Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo'cular Buraya - Evo Kardeşliği :)

Sayfa : 1 2 3 [4]

metnalk
17/01/2011, 12:06
Evo Active Dynamic ayrımı dış görünümünde başlıca farklılıklar nedir ?
Dynamic'de Viraj içi aydınlatmalı sis farları diye biliyorum
Başka nasıl ayırd edilebilir?

yolcu27
17/01/2011, 13:43
Evo Active Dynamic ayrımı dış görünümünde başlıca farklılıklar nedir ?
Dynamic'de Viraj içi aydınlatmalı sis farları diye biliyorum
Başka nasıl ayırd edilebilir?

dynamic kapı kolları gövde rengine boyalı. sis farı. alaşım jant. bunlar dıştaki farklar
dijital klima, deri vites topuzu ve direksiyon simidi, döşeme rengi, ışıklandırmadaki fark.. bunlarda içerideki farklar

valla yeni evo alacak birisi olsam kesinlikle dynamic alırdım.:rambo:

evo_dynmc
17/01/2011, 18:19
bende mahallemde bir evo görünce çok mutlu oldum, işten eve gelirken de bir sürü evo görmeye başladım, özellikle ayın 10'undaki teslimattan sonra evo'lar çoğaldı :)

taneren
17/01/2011, 19:12
evo active dynamic ayrımı dış görünümünde başlıca farklılıklar nedir ?
Dynamic'de viraj içi aydınlatmalı sis farları diye biliyorum
başka nasıl ayırd edilebilir?

-çelik jant
-185 lastik
-sis farı
-park sensörü
-bağaj kapağı açma düğmesi
-boyalı kapı kolları
-elektrikli arka çamlar
-iç döşeme farkı
-çift bölgeli otomatik klima
-deri direksiyon ve vites topuzu
-ön kolçak
-estetik aydınlatma
-kabin içi krom detaylar
-çift parça katlanan arka koltuklar.
-3. Arka kafalık

dynamic'ten şaşma,arada çok fazla fiyat farkıda yok zaten.

metnalk
17/01/2011, 20:14
Çok Teşekkürler.
Peki Renkli Cam opsiyonu yoktur, böyle bir istekde bulunabiliyor muyuz?
Farkı ne olur?
(film yasak olunca)

taneren
17/01/2011, 20:24
Hayır,renkli cam opsiyonu yok.

cesur
17/01/2011, 21:49
bende evocuyum 1.4 fire 77 hp beyaz

cesur
17/01/2011, 21:50
1.4 fire 77 hp evo beyaz

koyublack
18/01/2011, 00:04
bende evocuyum 1.4 fire 77 hp beyaz
aramıza hoşgeldiniz

evo_dynmc
18/01/2011, 11:12
ben en basta kia ceed düşünüyordum ama maddi durumdan dolayı biraz da eşimin isteğiyle evo aldım ama iyiki de bunu almışım diyorum şu anda, çok memnunum. Allah herkese kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

yolcu27
18/01/2011, 13:47
ben en basta kia ceed düşünüyordum ama maddi durumdan dolayı biraz da eşimin isteğiyle evo aldım ama iyiki de bunu almışım diyorum şu anda, çok memnunum. Allah herkese kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

avatarınızda çok tatlı çıkmış kırmızı. araç sizin mi sizin çekiminiz mi acaba?

evo_dynmc
18/01/2011, 14:10
avatarınızda çok tatlı çıkmış kırmızı. araç sizin mi sizin çekiminiz mi acaba?

teşekkür ederim benim araç da kırmızı ama bu resim benimkine ait değil, internetten buldum tam da uydu aslında :D

paratutmaz
18/01/2011, 14:19
merhaba arkadaşlar,

Bugün aracımın yağ seviyesinde eksilme farkettiğim için servise bıraktım. Aracım 11,250 km de. Maslak akpınar da şu an. Servisten bana bildirilen bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim..

Fiat tüm servislerine yaptığı bir güncellemede Multiair motorlar için 5496 nolu tamim adında bir duyuru yayınlamış.Bu işleme göre sanırım sibop ayarları ile ilgili bir bakım yapılıyormuş.. garanti kapsamında ve ücretsiz..Benim araca bu güncellemeyi yapacaklar bugün.

Konu hakkında ayrıntılı bilgisi olan bir arkadaş detay paylaşırsa sevinirim.

syg.

yolcu27
18/01/2011, 14:28
merhaba arkadaşlar,

Bugün aracımın yağ seviyesinde eksilme farkettiğim için servise bıraktım. Aracım 11,250 km de. Maslak akpınar da şu an. Servisten bana bildirilen bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim..

Fiat tüm servislerine yaptığı bir güncellemede Multiair motorlar için 5496 nolu tamim adında bir duyuru yayınlamış.Bu işleme göre sanırım sibop ayarları ile ilgili bir bakım yapılıyormuş.. garanti kapsamında ve ücretsiz..Benim araca bu güncellemeyi yapacaklar bugün.

syg.

bir multiaire sahip olan arkadaşa da mesaj gelmişti sanırım forumda güncelleme için servise çağırılmış o da. gayet olağandır benide yolcu hava yastığı ile ilgili bir güncelleme için çağırmışlardı.

zafermutlu
18/01/2011, 14:40
merhaba arkadaşlar,

syg.

bende de yag eksiltme oldu kullama klavuzunda da yzaıyor ilk 6000km yag eksiltme oabilir diye. kullanma tarzına göre degişebilirmiş. bende eksilttigini görünce kızmıştım sonra gösterdiler yazdıgını. ikinci konuda belli şase aralıklarına yapılacakmış. digerlerinin yazılımı zaten güncelmiş...

paratutmaz
18/01/2011, 14:54
Öncelikle teşekkürler. az önce servisten aradılar ve yağ-yağ filitresi ve hava filitresi değişimi için 215 TL alacaklarmış. Ayrıca ilk yağ değişiminden sonra yapılan bir temizlik varmış bu fiyatın içinde( motoro bi kimyasal konup 1 saat rolantide çalıştırılıyomuş vs.. ) bana fazla bi tutar gibi geldi siz nedersiniz?

nerhal61
18/01/2011, 18:26
Öncelikle teşekkürler. az önce servisten aradılar ve yağ-yağ filitresi ve hava filitresi değişimi için 215 TL alacaklarmış. Ayrıca ilk yağ değişiminden sonra yapılan bir temizlik varmış bu fiyatın içinde( motoro bi kimyasal konup 1 saat rolantide çalıştırılıyomuş vs.. ) bana fazla bi tutar gibi geldi siz nedersiniz?

Carbon clean işlemidir. İyi de bu km deki araca neden bu yapılır? Tamamen işe yaramayan ama jest olsun diye bir işlem bence. Ne koydukları da belli olmaz şimdi.

215 TL'lik işlem dışarıda kabaca 110-120 TL ye yaptırılabilir ama servis bakımı garanti olayı işte....

sunlogan
19/01/2011, 12:33
selam arkadaslar, 11.01 tarihinde aracıma kavustum. bundan onceki aracım otomatik vitesti. s&s ozelligine alısmam biraz zaman alıcak gibi. arac devir dusurdugu zamanda bile frene basmadan motor durduruyo ve hemen calıstırıyor. yakıt tasarrufu acısından ii bi ozellik ama trafigin cok sıkısık oldugu durumlarda kullanmak ne kadar faydalı bunu zamanla goricem. sanki arac surekli s&s ozelligini kullanırsa bozulacakmıs gibi geliyo :). benim acımdan s&s devreye girmedigi zamanlarda ise geri kaydırması biraz sıkıntılı tabi herkes bu sekilde dusunmeyebilir. dusuk hızda or:60 ile giderken vitesi 5' e geciyor. servise sordugumda daha az yakıt harcaması acısından boyle kurgulanmıs arac. arac ben dahil goren ve aracın icine binen herkes tarafından cok begenildi. insallah beni uzmez. kullandıkca yasadıgım deneyimlerimi buradan paylasıcam.

