PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keratta keratta'larım

bravo_sercan
15/04/2010, 21:12
Ve karşınızda Çıtır la Pıtır =)

https://img688.imageshack.us/img688/3148/img0437b.jpg

https://img651.imageshack.us/img651/3128/img0438l.jpg

https://img695.imageshack.us/img695/7295/img0439j.jpg

Not : ufaklık çıtır :)

KaMiKaZe
15/04/2010, 22:43
sercan bunlar çok koku yapıyor kardeş nasıl dayanıyorsun :D

ABNEW
15/04/2010, 22:56
Benim de çokca vardı zamanında ama hepsi öldü maalesef,

Umarım senin singapur kaplumbağaların uzun ömürlü olur Sercan...

utku952
15/04/2010, 23:23
vay keratalara bak :D biraz büyüyünce çıkarlar içinden

bravo_sercan
16/04/2010, 01:07
sercan bunlar çok koku yapıyor kardeş nasıl dayanıyorsun :D
Aynen yakından koklayınca fena kokuyor, ama odaya yayılmıyor kokusu.
Koktugu ve suyu cabuk kirlendigi için gün aşırı, suyunu degiştiriyorum, taşlarını yıkıyorum, kendilerinede kese yapıyorum =)

Benim de çokca vardı zamanında ama hepsi öldü maalesef,

Umarım senin singapur kaplumbağaların uzun ömürlü olur Sercan...
Allah rahmet eylesin.
Singapurmuymuş bunlar =)

vay keratalara bak :D biraz büyüyünce çıkarlar içinden
Küçük buyugunun ustune çıkıp, dısarı çıkmaya çalışıyor zaten.
Havalar iyice ısınsın salıcam balkona =)

BuRaK-BG
16/04/2010, 17:11
ooo sercancım hayvan sevgisi sendede var demek.yakışır

burhankutlu
16/04/2010, 18:34
ya az büyüdüklerini ve o balkondan hani köpek olurda kafa çıkarıp havlarlar ya bunlarda kafa çıkarıp hiç düşünemiyorum :D:D

evolodi
16/04/2010, 18:41
kanka isimleri de süper olmus :D

bravo_sercan
16/04/2010, 21:16
ooo sercancım hayvan sevgisi sendede var demek.yakışır

Sessiz sakin bakımı kolayolan hayvanları severim abi =)
Bi ara hamster almıştım , annemden gizli, hayvanı kucucuk kutuda besliyordum, bi gün unuttum hayvanı , kutuyu kemirmiş çıkmış, odada fink atıyor kafayı yemiş. zor yakaladım çıyak çıkay bagrıyor, sonra sunta kutuya koydum, sonra yine unuttum 1 gün. havasızlıktan ölmüştü :/
( hamstrı ilk elime aldıgım gün , korkup yere attım , aha dedim öldü, biraz dürttüm, yaşamaya devam etti :D )

ya az büyüdüklerini ve o balkondan hani köpek olurda kafa çıkarıp havlarlar ya bunlarda kafa çıkarıp hiç düşünemiyorum :D:D
Bu halleriyle bile , kenarlara tırnamıp çıkmaya çalışıyorlar ya, küçük buyugunun ustne çıkıp kendini dışarı atmaya bakıyor =)
Havalar ısınsın birazdaha salıcam balkona, takılsınlar kafalarına göre =)

kanka isimleri de süper olmus :D
İşin gercegi bunları ben almadım, bi komşu anneme hediye etmiş buyuk olanı, annemde onun atını Pıtır koymuş. kabı falan yoktu, 5 lik damacanın ,yarısı kesilmiş halde olanınn içinde yaşıyordu, petshop a gidip, akvaryumsu bişey aldım, bitane daha arkadaş aldım , canı sıkılmasın diye, şimdi habire birbirlernin sırtına çıkıyorlar, sonradan geleninin adınıda ben Çıtır olarak koydum :umut:

narkoz30
16/04/2010, 21:33
Hayvan sevmeyen insan da sevmez benim de kedim vardı çok uyudugu için ismine narkoz koymuştum rahmetli hala anarım kendisini çok hisli kediydi. :) Nickim de kedimin ismi. :D
Kaplumbağalar komik hayvanlar otoyoldan bolca topluyorum zaman zaman karşıya geçerken eziliyor çoğu.
Sercan sana tavsiyem kedi besle :)

bravo_sercan
16/04/2010, 21:45
İbrahim tatlıses - Nankör

JASMINE
17/04/2010, 00:31
İsimleri süpermiş Sercan. Bu arada ufaklığın Çıtır olduğu her halinden belli :)

femoli
17/04/2010, 10:28
Aynen bendede vardı , öldü diye atmıştım .. ama sonra öğrendimki kış uykusundaymışlar :(

Erdem Bozdağ
17/04/2010, 10:50
Aynen bendede vardı , öldü diye atmıştım .. ama sonra öğrendimki kış uykusundaymışlar :(

Mehmet abi kusura bakma ama acaip güldüm ya :):):):):):):)
üzüldüm de yani bi yandan:(
nereye attın abi bari gidip gömdüysen filan havasızlıktan ölürler arabadan fırlattıysan hiç yoksa uyunınca devam etmişlerdir yoluna:)insan bi nabzına bakar ama atıyor mu diye atmadan:):toot0000:

femoli
17/04/2010, 12:17
ule ne nabzı eve bigeldim hareket etmiyor kıçından bastır kafasına vur mıh yok birde kasmış kendini dedim öldü hiç mi hareket etmez arkadaş sabaha kadar oynamadı , aha dedim hakkı rahmetine kavuşmuş .. ablam görmeden yol vereyim dedim arka bahçe boşluğuna bırakıverdim ama kaç sene oldu ölmemişse bile yenmiştir kediye köpeğe..

JASMINE
17/04/2010, 12:39
ule ne nabzı eve bigeldim hareket etmiyor kıçından bastır kafasına vur mıh yok birde kasmış kendini dedim öldü hiç mi hareket etmez arkadaş sabaha kadar oynamadı , aha dedim hakkı rahmetine kavuşmuş .. ablam görmeden yol vereyim dedim arka bahçe boşluğuna bırakıverdim ama kaç sene oldu ölmemişse bile yenmiştir kediye köpeğe..

Mehmet sen hayvanları uzaktan sev. O zaman daha az zarar vermiş olursun :) :)

burhankutlu
17/04/2010, 12:57
abi dua et hayvan severler derneği okumuyo yoksa tv de seni bombardımana turarlardı :D:d:D bakmışız tvde cani femoli :D:D

bravo_sercan
17/04/2010, 14:10
Bu kış uykusu muhabbetini ögrendigim iyi oldu =)
Arka boşluktan yuvarlandıkdan sonra buyuk ihtimal olmemişlerdir abi, kabukları ayayip sert, kedi kopekte yiyemiştir, en fazla yutabilir, ama okadar ugraşcagını sanmıyorum..
En kötü açlıktan yaşamını yitirmiştir zavallı hayvanlar..
'' Suları yine bulanmış kerataların, bugun yine degiştiricem :/ ''

Erdem Bozdağ
17/04/2010, 14:33
tazminat davasına kadar gider bu kan parası bilem olur