PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dikkat!!! Cam filmi nedeniyle aracım bağlanıyordu

ZV 007
25/04/2010, 21:13
Dün aksam heykel cad.asagı doğru aracımla gıderken onca aracın ıcınden kı heykelde her daım trafık olur (bursalılar bılırler)tarafik polisi işaraet edip kenara çekmemi söyledi.Rutin evrak kontrolünden sonra aracınızın cam fılmlerı var cezaı ıslem uygulayıp aracınızı cekıcez demez mı:)Dedim ya o kadar önemli bişeyse sökeyim biçok araçta var zaten oolur du olmazdı derken ınsafa geldı de bıraktı kesınlıkle trafıkten men var dedı.Bu arada cezası da 130 Tl.Napıcam bılmıyorum fılmlerı de sokmek ıstemıyorum.koyu yada degıl film olmamalı diyor memur arkadaslar.Daha önce basına gelen var mı bılmıyorum ama dıkkat edın arkadaslar.Özellikle heykel cıvarında:)

bu arada konuyu yanlıs yere yazmısım sımdı farkettım.Moderator arkadaslardan tasımak ıcın yardım rıca edıyorum

ozdem
25/04/2010, 22:00
Benim araç Antalya plakalıydı ve orada yazın güneşten etkilenmesin die hemen hemen tüm araçlarda film var, üstelik muayeneden de bu şekilde geçebiliyormuş.
Aracı İstanbul'a getirdiğimizde noterde satış işlemleri yapıldığı gün noter çıkışında bir baktım araç yok. Üstelik park yasağı olan bir yerde değildi. Sonrasında anladık ki aracı çekmişler. Aracı almaya gittiğimde cam filmlerin derecesi çok yüksek olduğu için aracı bağladıklarını söylediler. Bende iki saat dil döktüm, aracı yeni aldık bak işte evraklar vs. Antalya da sermiş zaten sökecektim falan die. Hemen sök die tutturdu, dedim şimdi nasıl sökeyim ben bunu. Cebelleşme sonucu sadece 52 tl çekme parası ödedim. O günün akşamı söktük. Aradan bir ay sonra Antalya ya ceza gitmiş, aracın ilk sahibi aradı, birde öyle ceza ödedik. Bursa yı bilemiyorum ama dediğin gibi ortalıkda bir sürü cam filmi araba varken şansa bazen yakaladıklarını zorluyorlar. Dedim koskoca İstanbul'da bula bula beni buldu.
Birde aracın satış işlemi günü. Dakika bir gol bir. :)
Uğraşmak istemiyorsan söktür derim.

ZV 007
25/04/2010, 22:35
Seninkı hakkaten dakka 1 gol 1 olmus:)Valla uğrasamm buyuk ıhtımal sokucem olmaz olmaz hıc olmadık bıgun yıne durdururlar sonra ayıkla pırıncın tasını.herkesın arabasında var onuda anlamıyorum muayeneden gecırmesınler o zaman.Tezat bı durum yanı.En azından ceza yemedım bunada sukur

tombalak
25/04/2010, 22:39
Bende anlatayım. Akşam ilçeler arasında Jandarma durdu. Evraklar kontrol edildi. Arascın vizesi yapıldımı diye sordular. Evet geçen nisanda yapıldı dedim. Camlarınız filmli ama dediler. Bende hafif kusurlu olarak geçti vizden diye cevapladım. Vizeden hafif kusurla geçen araçların kusurlarının giderilmesi gerektiğini ceza işlemi uygulayabileceklerini söylediler. Neyse ki uyarıyla geçtik ama artık biraz üzerine düşecekler gibi geliyor.

ZV 007
25/04/2010, 22:46
evet banada ole gelıyor.Cunku benı gonderdıkten sonra hemen arkamdan farklı bır aracı durdurduklarını gordum.Yapılması gerekıyorsa herkese yapılmalı tabıkı ama madem ceza muayeneden neden gecıyor araclarımız.Arada tezatlık var.sokucez naolaım pasa pasa

PUNTO33
25/04/2010, 22:56
filimli camlarda bir harika oluyor puntoya...ben ser sanıyordum

PLaTiNuN
25/04/2010, 22:59
Ya hangi işimiz düzgün ki...Madem yasak o zaman niye yasaklamıyosun satışını?? İnsan sormadan edemiyo işte onca insan yaptırdı şimdide sökmek için uğraşacak saçmalık...

goktan111
26/04/2010, 00:28
bende arabayı aldm bursadan almıstım 34 plakaları taktım ertesı gun fılmlerden ceza yedım ve soktrdum on camlarla en on camın fılmlerını bu ara cok sıkı tutuyorlar ve artık cam fılmı agır kusurmus muaynelerde ılkınde 130 tl cezası var 2. de aracı baglıyorlar

lionT-JET
26/04/2010, 00:38
gecen haftada bizim doblo ile kardesimde ceza yedi,kesinlikle affetmiyorlar.13o tl cezasi var,nakit orada 100 olarak cezayi odemis.sizlerede gecmis olsun..