yolcu27
19/01/2011, 12:44
selam arkadaslar, 11.01 tarihinde aracıma kavustum. bundan onceki aracım otomatik vitesti. s&s ozelligine alısmam biraz zaman alıcak gibi. arac devir dusurdugu zamanda bile frene basmadan motor durduruyo ve hemen calıstırıyor. yakıt tasarrufu acısından ii bi ozellik ama trafigin cok sıkısık oldugu durumlarda kullanmak ne kadar faydalı bunu zamanla goricem. sanki arac surekli s&s ozelligini kullanırsa bozulacakmıs gibi geliyo :). benim acımdan s&s devreye girmedigi zamanlarda ise geri kaydırması biraz sıkıntılı tabi herkes bu sekilde dusunmeyebilir. dusuk hızda or:60 ile giderken vitesi 5' e geciyor. servise sordugumda daha az yakıt harcaması acısından boyle kurgulanmıs arac. arac ben dahil goren ve aracın icine binen herkes tarafından cok begenildi. insallah beni uzmez. kullandıkca yasadıgım deneyimlerimi buradan paylasıcam.

aracınız hayırlı olsun. servisin de dediği gibi eco modunda düşük devirlerde vites yükseltiyor ki az yaksın

nerhal61
19/01/2011, 13:57
Eco modu rampalarda can sıkabilir. Ancak alıştıkça gaza köklediginizde 1 sn civarında dogru vitesi vuldugunu göreceksiniz. Sonucta tam otomatik bir şanzıma degil. otomatik modda iken yuvadan cıkartmadan vites arttırıp azaltabileceginiz nadir belki de tek otomatik fiattadır. Eco dan cıkartıp normal auto modunda da kullanabilirsiniz. Sonuçta yarı otomatik oldugu için sürüş modu programlaması tam otomatiklere göre daha azdır ve bazen siz müdahale etmek durumunda kalıyorsunuz. Benzinli bir araçta düşük devir yüksek vites ekonomik olmak zorunda.Ben genellikle rampalarda eco dan cıkartıyorum ve auto da devam ediyorum.İniş ve düz yollarda ise eco hep acık.

Yakıt tüketimim ilk 12 bin km de 7.5 lt/100 km civarında idi. Sonra sıfırladım ve kış etkisiyle 8.4 lere cıktı...Benzin fiyatları da artınca lpg taktırdım artık. Daha yeni takıldıgı icin net bir tüketim veremeyecegim ama 33 kuruşluk bir tüketim yerine kabaca 20 kuruş bile iyi bir tüketim. İlk depo bitmeden fullemiştim ve 16 kuruş yakmıştı. Ama dedigim gibi 1-2 depo bitince net yazılabilir.

Selamlar

fcevo
07/02/2011, 15:43
Arkadaşlar evo tamponlarını boyatan var mı ben aracımı mart basında teslım alıcam beyaz ve tamponları ınanılmaz gozume batıyor boyatan var mı fotoları olan

arillius
07/02/2011, 16:07
mümkün oldukca forum ve bloglarla gorus ve sorunlarınıza yanıt vermeye calısacagim.
kampanya ve diger knoularda da sizi bilgilendirecegim.
arac konusunda bilgi destegi duyarsanız mail yoluyla yazarsanız size 1 gün içinde donmeye calısırım.
arac tavsite-takas-alım-sigorta-öneri gibi her knouda mail yoluyla kısa bir ihtiyacınızı belirten yazı ve iletisim adresinizi bırkaırsanız size donmeye calısırım.
fiat konusunda her turlu beklenti ve sikayetinizi de yazarsanız bunları merkeze ileteceğimden emin olabilirsiniz.
görüş ve fikirlerinizi öğrenmek ve FIAT'dan istediginizi geri almanız için burdayım.
Saygılarımla;
Cenk Bugdaycı
Pazarlama Uzmanı
cenk@enrikoaliberti.com (cenk@enrikoaliberti.com)
FIAT Enriko Aliberti Otomobilcilik Tic.San.AŞ.

arillius
07/02/2011, 16:08
:merhaba::merhaba::merhaba::merhaba::merhaba::merh aba::notworth:mümkün oldukca forum ve bloglarla gorus ve sorunlarınıza yanıt vermeye calısacagim.
kampanya ve diger knoularda da sizi bilgilendirecegim.
arac konusunda bilgi destegi duyarsanız mail yoluyla yazarsanız size 1 gün içinde donmeye calısırım.
arac tavsite-takas-alım-sigorta-öneri gibi her knouda mail yoluyla kısa bir ihtiyacınızı belirten yazı ve iletisim adresinizi bırkaırsanız size donmeye calısırım.
fiat konusunda her turlu beklenti ve sikayetinizi de yazarsanız bunları merkeze ileteceğimden emin olabilirsiniz.
görüş ve fikirlerinizi öğrenmek ve FIAT'dan istediginizi geri almanız için burdayım.
Saygılarımla;
Cenk Bugdaycı
Pazarlama Uzmanı
FIAT Enriko Aliberti Otomobilcilik Tic.San.AŞ.

arillius
07/02/2011, 16:09
:notworth::notworth::notworth:
BENZİNLİ FİYATINA DİZEL KAMPANYASI:

son mısır krizi ve gleen yeni finansal raporlara göre petrol fiyatları 100 doalr seviyesinden ki bi haftada 87 $ dan bu seviyeye geldi.
150 ve 200 dolarlı seviyeler konuşuluyor.
ayrıca dizel satışları 2010 da 50 % den 65 % e fırladı.ayrıcaq
2.elde de yüksek deger elde edeceğini hesaba katınca fiat ın düzenlediği bu kampanyadan herkesin yararlanması gerektigini düsünüyorum.

özellikle 2011 de filo alımı yapacak rent a car firmaları lineanın bu indirimle sınıfındaki dizel rakiplerinden 2000 tl ucuz kaldığını unutmaması gerek diye düsünüyorum.

Cenk Bugdaycı

Pazarlama Uzmanı

Misafir
07/02/2011, 16:26
:notworth::notworth::notworth:
BENZİNLİ FİYATINA DİZEL KAMPANYASI:

son mısır krizi ve gleen yeni finansal raporlara göre petrol fiyatları 100 doalr seviyesinden ki bi haftada 87 $ dan bu seviyeye geldi.
150 ve 200 dolarlı seviyeler konuşuluyor.
ayrıca dizel satışları 2010 da 50 % den 65 % e fırladı.ayrıcaq
2.elde de yüksek deger elde edeceğini hesaba katınca fiat ın düzenlediği bu kampanyadan herkesin yararlanması gerektigini düsünüyorum.

özellikle 2011 de filo alımı yapacak rent a car firmaları lineanın bu indirimle sınıfındaki dizel rakiplerinden 2000 tl ucuz kaldığını unutmaması gerek diye düsünüyorum.

Cenk Bugdaycı

Pazarlama Uzmanı

Tanışma kısmında kendinizi tanıtırsanız daha faydalı olacaktır. Eski bir satış danışmanı olarak aramıza hoşgeldiniz diyorum.

Misafir
07/02/2011, 16:27
Arkadaşlar evo tamponlarını boyatan var mı ben aracımı mart basında teslım alıcam beyaz ve tamponları ınanılmaz gozume batıyor boyatan var mı fotoları olan

Forumdan bir arkadaş boyatmıştı yanlış hatırlamıyorsam..

aydintap
07/02/2011, 18:41
1- Halit BEBEK - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Beyaz -S&S
2- Emrah Atış - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Active - Beyaz
3- Burak Balcı - Balıkesir - 1.4 Fire ?????? Evo Active - Kırmızı
4- Hakan Karataş - Mersin - 1.4 Fire Manuel Evo Dynamic - Siyah
5- İlker ESENER - İSTANBUL - 1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Siyah -S&S
6-Aydın Dalsız- Gaziantep- 1.3 multijet dynamic

alfo
09/02/2011, 12:48
Evo dinamik 1.4 77 beygir milas muğla

skyline28
09/02/2011, 12:57
Evo dinamik 1.4 77 beygir milas muğlahemşeriyiz hayırlı olsun

arillius
11/02/2011, 17:07
Tanışma kısmında kendinizi tanıtırsanız daha faydalı olacaktır. Eski bir satış danışmanı olarak aramıza hoşgeldiniz diyorum.

izmirde ikamet ediyorum.

