PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sport Bravo bu fırsat kaçmaz. Uygun fiyata ekstraları ile satılık

Murat Gürakan
29/03/2010, 22:37
Arkadaşlar çok sevdiğim kendimden bile iyi baktığım bravom satılıktır. ARacı satma sebebim tamamen aile baskısı :agri:. Önceleride sattırılmaya zorlanmıştım ancak bi şekilde kendimi ve arabamı kurtarmıştım:) ama bu sefer malesef satmak zorundayım :(
Sahibindene ilanı verdim orada detaylı bilgiler mevcut. Ordaki fiyat üstünden pazarlık payım var diğer 120hp liklerin 150 hp liklerin fiyatları ile kıyaslarsanız ordaki fiyatın bile uygun olduğunu anlarsınız. heleki buradan birisi çıkarsa onada ekstra indirim uygularım tanıdık sayılırız nede olsa. Aracımı çoğu kişi biliyor zaten. Bire bir yüzyüze gören binen arkadaşlarda bana destek verecektir onlarda aracımı anlatacaktır. Aracıma gözüm gibi baktım. Çok detaylı temizlikleri, en ufak çizik olsa pasta cilası yaz kış dinlemeden yapıldı. 50000kmye geldi ve keyfe keder bakım yaptırcam sırf araç motor ve performans güvenliği açısından. Bu hafta sonunda bujiler yağ yağ filtresi değiştircem ekstra boya koruma işlemini tekrarlatcam malum kış sonu yağmur çamur pisliklerinden arınsın. Çünkü araba biraz bile parlamasın nefret ediyorum.

Fiat > Bravo > 1.4 Turbo Sport > En hızlı, en temiz en uygun bravo. #15720073 - sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/en_hizli_en_temiz_en_uygun_bravo_-63WQQaXQQ15720073WQQpXQQdisplayitem)

Dizel bravo ile takas düşünürüm. ( Özelliklede spor paket ise )...
Umarım iyi birine gider arabam, benim baktığım gibi bakan birisine. Çok özenerek kullandığım çok özenerek bakılmış bir araçtır. Teşekkür ederim.

Murat Gürakan
30/03/2010, 15:18
Güncellll... :)

femoli
30/03/2010, 15:30
Murat gözün gibi bakıyorsun hayırmı :S

Birde ilan tarihi hatalımı 28 temmuz 2009 yazıyor :)

Murat Gürakan
30/03/2010, 15:49
İlan tarihi ordaki yanlış abi. İlanada yazdım güncel tarihi :S Anlamadım neden ama :(
-----
Teşekkür ederim abi.
Babama dizel bravo aldık 105lik sonrasında tutturdu sende dizel alcaksın diye :( Emir büyük yerden olunca banada susup emirleri yerine getirmek düşüyor... Bakalım koydum ilana onun dediğini yaptım satana kadar biraz daha keyifle bineyim. Arabaya her binişimde içim gidiyor canım arabam satılırmı diye :(

06kaymak
30/03/2010, 17:55
24 bın vereyim:)

serdar2362
30/03/2010, 19:23
Hayırlı satışlar Murat'cım.

bozkurt0632
30/03/2010, 19:28
hayırlı satışlar. emin amcam haklı, sıkıysa satma....

Murat Gürakan
30/03/2010, 19:33
24 bın vereyim:)
Canın saolsun müslüm abicim :)

Hayırlı satışlar Murat'cım.
Teşekkür ederim serdar abi. Hayırlısı olsun bakalım. Dizele bincez gibi gözüküyor.

Bozkurt abi emin amcan gestapo gibi vallahi :P Sat dedimi iş bitmiştir. Ulan bende ne ne söz dinleyen çocuğum ama yaa:poster_s:

Romeo_er2
30/03/2010, 21:07
muratcım hayırdır ya :S

skydome
30/03/2010, 21:10
kankam hayırlı olsun hem satışın hem de yeni dizel bravon aramıza hoşgeldin kankaaaa:)

Murat Gürakan
30/03/2010, 21:25
muratcım hayırdır ya :S

Ertuğcum babama 105 lik dizel bravo aldık. Şehir için ortalamamız 2 gün boyunda 5.5 olunca oda benim sporta gözünü dikti. Bide alınca bu sefer gene arabasız kaldı çünkü hep ben alıyorum:)
Valla hiçte satasım yok ama gönlü olsun diye koydum bakalım hayırlısı.