Du Hast
26/04/2010, 02:45
Ya hangi işimiz düzgün ki...Madem yasak o zaman niye yasaklamıyosun satışını?? İnsan sormadan edemiyo işte onca insan yaptırdı şimdide sökmek için uğraşacak saçmalık...
cam filmi arabalardan daha çok başka yerlerde kullanılıyor.
bence cam filmi yerine biraz para harcayıp koyu renk cam taktırmak hem daha sağlıklı hemde sorunsuz.

Scottie
26/04/2010, 10:03
sadece arka camlarda olsa olmuyor mu.....

Kriminal
26/04/2010, 11:06
cam filmi arabalardan daha çok başka yerlerde kullanılıyor.
bence cam filmi yerine biraz para harcayıp koyu renk cam taktırmak hem daha sağlıklı hemde sorunsuz.

Koyu renk cam taktırmak ıstersen eger ruhsata işletmek zorundasın

eskibur
26/04/2010, 11:55
Koyu renk cam taktırmak ıstersen eger ruhsata işletmek zorundasın
masrafı ne kadardır acaba :)

Kriminal
26/04/2010, 12:57
Masraf sadece ruhsat degısımı fakat renklı cam taktırmak için tescil sizden rapor ısteyebılır ki isterde...

Arkadaşlar en ince film cektırın kafanız rahat olsun ...

Yada sıfır arac alırken koyu renklı cam talep edın....

................

ZV 007
26/04/2010, 17:56
ben daha sokemedım ama solucem.Arka camdakını sokmyı dusunmuyorum ama.gece ısık gozumu almıyor ılm sayesınde.Anlamadıgım nokta su;ne olduda bırden bıre bu kadar hassalastı trafık?sokun gıtsın arkadaslar yapıcak bıse yok!

arslan
26/04/2010, 18:16
acaba buradaki mesele, her türlü film mi yoka aracın içinin görünüp-görünemeyeceği mi.aracın içini gösterir incelikteki filmlerde sorun oluyor mu acaba.bilen var mı.

ZV 007
26/04/2010, 18:18
ben sordum trafık polısıne o kadarda koyu degıl benım fılmler.Farketmez dıyo kesınlıkle ceza ve tarfıkten men varmıs.ee varmısta bunca zaman polıs nerdeymıs oda ayrı bır mesele tabı

Kriminal
26/04/2010, 18:41
acaba buradaki mesele, her türlü film mi yoka aracın içinin görünüp-görünemeyeceği mi.aracın içini gösterir incelikteki filmlerde sorun oluyor mu acaba.bilen var mı.

Aslında her turlu fılm ceza gerektırır..FaKAT memur arkadslar en ınce cam fılmınde esneklık gosterebılıyorlar...Zaten cok koyu cam fılmlerının kullanımı yasak sadece korunan kısıler ve resmı araçlarda sertır...

selcukche
26/04/2010, 18:53
volkan geçmiş olsun kardeşim, senin filmler o kadar koyu değildi galiba son görüştüğümüzde ayıp yaa bu polislerin yaptığı demekki yakında bende bi ceza makbuzuyla karşılaşıcam :)) ön cam harici yapılan filmlerin koyu olmaması şartıyla ser olması gerikiyor aslında her yönden sağlıklı değilmi bu arada ceza kestimi polisler

speedy_16
26/04/2010, 22:17
bende 2 numara cam filmi çektirmeyi düşünüyordum ama bunları gördükten sonra 1 numra çekmeye karar werdim :)

ZV 007
26/04/2010, 22:18
saol selcuk valla tam heykelden sonmeze doğru dondum bı baktım ısaret edıyo kenara cek dıye.ceza yazmadı ama bı saat laf anlattım.sokucem artık napıım o kadar koyu degıl ama yasak dıyolar ya.valla dıkkat et bu aralar cok hassaslar 130 tl ceza ve aracı baglıyo.arabanın goruntusude bozulcak sokunce sımdı:(

ZV 007
26/04/2010, 22:19
cıhan bence hıc cektırme basın agrımasın

speedy_16
26/04/2010, 22:44
cıhan bence hıc cektırme basın agrımasın
şeytan işte dürtüyo çok hoşuma gidio 2 numara bi arkadaş çektirmişti bugne kadr 1 uyarı aldı yaklaşık 1 sendir war muyanedende geçti hafif kusur olrk tabi ama 1 numara çeken arkadaşa hiç bişy demediler 7 8 aydr bnde ondn yüz buluyorm biraz bakıcaz artk :)

ibrahim06
26/04/2010, 22:59
Ya arkadaşlar maksat ceza kesmek.Bu ara favori ceza cam filmleri. Yarın bir gün emniyet kemeriniz sıkıyor diye ceza keserler.

