Orijinalini görmek için tıklayınız : Krom ön panjur
erdal1984
06/04/2010, 22:34
Slm arkadaşlar panjuru boyattım dediğiniz gibi logo iptalini de yaptım baya güzel oldu bence
7383
7384
7385
7386
chngrrrrrr
07/04/2010, 00:11
hayırlı olsun kardeşsen beğendiysen
gerisi teferruattır.
güle güle kullan
BuRaK-BG
07/04/2010, 10:02
biraz garip olmuş ama alışılmış bişey olmadıgı için olabilir.sen begendiysen hayırlı olsun
SpyHunter33
07/04/2010, 10:15
Oldukça şık durmuş. ayrı bir hava vermiş. güle güle kullanın...
benim merak ettiğim ön panjur nasıl sökülüyor :D gri olanı siyaha boyamayı düşünüyoum da. Sökerken elimde kalsın istemiyorum.
Punto_Can
07/04/2010, 10:26
bence siyah + logo iptali olsaydı daha iyi dururdu...
erdal1984
07/04/2010, 21:08
Bende siyah boyatmayı düşünüyordum aslında karasın kalmıştım size sor im dedim
erdal1984
07/04/2010, 21:11
benim merak ettiğim ön panjur nasıl sökülüyor :D gri olanı siyaha boyamayı düşünüyoum da. Sökerken elimde kalsın istemiyorum.
önce likle şunu söylim tonponun üst vidaları sökmen gerek tanpon biraz düşecektir sonra elini sokum aradan segmenleri aşağı doğru bastırıp itmen gerek
logo iptal daha şık durur ama sizin begenmeniz en önemlisi
Bende siyah boyatmayı düşünüyordum aslında karasın kalmıştım size sor im dedim
farları siyah yaptıktan sonra üst panjurun griliği canımı sıkıyodu,hafta sonu sanayide tanıdık kaportacıya gittim,çıkarılması sorun olur diye düşünüyordum,ama usta elini panjura sokup (köşeden) sağlam bi çekince çıktı yerinden,sonrada önce ufak bir zımparadan sonra siyaha boyadı,hepsi 15,20 dk sürdü,bence cillop gibi oldu,tanıdık olduğu için para istemedi.ben 5 tl verdim,merak edenler için söyliyeyim dedim.
patchwork
07/04/2010, 22:15
farları siyah yaptıktan sonra üst panjurun griliği canımı sıkıyodu,hafta sonu sanayide tanıdık kaportacıya gittim,çıkarılması sorun olur diye düşünüyordum,ama usta elini panjura sokup (köşeden) sağlam bi çekince çıktı yerinden,sonrada önce ufak bir zımparadan sonra siyaha boyadı,hepsi 15,20 dk sürdü,bence cillop gibi oldu,tanıdık olduğu için para istemedi.ben 5 tl verdim,merak edenler için söyliyeyim dedim.
acilll kırımızı fiat logosu...
erdal1984
07/04/2010, 22:20
sizinkide güzel olmuş kazasız sürüşler, ama ben napıcamı buldumm :)
7230
dj_sisart
07/04/2010, 22:52
erdal 1984 ve cann bu ön tampon altına takılan aparat ne kadar?nerde bulabiliriz?
acilll kırımızı fiat logosu...
erdal 1984 ve cann bu ön tampon altına takılan aparat ne kadar?nerde bulabiliriz?
siyah folyoyu soruyosun galiba,reklamcılarda veya aksesuarcılarda bulabilirsin,ama tavsiyem bi reklamcıya gidip yaptırman,yapması basit gibi duruyo ama çok da diil,kalıp vs çıkarıp yapmak gerekiyor,reklamcıya 5-10 tl ye yaptırırsın,ben fotoyu çektikten sonra söktüm,kırışıklıklar oldu çünkü,bende reklamcıya gidip yaptırıcam tekrar.
Güle güle kullan Erdal, bence siyah daha güzel olurdu ama :)
Sonuçta senin beğenin önemli tabi...
erdal1984
07/04/2010, 23:54
Güle güle kullan Erdal, bence siyah daha güzel olurdu ama :)
Sonuçta senin beğenin önemli tabi...
teşekkürler, ama siyah boyatıcam kesin ;)
KaMiKaZe
08/04/2010, 00:00
tabiki zevk meselesi ama farlarda krom olsa daha güzel olurmuş yada diğer bir şekilde panjurlarda siyah olsa :D
smartmavi
08/04/2010, 00:15
Erdal, orjinal farlar takılı olsa çok daha güzel olacağını düşünüyorum.
Senin farların zemini koyu renk, tek parlak zemin ızgara ve sis... biraz çıplak kalıyor ama yine de güzel.
Bi ara ben de kafayı bu ızgaraya takmıştım. Orjinal mi aldın? ben baktığımda alt üst 400 liraya yakındı, sana ne kadara maloldu kardeş?
Artı logonu da ya iptal et yada kırmızıyla değiştir ;)
erdal1984
08/04/2010, 00:22
Erdal, orjinal farlar takılı olsa çok daha güzel olacağını düşünüyorum.
Senin farların zemini koyu renk, tek parlak zemin ızgara ve sis... biraz çıplak kalıyor ama yine de güzel.
Bi ara ben de kafayı bu ızgaraya takmıştım. Orjinal mi aldın? ben baktığımda alt üst 400 liraya yakındı, sana ne kadara maloldu kardeş?
Artı logonu da ya iptal et yada kırmızıyla değiştir ;)
sertaç ilgin için teşekkürler, 150 tl ye takdırdım omsa tuningden ömür boyu garantiliymiş ürün paslanmaya ve kırılmaya, zaten siyah boyatıcam siyah boyatınca logoyu koymucam
dj_sisart
09/04/2010, 22:45
yok orası değil ön spotler ne kadar nerde var?
bence kırmızıda iyi durmamış ya aracaın siyah ya da gri olaydı iyiydi:)
evet siyah yapıp fotografları koyarsan siteye bende yaptırabilerim =)
kaptan_ahab
14/04/2010, 15:46
Yerinizde olsam plaka arkasınıda ya folyo ile kaplar yada yine siyaha boyatırdım.Böylece ön kısımda bir bütünlük yakalayıp plakalık iptalini daha belirgin hale getirmek mümkün olurdu.Ayrıca app plakada o bölgeye çok yakışacaktır eminim.Ama bu haliylede gayet şık.Hayırlı olsun.
bence de
erdal1984
15/04/2010, 10:43
bence de
dostum yukarıda yeni resimleri ekledim baksaydın görürdün logo iptalini
eexelanss
26/04/2010, 11:23
çok şık olmuş...
Ogulcan.Öğüt
20/05/2010, 16:34
siyah cok daha iyi oldu bence cok güzel duruo