elimden geldiğince fiat calısanı olarak arac alım-servis gibi konularda ihtiyac ve sikayetelrinizi dinlemek için burdayım.
izmir ana bayısıınde görevliyim.ama sirket kimligini katmadan su asamada yazısmay ıtercih ediyorum.

bu nedenle fiyat isteyen ya da bir sorunu ileten arkadaslar tel bırkaıp mail yoluyla kontak kurarlarsa daha seri dönebilirim.

tüm forumları 2-3 günde bir check edebiliyorum.ama maillere her gün donuyorum.

saygılarımla;

cenk bugdayci

yahya_evo
13/03/2011, 06:26
arkadaşlar tekrar selam,
2 aydır evo'cuyum. ve arabaya resmen aşık oldum. evo siyahı ( ben ismini "karayılan" koydum)

6000 km'deyim. ilk 2000'de yakıt sarfiyatı gözümü çok korkutmuştu (8,5/100)
ama şu anda 5,5/100'e sabitlendi ve çok memnunum.

bir kaç sorum olacak;
- arabaya boya koruma tavsiye eder misiniz? servis 150 TL'ye yapıyor?
- orijinal evo sürücü kolluğu bulamadım. aksesuar olarak henüz servislerde yok. yan sanayiden taktıran arkadaş var mı aramızda?
- arabam dualogic. s/s modundayken yokuşta kaydırıyor. diyelim ki yokuşta durduk ve ayağımız frende. o anda s/s'u iptal ettiğimizde hillholder derhal devreye giriyor mu? yoksa durmadan önce mi s/s'u iptal etmek gerekiyor. ben çözemedim de.

kazasız belasız cezasız ve keyifli sürüşler herkese...
bu arada beni neden listeye dahil etmediniz anlamadım :)

emresahin83
13/03/2011, 10:42
arkadaşlar tekrar selam,
2 aydır evo'cuyum. ve arabaya resmen aşık oldum. evo siyahı ( ben ismini "karayılan" koydum)

bir kaç sorum olacak;
- orijinal evo sürücü kolluğu bulamadım. aksesuar olarak henüz servislerde yok. yan sanayiden taktıran arkadaş var mı aramızda?
- arabam dualogic. s/s modundayken yokuşta kaydırıyor. diyelim ki yokuşta durduk ve ayağımız frende. o anda s/s'u iptal ettiğimizde hillholder derhal devreye giriyor mu? yoksa durmadan önce mi s/s'u iptal etmek gerekiyor. ben çözemedim de.

arabalarımız aynı yakıt benim gözümü halen korkutuyor. sabit hızlarda müthiş düşük, trafikte felaket ama istanbulda 5.5'i nasıl yakaladın?

s/s açıkken hillholder devreye girmiyor. iki şekilde yapabilirsin. yanlışsa ustalarım düzeltir.
1. ışık yanmaya yada ilerlemeye yakın ayağı frenden çekip tekrar basmak. bu sayede s/s devre dışı kalacak hillholder devreye girecek.
2. fren yerine s/s devre dışı bırakma düğmesine tıklayınca araç frenden çekilmeyi beklemeden çalışacak.

yolcu27
13/03/2011, 13:38
arkadaşlar tekrar selam,

bir kaç sorum olacak;

5.5 çok iyi bir tüketim muhtemelen şdışı kullanımda.

aracınızda hillholder içeren paket mevcut mu? active lerde bildiğim kadarıyla yok en azından bende yok :D

kolçak için modifiye bölümünde amiralla hanımın paylaştığı 37 liraya deri ve spor dikişli hoş bir ürün var gp evo uyumlu yazıyor. kendisi sipariş vermiş ürün eline ulaştığında bende amiralla hanımın gözlemlerine göre alıp almamaya karar vereceğim..

emresahin83
13/03/2011, 14:33
dualogictir o yüzden hillholder vardır.
ben cevabı dualogic için yazmıştım..

5.5'i bende görüyorum ama ist. yolunda 70-80 arası giderken yoksa şehre indiğim an direk fırlıyor..

yolcu27
13/03/2011, 15:44
ş içi 5.5 benzinli bir araç için istediği kadar eko modda olsun çok uçuk bir değer :D benim %40 şiçi %60 şdışı köy yolu tüketimim 6.4 şuan son 500km için.. ama 5.5 yakalanmaz değil buradan bir izmir yapsam 1100km bildiğim kadarıyla gaziantep izmir arası fazla iniş yokuş değil %80 ova. 5- 5.5 arası çok rahat 100km hızda yakalanabilir.

doğru dualogic aklıma gelmemişti teşekkür ederim.

fiko
13/03/2011, 16:55
arkadaşlar ben çocukken bogazda denize girip betona yatıp araba tutmaca oynardık hangi araba daha çok gecicek diye reno veya murat,anadol olurdu şimdi olsa evoyu tutsak herhalde yenilirdik yeni çıkan araçlar içinde teslimatmı bekleniyor yoksa arac tutulmadımı..saygılar..

yolcu27
13/03/2011, 17:59
aracın tutulup tutulmadığını forumdaki 1 yıl içerisinde evo alanların sayısından anlayabilirsiniz. ilk çıktığında çok konuşuldu tutulmaz diye fakat bence iddialı bir araç evo , tutuldu ve tutulacaktır daha diye düşünüyorum..

emresahin83
13/03/2011, 19:00
arkadaşlar ben çocukken bogazda denize girip betona yatıp araba tutmaca oynardık hangi araba daha çok gecicek diye reno veya murat,anadol olurdu şimdi olsa evoyu tutsak herhalde yenilirdik yeni çıkan araçlar içinde teslimatmı bekleniyor yoksa arac tutulmadımı..saygılar..

hocam güzel söylemişsin ama o zaman senin söylediğin gibi 3 tane araba varmış. araç markası bile değil araba.
şimdi marka, model say say bitmez.

emresahin83
13/03/2011, 19:01
ş içi 5.5 benzinli bir araç için istediği kadar eko modda olsun çok uçuk bir değer :D benim %40 şiçi %60 şdışı köy yolu tüketimim 6.4 şuan son 500km için.. ama 5.5 yakalanmaz değil buradan bir izmir yapsam 1100km bildiğim kadarıyla gaziantep izmir arası fazla iniş yokuş değil %80 ova. 5- 5.5 arası çok rahat 100km hızda yakalanabilir.

doğru dualogic aklıma gelmemişti teşekkür ederim.

bende aynısını düşünüyorum. 5.5 hatta dahada altını dümdüz yolda sabit hızda anca yapıyoruz. dur kalklarda felaket tüketim oluyor.

yahya_evo
13/03/2011, 23:30
5.5 çok iyi bir tüketim muhtemelen şdışı kullanımda.

aracınızda hillholder içeren paket mevcut mu? active lerde bildiğim kadarıyla yok en azından bende yok :D

kolçak için modifiye bölümünde amiralla hanımın paylaştığı 37 liraya deri ve spor dikişli hoş bir ürün var gp evo uyumlu yazıyor. kendisi sipariş vermiş ürün eline ulaştığında bende amiralla hanımın gözlemlerine göre alıp almamaya karar vereceğim..

aracımda hillholder mevcut evet. arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. dediğiniz gibi fren-devam-tkrar fren yaparsak (küçük bir kandırmaca) s/s devredışı oluyor ve hillholder aktif oluyor. yahut da manuel de s/s devredışı bırakılabiliyor. (ancak yokuşa gelmeden yani frene basmadan deaktif yapmak gerekiyor)

5,5/100 lt/km meselesi ise;
aracı istanbul trafiğinde ölçmedim. son bir aydır urfa'dayım ve burda kullandım. ancak dur kalkı fazla olmayan kısmen şehir içi ama sehirler arası kalibresinde bir yol diyebilirim. ortalama hızım sanırım 70-80 km gibidir. bu arada 3000'den sonra araba resmen kendini aşıyor ve sarfiyat %40 aşağılara düşüyor. bisiklete biner gibi geziyorsunuz. bu çok güzel :)

bu arada amiralla hanım sürücü kolçağı aldığında izlenim ve resmini paylaşırsa çok memnun olacağım. servis kolçağın bir iki aya kadar geleceğini ama fiyatın 250 civarı olabilecğini söyledi. 37 nerde 250 nerde...