no_fear
26/04/2010, 23:11
fılmlerı sokerken arka camı bırak derım rezıstanslar da kopma yapabılır bırde bundan sonra xenon farların da yasaklanacagı soylenıyor fılmler seffaf bıle olsa xenon lu we fılmlı araclar muayeneden gecemeyecekmıs butun güzel şeyleri yasaklıyorlar yani :)

vtec368
26/04/2010, 23:31
polislere vur emrini vermişler arkadaşlar modifyeli araçları direk durduruyorlar bende 2 hafta önce istanbulda doğubankın önünde önümdeki araca korna çaldım ferrari korna var bende poliside geç gördüm abi çek kenara dedi bende durmadım sonuç bün geldi abi adrese 322tl yazıp yollamış 130tl görevli memurun ikazına uymamak 130tl kırmı ışıkta geçmek 62tl korna falan yani bu sıralar polislere dikkat etmek lazım

ZV 007
26/04/2010, 23:46
biri tarafık polıslerınııı durdursuuunnnn:)bu neya bı durmadın dıye havaya suya ceza kesmısler.yok bı kadar sey okudum kesın sokucem

vtec368
27/04/2010, 00:01
eğer ben dursaydım altıyüzküsür keserdi galiba çünkü eksoz muayenesi yoktu araçta yani kardayım diye düşünüyorum ama kırmızı işığı kendi eklemiş arkadaş yeşildi çünkü ben geçerken ışık

ZV 007
27/04/2010, 00:29
gecmıs olsun ıyı sıyırmıssın o zman

JuzZz
27/04/2010, 00:39
valla bende 2 hafta önce beşiktaşda yedimmm Flimdennn=((3 numara flim 3 senede ilk tamamen şansızlık...

ZV 007
27/04/2010, 00:41
naptın soktun mu pekı sımdı?

JuzZz
27/04/2010, 00:52
yok sökmedimm aynen devammmmm..bi daha keserlerse sökerim ama

BuRaK-BG
27/04/2010, 11:45
istanbulda özürlü aracımzıı film sebebiyle 1 hafta müsade tanıyarak filmi söktürmediği takdirde trafikten men cezası koydular.ankaraya geldiğimizde filmleri söktük meni kaldırdık tekrar çektirdik.bi yandan iyi oldu filmler eskimişti.benim aracımda 3 numara film var çok memnunum henüz bi terslikle karşılaşmadım.ama karşılaşmayı bekliyorum çünkü devletimizin paraya ihtiyacı var.bu kadar masraf bu kadar cepçi varken trafik gibi süper bir geliri nasıl görmezden gelsinler.ben polislerle tartışmaya bu nedenle hep açığım ve özellikle kendi aracında film olan bir memurun benim araba filmden dolayı cezai işlem uygulamasına gös yumamam.

speedy_16
27/04/2010, 15:38
fılmlerı sokerken arka camı bırak derım rezıstanslar da kopma yapabılır bırde bundan sonra xenon farların da yasaklanacagı soylenıyor fılmler seffaf bıle olsa xenon lu we fılmlı araclar muayeneden gecemeyecekmıs butun güzel şeyleri yasaklıyorlar yani :)

yasakladılar zaten xenonları ama fabrikasyonlara bişy demiyolar sorarlarsa fabrikasyon diyin :)

velovis_
29/04/2010, 03:00
ben aracıma cam filmelirini taktırdıktan 4 saat sonra 128 lira ceza yemiştim:((

demon
29/04/2010, 03:18
O kadar çektireyim dedim hep başka zamana salladım. Artık çektirmem. Allah polislerin eline düşürmesin ne diyelim.

GP ÜMİT
29/04/2010, 15:38
arkadaşlar başka illeri bilmem ama bursa polisi bu konularda çok hassas affetmiyor.bursalılar bilir geçen gençosman postahanesinin yanındaki aksesvuarcılardan arabanın önüne abart ableminin üzerindeki akrebi bilgisayardan çıkrttırdım kaputun sağ tarafına stikır olarak taktıracaktım.ekip arabası yanlış park eden araçlara uyarı için geldi . daha araca stikerı takmadan bursada hiç bir polis memuru bunu araçta takılı olarak gezmene izin vermez dediler.bende takmaktan vaz geçtim.

piedmont
29/04/2010, 17:06
merhaba arkadaşlar, biraz eski ama şöyle bir haber buldum: Otomobillerde cam filmi riski (https://arsiv.ntvmsnbc.com/news/454238.asp)

cam filmlerinin, kaza sırasında camın dağılmasını ve araçtan çıkışı önlediği, aynı zamanda kırılan büyük parçaların yaralanmaya neden olduğu için ceza kapsamında olduğu belirtiliyor yazıda. dikkat edelim lütfen. çok gerekli bir şey değil, yaptırmayın derim. polisler de bu kadar üstüne düşüyorsa zaten bu aralar bu konuda bir uyarı yemiş olabilirler.