kankam hayırlı olsun hem satışın hem de yeni dizel bravon aramıza hoşgeldin kankaaaa:)

Teşekkür ederim kankacım babamın bravoda benimde sayılır. :) Şu anda bıcı bıcıda müslüm abiye emanet ettik aldığımızda bakımı yapılmış boya koruması yapılmış temizliği yapılmış sıfır gibi olcak maşallah de :)
-----
Ömrüm boyu fiata binmem binmem dedim. Şu anda hepinizden daha fiatcıyım :D 2 tane bravo var ikiside siyah. Babamla kardeş kardeş geziyoruz şaka gibi :poster_s:

ExTReMe_
31/03/2010, 00:14
Hayırlı satışlar .. Araç muhteşem gerçekten :)

magic
31/03/2010, 01:54
Hayırlı satışlar Murat kardeşim, o kadar uğraştıktan sonra insanın içi gider walla. Ben anlamadım bu baskının sebebini, direnmeye devam bence :)

Murat Gürakan
31/03/2010, 20:21
Hayırlı satışlar .. Araç muhteşem gerçekten :)

Çok teşekkür ederim :) Çok özenerek kullandım ve bu hale getirdim. Umarım yeni sahibide benim gibi bakar.

Hayırlı satışlar Murat kardeşim, o kadar uğraştıktan sonra insanın içi gider walla. Ben anlamadım bu baskının sebebini, direnmeye devam bence :)

Teşekkürler abi. Vallahi artık 3 taraftan geliyorlar. Dayanamadım illa dizel dizel. Bende sürekli şehir içinde kullanıyorum senede 20000-25000 yapıyorum :) nasıl oluyor anlamıyorumda zaten :)

JASMINE
31/03/2010, 20:43
Hayırlı satışlar Murat

narkoz30
31/03/2010, 22:40
Galericiye sorma galericiler de Bizim Erkay otoya soruyorlar erkayın 2.el satış işini yapan uyanık arkadaş 21000 lira maximum fiyat veriyor 2. elde o da takas olmak şartıyla ahah 2. eli ne yazık ki çok düşük araçlarımızın umarım iyi bir müşteri bulursun da çakalların elinde meze olmaz araçlarımız adamlar 1 araçta 10binlira para kazanır olmuşlar :)

bravo_sercan
31/03/2010, 22:42
Değiştirelim arabaları =)

AGUS
31/03/2010, 22:45
Galericiye sorma galericiler de Bizim Erkay otoya soruyorlar erkayın 2.el satış işini yapan uyanık arkadaş 21000 lira maximum fiyat veriyor 2. elde o da takas olmak şartıyla ahah 2. eli ne yazık ki çok düşük araçlarımızın umarım iyi bir müşteri bulursun da çakalların elinde meze olmaz araçlarımız adamlar 1 araçta 10binlira para kazanır olmuşlar :)

Yok be abi nasıl iş bu yahu oldu artık bizimkinlerede 10 bin tl verip geçerler olamaz yahu yaww...

magic
01/04/2010, 02:10
Teşekkürler abi. Vallahi artık 3 taraftan geliyorlar. Dayanamadım illa dizel dizel. Bende sürekli şehir içinde kullanıyorum senede 20000-25000 yapıyorum :) nasıl oluyor anlamıyorumda zaten :)[/QUOTE]

Sen de az km yapmıyormuşsun be Muratcım :) O km ye de bi dizel gider anca ama yine de satması zor gelir insana be...

Murat Gürakan
01/04/2010, 10:35
Hayırlı satışlar Murat

Teşekkürler. Hayırdır inşallah vallahi düşündükçe üzülüyorum desem yeridir.

Sen de az km yapmıyormuşsun be Muratcım :) O km ye de bi dizel gider anca ama yine de satması zor gelir insana be...[/QUOTE]

Zor geliyor zaten abi emek harcayınca vazgeçmekte epey zor oluyor. Ama hayırlısı ilerde inşallah çok yakan çok kaçan başka başka arabalarım olur o zaman keyifle binerim.
:)

magic
01/04/2010, 11:49
Teşekkürler. Hayırdır inşallah vallahi düşündükçe üzülüyorum desem yeridir.

Sen de az km yapmıyormuşsun be Muratcım :) O km ye de bi dizel gider anca ama yine de satması zor gelir insana be...

