Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beylikdüzü Birmot

eris81
28/03/2010, 18:11
slm arkadaslar.beylikdüzü birmotla ilgili bilgisi olan var mı acaba?arabamı oraya götürmeyi dusunuyorum da:)

serkandemir
28/03/2010, 18:27
merhabalar tekrardan ;

bugün aracımın tavan problemi için fiat beylikdüzü birmota gittim.

aslında amacım sadece tavan için değil diğer sorunlarımı anlatmak ve gerekirse 50 bin bakımını yaptırmaktı..

birmotta beni servis danışmanı ismail bey karşıladı kendisi tanıdığımdan beri hep güleryüzlü bir servis danışmanıdır bunu söylemeden geçemeyeceğim..

öncelikle tavanla ilgili sıkıntımı garantim ile değiştireceğini söylediler bakar bakmaz bu konuda sıkıntı çekmedim...
aracım şu an 48 binde ve 50 bin bakıma girmesi gerekip gerekmediği konusunda kendisinden bilgi istedim.normal şartlarda benzinli araçlarda bakımların 20binde bir olduğunu söyledi ancak motorun sağlığı için en azından yağının değiştirilmesini önerdi bende kabul ettim t5abi 40 binde yapılması gereken carbon temizleme olayı bende yapılmadığı için mümkünse şimdi yapılmasının sağlıklı olacğaını enjektörlerin ömrünü uzatacağını söyledi.onada onay vererek diğer sorunlarımı anlattım.

özellikle trafikte belirli bir süre sonra aracım birinci viteste kalkışta titriyordu.deneme sürüşüne çıktık ve aracım titremedi servisin içine girerek arabanın altından kontrolleri yapıldığında sıkıntı olmadığını söyledi ve kendisindede gp olduğunu ara sıra balatalardan kaynaklı yaptığını söyledi.

buradan kendisine teşekkür ediyorum ve beylikdüzü birmota gidenlere ismail beyi tavsiye ediyorum

dün itibariyle gitmiştim bende böyle bir cevap yazmıştım önceki konularda

ilkrin
29/03/2010, 16:06
bana da Ercan bey yardımcı olmuştu henüz 2500 km deki aracım için 5 seferdir gidiyorum bende de onlarda da alışkanlık yaptı birbirimizi görmezsek olmuyor :cool0000:
şaka bir yana ilgililer sorunu çözmeye çalışıyorlar ben şimdilik memnunum diyebilirim

serkandemir
29/03/2010, 16:41
bana da Ercan bey yardımcı olmuştu henüz 2500 km deki aracım için 5 seferdir gidiyorum bende de onlarda da alışkanlık yaptı birbirimizi görmezsek olmuyor :cool0000:
şaka bir yana ilgililer sorunu çözmeye çalışıyorlar ben şimdilik memnunum diyebilirim

neden gidiyorsunuz 5 defadır peki?
ercan beye bende gidiyordum ilk başlarda sonra baktım başı dolu kaçıyorum ondan neredeyse bütün servis danışmanları ile muhattap olmuşluğum vardır..