ZV 007
29/04/2010, 17:56
bursa polısının bu konularda hassa oldugunu abarth egsoz olan akadasımın arabasını baglama calısmalarından yakinen bılıyorum.soktum bende ondekı fılmlerı.bıse derlerse arkalarıda sokerım napım.uğrasamam

sukrukayhan
29/04/2010, 18:35
geçen hafta izmirli olanlar bilir limanın orda kemer kontrolü yapılır bende kemer takılıydı ama camlarda film var polis göremedi hattakemeri iyice durdur dedim heralde filmlerden yazacak cezayı ama hiç uğraşmadı saolsun devam et dedi bende çok korkuyorum arabayı bağlıcaklar diye ama camlarda film olmadımıda çok kötü oluyor ya :((((

Kriminal
29/04/2010, 19:17
Mayıs ayında cam filmi ve ekzoz uygulamaları başlayacak izmirde..Bilginize...

ZV 007
29/04/2010, 19:23
daha once ben kemerden bı kere yakalandım cezama yazmadılar:)fılmden bı kere kenara cektıler ceza yazmadılar:)ee cekırge bır hoplar ıkı hoplar bu ısın sonu pahalıya patlıcak gıbı hadı bakalım hayırlısı:))

GP ÜMİT
30/04/2010, 12:09
ben araçların orjinal halinde olmasından yanayım.hep içimizde polis korkusuyla araç sürmektense.aracı orjinal haliyle kullanırım daha iyi.

Genius
07/05/2010, 03:34
İzmir'de Polis Önder'e yakalanmayın, alemi cihan olsa affetmez söyleyeyim. Tekrar Şirinyer Tansaş'ın önünde duruyor ;) Bende hem film hem perde var. Yakalanana kadar devam, nazar değmesin diyelim...

Kriminal
07/05/2010, 10:35
Engin öndere selamını iletirim...

Punto_Can
07/05/2010, 13:25

:D üstü kapalı bir tehdit seziyorum...

GünahsizSeytan
07/05/2010, 13:29
Hiç yakıştıramadım Deniz ağabey :D

Kriminal
07/05/2010, 15:21
Cok uykum var arkadaslarrr..Cok haraketlı ve guzel bır geceydı...

Tehdıtmı aşk olsun öndere dıcemkı olm bı araba varmıs yakalayamıyormussun madara edıyo senı ınternette dıcem :D :d

GünahsizSeytan
07/05/2010, 15:50
Vaay bensiz alemleremi aktın Deniz abi bunuda hiç beklemezdim :D Neyse madem yorgunsun bugün az uğraşacam senle :D :D

Kriminal
07/05/2010, 16:08
Sorma abicim..İzmirin tadını ben cıkarıyorum..Yarın çeşmeye gıdıcem balık tutmaya :)

GünahsizSeytan
07/05/2010, 16:31
Sorma abicim..İzmirin tadını ben cıkarıyorum..Yarın çeşmeye gıdıcem balık tutmaya :)

Ooh Balıkcılık benim mesleğim Deniz abi :D fırsat olursa birgün kapışırız bu konuda :icecream:

Yarın Ankarada buluşma var sen Çeşme diyorsun yazdım bunuda bir yere :bye20000::spam0000:

Kriminal
07/05/2010, 17:34
Aga cok isterdim ama imkansız...temmuzda ankara-kayseri-sivas yapıcam:)

GünahsizSeytan
07/05/2010, 20:53
Herzaman beklerim abicm

zyilmaz90
07/05/2010, 21:05
Yolda Görüyorum Her ŞAhin li Piskopat Film ÇEktirmiş Ama Öyle böyle Değil Araç Beyaz Doğan Görünümlü ŞAhin :D Ön Camı Bile Film li Ya Böyle Şeymi Olur Onlara Denk Gelmiyormu Hiç ?

yolcu27
07/05/2010, 21:12
peki cildiye uzmanından alınan "güneşe karşı alerjisi vardır" raporu ne kadar işimize yarar memur arkadaşlara karşı.

GünahsizSeytan
07/05/2010, 21:14
Şahine laf yok beyaz düşük sahinlere hastayım :D

makeles
07/05/2010, 23:14
peki cildiye uzmanından alınan "güneşe karşı alerjisi vardır" raporu ne kadar işimize yarar memur arkadaşlara karşı.