teşekkürler selamlar sevgili evo'cular.

evo_dynmc
14/03/2011, 11:02
bende aynısını düşünüyorum. 5.5 hatta dahada altını dümdüz yolda sabit hızda anca yapıyoruz. dur kalklarda felaket tüketim oluyor.

aynen ben de düz yolda 5.5 görmüyor ama dur kalklarda 10-15-20... :D

kalyente
14/03/2011, 15:57
arabalarımız aynı yakıt benim gözümü halen korkutuyor. sabit hızlarda müthiş düşük, trafikte felaket ama istanbulda 5.5'i nasıl yakaladın?

s/s açıkken hillholder devreye girmiyor. iki şekilde yapabilirsin. yanlışsa ustalarım düzeltir.
1. ışık yanmaya yada ilerlemeye yakın ayağı frenden çekip tekrar basmak. bu sayede s/s devre dışı kalacak hillholder devreye girecek.
2. fren yerine s/s devre dışı bırakma düğmesine tıklayınca araç frenden çekilmeyi beklemeden çalışacak.

start stop açıkken yokusta hillholdere devreye almak içi vitesi bir kere + yönüne hareket ettirin motor çalışacak ve hillholder devreye girecektir.

sunlogan
14/03/2011, 16:44
arkadaşlar merhaba, ben de s&s ile yaşadıklarımı paylaşıcam, ayrıca bir kaç sorum olacak (s&s özelliğini uyku modu diye tarif edicem :)).
1- s&s motor soğukken devreye girmiyor normalmidir ?
2- s&s modundayken araç motoru uyku moduna geçiyor güzel bunda sıkıntı yok. ancak ayagım frende olmasına ragmen, uyku modundan çıkarak motor calısıyor :(
3- cok yavasladıgımda ama araba yürür durumda iken s&s hızlı bir şekilde motoru uyku moduna geçirip hızlı bir şekilde bu moddan çıkartıyor. aracın tam durmadan bu sistemin devreye giriyor olması can sıkıcı :(
4- s&s devredeyken yokuş yukarı konumda fren yapıp durdugunuzda arac uyku moduna geciyor ayagınızı frenden cekip aracın calısmasını sağlarsanız arac geri kaydırabiliyor. ama ayağınız frendeyken vitesi '1' konumuna getirip calısmasını sağlarsanız geri kaydırmıyor. s&s kapalı ise araç bazı durumlarda geri kaydırabiliyor bunu bende cozemedim.
5- yoğun tarafikte ilerlerken vitesi 2 ye gecirdikten sonra yavaslamak gerektigi anlarda arac vitesi 2 den 1 e gecirirken sanırım bunu cozemediginden bi titreme yasanıyor el ile manuel olarak 1. vitese gecirdigimde bu sorun ortadan kalkıyor :(
6- aracı aldıgım gunden 5 10 gun sonra sol arka kapıdan surekli olarak bir ses gelmekte. 2 kez servise goturmeme rağmen sorun hala devam ediyor. bu sorun ile karşılaşıp çözüm bulan arkadaş varsa çözümü paylaşırsa sevinirim.
7- dun gostergelerde sarı uyarı ışığının yandığını gördüm. umarım sıkıntı yaşayacağım anlamına gelmiyordur.

uzun bir yazı oldu farkındayım ama yaşadıklarımı ve soruları burada paylaşamıyacaksam nerede paylaşıcam dimi :) yahya_evo kardeş boya koruma yaptırmanı tavsiye ederim. arac siyah olduğundan çizikleri çok çabuk belli ediyor. ayrıca oto yıkamacılarda dikkat et fırça kullanmasınlar. mikro fiber bez ile kurulansa dahi araç da yine çizikler oluşuyor haberin olsun. araç ile ilgili yaşadıklarımı buradan paylaşmaya devam edicem.

herkese kazasız, problemsiz sürüşler...

emresahin83
14/03/2011, 20:09
sanırım araç dualogic

1. normaldir. 90 dereceye gelmeden girmiyor. gelse bile klima açıksa girmiyor :)
2. klima açıktır. (süre varsa bende bilmiyorum)
3. çok çok çok yavaşladıysan(5 km/h gibi) durduğunu varsayıp devreye geçiyor.
4. geri kaydırma olayı eğim ile alakalı. eğer yüksek eğimde kayıyorsa baktırmak gerekebilir.
5. ben farketmedim, bir daha bindiğimde dikkat ederim.
6. ben bilmem forumdaki üstadlar daha iyi bilir :)
7. ne ışığı yandı, yani simge neyin simgesiydi?

bende de evo siyahı var, tozlansa rüzgarda bile çiziliyor. ne kadar dikkat ettiysem yine çizilmeyi engelleyemedim :(

cakalsari
14/03/2011, 23:49
listeye beni ekleyın yaw =)

yücel biçer istanbul evo 1.3 dınamıc skydowe evo siyahı

SKELETER
14/03/2011, 23:53
Emre çok güzel açıklamış soruları

6-) Araçta servisin çözemediği bir sorun tıkırtı var. Muhtemelen önemli değil ama başka servise göstermekte fayda var.
7-) Muhtemelen yanlış anlamışsındır.

Bu arada ortalıkta az evo görüyorum diyen arkadaşlar için Punto Evoların tamamı İtalya da üretiliyor. Bulmak almak sıkıntılı bir süreç. İstediğiniz donanım paketi ile evo almak için 3 ay beklemek gerekebilir. Az olmasının sebebi bu.

ozgurse
15/03/2011, 00:07
Benide listeye ekleyin :)

uraaal
15/03/2011, 00:27
sadece bzm semtte 6-7 tane evo var.hicbiride siyah degil:D ama hicibiride active deil :D:D
bana gore evo 10 üzerinden 10 numara 24 milyara pardon 12si vergi 12 milyara baska ne alınabilir merak ediyorum..

OPTS
15/03/2011, 13:04
Aracı alalı 6 ay oldu ilk zamanlar bende fazla evo görmüyordum. Dün arabayı park ettiğim yerde 3 tane evo gördüm benimkyle 4 evo vardı.
Özellikle bu reklam çıktıktan sonra evo sayılarında hafif bir artış oldu sanırım. Şunu kabul etmek gerekir bu sınıfın en çok tutan ve satan arabası tartışmasız fiesta olmuştur. Her yerde fiesta var. Ama güzel bir şey değil ya ortalıkmalı gibi:)

fiko
15/03/2011, 13:12
Aracı alalı 6 ay oldu ilk zamanlar bende fazla evo görmüyordum. Dün arabayı park ettiğim yerde 3 tane evo gördüm benimkyle 4 evo vardı.
Özellikle bu reklam çıktıktan sonra evo sayılarında hafif bir artış oldu sanırım. Şunu kabul etmek gerekir bu sınıfın en çok tutan ve satan arabası tartışmasız fiesta olmuştur. Her yerde fiesta var. Ama güzel bir şey değil ya ortalıkmalı gibi:)

evet söyledigin aracla punto evo arasında tercihimi bildigim motor olan multijetten yana kullandım.halen bekliyorum problem 3 aya yakın bekleme süresi bunu anlatmak istemiştim.saygılarımla

sunlogan
15/03/2011, 14:32
Emre çok güzel açıklamış soruları

6-) Araçta servisin çözemediği bir sorun tıkırtı var. Muhtemelen önemli değil ama başka servise göstermekte fayda var.
7-) Muhtemelen yanlış anlamışsındır.

Bu arada ortalıkta az evo görüyorum diyen arkadaşlar için Punto Evoların tamamı İtalya da üretiliyor. Bulmak almak sıkıntılı bir süreç. İstediğiniz donanım paketi ile evo almak için 3 ay beklemek gerekebilir. Az olmasının sebebi bu.

Emre Şahin ve sana teşekkürler verdiğiniz cevaplar için ;) ... başka bir serviste tekrar baktırıcam kapıdan gelen sese. herkese keyifli ve kazasız sürüşler.

tborsaci
15/03/2011, 20:26
Arkadaşlar evo nun 95 bg lik dizel otomatiği gelen ve kullanan var mı benimkisi henüz gelmedi kullananlar deneyimlerini paylaşabilirmi...

certac
15/03/2011, 23:15
Selamlar Bende sizin gibi bekliyorum.aldık nisan ayının başında gelecek denildi:)

tborsaci
15/03/2011, 23:37
Selamlar Bende sizin gibi bekliyorum.aldık nisan ayının başında gelecek denildi:)

kaçıncı hafta üretimi bizimkisi 10. hafta dediler..

