Orijinalini görmek için tıklayınız : Gençken GP ile yapılacak 100 şey
100- Arka koltuğu devirip bagaja 360 kg fayans yükleyip taşımak. Acayip oluyor yav. :weight1: Arabanın önü havaya kalkıyor, ayağı gazdan çekince uzun süre aynı hızda gidiyor, çukurlardan falan geçerken daha az sarsılıyor.
Yol tutuşu falan da daha iyi gibiydi :) Hani arkada şakırdayan fayanslar olmasa araba C sınıfı oldu diyeceğim.
Arka lastikleri de hiç bu kadar ezik görmemiştim. İlginç oldu, deneyin.
Yaklaşık 120 kiloluk da yer karosu vardı, baktım arka tekerlekler çamurluğa sürtmeye başlayacak onlar için ayrı tur yapayım dedim.
Eğer başka araç bulamazsam haftaya da çimento taşımayı deneyeceğim.
Sanırım bu akşam da bir klozet taşıyacağım ama klozet o kadar ağır değil, sadece bagajda tuhaf görünecek.
kaptan_ahab
29/03/2010, 14:09
:clapping:
arka amartisörler ne durumda onu yazmayı unutmuşsunuz :)
Zamanında daha fazlasını Kartal ile taşırdık. Ama gp pek kaldırmaz bunu.
arka amartisörler ne durumda onu yazmayı unutmuşsunuz :)
:) Aynı yolu 120 kg lık yük için tekrar gidip geldim problem yok gibiydi ama şehiriçi trafiğinin gürültüsünden uzak bir yerde arabadan gelen sesleri dinleye dinleye gitmek lazım.
Bakalım klozet işi nasıl olacak.
klozet biraz zor yerleşir gibime geliyo size şimdiden kolay gelsin
https://lh4.ggpht.com/_MxqeMEi5UJM/S8GXOer19tI/AAAAAAAAAUc/dSAp2k41Ovw/s720/IMG_0650.JPG
Taşırım demiştim. Klozet takımı + 10 metrekare fayans. Bir sürü de boş yer kaldı, yanında bir de alaturka tuvalet bile alırdı aslında ama onu daha önce başka şeylerle beraber taşımıştım.
Dün bir de 2 metre 10 santimlik perde korneji, musluk bataryaları, 3 kova boya taşıdım ama onların fotoğrafını çekmedim çok özel durmuyorlar.
Aslında bas hoparlör kutusu olarak klozet baya verimli olabilir yav, ama sormayın aklına nerede ve nasıl geldi diye.
SpyHunter33
11/04/2010, 15:04
Aslında bas hoparlör kutusu olarak klozet baya verimli olabilir yav, ama sormayın aklına nerede ve nasıl geldi diye.
Burası Koptuğum Noktadır :D
https://lh4.ggpht.com/_MxqeMEi5UJM/S8GXOer19tI/AAAAAAAAAUc/dSAp2k41Ovw/s720/IMG_0650.JPG
Taşırım demiştim. Klozet takımı + 10 metrekare fayans. Bir sürü de boş yer kaldı, yanında bir de alaturka tuvalet bile alırdı aslında ama onu daha önce başka şeylerle beraber taşımıştım.
Dün bir de 2 metre 10 santimlik perde korneji, musluk bataryaları, 3 kova boya taşıdım ama onların fotoğrafını çekmedim çok özel durmuyorlar.