Zor geliyor zaten abi emek harcayınca vazgeçmekte epey zor oluyor. Ama hayırlısı ilerde inşallah çok yakan çok kaçan başka başka arabalarım olur o zaman keyifle binerim.
:)[/QUOTE]

İnşallah Muratcım, hayırlısı olsun, sıkma canın, genç adamsın, daha ne arabaların olur :)

Murat Gürakan
02/04/2010, 09:49
güncel....

magic
02/04/2010, 19:01
Peder beyin araba da güzelmiş be Murat. Allah kaza bela vermesin :) Baya uygun fiyata almışsınız walla.

Murat Gürakan
05/04/2010, 02:31
Fiyatı 33.250 ye düşürdüm.
Güncelll....

bulut
05/04/2010, 02:53
durumum olsa 1 dk beklemem. hayırlı satışlar kardeşim

Murat Gürakan
07/04/2010, 20:26
Güncell....

Romeo_er2
07/04/2010, 20:59
off yapma yaa :( sil şu ilanı :D

Murat Gürakan
11/04/2010, 01:06
Araç jantsız ve yaysız verilecektir. Güncellenmiş ilan ilk sayfadaki linktedir.
Son fiyatım 30.500 dür. Artık emotion 120 tjet fiyatından bile aşşağıya düştüm. Alanada hayırlı uğurlu olsun.

Misafir-1
11/04/2010, 04:45
Valla Bozkurt abim geçen Emin amcamla polis evinde karşılaştık çok dertlli kendisi dizerl almış rahatım diyor

Ama orda da dedim gençliğe baskı yok istediğine binsin abi dizel neyine 21 yaşında Arslanlar gibi delikanlının ben bile 31 yaşındayım dizele binmiyom abicim dizel sana göre :D :D :D

Misafir-1
11/04/2010, 05:03
Arkadaşlar çok sevdiğim kendimden bile iyi baktığım bravom satılıktır. ARacı satma sebebim tamamen aile baskısı :agri:. Önceleride sattırılmaya zorlanmıştım ancak bi şekilde kendimi ve arabamı kurtarmıştım:) ama bu sefer malesef satmak zorundayım :(
Sahibindene ilanı verdim orada detaylı bilgiler mevcut. Ordaki fiyat üstünden pazarlık payım var diğer 120hp liklerin 150 hp liklerin fiyatları ile kıyaslarsanız ordaki fiyatın bile uygun olduğunu anlarsınız. heleki buradan birisi çıkarsa onada ekstra indirim uygularım tanıdık sayılırız nede olsa. Aracımı çoğu kişi biliyor zaten. Bire bir yüzyüze gören binen arkadaşlarda bana destek verecektir onlarda aracımı anlatacaktır. Aracıma gözüm gibi baktım. Çok detaylı temizlikleri, en ufak çizik olsa pasta cilası yaz kış dinlemeden yapıldı. 50000kmye geldi ve keyfe keder bakım yaptırcam sırf araç motor ve performans güvenliği açısından. Bu hafta sonunda bujiler yağ yağ filtresi değiştircem ekstra boya koruma işlemini tekrarlatcam malum kış sonu yağmur çamur pisliklerinden arınsın. Çünkü araba biraz bile parlamasın nefret ediyorum.

Fiat > Bravo > 1.4 Turbo Sport > En hızlı, en temiz en uygun bravo. #15720073 - sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/en_hizli_en_temiz_en_uygun_bravo_-63WQQaXQQ15720073WQQpXQQdisplayitem)

Dizel bravo ile takas düşünürüm. ( Özelliklede spor paket ise )...
Umarım iyi birine gider arabam, benim baktığım gibi bakan birisine. Çok özenerek kullandığım çok özenerek bakılmış bir araçtır. Teşekkür ederim.
abicim fiyat çok çok uygun çünkü senin baktığın yaptığın masraflar düşünülürse bence dost da gidecek bir araba alana şlimdiden hayırlı olsun
bir Muratım geçen burdamı yoksa arabam damı gördüm istanbul gri lpg taktırmış birmot a dinamic paket yani benim arabanın say dome suz olanı 31 000 fiyat yazmış keyfe keder diye onla karşılaştırınca abi sen yine ucuz demişsin o arkadaşımızda buranın üyesidir büyük ihtimal nerde gördümü hatırlamıyorum

