Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto
kendimi tanıtmıstım ama puntomun resımlerını ekleyememıstım.artık bende puntomu sizlere sunmak ıstedım iyi kötü yorumlarınızı bildirirseniz sevinirim arkadaslar. aracıma ek olarak kapı kolları ve aynaları boyattım sıra sıs farı ve jantlar var artık yavas yavas onlarda olur :siritma:
SpyHunter33
25/04/2010, 23:58
Çok güzel duruyor allah kaza bela vermesin inşallah...
kaptan_ahab
26/04/2010, 12:06
Kazasız belasız,güzel bir araç.
sathaner
26/04/2010, 14:21
Güle güle kullanın, ikinci foto eski sanırım. :shifty:
evet 2.foto eski ilk aldıgım günde cekmıstım
atmaca615
26/04/2010, 17:16
Güle Güle kullan adaşım...
saol adaş teşşekkur ederım
Güzel fotolar Anıl, kazasız sürüşler...
Hayırlı olsun güle güle kullanın...
en son camlara fılm cektırdım guncel fotosunuda koydum :D
Hayırlı olsun kazasız belasız
cihan demir
03/06/2010, 16:48
kendimi tanıtmıstım ama puntomun resımlerını ekleyememıstım.artık bende puntomu sizlere sunmak ıstedım iyi kötü yorumlarınızı bildirirseniz sevinirim arkadaslar. aracıma ek olarak kapı kolları ve aynaları boyattım sıra sıs farı ve jantlar var artık yavas yavas onlarda olur :siritma:
Merhaba,
Anıl bende de aynı renk araç var bende senin gibi kapı kolları ve aynaları boyatarak başlamak istiyorum, sonrası malum sis farı ve jant-lastik.
Önereceğin bir yer ve fiyat konusunda destek olabilirsen sevinirim.
Merhaba,
Anıl bende de aynı renk araç var bende senin gibi kapı kolları ve aynaları boyatarak başlamak istiyorum, sonrası malum sis farı ve jant-lastik.
Önereceğin bir yer ve fiyat konusunda destek olabilirsen sevinirim.
kavacıkta kendı ustama boyattım istersen yardımcı olabilirm boya dahil 50 tl ve benım arabanın ufak tefek ıslerıyle bırlıkte 50 tl tuttu
kazasız belasız iyi günlerde kullanın...