Orijinalini görmek için tıklayınız : 21.000 tl param var. 90 beygir 6 ileri lazım
aposport
21/04/2010, 00:25
Arkadaşlar selam,
Aylardır Punto almaya çalışıyorum ama ya fiyattan yada satıcıların ticaret ahlakından ötürü bir türlü Punto almayı başaramadım.
21.000 TL param var.
50.000 km yi geçmemiş,
Kazasız, boyasız,
90 Beygir - 6 ileri Grande Punto Dizel arıyorum.
Satmayı düşünen arkadaşlar varsa özel mesaj yoluyla irtibata geçebilirlerse sevinirim.
Herkese iyi forumlar. :merhaba:
O paraya 6 ileri zor bulursunuz 2008 den sonrakilerde 6 vites kalkmıştı galiba. Aşşadaki de 24 e veriyorc
Fiat > Punto > Grande 1.3 M.jet Dynamic > 27000 km de 6 ileri 90 hp full #23934946 - sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/27000_km_de_6_ileri_90_hp_full-52WQQaXQQ23934946WQQpXQQdisplayitem)
Not: 22 ye var
https://www.sahibinden.com/fiyat_dustuuuu!!!2006_model_90_hp_6_ileri_sigara_i cilmemis_cok_t-61WQQaXQQ23400656WQQpXQQdisplayitem :D en fazla bu kadar yaklaşılarbilir kanımca
arkadaşım o parayı o km'lerde bulman imkansız ben tam 4.5 ay gece gündüz aradım ama malesef yanlız km'yi dert etmemeni öneririm çünkü bakımları periyodik olarak yapılmışsa hiç sorun çıkarmıyor emin ol...
34ozkankurtuldu34
21/04/2010, 06:55
Bende bulsaydım bu şartlarda ve bu fiyata bende alırdım bulamadım ve LPG TAKTIRDIM aldıgım araca bence sizde bu durumu tercih edin daha hesaplı bulabilirsiniz çünkü lpg.de sorun yaşamadım hiç aracımda tercih meselesi gerçi paranız çoksa bilmem ama 17000 yada 18000 temiz bir araç bulup birde lpg taktırsanız en az 2000 lira kar edersiniz çünkü 21000 liraya istediginiz aracıda bulmak zor kolay gelsin size hayırlısı olsun...
Eylemlerim devam edecek...
O paraya 6 ileri 90 hp bulamazsın, Ben Arkadaşıma 2008 20.000 km dekini 23.5 a zar zor aldım.
KaMiKaZe
21/04/2010, 10:35
o fiyata 6 ileri araba bulursunuz internette sonra telefon açarsınız...
"ama"sı çok olur.
narkoz30
21/04/2010, 10:52
o fiyata 6 ileri araba bulursunuz internette sonra telefon açarsınız...
"ama"sı çok olur.
Ayrıca öyle bir arabayı sizden önce jet hızı ile galericiler alır. :) Yani yetişemezsiniz böyle fiyata böyle bir araba satacak kişinin de ya çok ihtiyacı vardır yada evine haciz vs gelmiştir kredi kartı magdurudur vs acilen nakte ihtiyacı vardır böyle araç almak isterseniz sahibinden.com ile anlaşın ve para ile 1 hafta ilan verin neler neler düşer aklınız şaşar.
Galericiler neden zengin sanıyorsunuz. :)
erdal1984
21/04/2010, 12:08
Slm dostum eğer o paraya öle araba bulursan haber ver ben 22 vericem
ben bir araç buldum 18 e indirttim. Tam anlaşmak için aradığımda biriyle anlaşmak üzere olduğunu öğrendim. 2.5 gün boyunca konuştum ama işlerim çok yoğundu diye ilgilenemedim tamamen.
Araç 2006, 94 binde. 3 parça serviste lokal boyalı
90 bin bakımı dahil serviste yapılmış, kayıtlı sorgulattım
5K kırmızı, güzel çelik jantı olan spor paket dynamic donanımlıydı
18'e alabilirdim 18.5'a satmış ama piyasası 20 bin rahat eder.
