Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirden selamlar :))
Merhaba arkadaşlar İzmirden Cihan ben çok yakın bir dostumun(axi) tavsiyesiyle forumunuza katıldım herkese keyifli forumlar...
serkandemir
04/04/2010, 23:29
hoşgeldin cihan iyi vakit geçirmen dileğiyle
cihan kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin... aktif ol bu forumda keyif alacaksın..=)
tşkler serkan hoşbulduk
sağol kankam sen önerdiysen gerisini düşünmeme gerek yok :))
serdar2362
04/04/2010, 23:41
Aramıza hoşgeldin Cihan kardeşim.
Hoşgeldin Cihan, keyifli forumlar...
BuRaK-BG
05/04/2010, 12:00
hoşgeldiniz aktif ve keyifli forumlar dilerim...
Ziyaretci046
05/04/2010, 12:05
hoşgeldiniz aktif olmanız dileğiyle..
skyline28
05/04/2010, 12:07
hoşgeldin keyifli forumlar..
GP COSKUN
05/04/2010, 12:26
aramıza hoşgeldin cihan
keyifli forumlar
hoşgeldiniz aktif forumlar dilerim
hoş geldin aktif ve keyifli forumlar...
Aramıza hoşgeldin Cihan, keyifli ve aktif forumlar dilerim.
KaMiKaZe
05/04/2010, 14:06
hoşgeldiniz aramıza izmirliler gittikçe çoğalıyor.
Sağolun arkadaşlar hoşbuldukk biraz opelcilik var bende ama elimden gelidği kadar aktif olucam sağolun tekrar
Opelciymiş =) 5 yıldır satamadın o Opeli. değiştirelim alalım sanada bi Punto.. Sıra dışı bi dizayn yapalım.. arabayla gittiğin her yerde saygı gör. bıkmadınmı yıllardır su gibi arabaya binmekden :D:D
Hoşgeldiniz. İyi forumlamalar
Opelciymiş =) 5 yıldır satamadın o Opeli. değiştirelim alalım sanada bi Punto.. Sıra dışı bi dizayn yapalım.. arabayla gittiğin her yerde saygı gör. bıkmadınmı yıllardır su gibi arabaya binmekden :D:D
Erennn bravolar hoşuma gidiyor aslında bordo bi tane olabilir ama yeni araba projesi askerden sonra biliyorsun ama bi yandan gözümde astra j ye kayıyor bilemedim :D
test sürüşü yap bravoyu aşık olursun.
nasip kardeşim takipteyim bakalım o zamana kadar piyango çıkar m3 leri çekeriz belki :D
Aramıza hoşgeldin Cihan. Keyifli ve aktif forumlar.
Bu arada İzmir buluşmalarında da aktif olarak aramızda görmek isteriz seni :)
nasip kardeşim takipteyim bakalım o zamana kadar piyango çıkar m3 leri çekeriz belki :D
:D yıllardır çıkmadı o piyango :D sayısala piyangoya verdiğimiz parayı kenara koysaydık şimdi arabaları bir model daha yükseltmiş olurduk:D:D Neyse yinede İnşallah diyelim;)