Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Araçlara Rapid Dim Sport Dijital Power Box
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir kullandığım power box'umu satıyorum. Dijital boxtur hiçbir problemi yoktur sadece bakımdan bakıma söktüm. Fiat linea aracımda kullanıyordum fazla gaza yüklenince yakması artıyordu ama basmayınca da 4.5lt e kadar düştüm. Cihazı sahibinden ya da gittigidiyordan ya da gelip elden alabilirsiniz.
Fiyat : 450TL
Telefon : 0541 808 96 68
https://img255.imageshack.us/img255/2079/22957142e7w.jpg (https://img255.imageshack.us/i/22957142e7w.jpg/)
Sahibinden ilanı ;
Fiat Multijet Araçlara Rapid Dim Sport Dijital Powerbox #22957142 - sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/fiat_multijet_araclara_rapid_dim_sport_dijital_pow erbox-31WQQaXQQ22957142WQQpXQQdisplayitem)
Rapid güzel markadır. Bende HPT kullanıyordum şu an Pro-bitz'e geçiyorum. Hayırlı satışlar...
Rapid güzel markadır. Bende HPT kullanıyordum şu an Pro-bitz'e geçiyorum. Hayırlı satışlar...
ilahi engin :D
Adım feride arkdaşlarım asuman der sen kısaca banu diye bilirsin :D:D
siyahinci83
17/04/2010, 14:13
abi bende pro-bitz vardı geri yolladım benim araç s2 sanırım ondan dolayı sıkıntı oluşturdu dendi pro-bitz tarafından
ilahi engin :D
Adım feride arkdaşlarım asuman der sen kısaca banu diye bilirsin :D:D
Türkçe meali; üç markada iyidir, kaliltelidir. Bir kenara not edile :D
abi bende pro-bitz vardı geri yolladım benim araç s2 sanırım ondan dolayı sıkıntı oluşturdu dendi pro-bitz tarafından
benim araç S1 sorun çıkmaz, başka kullanan arkadaşlarımda var ;)
KaMiKaZe
17/04/2010, 22:50
engin abi pro-bitz sorun çıkartmaz şakirin ki istisna oldu muhtemelen yoksa benim araçta s2. pro-bitzi benim arabada denedik, sonra 70bglik corsa üzerinde denedik geçen gün bir tane megane dci üstünde denedik hiçbirindede sorun çıkartmadı.
bu arada hayırlı satışlar.
herkese teşekkürler henüz alıcı çıkmadı umarım çıkar :)
güncel arkadaşlar halen satılmadı...
Bu box ı istediğimiz zaman araç içinden açıp kapayabileceğimiz bir kumandası yada anahtarı var mı? Benm aracım 2010 Ford Focus TDCi, uyumsuzluk söz konusu olur mu?
Anahtarı yapılır sorun değilde, basınç değerleri farklı olduğundan bu box size uymaz...
Box halen satılmadı arkadaşlar 2 kişi ile görüşmelerimiz devam ediyor... Son fiyatı 400TL'dir.
Ziyaretçi049
05/06/2010, 08:32
Dizel 75hp araçlarda kaç hp artışı yapıyor bu arkadaşım?
box taktığımızda sonuç chip yapılmış gibimi oluyor?
75bg lik aracı 90bg e kadar yükseltir tam ölçüm yapmak lazım bu sadece tahmin. Box ile chipin mantığı farklı. Ben hem chip hemde boxu denedim. Chip yaptırdım ancak amacım düşük devirlere yönelik olduğu için chip beni tatmin etmedi ancak box alt devirlerde çok güzel performans sağlıyor. Zaten amacı yakıt pompasına fazla yakıt vermesini sağlaması prensibine dayanıyor.
Ayni box dan bende de oldugundan eski 75 lik aracimda dyno sonucu cikan deger 93 hp 218 nm torktu. Gercekten kullanan biri olarak siddetle oneririm.