72 tl idi
medos otomotivin forum üyelerine yaptığı indirimden yararlanarak 64 tl ye aldım
ayrıca boyasız geldiği için boyamasıda yapıldı boyamayla ilgili ücret talep etmeyip jest yaptılar
eeeee çay kahve derken kapak bedava ya geldi sayılır
servisteki arkadaşlara da ilgilerinden dolayı teşekkür ederim
34ozkankurtuldu34
02/05/2010, 00:16
Coşkun sen bu form sayesinde hayatı bedavaya yaşıyorsun zaten içkilerde benden olacak yani BEDAVA ama bir türlü gelemedin :)
Alah beterinden korusun.. Neyseki halledilebilecek bir şeymiş.. geçmiş olsun
coşkuncugum sen şu arizona yıldızına nefesi kuvvetlli bir hoca bul okut.başına gelmeyen kalmadı.nazara mı geliyor ne.allah kazadan belalardan korusun.bu kadarla geçmiş olsun.canım kardeşim veyada sen bursaya gelince şöyle uludağda mangallı bir hayır yap. arabanın üzerinden şöyle bir çeviririz aldıklarımızı arabanın yanına kimse yaklaşamaz o zaman.
gecmıs olsun allah beterınden saklaın.hallolmus zaten bıse kalmamıs
narkoz30
02/05/2010, 23:18
Geçmiş olsun çoşkun ben aracımı depo kapağı duvara gelecek şekilde park ediyorum ama top izleri özellikle ıslak top izlerinin arabamda bıraktığı lekelere bişey yapamıyorum çocuklar top oynuyorlar gidin otoyolda oynayın da diyemiyorsun sonuçta sitenin yeşil alanı tek ve o da otopark çekiyoruz artık ama gelir bir o çocugu dikkatlibir şekilde aracı çizer sonra herşey normalmiş gibi ıslıgını çalar geçer ve bunu da görüpdebana söylemeyen (başıma bela alırım diye korkan komşular) insan evladının da ben hep taaa......mmmmmmmmzzzccccx diye beddua ederek söylenirim evet genelde komşular şahit olsa bile böyle olaylara ihbar etmezler istanbulda komşuluk da ölmüş hele site komşuluğu...... Allah böyle insanları komşu olarak vermesin başıma iyişallah.
sitede oturmuyorsan,oturdugun yerin park yeri yoksa aracı olanlar için park yeri sorun.şimdi bursa merkezdeki bütün caddeleri belediye park ücreti alınır hale getirdi.çekiyorsun saati 4 tl insafta yok.mecburen arcımızı otoparka çekmek zorunda kalıyoruz.aylık 80 tl yapacak birşey yok.şehir merkezinde oturmanın cilvesi bu.osmangazi belediyesinin bir uygulaması, yıldırım ve nilifer belediyelerinde her yer ser.