Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alınık arka tampon eki çok acil egzotik kırmızı ilk tercih ...

schumi
09/04/2010, 15:14
Alınık arka tampon eki çok acil egzotik kırmızı ilk tercih ...teşekkürler :)

Romeo_er2
10/04/2010, 02:50
isterseniz tamponları değişelim üstüne farkını verin orjinal nfs tampon eki var bende..

KaMiKaZe
10/04/2010, 11:42
ertuğ t-jet sporta multijet tamponumu takıcan :D
bu arada geçen gün acil ön ve arka arıyordunuz önün aciliyeti kalktı heralde.

schumi
10/04/2010, 12:10
orhancım ewt önün aciliyeti değil tümüyle kalktı yaptırdım dün ...bugün takılacak yaptırdığım yerdeki arka pek hoşuma gitmedi o yüzden arkadaşlara danışayım dedim seninkileri çok istedim ama maddi biraz aştı ilgine çok saol ...şimdi sıra arkada :)

schumi
10/04/2010, 12:12
ertuğ değişelim ok de kaça mal olur bana.... ve seninki siyah sanırım boyatacaz ...

schumi
10/04/2010, 12:14
bu arada t jet ile multijet tamponu farklımı okadar ... siyah bant ve egzos oyuğu dışında... bide bende ertuğ arka park sensör var problem olurmu ...

KaMiKaZe
10/04/2010, 12:33
hayırlı olsun ali kardeşim, güle güle kullan fotoğraflarını görelim aracın tamamlanınca.

multijet tamponla t-jet tampon arasında seninde söylediğin gibi siyah bant ve egsoz oyuğu farkı var, bu arada ertuğun arabadada park sensörü var değişim yaparsanız sıkıntı olmaz.

schumi
10/04/2010, 20:49
ok saol orhan benim resimler var garajda bi bak belki hatırlarsın daha önce konuşmuş olabiliriz ön tampon ekide kolaylı otomotiv.com sitede var bi bak istersen bizim araçlara kullanılan 2 3 modelden biri ama senin nfs en iisi :) ve top ertuğ da :)

bu arada o firmayla bizim alışverişimiz var o yüzden çok ucuza geldi kıyak yaptılar 80 boyalı montaj diyelim nası fiyat sence...arkayıda en fazla 100 e bağlamaya çalışıorm hatta çizim yapıp götürücem kimsede olmayan bir proje düşünüyorum ortaya oval gibi tek egzos hatta bağlamıyacağım yeni megane coupe modeli difüzörleride iki yanına ikişer tane atıpo kısmı siyah yapıcam oval egzosu fiber etrafını tamamen dolaşacak ...

tabi etuğ yaparsa güzellik daha ii olur :) bekliyorum

KaMiKaZe
11/04/2010, 03:41
az önce garajına baktım ama resimler gözükmüyor.

schumi
11/04/2010, 20:41
yaw benim garajda çıkmadıysa ben becerememişimdir normal garaj bölümüne eklemiştim resimleri bi süre önce schumi diye aratsan çıkarmı bilmem pek uzman değilim bu konuda ama çok resim eklemiştim...
arama bölümüne : "3 yıl sonunda "schumi" güncel büyük resimli" yaz çıkacak benim resimler

yokmu arkadaşlar başka satan arka tampon eki... ne güzel herkes memnun gibi ...değiştirin abi tamponları değişiklik iidir bizede yarar bakın ...teşekkürler