1ocak2011
16/03/2011, 10:51
Arkadaşlar bende 95 Hp alarak aranıza katıldım ama vites kolu acaba Eski vites kolu gibimi?

1ocak2011
16/03/2011, 10:53
Arkadaşlar benim aracımda 12 gün sonra teslim olacak acaba anahtar kabı çıkıyormu yoksa düz siyah anahtarmı çıkıyor?

skyline28
16/03/2011, 12:47
düz siyah anahtar kabı vites koluda gp lerle aynı....

certac
16/03/2011, 22:18
Açıkçası ben hiç sormadım.Ancak nisanın 15 ine kadar gelmiş olur dediler.Hatta büyük ihtimal ilk hafta alırsınız dediler.O kadar biliyorum:)
Bu araçı alırken epeyce araştırıp bu karara vardım.Sınıfında hakikaten bu kadar iddialı ve dolu başka bir marka yok.Esp,hillholder,antipatinaj,tork kontrol falan filan.

tborsaci
17/03/2011, 12:05
Aracım gelmedi ama navigasyon çok istediğim bir şey di evo kit i çok pahalı bulunca navigasyonu şimdiden siparişini verdim...kullanınca paylaşırım deneyimleri...aldığım model:Navitech, QX-B512 Primo, 5", Yeni Nesil Navigasyon Cihazı

taneren
17/03/2011, 13:07
Aracım gelmedi ama navigasyon çok istediğim bir şey di evo kit i çok pahalı bulunca navigasyonu şimdiden siparişini verdim...kullanınca paylaşırım deneyimleri...aldığım model:Navitech, QX-B512 Primo, 5", Yeni Nesil Navigasyon Cihazı

TUNCAY, HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN. NAVİGASYON CİHAZINI KAÇA ALDIN.

BENDE Navitech QX-B513 Primo 5" Fm Tranmitter ve Bluetooth Özellikli Yeni Ne (https://www.hizlial.com/outdoor/gps-navigasyon-cihazlari/navitech-qx-b513-primo-5-fm-tranmitter-ve-bluetooth-ozellikli-yeni-nesil-navigasyon-cihazi_22.011.4310.0026.htm) BU MODELİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

tborsaci
17/03/2011, 13:27
287 tl hepsiburada.com da indirimli %20

1ocak2011
17/03/2011, 16:56

Hayırlı olsun aynı aracı sipariş vermişiz, bende EVO KIT için gereksiz gördüm, onun yerine 95 HP Dualogic+AK+SKYDOME siparişi verdim 30 Martta alacağım.

tborsaci
18/03/2011, 01:03
skydome nedir?

skyline28
18/03/2011, 01:25
skydome nedir?sanruf açılır tavan

OPTS
18/03/2011, 01:38
Skydome bir mucizedir.
İstanbulda havalar bu hafta çok güzeldi.Arabanın üstünü açıp ,müziğide açıp turladım.
Hatta bir beyaz evo da benden görüp üstünü açtı.
Siyah beyaz dolaştık:)

SKELETER
18/03/2011, 02:51
Puntolar çoğalıyor. Bugün İstanbul yolunda grandeci bir arkadaşla sol şeridi kapatıp baya bir eğlendik :) Puntoların hedef kitlesi genelde 25-40 yaş arası olduğu için kullanıcıları da genelde benzer insanlar oluyor sitemizdede olduğu gibi :D

Tuana
20/04/2011, 14:16
Hız sabitleyicinin devreye girip girmediği anlaşılabiliyor mu ?
Hız sabitleyici'yi çevirdiğinde (on konumu) bir ışık yanıyor -devrede-

Etkin olup olmadığını nasıl anlıyoruz ? Kol, yukarıya doğru 3 sn tutulacakmış...
Hız sabitleyici gazı ele aldığını, ses-ışık olarak gösteriyor mu ?

feedbackx
20/04/2011, 14:38
Hız sabitleyiciyi on konumuna getirdiniz sonra istediğiniz hıza geldiniz kolu 3 saniye kadar ileriye doğru tuttunuz sabitlediği anda öne doğru hafif bir atılma olur ayağınızı gazdan çekin bakın devir ve hız sabit

Tuana
20/04/2011, 18:26
Hız sabitleyiciyi on konumuna getirdiniz sonra istediğiniz hıza geldiniz kolu 3 saniye kadar ileriye doğru tuttunuz sabitlediği anda öne doğru hafif bir atılma olur ayağınızı gazdan çekin bakın devir ve hız sabit

>> sabitlediği anda öne doğru hafif bir atılma olur

Motoron ve elektronik sistemin tepkisinden anlayacağız yani.
Ön panelde herhangi bir ışık-gösterge, ya da ses yok.

Işığı yanıp sönse veya sabitlediği km'yi gösterse keşke.

Peki kolu yukarıya kaldırdığımızda, bir tık sesi olacak mı -sinyal kolundaki gibi
yoksa öyle bir kademesi yok mu

Teşekkürler

leventt
20/04/2011, 21:15
ne kadar çok evomuz varmış... maşallah nazar değmesin....

emrahcelik
02/05/2011, 20:03
Arkadaşlar punto evo - punto için meşhur abarth spoilerı artık zor değil istanbul - topkapıda bir fibercide kalıbını yakaladım hemen kendime sipariş ettim sizlede paylaşmak istedim..aksaraydaki ürünlerle karıştırmayın..gidin yerinde görün..kıvrımları hatları bombe değildir gayet kemikli ve sivridir..yaptırmak isteyenler için iletişim bilgisi vereyim..[/emaıl]

wepster
02/05/2011, 20:10
Fiyat?

okokok
02/05/2011, 22:04
resim varmı birde?

emrahcelik
02/05/2011, 23:26
Sitedeki Özel Nedenlerden Dolayı Reklama Girdiği İçin Burdan Bilgi Veremiyorum Arzu Eden Özelden Bana Ulaşırsa Seve Seve Yardımcı Olurum...

barslan112
03/05/2011, 01:37
burhan arslan-istanbul 1.4 evo activ benzinli

MURAT34
03/05/2011, 02:38
evocular cosmus abi :)

era007
03/05/2011, 14:45
Erkan AKGÖREN - Denizli Evo dynamic 1.4 fire
Arabayı 2009 aralıkta aldım ama 2010 ocak çıkışlıdır. İki sefer mtv ödememek için biraz bekledim. Satan arkadaşındediğine göre Türkiye gelen ilk araçmış inanmadım ama Denizli nin ilk arabası ondan eminim.Arkadaşlar benim araba şehir içi 8.1/100km yakıyor. Sizce normal mi? Birde geçen depoda 510 km yol yapabildim bu depoda yol bilgisayarına göre 600 km yapacağa benziyor. Sizce her depoda böyle değişmesi normal mi? Araç 7500km de.

murat55
03/05/2011, 15:07
bende aranıza yeni katıldım evocuyum:) benim aracım 165 km gecmiyor bana yardım edermisiniz 200km görenler var neden

comanchee
03/05/2011, 16:57
Benide yazın 1.4 fire dynamic dualogic, assıst kit ve skydom renk metalik beyaz.Vallahi araçtan ses mes tıkırtı yok acayip bozuk yolda kulanıyorum.Kağıthane İETT garajının ordaki çobançeşme caddesini bilen bilr 1.5 2 km lik yol o kadar bozıkki, ayrıca eyüpden Gazi Osman Paşaya çıkan yol,istocun oradam sultançiftliğine çıkan yol.tarla gibiler.ama ses seda yok maşallah.