öyle bir rapor yok.. efsane..

cann
08/05/2010, 00:15
Anlaşılan Maliye bakanlığından trafik şubesine "Bütçede para bitti,naapın edin bişeyler bulun" talimatı geldi,onlarda düşündüler,ençok nerden ceza keseriz "hmmmm ortalık filmli araç kaynıyor,bunları bi ele alırsak bütçeye epey destek oluruz" demişlerdir.Memleketteki en önemli sorun filmli araçlar ya zaten haklılar,her gün ölen onlarca insan bu filmler yüzünden ölüyo demekki,lanet olsun bu mantığa........

ZV 007
08/05/2010, 01:47
eee burası Türkiye.arac fabrıkadan sıyah calı çıkarsa sorun yok sen fılm yaptırırsan karartırsan ceza var:)

Genius
08/05/2010, 12:19

Teşekkür ederim ;)

taneren
13/05/2010, 00:06
yeni ford fiesta'ların lansman paketinde arka camlar fabrika çıkışı orjinal siyahtır arkadaşlar.anladığım kadarıyla bu araç sahipleri trafikte bayağı problem yaşıyorlarmış.aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

Yeni Fiesta Titanium+LP Karartılmış arka camlar trafik sorunu - Ford Türkiye (https://www.fordclubtr.com/forum/Yeni-Fiesta-TitaniumLP-K-t187652.html)

ZAK1980
13/05/2010, 01:22
yeni ford fiesta'ların lansman paketinde arka camlar fabrika çıkışı orjinal siyahtır arkadaşlar.anladığım kadarıyla bu araç sahipleri trafikte bayağı problem yaşıyorlarmış.aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

Yeni Fiesta Titanium+LP Karartılmış arka camlar trafik sorunu - Ford Türkiye (https://www.fordclubtr.com/forum/Yeni-Fiesta-TitaniumLP-K-t187652.html)
Hakan abı ford forumunu okudum komedı bukadarda olmaz dıyecektım olur cunkı burası Turkıye

StrawBeeRy
13/05/2010, 01:28

artık şaşırmıyorum bile aynı şey subarular içinde geçerli soba borusu gibi egsozun var diyip ceza yazıyorlar şahit oldum hatta gazeteye bile çıkmıştı

GP COSKUN
13/05/2010, 01:35
t jetin spor paketinde de arka camla siyah ve bu yüzden bizim mahallede bir arkadaşımın puntosu 9 gün bağlı kaldı
aracı kırmak tan almıştı kırmaktan orjinaldir yazısı götürdüğü halde trafik kabul etmeyip fiattan
yazı istedil
fiattan orjinallik raporu götürüp aracını çıkarttı
en son öğrendiğimde şu anda kırmakla itilaftalar
dava edicem abi diyor bakalım ne olacak

ZAK1980
13/05/2010, 02:47
Polıste ıyıce abarttı artık sacmaseylerede yazıyorlar artık öncama emnıyet genel mdurlugu,basbakanlı,içişleri arkaya valilik,yargıtay,hakim stickeri sart oldu . Bızım mahalle de herkesın aracta sıyah cam var jepplerın hepsıde fılım var ozel otomobıl bunlar bırgun bıle bırının sıyah fılımı cıkarttıgını gormedım polıs bunları hıcmı cevırmez kardesım hıcmı sormaz bır ara tıpo,tofas yolda hercevırmeye gırıyordu sınıfmı atladılar puntolara dadandılar

makeles
13/05/2010, 03:25
6 camda da film var.. ön arka yanlar 2, arka 3, ön cam ise 0.5
vicdansızın birine denk gelirsem direk defekasyon.. :)

taneren
14/05/2010, 01:10
valla arka camlara güvenlik sebebiyle yaptırmayı düşünüyordum,açıkçası gözüm korktu.
geçenlerde bir trafik polis memuruyla ayak üstü sohbet esnasında bu konuyu sorduğumda bana kesinlikle yasak olduğunu söylemişti,bende özel durum gereği güvenlik açısından takmak istediğimi söylemiştim,fark etmez dedi. çevirme esnasında memur arkadaşa durumu izah edersin o da ancak onun insiyatifine kalmış birşey dedi.
orjinal siyah camlı olanlar bu kadar problem yaşıyorsa ben film işinden vaz geçtim.güneşlik alacam.

Genius
16/05/2010, 19:43
Cok uykum var arkadaslarrr..Cok haraketlı ve guzel bır geceydı...

Tehdıtmı aşk olsun öndere dıcemkı olm bı araba varmıs yakalayamıyormussun madara edıyo senı ınternette dıcem :D :d

Deniz hatta benim arabaya ceza yazarken resimi var facebook'um da. Onun adına grup bile açmışlar, orayada ekledim :D

sanyu
17/05/2010, 11:02
Bugün benim arabayıda durdurup filmlerimi tek tek söktürdüler.içim gitti.genelge çıktı hocam piyasada filmli araba bırakmıyacaz dediler.çok koydu valla.Allahtan ceza yazmadılar.

kaptan_ahab
17/05/2010, 11:29
Trafikte freni tutmayan, bakımsızlıktan tekerleri 8 çizen, Allah a emanet giden o kadar araç varken herşeyi ile dört dörtlük araçların sırf cam filmi yüzünden böyle bir uygulamaya (bağlanma) maruz kalması Levent Kırca lık bir parodiden başka birşey olamaz.

