Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto uyuşturucu !

GP COSKUN
27/03/2010, 21:53
grande puntoya binmek uyuşturucu gibidir
başlangıçta kendini iyi hissedersin çok hoşuna gider acayip bir haz duyarsın
onu kullanınca kendinden geçersin
ilerleyen günlerde daha fazlasını istersin
henüz zehirlenmemiş tam olarak ağına düşmemişsindir o duygudan hoşlanmışsındır
ve onun üzerindeki egemenliğini sürdürebileceğini sanırsın kendine hakim olacağı düşüncesine ve gerektiğinde kontrolü ele alacağını sanırsın
grande puntoyu iki dakika düşünür üç saat boyunca unutursun onu bir işin çıkarsa kullanır daha sonra bırakırsın
ama yavaş yavaş onun varlığına alışır ona bütünüyle bağımlı hale gelirsin
böylece zaman geçtikçe onu 3 saat kullanıp 2 dakika unutursun bütün gün hiç işin olmasa dahi gezer saatlerce dolaşırısın
yakınında değilse veya arızalıysa yada bakımdaysa veya sen uzaktaysan
bağımlıların uyuşturucu bulamadığı zaman hissettikleri şeyi hissedersin
artık kurtuluş yoktur geri dönüşü olmayan yola girilmiştir
uyuşturucu bağımlıların uyuşturucuyu bulamadıkları zaman ona ulaşmak için her yolu denedikleri gibi sende ona binmek onunla gezebilmek onu modifiye etmek daha güzel hale getirmek için her yolu denemeye başlarsın
artık grande punto için her şeyi yapmaya sende hazırsındır
çünki artık sende bağımlısındır

NALET OLSUN İÇİMDEKİ PUNTO SEVGİSİNE

SpyHunter33
27/03/2010, 22:12
Coşkun abi benden bahsediyorsun :D

real
27/03/2010, 23:28
Çoşkun merhaba,
sende eski bir bravo cu olarak asıl bağımlılık sence puntomu bravo mu bravo nun 3.ve 4 uncü viteste ortalığı yırtan sesini özlemiyormusun bana onu söyle :) ben çok özlüyorum ona kafa tutacak kim vardı o zamanlarr.

GP COSKUN
27/03/2010, 23:48
Çoşkun merhaba,
sende eski bir bravo cu olarak asıl bağımlılık sence puntomu bravo mu bravo nun 3.ve 4 uncü viteste ortalığı yırtan sesini özlemiyormusun bana onu söyle :) ben çok özlüyorum ona kafa tutacak kim vardı o zamanlarr.

valla ona kafa tutacak araba tanımıyorum ama
benim cepte hal kalmamıştı onun yüzünden
maaşıma ortaktı

ABNEW
28/03/2010, 00:11
valla ona kafa tutacak araba tanımıyorum ama
benim cepte hal kalmamıştı onun yüzünden
maaşıma ortaktı

Coşkun şimdi Puntosuna bağımlı, Bravosu varken benzinliğe bağımlıydı :D

kaptan_ahab
28/03/2010, 01:06
Şehiriçinde 6.4 litre yaksada,
City ha geldi ha gelecek diye panik yaptırsada,
Tavandaki lekeler içime batsada,
Amortisor takozlarım daha yeni bozulmuş olsada,
Bende çok seviyorum gp mi :D

burhankutlu
28/03/2010, 05:44
Şehiriçinde 6.4 litre yaksada,
City ha geldi ha gelecek diye panik yaptırsada,
Tavandaki lekeler içime batsada,
Amortisor takozlarım daha yeni bozulmuş olsada,
Bende çok seviyorum gp mi :D
abi dibine ne kaldı herşeyi yazmışsın :D :hotornot:

M@GIC
28/03/2010, 12:31
heyt be çoşkun abi yine döktürmüşsün :D

aslam0740
28/03/2010, 13:44
evet aynen çoşkun abinin dediği gibi punto bi bağımlılık ve en önemlisi sosyal bir karizma. bana araban varmı dendiği zaman ben herkese puntom var diyorum(grande puntom var demiyorum) ama onlar bana gri olan grande punto seninmi diyorlar. işte burdan yola çıkarsak az çok psikolojide biliyorsam herkesin bu arabayı aklından geçirdiğini tahmin ediyorum nazar olacak diye yıkamıyorum bile, araba hakkında soru soran olursa en çok sorulan soru km de ne kadar yakıyor adamlar inanamıyor bi tane abimiz var elindeki arabayı satıp benimkisinden alacak

serdar2362
28/03/2010, 15:38
Yaw Coşkun'cum demek hepimiz aynı hastalıktan muzdaribiz. Hanım bile diyor, madem bu kadar özlüyorsun istersen arabayı eve getir diye:D İşin şakası bir tarafa yazdıkların %-100 doğru. Ne yapalım yakalandık bir kere bu hastalığa, dönüşü de yok tedavisi de.

narkoz30
28/03/2010, 16:36
Bende uyuşanlardanım 6 aydır uyanığım ama malum Bravo farkı :D

serdar2362
28/03/2010, 16:49
Bende uyuşanlardanım 6 aydır uyanığım ama malum Bravo farkı :D

Demek ki Bravo nun uyuşturma özelliği yok. :D

narkoz30
28/03/2010, 17:25
Demek ki Bravo nun uyuşturma özelliği yok. :D
Evet serdar doğrudur paşam :D

ozdkay
28/03/2010, 23:06
günde 10 saat civarı yollardayım şirket aracımla(linea). akşama geldiğimde o kadar yol yorgunluğuma rağmen gider puntoma biner 1 saat gezerim :)

GP COSKUN
28/03/2010, 23:09
Yaw Coşkun'cum demek hepimiz aynı hastalıktan muzdaribiz. Hanım bile diyor, madem bu kadar özlüyorsun istersen arabayı eve getir diye:D İşin şakası bir tarafa yazdıkların %-100 doğru. Ne yapalım yakalandık bir kere bu hastalığa, dönüşü de yok tedavisi de.

bağımlıyız abi tedavi görmemiz şart ama bünye tedaviyi kabul etmez
alıştı puntoya :cool0000:

ABNEW
28/03/2010, 23:58
Ben en bağımlılardanım sanırım.Şuanda 3. puntomu kullanıyorum :)

BuRaK-BG
29/03/2010, 00:22
çoşkun abi birde bravo kullansan neler yazardın kim bilir?böyle bi yazıyıda bravo için yazsan:)

narkoz30
29/03/2010, 10:01
çoşkun abi birde bravo kullansan neler yazardın kim bilir?böyle bi yazıyıda bravo için yazsan:)
Böyle bir durumda çoşkunun hisleri tam tavan yapardı doğrusu. :)

GP COSKUN
29/03/2010, 14:27
kullanmadığımı nereden biliyorsunuz
punto bambaşka onda başka bir şeyler var
kafa yapıyo uyuşturuyo kendinden geçiriyor

SpyHunter33
29/03/2010, 14:42
Ahh ahhh :)
Dün malum pazar günü çalışma yok tüm gün bize ait ( Puntomla bana )
Beni en çok mutlu eden şey GP nin içine girer girmez içimi kaplayan mutluluk hissi. Arabada ilginç bişey var endorfin salgılattırıyo :D
Ayrıca mazotumu aldım 10litre kadar ( depoyu fulleyip yük olarak taşımak istemediğimden kullanabileceğim kadar alıyorum ) akşama kadar mersin kazan ben kepçe girmediğm sokak gezmediim köşesi kalmadı. O değil km giderek yükseliyor :D 200bin görünce hafiften balatamı sıyırırım galiba.

taneren
29/03/2010, 14:50
ahh ahhh :)
dün malum pazar günü çalışma yok tüm gün bize ait ( puntomla bana )
beni en çok mutlu eden şey gp nin içine girer girmez içimi kaplayan mutluluk hissi. Arabada ilginç bişey var endorfin salgılattırıyo :d
ayrıca mazotumu aldım 10litre kadar ( depoyu fulleyip yük olarak taşımak istemediğimden kullanabileceğim kadar alıyorum ) akşama kadar mersin kazan ben kepçe girmediğm sokak gezmediim köşesi kalmadı. O değil km giderek yükseliyor :d 200bin görünce hafiften balatamı sıyırırım galiba.

erkan yalniz da gezilmez ki be

SpyHunter33
29/03/2010, 14:56
Eheheh :) haklısın Hakan abi.