Ardevo
03/05/2011, 17:32
bende aranıza yeni katıldım evocuyum:) benim aracım 165 km gecmiyor bana yardım edermisiniz 200km görenler var neden

Ben de haftasonu otobanda denedim, 170 km yi geçmedi, ancak eğimli yolda zorlayarak 185 gibi gördü.. Benim de henüz 2500 km de.

paren
03/05/2011, 18:26
bende ilk arabam evo siayh ..1.3 dizel gayet memnunum şu ana kadar.... Hatay İskenderun

OPTS
03/05/2011, 23:21
Sitedeki Özel Nedenlerden Dolayı Reklama Girdiği İçin Burdan Bilgi Veremiyorum Arzu Eden Özelden Bana Ulaşırsa Seve Seve Yardımcı Olurum...
Emrah meil attım.

akca37
03/05/2011, 23:46
Emrullah AKCA, Kastamonu, 29, 1.3 mjet dynamic 95 hp dualogic, aracımı hafta sonu teslim alacağım inşallah

tborsaci
04/05/2011, 10:30
Hayırlı olsun...

emre the king
04/05/2011, 19:15
165 bile fazla hocam,sürate gerek yok.:no000000:

burank16
05/05/2011, 21:52
Merhabalar,
Benim 3 üncü aracım diğer 2 si grandepuntoydu son olan EVO DYNAMİC 1.3 75HP BEYAZ POP KITLI 2011 3700 km.içi bordo renk.Güzel ve keyifli bir araç,seviyorum bu araçları.
Herkeze Slmlr...

Tuana
05/05/2011, 22:07
Merhabalar,
Benim 3 üncü aracım diğer 2 si grandepuntoydu son olan EVO DYNAMİC 1.3 75HP BEYAZ POP KITLI 2011 3700 km.içi bordo renk.Güzel ve keyifli bir araç,seviyorum bu araçları.
Herkeze Slmlr...

Güzel bir yerde Duvarkağıtlık resimler çekseniz...

Aynı zevki yeni aracınızdan da almanız dileklerimle

emrahcelik
06/05/2011, 10:18
Valla Bende Daha Yeni aldım 1.3 dizel düz vites daha araba 130 km de normal bi biçimde bastım istanbul atatürk havaalanından virajı geçtim yenibosnaya doğru bi bastım 170 i gördü araba hiç kasılmadı boğulmadı bu ilk denememdi - bende 1.4 benzinli lineada var onun içinde öyle demişlerdi vatan caddesinden e5 e çıkıyorum topkapıda topkapıda ibre 200 oluyor :) hatta şöylede denedim incirli köprüsünden e5e çıkıyorum merter mc in ordaki viraja kadar araba 180 oluyor linea tabi bu :) punto evomla böyle denemeler asvalt kuruduğu gibi yapıcam

kyraxyg
06/05/2011, 18:46
Merhabalar,ben de aranıza yeni katıldım.
Evo dynamic 1.3mjet 75hp+ESP+EVO+Skydome.

emrahcelik
20/05/2011, 03:04
İstanbul - Bahçelievler Yakınlarında Oturan Evocu Yokmu Görüşmek Tanışmak İsterim..Tek Gezmeyelim :) ikizimiz olsun varsa özelden mesaj atarsa sevinirim..

tomurcuklu
22/05/2011, 07:23
Serkan TOMURCUKLU - Edirne - Mylife 77ps

ontec
22/05/2011, 23:46
Adana- dynamic satrt and stoplu olarak aldım evo kırmızı
https://www.tarifinisunarmisin.com/2.JPGhttps://www.tarifinisunarmisin.com/3.JPGhttps://www.tarifinisunarmisin.com/1.JPG

evo_dynmc
23/05/2011, 18:29
benim arabanın aynısı hayırlı uğurlu olsun :) bende yalnızca start stop yok. içi ne renk sizinkinin bendeki mavi

ontec
23/05/2011, 23:27
resimdeki benim araba işte bu gün teslim aldım gri siyah biraz kullanayım artıları eksileri yazarım.

şimdilik tek eksi torpido az kalsın olmayacakmış :D

10kaan35
24/05/2011, 13:37
selam ben kaan balıkesır bandırmadan.daha önce grande puntom vardı 1.4 8 valf ondan nefret ettım sattım gıttı suan ise yenı evomla daha cok mutluyum keyfım yerınde.1.3 16vlf 75hp evo grisi renginde asistkitli ve skydoom özelliklii bir aracım var aranızda olmaktan sevinç duyuyorum herkese selamlar..

diesel32
28/05/2011, 19:16
selamlar bende istanbul - bahçelievlerden geldim aranıza... önümüzdeki cuma günü alacağım aracımı :) ilk arabam olcak sabırsızlıkla bekliyorum :)

Backer
28/05/2011, 20:31
Bekir Şahin 21 Fethiye/MUĞLA Punto Evo 1.3 75 hp S&S Dynamic Evokit + Esp + Skydome Bütün evoculara selamlar :melek:

ahmet673
31/05/2011, 02:32
merhaba bende yeni evo sahibiyim çağlar kızıloğlu
ankara -1.4 Fire Manuel Evo Dynamic - Siyah

cunsuz
31/05/2011, 03:20
Ankara'dan

5K Dynamic Start & Stop 1.4 Fire 77 HP Dualogic Beyaz

srkaradag
31/05/2011, 18:31
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, punto evo 1.3 95hp dualogic dinamik siyah
herkese kazasız belasız keyifli sürüşler

testament
01/06/2011, 15:34
6-Aydın Dalsız- Gaziantep- 1.3 multijet dynamic
7-Talat GÜRBAKAR-İSTANBUL-1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Siyah -S&S

madenmaden
25/08/2011, 13:37
Ankara - Punto EVO 1.3 Multijet Start&Stop 75 HP Düz Vites EVO Grisi + Skydome + Evo Kit + ESP Kit

LorDracula
25/08/2011, 13:51
6-Aydın Dalsız - Gaziantep - 1.3 multijet dynamic
7-Talat GÜRBAKAR-İSTANBUL - 1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Siyah -S&S
8-Kaan AYYILDIZ - İstanbul - 1.3 Mjet Evo MyLife - Evo Metalik Beyaz - Skydome - S&S

cakalced
28/08/2011, 01:45
Dinçer DALMIŞ
1,4 FIRE MY LIFE
DUALOGIC AÇILIR TAVAN GRİ. SAYGILARIMLA

tumay
28/08/2011, 01:51
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce bende Evo ailesine katıldım ama benim bir sıkıntım var. Fren ilk bastığımda fren tutuyor ama sonrasında pedal sertleşiyor 6-7 saniye sonra tekrar normalle dönüyor. Tani bu sürede fren çok zayıflıyor çok kuvet uygulamak gerekiyor durdurmak için. Bildiğiniz frenci usta varmı İst.Anadolu yakasında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

swimmer_tr
28/08/2011, 11:44
95 lik evo için yer yok ankette :D

Ankara - 1.3 Multijet 95 HP Dualogic Evo Dynamic - Metalik Beyaz -S&S

Carking
29/08/2011, 07:08
Arif Çetinkaya ankarada yaşıyorum 1.4 fire dynamic 77 hp gri evom var :=)

ygurbuz
31/08/2011, 03:34
Yusuf GÜRBÜZ- İstanbul - 1.4 Fire Manuel Evo Dynamic - Evo Metalik Beyaz

surfer
27/03/2012, 12:07
Erdem Sarıkuş - Antalya - DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC - Metalik Beyaz - S&S - Assist Kit - orjinal aksesuarlar; marşpiye, spoiler.

rohan4421
27/03/2012, 14:41
2012 punto evo ( evo kit, esp paketi, skydom, blueme, metalik boya) 105 bhp multiair aldım. önceki aracımda 2010 1.4 fire dynamic ti:D punto evoyu seviorum yeni punto cıkmasa 2014 te yine evo alırdım ama yeni puntonun tipi gp ye benzio benim evo daha yeni duruo şekil olarak. yani acıkcası yıllardır alışımlış bi tipi yeni punto die yaptılar bu hiç olmadı

KAANİTO
27/03/2012, 21:58
2012 evo dynamic 1.3 multıjet asıst kıt.Bundan önceki eski arkadaşlar bilir gp 1.3 dynamıc ti punto dan yıne vaz geçemedim.Yenı gp ise biraz karışım gibi olmuş biraz evo dan bıraz gp den ama sonuçta oda bir punto oda bundan önceki modeller gibi tutulacaktır

burakcarsi
11/04/2012, 15:07
2011 1.4 fire dynamic punto evo aldım.araçta servisinde takılmış landırenzo markalı tüp var.lpg taktıran başka arkadaşlar var mı?km de kaç yakıyor?sorun yaratıyor mu?

since1453
11/04/2012, 15:52
2011 1.4 fire dynamic punto evo aldım.araçta servisinde takılmış landırenzo markalı tüp var.lpg taktıran başka arkadaşlar var mı?km de kaç yakıyor?sorun yaratıyor mu?