Kısaca şu anda ben de bekliyorum acelem yok bulunca aklıma yatan alırım
illa kazasız boyasız demiyorum bir de ben
2. mesaja bakın!!!! arayanlar varsa arkadaştan önce davransın 22.000tl ye var ankarada. Göstermişiz orda hala ...
2. mesaja bakın!!!! arayanlar varsa arkadaştan önce davransın 22.000tl ye var ankarada. Göstermişiz orda hala ...
22 ye satan arkadaşın mı?
3K lı modeli için bence pahalı ama arabası çok temiz. Ekstra müzik sistemi de var. Mesela benim için müzik sistemine hiç gerek yok. arkadaş da beraber sattığı içimn hiç düşünmedim.
Birkan61
21/04/2010, 19:18
Nasıl o paraya 6 ileri 90 Hp bulunmaz ?
20.000 TL'ye Emotion var 60.000 km'de.
18.000 TL'ye Dynamic var 83.000 km'de.
5 kapılı bu araçlar ..
aposport
21/04/2010, 21:58
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.
Ben yaklaşık 8 aydır GP ilanlarını takip ediyorum. 4 kere alma teşebbüsünde bulundum.
Ancak hepsinde ticari ahlaksızlıklar ve ağızı yerine başka tarafıyla konuşan satıcılarla karşılaştım.
Tek kapı Punto istiyorum işin aslı. Daha bekarım. Ama 1-2 sene sonra satmak istediğimde zor satacağımı ve zarar edeceğimi düşünüyorum. 4 kapılar gibi kolay satılmıyor izlenimlerime göre...
Arkadaşın verdiği linklerdeki arabalara bakıyorum. Ancak boya olunca canım sıkılıyor ister istemez. Geçen 2006 kırmızı, boyasız 42.000 de 75 lik buldum. Ekspertize Kartaşa götürdük, yürüyen ve mekanikte 2 milyara yakın masrafı çıktı. Oda öyle yattı.
Sonuç olarak bu Punto denen araba benim ömrümü yedi. Keşke gücüm olsa Müslüm Kaymak abimizin Special Puntosunu alabilsem.
Ama imkanlar bu kadar.
Herkese ilgisi için teşekkürler.
aslında ufak tefek boyayı kafaya takmasanız sizin için daha kolay olur.
sürtmeden , küçük darbeden göçüklerden , çiziklerden vs dolayı boyatan çok insan var. düzgünce boyandıysa alınır bence.
boyasız arac ıst da artık neredeyse hıc yok
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.
Ben yaklaşık 8 aydır GP ilanlarını takip ediyorum. 4 kere alma teşebbüsünde bulundum.
Ancak hepsinde ticari ahlaksızlıklar ve ağızı yerine başka tarafıyla konuşan satıcılarla karşılaştım.
Tek kapı Punto istiyorum işin aslı. Daha bekarım. Ama 1-2 sene sonra satmak istediğimde zor satacağımı ve zarar edeceğimi düşünüyorum. 4 kapılar gibi kolay satılmıyor izlenimlerime göre...
Arkadaşın verdiği linklerdeki arabalara bakıyorum. Ancak boya olunca canım sıkılıyor ister istemez. Geçen 2006 kırmızı, boyasız 42.000 de 75 lik buldum. Ekspertize Kartaşa götürdük, yürüyen ve mekanikte 2 milyara yakın masrafı çıktı. Oda öyle yattı.
Sonuç olarak bu Punto denen araba benim ömrümü yedi. Keşke gücüm olsa Müslüm Kaymak abimizin Special Puntosunu alabilsem.
Ama imkanlar bu kadar.
Herkese ilgisi için teşekkürler.