Murat Gürakan
11/04/2010, 12:41
abicim fiyat çok çok uygun çünkü senin baktığın yaptığın masraflar düşünülürse bence dost da gidecek bir araba alana şlimdiden hayırlı olsun
bir Muratım geçen burdamı yoksa arabam damı gördüm istanbul gri lpg taktırmış birmot a dinamic paket yani benim arabanın say dome suz olanı 31 000 fiyat yazmış keyfe keder diye onla karşılaştırınca abi sen yine ucuz demişsin o arkadaşımızda buranın üyesidir büyük ihtimal nerde gördümü hatırlamıyorum

31000 değil abi. 32000 :).
Yaw işte 30500 tl ye normal tjet dynamic alıyorsun. Hatta biraz daha fazla istiyorlar. Çok uygun bir fiyat yazdım bakalım hayırlısı olsun. Sonuçta benim arabam en full u artı 5 yıl garantisi var bakımlı lastikleri yeni masrafsız bir araç. Ve her türlü iddia sınada gireri. 120 tjetten farklı yakmıyor. Ortalamam şu anda 8.6.

Punto_Can
11/04/2010, 23:37
gel 25'e el sıkışalım murat :)

Murat Gürakan
12/04/2010, 00:06
gel 25'e el sıkışalım murat :)

Geceleri iyi uyuyabilcekmisin :) Kul hakkının araba hakkına çevrilmiş hali bu olsa gerek :P
O kadarda öldürülmez ama can :) Birazcık pazarlık ederim ama.

bravo_sercan
12/04/2010, 00:09
En'lerin bravosu o fiyata gitmez :/

skydome
12/04/2010, 00:51
kankam senin araba her türlü 32500 eder...bi sürü masraf yaptın...

Punto_Can
12/04/2010, 01:54
Geceleri iyi uyuyabilcekmisin :) Kul hakkının araba hakkına çevrilmiş hali bu olsa gerek :P
O kadarda öldürülmez ama can :) Birazcık pazarlık ederim ama.

heheh :D murat şaka bi tarafa kardeşim, hayırlı satışlar dilerim, param olsa düşünmeden alacağım bi araç ;)

narkoz30
12/04/2010, 11:51
Hayırlı satışlar dostum

Passat 1.6 sıfır alacaktım tam istediğim renk istanbul a da gelmiş 4-5 adet beyaz krompaketli vardı park sensörü dahil 41600 lira dedim ki benim aracı 29,29-5 a vereyim bu sıfır aracı alayım senelerce binerim.
Ama maalesef sordurmadık yurt genelinde galerici birmot servisi vs her yerde tanıdığım arkadaşım var aman abi sen ne yaptın iyi araba aldın tamam ama ben hayatımda hiç fiat bravo satmadım ve satıldığını da çevremde çok görmedim diyen kişilerle tanıştım tartıştım ve bu arabanın türkiye arabası olmadığını türkiyede tutulması için bayaa uzun süre geçmesi gerektiğini anladım. Almıyorlar almıyorlar almıyorlar ancak 2000 model araç arayanların ellerindeki para ile bu araçlara zıplamak istediğini söyleyebilirim şark fırsatçıları diye tabir ettiğimiz bu grupta öncelik galericilerindir ben galericilerin böyle araçları piyasadan 10bin lira daha ucuza topladığını görüyorum. Dediğin gibi araçlar piyasasız nerede ise active punto değerine araçlarımız gidiyor. Benzinli de olsa diesel de olsa bu araçların piyasası yok eğer aracınız wv olsaydı çoktan satardınız satardık.
Gerçekler ne yazık ki ç.ok acıdır ve ben bu hataya ilk kez düşmüyorum bundan sonra ya diesel alacağım yada sıfır bir passat ama önce aracımı satmam lazım.
Sana bravo konusunda Allahtan sabır ve çok zarar etmeden satmanı dilerim.