Formun LPG bölümüne girerseniz fire motor için LPG ile lpg ili epey bir yorum bulursunuz.

Bide siz biraz işi tersten yapmadınız mı ?
önce aracı araştırıp sonra almanız gerekmiyormuydu?
Siz önce alıp sonra araştırıyorsunuz :)

Aracınızı güle güle kullanın :)

fhmnl
11/04/2012, 16:46
2011 1.3 MJ punto evo dynamic BEYAZ. asist kıt pop kıt sunroof. Osmaniye fehmi ÜNAL

burakcarsi
11/04/2012, 19:11
Formun LPG bölümüne girerseniz fire motor için LPG ile lpg ili epey bir yorum bulursunuz.

Bide siz biraz işi tersten yapmadınız mı ?
önce aracı araştırıp sonra almanız gerekmiyormuydu?
Siz önce alıp sonra araştırıyorsunuz :)

Aracınızı güle güle kullanın :)

teşekkürler...araştırdım çok da olumlu görüşler aldığım için satın almaya karar verdim:)yalnız lpg konusunda fazla bi bilgim yok aracın çekiş gücü olsun vs onun için tekrardan danışmak istedim..hayırlı günler ....

motor delisi
12/04/2012, 12:28
2012 evo dynamıc dualogıc 1.4 77hp beyaz renk, assıst kıt + skydome

sehzadeamasya
12/04/2012, 19:56
benimkide mjet 1.3 beyaz evo seviyorum ben bu keratayı ya

selahattincevik01
13/04/2012, 20:58
Ankara'dan 2011 Model ,1.3 Multijet, dynamic, Assist Kitli ,Evo grisi.

iskmehmet1975
17/04/2012, 12:12
evo sandığın kadar gürültülü değil usta ayrıca yakıt performansını görsen daha çok sevesin gelir o sesini:)

grmaz88
17/05/2012, 13:52
bende de punto evo 1,4 active var dün ilk yıllık bakımını yaptırdım serviste 132tl tuttu.sizde unutmayın bakımlarını.herkese sağlıklı günler

nerhal61
01/08/2012, 13:08
Merhaba Arkadaşlar,

Uzunca bir süredir yazmıyordum ve aracı ilk aldığım 2010'un ilk aylarında açtığım konuya ilgiden dolayı oldukça memnunum.

Anket sayfasındaki sayı halen güncel ise yaklaşık 400 kişilik bir evo kafilesi konuyla ilgilenmiş. Ancak forumdaki evocu sayısı daha fazladır muhakkak.

Bu arada araçla kişisel geçmişimizi paylaşırsam ;

Aracım 38 bin km'de. 11 bin km'de lpg taktırdım. O günden bu yana herhangi bir sorunum olmadan lpg ile sürüşte sıkıntı olmadı. Mart 2010 başından bugüne ; yaklaşık 2,5 yıldır 2 adet kazam oldu. 2 si de önemsiz ise de Temmuz 2012 başında zabıta arazının kasasını sol ön çamurluğa takması sebebiyle çamurluk değişimi yaşadık. 1 yıl kadar önce de park halinde yine sol ön çamurluğu zedelemişler idi; basitçe onarıldı.

Bagaj sorunu ve çocuklu bir aile olmak sebebiyle Haziran 2012'de port bagaj konusunu da çözerek aracımın değiştirmeme tek sebep olabilecek sorunu da aşmış olduk.

Belki evolarda ilk yaşayan benimdir ama grande serisindeki city motor arızasını da yaklaşık 1 yıl önce yaşamıştık ve garantiden değişimi yapıldı. Arka kapı gergilerindeki ses sebebiyle yine garantiden değişim yaptık. Yeni gergiler de sorun halledilmiş ve sıkıntı yok.

Yaz ve tatil sebebiyle de 3 parça halinde satılan bod perde güneşlikleri de geçen hafta taktırdım. Lpg ve simit depo yüzünden taşımak zorunda kaldığım yedek lastik te artık emekliye ayrıldı. Kemal Oto (femoli) dan super-x marka USA menşeili ürün, lastik şişirici/onarıcı kiti bagaja koydum ve bagak biraz daha büyüdü :)

Genel olarak bu yaklaşık 40 bin km boyunca, yukarıda okuduğunuzda belki birçok arıza vermiş sorun yaşamışım gibi algılanabilirse de bu biraz sizin bakış açınıza bağlı...Aracı 31 bin tl ye aldığımda en uygun otomatik araç ve donanıma sahip model idi...Diğer markalarda bu donanımı bu fiyata almanız imkansız. Hele ki 3 yıllık garanti süresince olası arızalar da can yakmıyor. Bu yüzden sıfır araç avantajlıdır denebilir. Yani çok kafaya takılası sıkıntıları olmadı. Her markada var ....

Ben 2,5 yıldır aracımdan çok memnunum. Özellikle yakıt konusunda... Performans beklentim olmadığı için ş.içinde, dijital kliması, hillholderı, yumuşacık direksiyonu ve iyi ses yalıtımı ile beni son derece mutlu eden bir araç... Hedefim 2 yıl daha binmek, sonrasında malum maddi olarak zarar vermeye başlayacaktır.

Herkese Selamlar

sedat06DF5649
01/08/2012, 17:00
ankaradan 1.3 mjet beyaz evo :)

atlatma
05/08/2012, 17:49
İsmail Fatih Alkan
2012 punto evo 1.3 mjet 95 dynamic dualogic

SKELETER
05/08/2012, 18:17
Peheeey Fiat bunu unutmayacağız. Evo efsanesi sayende sadece 2 yıl sürdü. İstikrarsız marka olunmaz.

fuatcosar
05/08/2012, 19:10
97 corolla gli gibi olacak evo inş.

Xenophan
22/08/2012, 12:27
2011 1.3 Dynamic Evo 5P Euro5 motor STD+SP+AK+SPK+400 (400 de neyse bilmiyorum)beyaz 75bg

İzmir - Uğur Ayıkol

dogus618
22/08/2012, 12:43
Güncel Liste
6- Doğukan Özdemir İstanbul-1.3 multijet active evo gümüş gri

2012punto54
23/08/2012, 11:42
ne yani 6 kişi mi?beni de ekleyin.
koray koşan sakarya-1.4 fire dualogic lounge skydome s&s-rock siyah

nerhal61
06/02/2013, 13:19
Merhaba Arkadaşlar,

Uzunca bir süredir yazmıyordum ve aracı ilk aldığım 2010'un ilk aylarında açtığım konuya ilgiden dolayı oldukça memnunum.

Anket sayfasındaki sayı halen güncel ise yaklaşık 400 kişilik bir evo kafilesi konuyla ilgilenmiş. Ancak forumdaki evocu sayısı daha fazladır muhakkak.

Bu arada araçla kişisel geçmişimizi paylaşırsam ;

Aracım 38 bin km'de. 11 bin km'de lpg taktırdım. O günden bu yana herhangi bir sorunum olmadan lpg ile sürüşte sıkıntı olmadı. Mart 2010 başından bugüne ; yaklaşık 2,5 yıldır 2 adet kazam oldu. 2 si de önemsiz ise de Temmuz 2012 başında zabıta arazının kasasını sol ön çamurluğa takması sebebiyle çamurluk değişimi yaşadık. 1 yıl kadar önce de park halinde yine sol ön çamurluğu zedelemişler idi; basitçe onarıldı.

Bagaj sorunu ve çocuklu bir aile olmak sebebiyle Haziran 2012'de port bagaj konusunu da çözerek aracımın değiştirmeme tek sebep olabilecek sorunu da aşmış olduk.

