Orijinalini görmek için tıklayınız : Orjinal paspas nereden bulabilirim?
Sürücü tarafında punto yazısı bulunan orjinal halı paspaslardan nerede bulabilirim? Servise sordum ancak sıradan bir markanın halı paspasını gösterdiler :thumbdown:
nasıl bir servismiş o öyle:))),bence orjinal paspası servisten başka bir yerden bulamazsın,başka bir servise daha sor,yoksada getirtsinler.
Umut, yetkili serviste olması gerekiyor.Başka bir yere daha sormalısın.Bu arada servislerin aksesuar bölümüne değil de yedek parça bölümüne sormanı öneririm...
KaMiKaZe
04/04/2010, 00:07
birmot yenimahallenin aksesuar bölümüne uğrarsanız depolarında çok miktarda orjinal paspas var.
Halı paspaslar servislerde bulunuyor ama kauçukları biraz zor. Servislerde bulamıyorsan satışı olan bayilere de sor.
Bu arada orijinal punto logolu kauçuk paspaslar da var.Yanlış hatırlamıyorsam 29TL ye Ağaçlı dan almıştım zamanında...
hmm, önerileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler, haftaya en kısa sürede dediğiniz yerlere soracağım =)
Bu arada orijinal punto logolu kauçuk paspaslar da var.Yanlış hatırlamıyorsam 29TL ye Ağaçlı dan almıştım zamanında...
Şu an çoğu yerde yok. 0 araçların üzerinde getiriryolarmış promosyon olarak. Tabi orjinal kauçuk paspas bulabileceğin yerler de var, sanırım 59 veya 69'du fiyatı.
halı paspas 20,10 lira görünüyo(+KDV sanırım)
parça numarası : 55173515
stok durumu konusunda bilgim yok
skyline28
05/04/2010, 09:57
ben kartaştan birkaçgün önce punto yazılı paspas aldım ......
hangi kartaştan aldınız ve aldığınız paspaslar orjinal punto evo paspaslarından mı ???
hangi kartaştan aldınız ve aldığınız paspaslar orjinal punto evo paspaslarından mı ???
hoşgeldiniz kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız daha iyi olur..
konuyu ben açmıştım, daha sonra öneriler sayesinde biraz daha araştırıp buldum. birmot'ta aksesuar bölümünde buldum. ancak grande punto kalmamış, evo'nun paspasını verdiler. hem onun yazısı daha güzel =P fiyatı 1-2 ay önce 34 lira idi.
konuyu ben açmıştım, daha sonra öneriler sayesinde biraz daha araştırıp buldum. birmot'ta aksesuar bölümünde buldum. ancak grande punto kalmamış, evo'nun paspasını verdiler. hem onun yazısı daha güzel =P fiyatı 1-2 ay önce 34 lira idi.
takımmı sadece sürücümü?
benimki baya eskidi parçalancak nerdeyse ama 80-90 gibi bi fiyat söylemişlerdi serviste(halı)
alperyonar
01/08/2010, 16:20
takımmı sadece sürücümü?
benimki baya eskidi parçalancak nerdeyse ama 80-90 gibi bi fiyat söylemişlerdi serviste(halı)
Bu 80-90 fiyatı takımınamı deddiler??
Bu 80-90 fiyatı takımınamı deddiler??
evet, ama Selim abi bilgisayardan bakmadan dedi acaba aklında yanlışmı kaldı
alperyonar
01/08/2010, 16:50
evet, ama Selim abi bilgisayardan bakmadan dedi acaba aklında yanlışmı kaldı
Bana da tek sağ ön lazım. Yıkamacı çocuk başka bir arabanın halı paspasını koymuş:@ kavaklıdere ye sordum bizde tek olmaz takım halinde var dedi. Bir de birmota soracam..
tek bulursan yada takım alırsan bilgi verirsen sevinirim, sürücü tarafım nerdeyse parçalancak artık
kusura bakmayın ankara dışındaydım cevap yazamadım. set olarak 34 lira verdim. tek tek satılacağını sanmıyorum =S
kusura bakmayın ankara dışındaydım cevap yazamadım. set olarak 34 lira verdim. tek tek satılacağını sanmıyorum =S
halı demi?
yedek parçadanmı aldınız aksesuardınmı?
evet halı
aksesuardan aldım, depodan getirdi
JanRusso
30/01/2011, 22:48
Merhabalar,
ben de evo'mu geçen sene ocak ayında teslim almıştım. üzerinde gp paspas ile verdiler. daha sonra defalarca sormama rağmen gelmedi vs vs diye atlattılar.. en son servise gittiğimde evo paspasının olmadığını söylediler. Varsa bir arkadaş fotosunu çekip gönderebilir mi ? gözlerine sokucam da :)
emresahin83
30/01/2011, 22:56
benimkinde de punto yazıyor, evo paspası merak ettim doğrusu, 34 filan ise alırım ya nasılsa lazım olacak :)
aydintap
30/01/2011, 23:45
37 liraya kauçuk aldım. 25 de halisi idi
Merhabalar,
ben de evo'mu geçen sene ocak ayında teslim almıştım. üzerinde gp paspas ile verdiler. daha sonra defalarca sormama rağmen gelmedi vs vs diye atlattılar.. en son servise gittiğimde evo paspasının olmadığını söylediler. Varsa bir arkadaş fotosunu çekip gönderebilir mi ? gözlerine sokucam da :)
bende evo paspası var. yarın sizin için resmini çekerim. mail adresinizi verirseniz gönderebilirim
emresahin83
31/01/2011, 20:05
bende evo paspası var. yarın sizin için resmini çekerim. mail adresinizi verirseniz gönderebilirim
buraya da ekleyebilirsin.. (ben mailden çok buraya bakıyorum evde)
emresahin83@gmail.com
buraya resim eklemeyi başaramadım, o yüzden mail adresinize gönderdim biraz önce
emresahin83
01/02/2011, 19:49
buraya resim eklemeyi başaramadım, o yüzden mail adresinize gönderdim biraz önce
teşekkür ettim aynen benimki gibi bir saate kontrol ederim :)
bu arada boyut yüzünden yüklememiş sanırsam...
JanRusso
06/02/2011, 22:23
teşekkürler.