GünahsizSeytan
17/05/2010, 11:30
Trafikte freni tutmayan, bakımsızlıktan tekerleri 8 çizen, Allah a emanet giden o kadar araç varken herşeyi ile dört dörtlük araçların sırf cam filmi yüzünden böyle bir uygulamaya (bağlanma) maruz kalması Levent Kırca lık bir parodiden başka birşey olamaz.

10 numara bir yorum olmuş be abi :)

sanyu
17/05/2010, 22:32
arkadaşlar filmi söktükten sonra camda yoğun bir şekilde yapışkan izleri kaldı.Onları nasıl geçirebiliriz.jiletle kazıdım,asetonla sildim ama zorluyor baya.

GünahsizSeytan
17/05/2010, 23:58
Yemedim yemedim bugün cevirdi polis :D 3 günlük izin kağıdı verdi ne yaptıysamda yazdı cezayı yakışıyodu beaa cıplak cıplak gezecem artık :\

smartmavi
18/05/2010, 01:39
Eee arkadaslar iğneyi kendimize de batıralım, bu isin çivisi cikmamismiydi artık? 50 liraya arabasını zifiri karanlık yapmadı mı millet? Ee polis te artık senin orjinal benim açık renk diye bakmıyor, genelge genelgedir.

Ben ceza aşamasına gelinceye kadar bekleyeceğim sonra polisin önünde kendi ellerimle sökeceğim. Polise değil arabalarını içerisi görünmeyecek kadar siyah filmle kaplayanlara lanet okuyacagim.

GünahsizSeytan
18/05/2010, 09:41
Bana ceza yazarken kırmızı ışıkta sırf zindan gibi 6 araç gösterdim polise cevabı onlarada yazılacak oldu :D birinin plakası 06 ydı onada gider ankarada yazar artık.. Cok gezmenin ve herzamanki şanssızlığıma vuruyorum yapacak bişey yok ön 4 camı sökecez :D Siyah camlar sermiş birde en arka rezistanslı cama film, bunlar kesin bilgiler..

JuzZz
12/06/2010, 14:42
bişey sormak istiyorum bende geçen ay cam fliminden ceza yedim daha sonra 2. defa cevrildim yine cam flimlerindennn onca muabetden sonra acıdı bıraktı beni ama aracınız bağlanır falan dedi,simdi cam flimlerini söktüm herhangibi bir cevirmede plaka sorgulamada falan bişy cıkarmı acaba?yada söktukden sonra başka bişy yapmam gerekiyormu birileri muayene göturmen lazm falan dedi ama ne yapmam gerekio bilgisi olan varmı??yoksa flimleri sökunce sorun kalmıomu?

GünahsizSeytan
12/06/2010, 15:05
Polisin dediği emniyete gidip izin kağıdını dolduğu gün veriyosunuz, ordaki memurların insiyatifine bağlı muayeneye de sokabilir direk tamam git de diyebilir, beni direk gönderdi simdi herhangi bi sorun yok..

ZAK1980
12/06/2010, 20:54
Bana ceza yazarken kırmızı ışıkta sırf zindan gibi 6 araç gösterdim polise cevabı onlarada yazılacak oldu :D birinin plakası 06 ydı onada gider ankarada yazar artık.. Cok gezmenin ve herzamanki şanssızlığıma vuruyorum yapacak bişey yok ön 4 camı sökecez :D Siyah camlar sermiş birde en arka rezistanslı cama film, bunlar kesin bilgiler..
Tolga sıyah cam sermıs acıklarmısın bıraz anlamadım

GünahsizSeytan
13/06/2010, 00:44
Tolga sıyah cam sermıs acıklarmısın bıraz anlamadım

Acıklayım :) , ceza yerken polise bastıra bastıra sordum film rushata işleniyomu extralara falan diye , bana öyle birşeyin söz konusu olmadığını söyledi , güneş alerjisi olayını söyledim heyet raporu gerekli dedi (onuda almak baya bi külfetli :) ) , Siyah camın ser olduğundan bahsetti sanırım onlarda standart 0.5 nm oluyor içi dışı bir :D :rolleyes2: siyah cama yazmıyolarmış :ban?:

Du Hast
13/06/2010, 01:46
cam filminin yasak olmasının nedeni kaza sırasında camın parçalanmasını önlediği içindir. yoksa araç içi perde yasak değildir. ikiside aracın içini göstermiyor..
siyah camda sertir, çünkü kendisi siyahtır :)

siyah cama ceza yazan polis hıncaldır, uluçtur, cahildir, çoğu devlet memuru gibi mevxuatı bilmiyordur..