Henüz yanıma bir Co-Pilot :D bulamadım...Ama tabi eşimiz dostumuz arkadaşlarıımız sağ olsun. bir pazar mersin buluşması düzenlense de tanışılıp kaynaşılsa süper olacak ama havaların ısınmasını bekliyorlar sanırım :)

kaptan_ahab
29/03/2010, 17:04
Eheheh :) haklısın Hakan abi.

Henüz yanıma bir Co-Pilot :D bulamadım...Ama tabi eşimiz dostumuz arkadaşlarıımız sağ olsun. bir pazar mersin buluşması düzenlense de tanışılıp kaynaşılsa süper olacak ama havaların ısınmasını bekliyorlar sanırım :)
Evet hemşerim, yaz gelsin bir doktorun yeri yada yapraklıkoy yapılabilir aslında :)

SpyHunter33
29/03/2010, 17:18
Evet hemşerim, yaz gelsin bir doktorun yeri yada yapraklıkoy yapılabilir aslında :)

Merakla bekliyorum bu faaliyetleri :)

xcruelx
30/03/2010, 13:39
Ben baktım madem eve götüremiyorum, evi ona götürdüm. Salonun orta yerine park ediyorum. :) Şaka . Ama tini aldım. Evde ona bakıyorum bol bol .

GP COSKUN
31/05/2010, 13:24
Ben en bağımlılardanım sanırım.Şuanda 3. puntomu kullanıyorum :)

zaten en bağımlı sensin
3 tane punto alıp binenini senden başka görmedim
seninki şizofrenik bir olay
sen yakında altın vuruşta yaparsın arda:cheers00:

GP COSKUN
01/09/2010, 07:24
evet aynen çoşkun abinin dediği gibi punto bi bağımlılık ve en önemlisi sosyal bir karizma. bana araban varmı dendiği zaman ben herkese puntom var diyorum(grande puntom var demiyorum) ama onlar bana gri olan grande punto seninmi diyorlar. işte burdan yola çıkarsak az çok psikolojide biliyorsam herkesin bu arabayı aklından geçirdiğini tahmin ediyorum nazar olacak diye yıkamıyorum bile, araba hakkında soru soran olursa en çok sorulan soru km de ne kadar yakıyor adamlar inanamıyor bi tane abimiz var elindeki arabayı satıp benimkisinden alacak

kesinlikle haklısın herkes kafasından bir kere geçiriyor puntoyu
benim yan komşunun oğlu tutturmuş babasına punto alıcaz diye
çocuğu bir kere pendiğe bıraktım 2 km puntoya bindi
adam uyuştu morfini yedi tutturmuş punto isterim diye

WiSTaRiA
01/09/2010, 10:15
Gerçekten ya puntoyu kullanmak okadar zevkli okadar zevkli ki çok arabam oldu ama punto kadar zevkle kullandığım olmadı... Aşığım puntişime...

kaptan_ahab
01/09/2010, 10:51
Büyük birader sıfır Huyndai İ10 aldı, aracıma bindikten sonra aldığına pişman oldu.Küçük biraderin focusu var.Aracıma bindikten sonra Evo yu ikinci araç olarak düşünür oldu.Bende bir iki kez bindim ve almaya karar verdim.Açıkçası binen gerçekten uyuşturucuyu yiyor.

krakercocuk
01/09/2010, 11:20
zaten en bağımlı sensin
3 tane punto alıp binenini senden başka görmedim
seninki şizofrenik bir olay
sen yakında altın vuruşta yaparsın arda:cheers00:

eh bende ona yakın sayılırım:D ilk araba bravo ikinci araba GP üçüncü araba da GP...annem akşamları arabayı odana alacaksın diye korkuyorum diyor:D

