Orijinalini görmek için tıklayınız : Alınık gp orjinal kol dayama
Arkadaşlar orjinal gp kol dayaması lazım kendi aracındakini kullanmayanlar veya elinde olanlar ulaşsın bana.
fatihk34
04/04/2010, 13:54
Ben de orjinal kolçak arıyorum. Serviste çok para istiyorlar..
Servisteki fiyatları nedir acaba? Bende almayı düşünüyorum. Teşekkürler.
Servisteki fiyatları nedir acaba? Bende almayı düşünüyorum. Teşekkürler.
KONYA koyuncu fiat servisi orjinal gp kolçağına tam 550 lira isteyerek türkiye genelindeki en tutarsız servis olduğunu kanıtladı eh be bilader ben zaten aracı 20 milyara aldım kolçak 550 olursa ben arabayı parça parça 500 milyara satarım + kolçağın arabanın hangi parçası olduğunu soran çalışanda beni benden alan bi detaydır.
fiyatını başka bir parça olduğunu düşünürek vermiş olabilir mi? :-))
fiyatını başka bir parça olduğunu düşünürek vermiş olabilir mi? :-))
İhtimal yok adam 30 dk boyunca uğraştı bulamadı bilgisayarın başına ben geçtim ben buldum parçayı + parça elimizde yok en erken 15 günden gelir dedi,15 günde ben imal ederim zaten gerek yok dedim arkamdanda güzel laf attı 30 dk dır uğraşıyoz diye:D
orjinal kolçak çok pahalı. sana linktekini öneririm ben aldım kaliteli bir ürün, dirseğinle abanıp kırmadıktan sonra sorunsuz kullanırsın. montaj yapılan alt kısma bire bir uyumlu özel üretim.
https://www.hepsiburada.com/armster-fiat-grande-punto-ozel-yapim-kol-dayama-kolcak-siyah-7139/productDetails.aspx?categoryid=260649&productid=otelf7139
tuning060
04/04/2010, 17:37
Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning. Giriş İçin Tıklayınız. (https://www.kemaloto.com) burda var 45tl.
birmotta sordum ben. 160 tl dediler montaj dahil
KONYA koyuncu fiat servisi orjinal gp kolçağına tam 550 lira isteyerek türkiye genelindeki en tutarsız servis olduğunu kanıtladı eh be bilader ben zaten aracı 20 milyara aldım kolçak 550 olursa ben arabayı parça parça 500 milyara satarım + kolçağın arabanın hangi parçası olduğunu soran çalışanda beni benden alan bi detaydır.
valla tam komedi filmi gibiymiş,tipik bir "yurdum insanı" manzarası,
Bu arada arkadaşlar ,bende arabamla ilgili normalde orjinal malzeme kullanmaya özen gösteririm, ama allah aşkına 550 tl neree 45 tl neree,sonuçta her ikisinede kolunuzu dayıyacaksınız,görüntü olarak rakamlar arasındaki kadar da fark yok,alın bi tane 45 likten bide elinize tornavida montaj parasıda yok ohh değmeyin keyfinize,paranıza yazık.
Çok Paralr vermek pek mantıklı dill..
orjinal kolçak çok pahalı. sana linktekini öneririm ben aldım kaliteli bir ürün, dirseğinle abanıp kırmadıktan sonra sorunsuz kullanırsın. montaj yapılan alt kısma bire bir uyumlu özel üretim.
Hepsiburada.com : Armster Fiat Grande Punto Özel Yapım Kol Dayama Kolçak SİYAH-7139 | Oto Aksesuar (https://www.hepsiburada.com/armster-fiat-grande-punto-ozel-yapim-kol-dayama-kolcak-siyah-7139/productDetails.aspx?categoryid=260649&productid=otelf7139)
Bunu alacağıma orjinalini taktırırım montaj dahil aynı paraya gelir.
KaMiKaZe
05/04/2010, 18:08
birmotta sordum ben. 160 tl dediler montaj dahil
salih bey orjinal kolçağın pahalı olmasının sebebi kolçağın monte edildiği parçanında kolçak ile birlikte değişecek olmasıdır. Fiyatta arkadaşın belirttiği gibi 160-180 tl arası birşey olması lazım. Eğer paranız çoksa ucuz ürünler alıp bol bol değiştirebilirsiniz.
Bunu alacağıma orjinalini taktırırım montaj dahil aynı paraya gelir.
arkadaşlar bende birmottan aldım 160tl dedikleri benim linkte verdiğim ürün işte. orjinal diyolar ama değil tam uyumlu demeleri lazım aslında.
Salih demiş orjinal 500tl küsür.
İstanbula veya Ankara ya gittiğim zaman serviste taktırmayı düşünüyorum konya da taktırmam imkansız abartı fiyat çekiyo konya koyuncu servisi,belki forumda bi arkadaşta vardır orjinalini istiyorum zaten.
Valla orjinal wv jettanın kolcagı servisde 880 tl+kdv idi=)))
ben daha yeni taktım süper oldu malzemede saglam goruntude super....
Hepsiburada.com : Armster Fiat Grande Punto Özel Yapım Kol Dayama Kolçak SİYAH-7139 | Oto Aksesuar (https://www.hepsiburada.com/armster-fiat-grande-punto-ozel-yapim-kol-dayama-kolcak-siyah-7139/productDetails.aspx?categoryid=260649&productid=otelf7139)
tavsiye ederim sadece 4 tane vidayı akulu vidalama ile vidalıyosun okadar.......
E_N_D_E_R_
27/05/2010, 15:34
Merhaba arkadaşlar, orjinal kolçak arayanlar için yeni bir haber vermek istedim.bugün görüştüm haliç oto yetkili servis ile kolçak da indirim uygulaması yapmışlar 600 lerden 300 lere güşmüşler .pahalı diyenler için bir fırsat olabilir.
Kolçak uygulama konu başlığı (https://forum.grandepuntotr.com/gorsel-modifikasyon/17459-space-kolcak-uygulamasi.html#post318087)
şunu okumanızı tavsiye ederim. Kısaca bayağı araştırdım. 35 TL ye kolçak aldım, son derece fonksiyonel ve kaliteli, kolay bir şekilde montajını kendim yaptım. Sorunsuz kullanıyorum :)
Erdem Bozdağ
27/05/2010, 18:43
ben hala sürücü koltuga monte edılen kol dayama hakkında bilgi araştırıyorum oldum olası hastayımdır doblo tarzı olanlara :)