erdal1984
12/04/2010, 14:05
Aracınız çok güzel inş, hayırlısı ile satarsınız, bende bravo'yu çok beğeniyorum hata yaza doğru almak istiyordum ama ikince el piyasası yokmuş diye bende leon alıcam leon araştırıyorum:)

skydome
13/04/2010, 02:31
Allah sattırmasın ama acelem yoksa Bravomu kesinlikle değerinin ederinin altına vermem piyasası yok diye...Canı isteyen alsın istemeyen almasın gitsin piyasası olan araba alsın.Bi de pazarlık yaparken bu arabanın piyasası yok diyip karşısındakini mal yerine koyup normal değerinin 5000 tl altından pazarlık yapmaya kalkanlar ve bi de bu muameleye izin verip alıcının karşısında ezilip büzülenler var...Umurumda bile olmaz abiler...Çekerim fiyatımı alacak olan alır almayan almaz...Ben Bravomun kıymetini başka arabalara binince anladım...Araba 170 le gittiğini hissettirmiyor arkadaş yaa...İlginç hem de çok...Focusta hissediyorum ama Bravo hissettirmiyor...

erdal1984
13/04/2010, 12:13
kardeşim dediklerinde sonuna kadar haklısın bende seat ibiza vardı zamanında aynı muameli bende gördüm,

Murat Gürakan
13/04/2010, 15:50
Hayırlı satışlar dostum

Passat 1.6 sıfır alacaktım tam istediğim renk istanbul a da gelmiş 4-5 adet beyaz krompaketli vardı park sensörü dahil 41600 lira dedim ki benim aracı 29,29-5 a vereyim bu sıfır aracı alayım senelerce binerim.
Ama maalesef sordurmadık yurt genelinde galerici birmot servisi vs her yerde tanıdığım arkadaşım var aman abi sen ne yaptın iyi araba aldın tamam ama ben hayatımda hiç fiat bravo satmadım ve satıldığını da çevremde çok görmedim diyen kişilerle tanıştım tartıştım ve bu arabanın türkiye arabası olmadığını türkiyede tutulması için bayaa uzun süre geçmesi gerektiğini anladım. Almıyorlar almıyorlar almıyorlar ancak 2000 model araç arayanların ellerindeki para ile bu araçlara zıplamak istediğini söyleyebilirim şark fırsatçıları diye tabir ettiğimiz bu grupta öncelik galericilerindir ben galericilerin böyle araçları piyasadan 10bin lira daha ucuza topladığını görüyorum. Dediğin gibi araçlar piyasasız nerede ise active punto değerine araçlarımız gidiyor. Benzinli de olsa diesel de olsa bu araçların piyasası yok eğer aracınız wv olsaydı çoktan satardınız satardık.
Gerçekler ne yazık ki ç.ok acıdır ve ben bu hataya ilk kez düşmüyorum bundan sonra ya diesel alacağım yada sıfır bir passat ama önce aracımı satmam lazım.

Abi sen böyle yaparak hem kendi arabanın satılmamasını hemde bizimkileri satılmamasını sağlıyorsun. Sen devam et... Senin arabana düşük değer verenlerle karşılaşıyorsun hep sonrada genelleyip bravo gitmiyor diyorsun. Bunuda satılık ilanına su koyar gibi yaparak orataya yazıyorsun( Bu aynı anlama gelen 2. mesajın. ) . Bir kere olay şudur tamam tjet için bir müşteri çıkar ama mjet için bir focus golf nasıl gidiyorsa aynen öyle olur. Çünkü mjet ler gayette ikinci eli olan güzel arabalar. Lütfen boş yere araç kötüleme yapmayalım.

Aracınız çok güzel inş, hayırlısı ile satarsınız, bende bravo'yu çok beğeniyorum hata yaza doğru almak istiyordum ama ikince el piyasası yokmuş diye bende leon alıcam leon araştırıyorum:)

Teşekkür ederim. Tercih sizin tabikide allah gönlünüze göre versin.

erdal1984
13/04/2010, 16:35
murat kardeş takas düşünürmüsün 2007 model multijet'im var garajdan aracama bakabilirsin 66000 de

Murat Gürakan
13/04/2010, 22:54
Takas da yapabilirim ancak en az 2008 model olcakmış :D Bizim evin reisi öyle istiyormuş.

gurik
13/04/2010, 23:12
nARKOZ BRAVOYU ÖVE ÖVE BİTİREMİYORDU, HER MESAJIN BAŞINDA BENDE "BRAVO VAR YA" DİYORDU.ŞİMDİ DE BRAVO'YU HARCADI GİTTİ. Ama bu duygusal durumlarına alışığız biz.
Fakat senin ilan da güme gitti kardeşim. Bence yeniden bir ilan aç bu ilan da silinsin. Buraya samimi insanlar girip bakıyorlar. Çakal çukal galerici geçinen adamların burda işi ne?
Boş yere Bravo'yu harcatma.

