PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Evo Bayi Fiyatları Hakkında

evolodi
09/04/2010, 14:08
Selam arkadaşlar ,

sizlere bayi fiyat indirimleri hakkında sorum olacak.fiatın bornova bayisinden (adliye karşısı)bir beyfendi ile görüştük bize liste fiyatını sunuyor.aşağısına inemem demişti.üye olmadan önce forumları incelemiştim bayilerden 2-3 milyar kadar indirim alanlar varmış doğru mudur?sıkı pazarlık mı yapmak gerekir.bilgi verirseniz sevinirim.

ABNEW
09/04/2010, 16:13
Onur, her bayinin kendine göre indirimleri olabilir.Birisinin verdiğini diğeri vermeyebilir.Bu yüzden çevredeki tüm bayilerden fiyat almak en sağlıklısı.Bunun dışında personel indirimleri de olmakta.Bu sayede dönemsel olarak değişebilen oranlarda yüksek indirimler uygulanıyor.Bundan yararlanmak için Koç Bünyesinde çalışıyor olmak gerekmekte tabi,

Sonuçta pazarlık yapmadan araç alınmaz... :)

Kriminal
09/04/2010, 16:35
Ardaya katılıyorum.Her bayı kendıne gore ındırım yapabılıyorlar..Araç alımlarında temmuz sonu ve aralık ayı en guzel zamanlardır

ABNEW
09/04/2010, 16:38
Ardaya katılıyorum.Her bayı kendıne gore ındırım yapabılıyorlar..Araç alımlarında temmuz sonu ve aralık ayı en guzel zamanlardır

Bunu eklemeyi unutmuşum :) Sıfır araç almak için en karlı dönem Aralık Ayı.Bayilerin ellerindeki araçları satmak istemesi, kota tutturma çabaları, yeni yıl ve modeller derken liste fiyatı üzerinden binlerce Lira indirim yapabiliyorlar :)