Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto sürücü el kitabı
esesleem
26/04/2010, 22:22
arakadaşlar ikinci el grande punto almıştım. aracın üzerinden araç sürücü el kitabı çıkmamıştı.arkadasımızın bitanesi nete yükleyerekde yardımcı olmuş sağolsun eksik olmasın. fiat yetkili servisine şahsen başvurum sonucu ellerinde oldgu için almam kolay oldu. fakat ilgili arkadasın soledigne gore normalde herhangi bi ücret istenmeden FİAT genel merkez aracılığyla temin edilip isteklilere veriliyormuş forumdan okuduğum kadarıyla bi kaç arkadsta bole bi sıkntı var gerekli bilgiye sahip olmaları adına konu acmak istedim.ilgililere duyrulur:):merhaba:
kolay gelsin :)
meteorengin
26/04/2010, 23:02
bende puntomu yeni aldım ve sürücü kitabı yoktu insan koyar torpido gözünde durur kitapçık yani ne yapıyorlar anlamıyorum :(
neyse şimdi ben fiat bayine gitsem herhangi bişey talep etmeden verirler diyorsunuz yani...
narkoz30
27/04/2010, 11:00
bende puntomu yeni aldım ve sürücü kitabı yoktu insan koyar torpido gözünde durur kitapçık yani ne yapıyorlar anlamıyorum :(
neyse şimdi ben fiat bayine gitsem herhangi bişey talep etmeden verirler diyorsunuz yani...
Çağrı merkezini ara yanında ruhsatın olsun adresine gönderiyorlar bir de siteye ben upload etmiştim sürücü el kitabını 1 sene önce. :D
Bende de kullanıcı kılavuzu ingilizce çıktı.Müşteri hizmetlerini aradım ve Türkçe sini istedim.Bilgileri verdikten sonra göndereceklerini söylediler...
Fiat çağrı merkezi ücretsiz olarak gönderiyor.
linke tıklayın artık siteye eklemişler
FIAT - fiat.com.tr (https://www.fiat.com.tr/Pages/tr/hakkinda/KullanimKilavuzlari.aspx)
clubber_style
16/10/2011, 12:35
cok tesekkur ederim cok isime yaradı