erdal1984
14/04/2010, 00:39
Takas da yapabilirim ancak en az 2008 model olcakmış :D Bizim evin reisi öyle istiyormuş.

siz bilirsiniz aracın resimlerini özelden yoladım

kubilai
14/04/2010, 22:06
Murat hayırlı satışlar olsun uzun süredir izlediğim kadarıyla arabanı günden güne geliştirmeni onu ne kadar çok sevdiğini gördüm satmak çok zor gelecektir eminim ama olsun belki daha iyileri olur bir gün... üzülerek söylüyorum hayırlı satışlar olsun...

Murat Gürakan
16/04/2010, 18:09
Murat hayırlı satışlar olsun uzun süredir izlediğim kadarıyla arabanı günden güne geliştirmeni onu ne kadar çok sevdiğini gördüm satmak çok zor gelecektir eminim ama olsun belki daha iyileri olur bir gün... üzülerek söylüyorum hayırlı satışlar olsun...

Gerçektende zor :'(
Çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı olur :)

sersev
16/04/2010, 19:31
hayırlı satıslar arkadasım ıstedıgın fıyata satarsın canavr gıbı araba

Hayırlı satışlar dostum

passat 1.6 aldım ben sıfır ıkı gun sonra sattım bılen bılır evet dedıgın gıbı al omur boyu bınersın satamazsın cunku araba 1.6 102 beygır gıtmıyor hemde yakıyor

senın arac ıle bu arkadasın sattıgı arac arasında cok fark var narkoz arkadasım

senın aracı sen alırken turbo arızalı olarak aldın hemde bılerek aldın hatta ben sana cevap da yazdım alma o aracı kesın bır sey vardır dıye fıyatı cok ucuza aldın dıye super araba aldım zannettın kendı aracınla bu arkadasın aracı kıyaslaman ve kotulemen cok yanlıs olur ...

neyse uzatmayalım arkadasın ılanıda bosa gıtmesın

dallix
17/04/2010, 02:00

50 binde 2007 egzotik kırmızı active fakat dynamic görünümlü deri topuz bravo jant 2.bin liralık vibe ingiliz müzik sistemi 4 lastik bridgestone 1 aylık,boya koruma,motor koruma 2 ay önce yapıldı,tüm turbo sistemi yenilendi kendim turbocu olduğum için herşeyini ayarladım ,abarth logo ingiltereden aldım,tavan komple siyah kaplandı çakma skydome görüntüsü için,sis farları yeni yaptık,yan aynaları serviste boyattık üste istediğin fiyatı yaz uyarsa görüşelim.

Misafir-1
17/04/2010, 18:58
hayırlı satıslar arkadasım ıstedıgın fıyata satarsın canavr gıbı araba

passat 1.6 aldım ben sıfır ıkı gun sonra sattım bılen bılır evet dedıgın gıbı al omur boyu bınersın satamazsın cunku araba 1.6 102 beygır gıtmıyor hemde yakıyor

senın arac ıle bu arkadasın sattıgı arac arasında cok fark var narkoz arkadasım

senın aracı sen alırken turbo arızalı olarak aldın hemde bılerek aldın hatta ben sana cevap da yazdım alma o aracı kesın bır sey vardır dıye fıyatı cok ucuza aldın dıye super araba aldım zannettın kendı aracınla bu arkadasın aracı kıyaslaman ve kotulemen cok yanlıs olur ...

neyse uzatmayalım arkadasın ılanıda bosa gıtmesın

hay agzına sağlık kardeşim benim aracım 1.4 tjet 120 sky dome pasatla yan yana gelince sahipleri çıldırıyor hele 1.6 sı düşünemiyorum evet tamam çogu bravoda debriyaj gıcırtısı sıkıntısı var var ama ne olursa olsun ben passat tı geç bmw hatta mercades c180 sportline la bile yan yana park etsen millet Bravoma bakıyor ulan bu neymiş ne kadar sıra dışı diye hele bide o gün yıkattım temizse :D

yanı sıra Murat Kardeşimi sevdiğim için değil ama gerçekten Muratın aracı satılmayacak ve çok masraf ettiği satılırsada dostda gidecek bir araba istediği fiyatda çok çok uygun zaten zatma sebebi Büyük baskısı :D

Murat Gürakan
01/05/2010, 12:51
güncelllll....