Kolay gelsin ozaman ne diyelim araştırmaya devam? inş. alırsınz punto 6ileriyi zamanında akıl edememiştik bari siz keyfine varın.
erdal1984
22/04/2010, 12:57
dostum istanbulda boyasız kazasız değiş ensiz araba bulmak neredeyse imkansız ben bile sürtmeler den dolayı ön ve arka tamponunu boyatım
Arkadaşlar bu işler birazda kısmet işi ben aracımı ikinci el aralıkta aldım.2009 haziranda trafiğe çıkmış ve 2009 model.8200 kmde ve 6 aylıktı aldığımda.Tahmin edersinizki araçta hiç boya değişen yok.Dualogic vites 21500 e aldım.Sıfırını almaya niyetlendim Evo ya 31 bin para istediler.İstanbulda ikamet ediyorum.İnşallah kafanızdaki aracı bulursunuz.
lionT-JET
23/04/2010, 09:53
bu ılanada bır bakın.fıyatı sıze uygun..Fiat > Punto > Grande 1.3 M.jet Dynamic > Uygun Fiyata !!! HATASIZ Grande Punto 1.3 M.jet Dynamic (6 İleri #24469399 - sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/uygun_fiyata_!!!_hatasiz_grande_punto_1_3_m_jet_dy namic_6_ileri-89WQQaXQQ24469399WQQpXQQdisplayitem)
stilyanov
24/04/2010, 22:13
sonunda bende punto aldım 1.3 emotion egzotik kırmızı 21.000 e aldım, aracata sagda ufak tefek surtmelerden boya war. birde sol on kapının sacı değişmiş. arac servis bakımlı ve yuruyeni, motoru cok iyi durumda ..bilmiyorum artık iyimi yaptık kotumu yaptık...
Hayırlı olsun, Tanışma bölümüne konu açabilirsiniz böylece herkese ulaşmış olursunz araç detaylarını paylaşırısınız iyi forumlar :)
ferruh25
24/04/2010, 23:10
Aranan araç dizel mi benzinlimi arkadaşlar
KaMiKaZe
24/04/2010, 23:47
ferruh bey 90bg benzinli yok.
sonunda bende punto aldım 1.3 emotion egzotik kırmızı 21.000 e aldım, aracata sagda ufak tefek surtmelerden boya war. birde sol on kapının sacı değişmiş. arac servis bakımlı ve yuruyeni, motoru cok iyi durumda ..bilmiyorum artık iyimi yaptık kotumu yaptık...
iyi etmişsin iyi,kullandıkça anlarsın ne kadar doğru karar verdiğini,hayırlı olsun,sağdaki soldaki çizikler normal,ben kendi sağlığımdan daha fazla dikkat ediyom arabaya buna rağmen oluyo o çizikler,artık otoparklarda teee en uzaklara sağı solu boş olan yerlere çekiyorum,çünkü memlekette bol miktarda hanzo var:))))
ExTReMe_
25/04/2010, 02:50
iyi etmişsin iyi,kullandıkça anlarsın ne kadar doğru karar verdiğini,hayırlı olsun,sağdaki soldaki çizikler normal,ben kendi sağlığımdan daha fazla dikkat ediyom arabaya buna rağmen oluyo o çizikler,artık otoparklarda teee en uzaklara sağı solu boş olan yerlere çekiyorum,çünkü memlekette bol miktarda hanzo var:))))
hmde nee hanzo abi sormaa ..
narkoz30
25/04/2010, 10:16
2007 modelse iyi fiyata almışsınız ben aynını 21000 e sattım
stilyanov
25/04/2010, 16:50
2007 modelse iyi fiyata almışsınız ben aynını 21000 e sattım
arac 2006 fiyatını biraz daha dusurebilirdikte ben biraz aceleci oldum acemilik diyeyim. henuz almadım ama kaporasını verdim kısmetse satısını yapıcaz..
Kaplan35
27/04/2010, 22:08
arac 2006 fiyatını biraz daha dusurebilirdikte ben biraz aceleci oldum acemilik diyeyim. henuz almadım ama kaporasını verdim kısmetse satısını yapıcaz..
:) bebek gibi arabamı 21 bin liraya verdim daha nasıl indirim yapayım? Bugün arkanızdan baka kaldım içim bir acayip oldu, meğer ne çok sevmişim. Neyse allah güle güle kullanmak nasip etsin, kazasız belasız kardeşim.