Semih Kurtulmus
23/01/2012, 01:28
Dün aksam heykel cad.asagı doğru aracımla gıderken onca aracın ıcınden kı heykelde her daım trafık olur (bursalılar bılırler)tarafik polisi işaraet edip kenara çekmemi söyledi.Rutin evrak kontrolünden sonra aracınızın cam fılmlerı var cezaı ıslem uygulayıp aracınızı cekıcez demez mı:)Dedim ya o kadar önemli bişeyse sökeyim biçok araçta var zaten oolur du olmazdı derken ınsafa geldı de bıraktı kesınlıkle trafıkten men var dedı.Bu arada cezası da 130 Tl.Napıcam bılmıyorum fılmlerı de sokmek ıstemıyorum.koyu yada degıl film olmamalı diyor memur arkadaslar.Daha önce basına gelen var mı bılmıyorum ama dıkkat edın arkadaslar.Özellikle heykel cıvarında:)

bu arada konuyu yanlıs yere yazmısım sımdı farkettım.Moderator arkadaslardan tasımak ıcın yardım rıca edıyorum

Eğer arabaya film yaptırmazsam içimde kalacak .. Ama okul bitince scirocco aldığımda 3 numarayı yapıştırıcam kim ne derse desin ille zıt git diyorlar ..

gadniar
03/07/2012, 17:38
Herkese Merhaba,
Yakın zamanda tüm camları komple film çektirdim .1 numara en iyi kaliteden super oldu meraklıydımda iyi güzel herşey havamı da attım.Taki arka camda sorun çıkana kadar.Film çektirdiğim yerde birkaç kişi vardı çalışan,arka camı farklı elemanlar yaptı tabi tecrübede ona gore ... Filmciden çıktm lekeli, baloncuklar falan var... adamlar dedi ki birkaç gun sonra gecer öyle de oldu.Ama 2-3 sonra arka cama baktıgımda çizikler oluştu.... neyse sıcak havada onlarda gecer dedim hatta gittim gösterdim.En iyi kalite ya ömür boyu garantili ya sonra gel değiştirelim dediler.1 ay sonra gittim çizikler hala orada bana denilen "abi sökelim yeniden takarız" tamam dedim tanıdık vasıtasıyla gitmişyim ne de olsa sorun yoktu yani güveniyoruz ya....Abi arka cam filmini başladı sökmeye olan oldu arka rezistanslar filmde kaldı iletkenliği sağlayan o boya tarzında çizgiler filmde kaldı ben "dur yapam" diyene kadar iş işten gecti .Söyledim rezistansları bozdunuz diye adam mal mal baktı sadece ne diyeyim içim gitti resmen .Neyse mecburen söktü söktükce içim gitti bütün rezistanslar koptu .Öyleydi böyleydi ben sakinliğimi koruyorum güzel yoldan çözmeye çalışıyorum adamlar "abi kaskon varmı" diye soruyor.Neyse kaskodan değiştirecektik ama kasko kırık camı değiştiriyor rezistans için değiştirmiyor "abi kırarız" dediler.Bukadar cahilce geri zekalıca bir durum olabilirmi.Oldu abi benim başıma geldi.Neyse olanları cok fazla uzatmadan anlatayım.Ben ordan tanıdık burdan tanıdık bir şekilde arka camı değiştirdim.Tabi orjinallik kalmadı.Orijinal cam 3000 tl fiyatı var gittiler muadil 300 tl lik cam taktılar.Onuda geçtim yine benim sayemde camı kırdırmadan kasko uzeridnen değiştirdim.İyi güzel rezistanlar calısıyor gittim adamlara :) "abi cam değiştirmişsin hemen takalım" diyor dedim "dur orda film takrımıyorum sizin ne yapacagınız belli değil.Diğer filmleride sokun paramıda iyade edin" dedim .Hopaaa orda adamlar bozuldu.ne diyeyim şimdi neyse söktürdüm diğer filmleride camları temizlediler ama ağızlarndan tek kelime cıkmıyor.Şerefsizler filmleri sökene kadar parayı vermeyeceklerini soylmediler.Sonra başladı öyleydi de boyleydi de ya dedim" bu filmler size maliyeti nekdar 50 tl olsun daha bile azdır" yok okadar değilmiş 250 ymiş.Neyse çok detaya girmeyecem sonuçta parayı vermediler.Adamlar namazında niyazında birilerine benziyorlar inanmayın arkdaşlar bu dünyada imanında olanlar bile senden benden daha çok haram yiyor.