GünahsizSeytan
01/05/2010, 13:15
Daha satılmadımı bu yakışıklı ya :) kaymak gibi araba inş istediğiniz fiyata satılır..

kaptan_ahab
01/05/2010, 13:31
Hayırlı satışlar.

narkoz30
01/05/2010, 15:57
Ya kusura bakma arkadaşım özelden bana mesaj atmışsın benim arabaya yorum yapma diye ama sataşma olmuş kusura bakma ben izlenimlerimi yazdım sataşmalara gülüorum ben bravoyu 24000 e aldım turbosunu yemişim bugün turbosu patlak bravo bulsam yine alırım 24000 e sorun bakalım varmıymıs turbosu patlak araçpiyasada :D ben 1000 liramasraf etsem ve dolmuşa gelmesem bu araba güzel yürürdü ama 3000 lira masraf yaptım turbo +garanti vs şeyler için neyse sorun değil aramızda kalsın mezarlıkta perte çıkmış araçların saglam turbosu 350 lirataktırma işçilik de bi 350 lira verseniz araba canavar gibi olur biz ii bilmeden fazla para saçtık. Gidip sıfır turbo aldık.
Umarım istediğiniz fiyata aracınızı satarsınız benim satamamam biraz da benim tembelliğimden hiç sormuyorum ki artık satmaktan da vazgeçecem zaten acelem yok bu aracı iyicene bi kullanır 30-40bin yapmadan satamam herhalde satarken de geçmişte sattıgımpunto fiyatına 21000 e gider sanırım bir sene sonra. :)
Ama harbiden sport bravo da benzinli dahi olsa çok güzel passat 1.6 da kaldı gözüm yakarsa yaksın ya alacam sonunda taktıracam bi tüp oh mis gurik arkadaş sana da bir çift sözüm var yukarıda bahsettiklerim aynen senin için de geçerli ben bravomdan memnunum senin imkanın olsa eminim ki sende aracını satar passat veya başka bi araba alırdın ben imkanım dogrultusunda konusurum ve passat alacak param var ha bravo satılırsa alırım o ayrı. Ben arabaya asla kazık yemek için binmem binmemişimdir ama atmışlardır o da ayrı yine aynı naneleri bana yediremezler yaşım neyin iyi neyin eğri oldugunu tespit edecek kadar yeterli tavsiyene saol. Yediğimiz her kazık eminim tecrübemize ekleniyordur kazık atanlarla işim öbürdünyada bu dünyada olsa alnının ortasına çakarım kursunu ama o da benim kültür ve eğitimimle hayat felsefemle uyuşmaz. Kalın sağlıcakla.

femoli
01/05/2010, 16:41
Konuyla ilgili alıcı değilseniz lütfen msj yazmayın . Olay tartışmaya dönmesin parası olan alır olmayan bakar,kavgaa gerek yok ;)

Sean_Constantine
01/05/2010, 18:39
Temiz araba hayırlı satışlar...fiyatta süper

narkoz30
01/05/2010, 21:48
Konuyla ilgili alıcı değilseniz lütfen msj yazmayın . Olay tartışmaya dönmesin parası olan alır olmayan bakar,kavgaa gerek yok ;)
Yok mesaj falan atmak fikrim yoktu ama baktım sataşma var yazdım yazmayacaksak o halde ne anlamı kalır forum forumlugunu kaybeder burası madem paylaşım hattı biz de bilgi birikim ve deneyimlerimizi paylaşırız femoli kardeş bunda yüksünecek bişey yok ayrıca benim hata yaptığımı üstüne basa basa her konusunda anlatan arkadaşlara da saygı duyarım onlara göre hata yapmışımdır ancak bu onlara cevap vermeyeceğim anlamına gelmez teessüf ederim bana olan mesajınız için ilan sahibi ile zaten özel olarak konustum onun aracının satılması veya satılmaması benim umrumda değil kimsenin satısına da balta olmak istemem beni ilgilendirmez hay yazmaz olaydım.

