Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Marşpiyel ilgili

tbt75
08/04/2010, 16:02
arkadaslar sizden birsey ögrenmek istiyorum.marspiyel taktırmak istiyorum.
ist.ümraniye civarında yapılan bir yer varmı.birde benim arac 5 kapı ,bu tiplerde takılabiliyormu.simdiden tesekkur.:cool0000:

KaMiKaZe
08/04/2010, 16:38
grande punto veya grande punto evo olması, 3-5 kapı olması hiçbirşey fark ettirmiyor.

tbt75
08/04/2010, 16:44
marspıyel fiyatları ve ümranıye civarında nerde yaptırabilirim

tbt75
08/04/2010, 19:58
yanlış bir şekılde soru sorduysam herkesten özür dillerim

gurik
08/04/2010, 20:56
orjinalleri pahalı 600 civarında. yaptıran arkadaşlar vardı site içi arama yaparsanız görüntüleri var.

acRep
13/04/2010, 02:35
Bu ümraniye çakmak mahallesinde Devlet hastanesine dönmeden sağ taraftaki sanayi sitesinde çok güzel ve özel marşpiyel ler oldugunu duydum bi bakmanı tavsiye ederim..

femoli
13/04/2010, 12:19
grande punto veya grande punto evo olması, 3-5 kapı olması hiçbirşey fark ettirmiyor.
Bilgi verirkende doğru bilgi vermeye çalışırsak daha iyi olur ..

3 kapı 5 kapı marşbielleri değişiyor aracınız 5 kapı ise 5 kapı olanından taktırmanız gerekiyor , Üslüp konusundada biraz haklılık payı var arkadaşımın ..

PredatoR
13/04/2010, 12:32

3 kapı 5 kapı marşbielleri değişiyor aracınız 5 kapı ise 5 kapı olanından taktırmanız gerekiyor , Üslüp konusundada biraz haklılık payı var arkadaşımın ..

Merhaba Femoli,

Geçen gün taktırdık 3 kapıdan çıkma marşpiyeli 5 kapıya. Fark yok yani; ama bazı servisler ısrar ediyor fark var diye :)

femoli
13/04/2010, 14:01
Valla biz çağrının 5 kapılı marşbielini 3 kapıya takarken revize ettik kestik . Fatih demekki sizinki entere bir model her araca oluyor :) peki arka kapı aralığına giren kısım tek kapıda nereye giriyor çözemedim bir foto varsa koyda aydınlanalım :)

3 kapıdan çıkan 5 kapıya kesik halde olduğundan olur kötü bir görünüm olsada olur ama 5 kapınınçıkıntısı 3 kapıya takılırken kesilme mecburiyeti gerektiriyor..

KaMiKaZe
14/04/2010, 01:46

bencede ezbere konuşmasak daha güzel olur,
çağrının 5 kapılı arabasının marşpiyeli grande puntoya özel bir marşpiyel değil çağrı onu beyendi o gün onu uydurdu lec sport.

Biz spor paketli 3 kapılı grande punto üzerinden söktük, 5 kapılı grande punto evoya kesmeden biçmeden montajını yaptırdık. Fotoğraflarıda fatih beyde var detayları içinde kartaşa telefon açarsın.

sakinkaradas
14/04/2010, 10:18
kardeş marşbiyelin takımı karlıkçı halilde 100 lira geçen hafta ben tk olarak aldım.ayrıca spoilerde 90 tl.bu hafta boyanıyor nasipse takınca fotograf eklerim.

femoli
14/04/2010, 11:31
arkadaslar sizden birsey ögrenmek istiyorum.marspiyel taktırmak istiyorum.
ist.ümraniye civarında yapılan bir yer varmı.birde benim arac 5 kapı ,bu tiplerde takılabiliyormu.simdiden tesekkur.:cool0000:burada orj takacağım yada orj diye bir kelime geçiyormu kamikaze bak bakalım ..

bencede ezbere konuşmasak daha güzel olur,
çağrının 5 kapılı arabasının marşpiyeli grande puntoya özel bir marşpiyel değil çağrı onu beyendi o gün onu uydurdu lec sport.

Biz spor paketli 3 kapılı grande punto üzerinden söktük, 5 kapılı grande punto evoya kesmeden biçmeden montajını yaptırdık. Fotoğraflarıda fatih beyde var detayları içinde kartaşa telefon açarsın.
evet bencede sırf konuşmuş olmak için lafı kendi lehine çevirmeden konuşmak gerek ;)

Orjler kapı arasına girmiyor zaten dedğim gibi kesik , Ama arkdaşın dedği gibi dışarıdan aldığı bir marş tek takı 5 kapı diye almak zorunda..

KaMiKaZe
14/04/2010, 20:56
femoli sana laf anlatana kadar deveye hendek atlatırım daha kolay olur.

femoli
15/04/2010, 11:06
İyi hadi sen git deve'lerinle uğraş ..

mehmetbasli
07/05/2010, 23:11
grande punto orjinal yan marşpiyer çifit boyasız 750 lira. rakam korkunç ancak üç ve beş kapı için aynı spoiler kullanılıyor. zaten dikkat ederseniz marşpiyer yarım. kapı altlarına kadar çıkmıyor. aslında bir arkadaşımız bizim için bir fedakarlık yapıp kalıbını çıkarsak fiat servisi gümletiriz tabi bize yardımcı olan arkadaşta cennetin kapısını açar.