Aynı manzarayı geçen yıl bende yaşamıştım. Bende ekstradan arka koltukta şofben vardı :)
MichaelSchenker
11/04/2010, 17:02
Tuvaleti yanında taşımak iyi fikir :)
ocean_1919
12/04/2010, 03:26
İnşaat var heralde. Umarım tuğla ya da kiremit taşımaya gerek yoktur:)
İnşaat var heralde. Umarım tuğla ya da kiremit taşımaya gerek yoktur:)
Evet, taşıyacağım en fazla şey bu kadar. Hafta sonu bir kaç çuval derz dolgusu ile birlikte tadilat sezonunu kapattığımı umuyorum. İşler tamamen bitsin, yıkatmam lazım arabayı iyice kamyonet gibi oldu bu aralar.
arkadaslar benim tasidiklarimin en garibi camasir makinesiydi o bile sigmisti bagaja
Ziyaretci046
16/05/2010, 18:52
puntolar dobloyu geçti valla ticari asıl bunlar kamyonet :D
arkadaslar benim tasidiklarimin en garibi camasir makinesiydi o bile sigmisti bagaja
Yok ya o kadarda acımazsız davranamam arabama :(
Kıyamam ben puntoma. :)
bursaspor şampiyon olunca zafer turuna çıkmak:))))))
StrawBeeRy
17/05/2010, 01:41
:D :D ilginç valla amortisörler ne durumda yaşıyormu acaba
Öyle deme çok sağlam oluyor ya :D Benim araç fun biraz çökük sanırsam normallerden bir de benim 5 tane ağır gülle diye tabir edeceğimiz düğünden çıkmış teyzelerle gecenin bir yarısını mersin-adana arasını ibre en aşşaı 170km olmak üzere gelmişliğim vardır :D Çok güzeldi gram savurma yok :) kukaları gördüm dedim ki daha var gelince manevra yaparız görmemle kukaların dibine gelmem bir anda oldu :D direksiyonu öyle bir kırdım ki kelime-i şahadet ile beraber :D neticede yaşıyoruz hala :D
gemlikli_55
14/04/2011, 17:42
hafta sonu aynı görüntü benım arabadada olacak dizilimden faydalanayım barııı :)
ben banyo sobası sığdırmıştım :)
valla daha neler var. bebek yatağı, yaklasık 15 yada daha fazla koli tasıdı benim ömer hemde bir sürü virajda.. insan kıyamıyor ama mecbur kalınca .. :)
veririm nakliye parasını tutarım bi 4x2 gene de kıymam GP me :D
yuh abi neler yapmışlar gp ye benim arabaya daha 4 kişi bile binmedi ya
muhammedçelik
20/04/2011, 12:59
Eski 2004 puntomu bende çoğu kez pickup olarak kullanmıştım ama amortisörler çok dayanamadı :D oyüzden evoma iyi davranıyorum ;)
hadi başka şeyler bulalımm :D
mesela BMW ile kalkmak :P
can-asan
08/05/2011, 23:09
Kurbanlik koc tasimak dsem peki ama korkmayin olmadi oyle bisey:) olucaktı ama:)
klozet güzel durmuş bagajda :)
ultraslan33
03/06/2011, 00:45
Öyle deme çok sağlam oluyor ya :D Benim araç fun biraz çökük sanırsam normallerden bir de benim 5 tane ağır gülle diye tabir edeceğimiz düğünden çıkmış teyzelerle gecenin bir yarısını mersin-adana arasını ibre en aşşaı 170km olmak üzere gelmişliğim vardır :D Çok güzeldi gram savurma yok :) kukaları gördüm dedim ki daha var gelince manevra yaparız görmemle kukaların dibine gelmem bir anda oldu :D direksiyonu öyle bir kırdım ki kelime-i şahadet ile beraber :D neticede yaşıyoruz hala :D
bbaba çılgınsın yaa:):punk0000:
Bolu'ya giderken taşıdıklarımı sıralayayım...:D
1) Radyo,kasetçalar pikap...(Hepsi bir arada.)
2) Pikapın 2 tane büyük hoparlörü.
3) Ayakkabılık
4) 2+1 Creative hoparlör
5) 5 lt. zeytinyağı...:)
6) 2 adet büyük el valizi
7) 1 adet orta boy tekerlekli valiz...:D
8) Notebook...:D
9) Yaklaşık 50 tane 45'lik plak(Nostalji...:D)
10) 2 takım elbise
11) 2 kutu ayakkabı