Murat Gürakan
02/05/2010, 00:43
Keşke benim ilanıkm bu kadar pislenmeseydi. Sadece alacak olan kişiler bakıp dileklerini sunan insanlar konuşsa idi. Benim kimseyle bir tartışma ortamına girmeye ihtiyacımda niyetimde yok. Keşke bu yazılanlar yani yorum gibi olanlar özleden bana yazılsada kardeş kardeş konuşsak konuda pislenmese. Sonuçta bu benim ilanım ve pislenmesini istemiyorum. bu konudada saygı bekliyorum. Her kondada tartışma ortamı olmasıyla forum olunmuyor. Teşekkür ederim anlayışınız için şimdiden.
-----
Güncel diyorummm. Araç şu anda bodrumda bulunmaktadır günceliii...

skydome
03/05/2010, 01:44
pisletmeyin kankamın ilanını:D

xaphanes
04/05/2010, 01:03
aracı 15 inch jantlarla vereceğim demişsiniz, kastettiğiniz jant nedir? aracın orjinal jantları duruyor mu? teşekkür ederim.

PLaTiNuN
04/05/2010, 01:11
Murat kardeşim yazılanları okudum ve harbiden üzüldüm haksızlık edilmiş sana tamam kasti bişey olabileceği fikrini düşünmek dahi istemiyorum ama ortada bi mağduriyet var...Ben mümkün olduğunca ilanını güncel tutmaya çağırıyorum tüm arkadaşları...Elimize yapışmaz ya yardımcı olalım bari...İnşallah en kısa zamanda satar paranında hayrını görürsün...

gurik
04/05/2010, 01:11
Hayırlı satışlar Murat... Acele etme güzel aracın var inşallah temiz bir alıcıya gidecek. Boşver gerisini.

Murat Gürakan
04/05/2010, 10:55
aracı 15 inch jantlarla vereceğim demişsiniz, kastettiğiniz jant nedir? aracın orjinal jantları duruyor mu? teşekkür ederim.

orjinal jant durmuyor. Normal 15'' demir jantla vericem. Zaten fiyatınıda ona göre yazdım. 1000tl civarlarına orjinal jantı bulunabiliyor. Yani yaysız ve jantsız vericem. Ha tabi isteyen olursa yayı falan o zaman onunda pazarlığını ederim.

Murat kardeşim yazılanları okudum ve harbiden üzüldüm haksızlık edilmiş sana tamam kasti bişey olabileceği fikrini düşünmek dahi istemiyorum ama ortada bi mağduriyet var...Ben mümkün olduğunca ilanını güncel tutmaya çağırıyorum tüm arkadaşları...Elimize yapışmaz ya yardımcı olalım bari...İnşallah en kısa zamanda satar paranında hayrını görürsün...

Çok teşekkür ederim. KAsti bişey olmasa bencede daha iyi olur inşallah öyledir :) Boşverdim artık ne yapayım. Herkesin girdiği sosyal bir ortamda bu tarz şeyler oluyor malesef.

narkoz30
04/05/2010, 18:21
Dostum emin ol kasti değil kasti düşünecek işim mi yok bazı kendilerini bilmezler de kasti masti diyerek ortamı geriyor allahım ya yazmazolaydım kusura bakma çok özür diliyorum benim yazdıklarımda senin satışını engelleyecek bişey varise sileyim yazılarımı.

DAL1984
04/05/2010, 18:24
Hayırlı satışlar

PLaTiNuN
05/05/2010, 14:18
Güncel...

bjk-17
08/05/2010, 04:46
Murat hayırlı satışlar...

hakıkaten araban cok guzell. gozun gıbı bakmısın. bende bravo alırsam senınkine benzetmek ısterım. hakıkaten gozum kaldıı hee :)

safajk
10/05/2010, 18:42
Abi noldu sattın mı aracını ?

Romeo_er2
11/05/2010, 00:03
duruyor hala =)

skydome
11/05/2010, 00:12
Kuzu kuzu yatıyor bodrumda:)

Murat Gürakan
11/05/2010, 00:53
Bodrumda araç babam biniyor:) . Ama satılık tabikide gene düzgün bir alıcı çıkınca satıcaz hayırlısı ile inşallah
..

shn-GP
15/05/2010, 11:04
26 verim :)

gurik
03/07/2010, 14:47
Bence Babanız kandırmış sizi binmek istiyormuş ta söyleyememiş:prop0000:

skydome
03/07/2010, 14:56
Kanka senin sport a 15 bin veriiim :)