Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'den Isparta'ya
merhaba arkadaşlar kardeşimin yemin töreni için 7 mayıs ta eğirdir e gideceğim izmir den ısparta ya bana bir yol güzergahı için yardım edebilecek var mı ? :)
abi bence en ideal yol
izmir-denizli-isparta
denizliye giden iki yol var izmirden.birincisi aydin otobani.ikincisi salihliden alaşehir yoluna sapman ordan direk buldandan sarayköye çikiyosun bana o yol daha kisa gibi geldi ama denizli-isparta arasina hiç gitmediğimden hangi yolu tercih edecegin konusunda yardimci olamıcam.bu arada kardesine de simdiden hayirli tezkereler.hayirlisi ile gidip gelsin :)
Kriminal
20/04/2010, 11:20
Aydın otobanından buharkent vs denizlinin içinden ısparta fazlada secenegın yok zaten
denizli ısparta arası sıkıntılı bozuk virajlı bir yoldu. şimdi ne alemde kimbilir.
ben izmir afyon ısparta tercih ederdim.
krakercocuk
23/04/2010, 17:45
denizliden sonra dağlık uçurumlu bi yol vardı dıye hatırlıyorum ıspartaya. sakat yollar abı dıkkat
bozkurt0632
23/04/2010, 20:33
denizliden sonraki yolda kısa mesafelerle de olsa yol çalışması var.gayet güzel bir yol olmuş. denizliden sonra dinar , keçiborlu üzerinden ıspartaya ulaşırsınız. afyon üzerinden giderseniz yolu çok uzatırsınız.
izmir - aydın - denizli - bozkurt-dazkırı-dinar- keçiborlu - ısparta = 383 km.
izmir - turgutlu- salihli - uşak - civril(denizli)- dinar - keçibolu - ısparta = 437 km
karar sizin.
farukileri
24/04/2010, 02:39
merhaba arkadaşlar kardeşimin yemin töreni için 7 mayıs ta eğirdir e gideceğim izmir den ısparta ya bana bir yol güzergahı için yardım edebilecek var mı ? :)
Şimdi anlatayım.
O güzergahı en yakın zamanda geçtim.İzmir'den otoban üzerinden Aydın'a ardından Denizli'ye gidersiniz.Ondan sonra da Denizli'den Ankara yönüne devam edip Dinar'ın dışındaki ayrımdan devam ederseniz Isparta'ya çok rahat ulaşırsınız.Birkaç yerde(Kaklık,Dazkırı sonrası birkaç yerde tam olarak nereler hatırlamıyorum) yol çalışması var ama pek etkilemiyor gidişte.
Keçiborlu'yu görmeden giderseniz daha kısa sürüyor yol,yoksa bir 20-30 km daha uzuyor orası.
İzmir-Uşak-Afyon-Sandıklı-Keçiborlu-Isparta yaparsanız çok fazla uzatırsınız yolu.Denizli üzerinden ortalama 5 ila 6 saat arasında bir sürede Isparta'ya varır,oradan da 45 dakikada Eğirdir'e gidebilirsiniz.
theblight
27/04/2010, 01:45
Güzergahı bilemem de Eğirdirin eğitimini çocukluk arkadaşımdan dolayı iyi bilirim :)
Şimdiden sizlere hayırlı yolculuklar,kardeşinize de hayırlı tezkereler dilerim...