Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1,3 multijet ve 1,4 GP dynamic Fiyat aralıkları

Scottie
29/03/2010, 16:01
Arkadaşlar bir tanıdığım Gp almayı düşünüyor. İnternettten araştırma yapmış 1.3 mj ve 1.4 Fire Dyn. fiyat aralıkları aynı diyor. Mj. fiyatı neden düşük herhengi bir problemi mi var acaba. bilgilendirirseniz sevinirim. ben yardımcı oldum ama Mj özellliklerini bilmediğim için o Konuda yardımcı olamadım....

agabey3838
29/03/2010, 16:10
iki araçta aynı klometrede ,ikiside hasarsız ikiside aynı temizlikte vs. ise m.jet ler daha pahalı m.jet kendini isbatlamış sorunsuz ve başarılı bi motor herhangi bir problem söz konusu değil

1.4 Fire Dyn demişsiniz eğer m.jetin active modeline bakıyorsanız donanım farkından dolayı fiyat farkı o yüzden azdır ama m.jetinde dyn. donanımına bakarsanız fiyatın yükseldiğini aranın açıldığını sizde göreceksiz

ABNEW
29/03/2010, 23:52
Arkadaşlar bir tanıdığım Gp almayı düşünüyor. İnternettten araştırma yapmış 1.3 mj ve 1.4 Fire Dyn. fiyat aralıkları aynı diyor. Mj. fiyatı neden düşük herhengi bir problemi mi var acaba. bilgilendirirseniz sevinirim. ben yardımcı oldum ama Mj özellliklerini bilmediğim için o Konuda yardımcı olamadım....

Eser, dizel benzinliden hep pahalı olacaktır diye bir durum yok 2. elde.Sıfır alırken aynı donanımda dizel daha pahalıdır.Ancak ikinci elde aracın kaza, bakım durumu km si, benzinli ise lpg durumu aracın değerini etkiler.Kazalı ya da km si çok yüksek bir dizel temiz bir benzinliden daha ucuz olabilir.Bu çok normal,

Sonuçta hangisi seçilirse seçilsin aracın kaza ve bakım kayıtlarına, km sine baktırmak gerekli...