Belki evolarda ilk yaşayan benimdir ama grande serisindeki city motor arızasını da yaklaşık 1 yıl önce yaşamıştık ve garantiden değişimi yapıldı. Arka kapı gergilerindeki ses sebebiyle yine garantiden değişim yaptık. Yeni gergiler de sorun halledilmiş ve sıkıntı yok.

Yaz ve tatil sebebiyle de 3 parça halinde satılan bod perde güneşlikleri de geçen hafta taktırdım. Lpg ve simit depo yüzünden taşımak zorunda kaldığım yedek lastik te artık emekliye ayrıldı. Kemal Oto (femoli) dan super-x marka USA menşeili ürün, lastik şişirici/onarıcı kiti bagaja koydum ve bagak biraz daha büyüdü :)

Genel olarak bu yaklaşık 40 bin km boyunca, yukarıda okuduğunuzda belki birçok arıza vermiş sorun yaşamışım gibi algılanabilirse de bu biraz sizin bakış açınıza bağlı...Aracı 31 bin tl ye aldığımda en uygun otomatik araç ve donanıma sahip model idi...Diğer markalarda bu donanımı bu fiyata almanız imkansız. Hele ki 3 yıllık garanti süresince olası arızalar da can yakmıyor. Bu yüzden sıfır araç avantajlıdır denebilir. Yani çok kafaya takılası sıkıntıları olmadı. Her markada var ....

Ben 2,5 yıldır aracımdan çok memnunum. Özellikle yakıt konusunda... Performans beklentim olmadığı için ş.içinde, dijital kliması, hillholderı, yumuşacık direksiyonu ve iyi ses yalıtımı ile beni son derece mutlu eden bir araç... Hedefim 2 yıl daha binmek, sonrasında malum maddi olarak zarar vermeye başlayacaktır.

Herkese Selamlar

Tekrar Merhaba Arkadaşlar,

Grandepunto forum'unda geçirdiğim onca güzel vakitten sonra, aracımı değiştirmiş olduğumdan biraz daha pasif katılıyorum ama 2010 Mart ayında açtığım konudaki son mesajıma baktığımda hüzünlendim doğrusu....

Kasım 2012 sonlarında aracımı sattım. Hani uygun düştü derler ya bir üst sınıftaki tek beğendiğim araç olan Opel Astra 1.4 T aldım.

Son mesajımda 2 yıl daha binerdim diyordum ama gelişmeler o yönde olmadı.

Sonuç olarak, evodan yine çok memnun ayrıldım. Sınıfındaki (tercihe bağlı olsa da) en iyi araç diye düşünüyorum açıkcası.

Herkese keyifli forumlar diliyorum.

Aktif olarak katılmaya çalışacağım.

Selamlar

Hatayye81
06/02/2013, 21:57
2010 evo 1.4 77hp muğla bodrum.

Sent my iPad 2 using HD

yusuf28
06/02/2013, 22:01
1- punto evo 2011 Dynamic 1.3 multıjet star stop 75 beygır
far ve sısler zenon
orjınal celık jantının yanında 16 jant rc jant ve v1 yakohama performans lastık var :)
tek dızelı benım :)))))

enginyilmaz
19/06/2013, 11:53
Punto evo 1.4 multiair 105 hp dynamic 2010 beyaz

1musa4
21/06/2013, 13:50
merhaba arkadaşlar uzun bir araştırmadan sonra çorsa yerine punto evo da karar kıldım (donanım açısından cazip geliyor ) bi tane Evo Dynamic 1.3 Multijet assit kitli 31.000 nasıl boya yok 20.000 km karasız kaldım

EvoKoray
21/06/2013, 15:11
merhaba arkadaşlar uzun bir araştırmadan sonra çorsa yerine punto evo da karar kıldım (donanım açısından cazip geliyor ) bi tane Evo Dynamic 1.3 Multijet assit kitli 31.000 nasıl boya yok 20.000 km karasız kaldım

araç kaç model 2011-2012 ise , kazası belası yoksa güzel fiyat

1musa4
21/06/2013, 16:12
araç 2011 model plakadan sorguladım kaza yok ama servise göstereceğim tabiki.start-stop hız sabitleyici,yağmur ve park sensörü assit-kit.

1musa4
21/06/2013, 16:14
araç kaç model 2011-2012 ise , kazası belası yoksa güzel fiyat
araç 2011 model plakadan sorguladım kaza yok ama servise göstereceğim tabiki.start-stop hız sabitleyici,yağmur ve park sensörü assit-kit

EvoKoray
21/06/2013, 16:32
araç 2011 model plakadan sorguladım kaza yok ama servise göstereceğim tabiki.start-stop hız sabitleyici,yağmur ve park sensörü assit-kit

içinizede sindiyse kaçırmayın :) birazda pazarlık yapılır 29.5-30 a alınır

rafetkurt
21/06/2013, 16:32
araç 2011 model plakadan sorguladım kaza yok ama servise göstereceğim tabiki.start-stop hız sabitleyici,yağmur ve park sensörü assit-kit.

skydome varmı?

1musa4
21/06/2013, 16:59
skydome varmı?
skydome dediğiniz cam tavan galiba yok.BLUE &ME falan yok
2011 model start&stop hız sabitleyici park sensörü ,yağmur sensörü gibi özellikleri var.30.000 olursa alayım diyorum.boyasız 20.000 km ne dersiniz?

rafetkurt
21/06/2013, 17:45
skydome dediğiniz cam tavan galiba yok.BLUE &ME falan yok
2011 model start&stop hız sabitleyici park sensörü ,yağmur sensörü gibi özellikleri var.30.000 olursa alayım diyorum.boyasız 20.000 km ne dersiniz?

valla hocam al gitsin kafanı yorma ama biraz daha düşürebilirsin gibi rakamı..:pirate20:

evodrift
22/06/2013, 22:20
selam ben ilker izmirden 2011 evo 1.3multijet my life asp paket, pianoblack, skydome, farlar 30000 xenon mavi, ön tampon altı lip, turuncu gündüz farı, orta halli müzik sistemi şimdilik bu kadar:)

gesta0723
11/12/2013, 04:56
2010 model 1,4 active manuel beyaz - antalya

Le10ur
12/12/2013, 01:12
2010 evo punto 1.3 dynamic ankara :)

toprakozz
12/12/2013, 01:56
merhaba arkadaşlar 1.4 multiar evo siyah...
istanbul

zhenny22
13/12/2013, 18:05
Burak Arslan 1.4 Fire Active Evo
Mavi

STRuqqLe
13/12/2013, 19:20
Evo 1.4 fire dynamic mavi 💙 önlip abarth logoları amerikan cam filmi gündüz beyaz led far amerikan park sis turuncu kaplama iznik bursa
Berke merhaba kardeşlik

iPhone 'den (https://.com/m?id=1) aracılığı ile gönderildi

Ziyaretci046
14/12/2013, 02:05
evo var dediler geldik 2011 multijet dynamic asist kitli full gırtlak evoyla saygılar

https://i41.tinypic.com/2qbhw9c.jpg

https://i39.tinypic.com/2u5gaxl.jpg

ecosi26
14/12/2013, 02:12
selam
osman demiroğlu....2011 1.3 multijet 75bg...dynamic...siyah

evomm
14/12/2013, 02:58
2011 punto evo, beyaz, 1.4 fire, dynamic, BLUE &ME, hifi ses sistemi...

emre33
16/04/2014, 23:34
merhabalar ben 1 buçuk aydır dizel dynamic 1.3 multıijet evo sahibiyim. vatan:mersin mekan:bingöl

Castell
26/01/2015, 20:01
Yeni evoların ön göğüsü grande puntolarınkinden mi???..

GPEMREE
26/01/2015, 23:42
Sanirim sadece "pop" diye gecenlerde evet oyle.

Castell
21/02/2015, 12:30
Sanirim sadece "pop" diye gecenlerde evet oyle.
Yeni puntoların arka stoplarının grande punto olması normalmi

volkan1065
21/02/2015, 13:56
Volkan -- 2011 Punto EVO 1.3 Multijet Dinaymic Asiskit paket Egzotik kırmızı 68000 Km

cgultekin
24/07/2015, 08:54
cebrail gültekin Antalya 2011 evo 1.3 multijet dynamik Sanrooflu Siyah