Sonuç olarak dedim onalara ben bu olayı yaşadım ama sizin yuzunuzden sizin tecrübesisliğinizden cahilliğinizden dolayı yasadım dedim cam değişti arabamın orijinalliği gitti kaskom olmasaydı ne oclaktı camın fiyatını karşılayacaklarmıydı hayır.
sonuç olarak dedim ki siz 300 tl nin hayırını görecekseniz kalsın dedim ben ne 300 tl ile olucam nede aç kalırım. ama siz evnize ekmek görürüyorsunuz bu para size haram dedim bu dunyada hesaplaşmam kimseylse öteki tarafta sorarım hesabımı dedim.adamlar okadar rahattı ki anlatamam.bide gelmiş elimi sıkıyo küslük olmasın diyo lan ne güsü yüzünüzü bile görmek istemiyorum. ben bu dunyada 300 tl den oldum ama onlar o paranın hesabını veremezler haram ediyorum.gitsin ibadet ederken onunda helalliğini istesin bakalım oluyomu.dükan da iş yapıyorlar bide.yalancılıkla sahtekarlıkla dünen iş nereye kadar gider.
iannmayına rkdaşlar cam film öyleymiş boyleymiş yalan hepsi arabanız orjinal ise bırakın oyle kalsın.hikayy ehepsi cam film takınca sıkcamış sogukmuş yok içerde tutuyormuş bunlar hep sizi etkileyecke şeyler bedne etkilendim ama başıma gelince sonra her taş yerine oturuyor.bu olay bursada başıma geldi adamlar eski yalova yolu üzserinde 260 numara osmangazi bursada lar yeni adliye tarafından aşağıya doğru inerken sağda kalıyorlar.köşe dükkan .okdar cahiller ki kartlarına yazdıkları e-mail adres şöyle :) e-mail:kardeslercamfilmleri.com eline fıs fısı alan gitmiş filmci olmuş. biz mersedeslere yapıyoruz biz bmw lere yapıyoruz hepsi hikaye ben gözümle gördüm adamlar kaplama yapmışlar bütün arabaya tekrar söküp yenidne yapıyorar.adam memnun değilmiş tekrar yaptırmış.bu arada benim en iyi kalite dediğim film yan camdanda ayrılmaya başlamıştı anlayın yani en iyi kalide dedikleir bile cin malı uzu film amerikanmmı yok avrupaymıs yalan aib hepsi filmin üzeridne yazmıyor nemalı oduğu koy kutusunun içine ömüşteri nerden anlıycak kalitelimi diye.böyle arkdaşlar karar sizin bir anlık zevk ugruna gidipte film taktırmayın taktırcaksanız bile gidin isim yapmış yerelere boyle tanıdık diy wuyduruk yerelre gitmeyin.arka camlarda sorun olursa bırakın kalsın söerlerse daha kötü.
[b]BURSADA KARDEŞLER CAM FİLM bu işi yapan yer.olan benim parama ve arabama oldu. onlar hala helal ekmek peşindeler.paranın son kruşuna kadar HARAM OLSUN.

yorum sizin..
ha şunuda söyleyeyim bu işlerden once benim bir arkadaşımda aynı söylemişti arabanın orjinalliğini bozacak modifiye diye tabir edilen birşey yapma dedi ben 0 aldım arabaya yaptım araba döküldü film olsun başka birşey olsun arabayı rezil ettim dedi sakın sakın yapma demesine ramen ben yaptım.eşşeklik birazda bizde .bide iki arkdaş gittik diğer arkadaşımsa 0 arabayı yaptırdı onunda arka cam aynı sorunla gittik onuda soktuler onun arabasında 2-3 rezistans gitti:)

herkese hayırlı günler.ben bu yazımı yayınlayabildiğim heryerde yayınlayacağım.ibret olsun herkese ki bir kaç kişi boyle bir durumla karşılaşmaması benim için kyafi en azındna başkaları yanmasın.

KARDEŞLER CAM FİLMLERİ & ARAÇ KAPLAMA SİSTEMLERİ (https://www.bursaotohaber.com/?newUrun=1&Id=422832&CatId=bs161193&Fstate=&/KARDE%C5%9ELER-CAM-F%C4%B0LMLER%C4%B0--ARA%C3%87-KAPLAMA-S%C4%B0STEMLER%C4%B0)

fotobelit
03/07/2012, 19:14
çok çok geçmiş olsun..Ama malesef bu tip esnaf çok..Adam anlamadığı işi bile ustalığına toz kondurmıyım diye yapmaya çalışıyor.. Tabi haliyle eline gözüne bulaştırıyor..Bir arada benim aynanın motoru arıza yapmıştı adam resmen aynayı kırıcaktı..Bana soruyor''Nerden çıkıyordu bu ya''diye..Bende ''abi neyse öyle kalsın boşver çalışmasın'' diyip ordan çıktım..Bu rezistansların okadar kolay çıktığını bilmiyordum..Acaba yeni cam takılmadan sadece resiztanslar takılmıyormu?