JASMINE
01/09/2010, 13:09
Bu tutku bambaşka birşey. Haftasonu en çok özlediğim arabam oldu. 3 gün ayrı kalmak zor geldi. Havaalanında uzaktan park halinde gördüğümde gözlerim ışıldadı resmen :D

alpimmm
01/09/2010, 19:08
buda bir uyuşturucu hikayesidir :):)
"aldığım iki arabadan da kazık yemiştim, o güne kadar aklımın ucundan geçmemişti Fiat. Dua ettim yola çıkarken. gidiyoruz yoldayız, bir an dedim babama girsene Fiat'a.
içeriye girdik eşimle ben önde. girişte gözümüze ilk o çarptı ama bakıp geçtik, dolaştık.
tam çıkıyoruz, aynı anda bidaha arkaya baktık ve Puntoya doğru gittik, koltuğa oturdum, eşimde yanımda. budur dedik ve aldık o gün. "
o gün bugündür hastayım Puntoma. sadece ben değil tabi :)

ozdem
01/09/2010, 22:16
Allah puntolarımıza zeval vermesin :)

EvoKoray
01/09/2010, 23:04

amin :D

cilem
02/09/2010, 02:25
aminn:) Allah hiç birimizden ayırmasın:)

ademtahir
02/09/2010, 10:22
lastiklerinizi keserim ha :D :D :D

JASMINE
02/09/2010, 10:35
Niye Adem ne oldu da böyle bir girişime giriştin :D :D

Benim lastiklere dokunma. Punto'ya kıyamam ancak sana ne olur bilemem :D :D

GPS2
02/09/2010, 10:43
Özelliklede her uzun yolda eşimle pazarlığa başlarız (kavgaya kadar varır iş :) ) sen çok kullandın ben az kullandım ...kayıkçı işi ...:)

ademtahir
02/09/2010, 10:53
Niye Adem ne oldu da böyle bir girişime giriştin :D :D

Benim lastiklere dokunma. Punto'ya kıyamam ancak sana ne olur bilemem :D :D
illa bişeymi olması lazım içimden öyle geldi herkezin lastiklerini bi kessem dedim :D :D :D
senin arabanın hem lastiklerini keserim hemde çizerim yasemin :D

JASMINE
02/09/2010, 10:54
illa bişeymi olması lazım içimden öyle geldi herkezin lastiklerini bi kessem dedim :D :D :D
senin arabanın hem lastiklerini keserim hemde çizerim yasemin :D

Punto'ma dokunanı bende çizerim Adem.

Bknz. Bizim sokaktaki fırlamalara :D :D
(Ben mahalleye girince çil yavrusu gibi dağılıyorlar)

evolodi
02/09/2010, 10:55
coşkun abi süpersin.2,5 aydır daha taze punto kullanıcısıyım ama forumda 2 ay arabasız dolaştım araba olmadan bile bağımlılık yapıyor allah puntolarımıza kaza bela vermesin inşallah :)

JASMINE
02/09/2010, 10:55
coşkun abi süpersin.2,5 aydır daha taze punto kullanıcısıyım ama forumda 2 ay arabasız dolaştım araba olmadan bile bağımlılık yapıyor allah puntolarımıza kaza bela vermesin inşallah :)

aminnnnn

ademtahir
02/09/2010, 10:57

izmirde geldiğimde görürüz bakalım zaten levyeyle gelcem :D

krakercocuk
02/09/2010, 19:02
abi izmirde birlik beraberlik yanlız:D

ademtahir
02/09/2010, 19:27
abi izmirde birlik beraberlik yanlız:D
yanlış anladın heralde fıratcım ben öylesine demiştim levye falan ne işim olur izmiride seviyorum izmirlileride :D :D :D

amma ne kıvırdım be 2 dk da :D

StrawBeeRy
02/09/2010, 22:22

:D:D Allahtan kapalı garajım var kimse giremiyor :D

GP COSKUN
25/05/2011, 03:48
:D:D Allahtan kapalı garajım var kimse giremiyor :D

len övünme garajınla bak
bir molotof atarlar duman olursun heeeee

krm1983
25/05/2011, 11:55
bu fiat araçları gerçekten bağımlılık yapıyor her seferinde şikayet ediyorum ama aracımı değiştirdiğimde yine fiat alıyorum (3.Fiat aracım )

asil
25/05/2011, 12:07
nedense benimde öyle ama bu kez son gp den sonra fıat macerası bitiyor.

JASMINE
25/05/2011, 12:33
bu fiat araçları gerçekten bağımlılık yapıyor her seferinde şikayet ediyorum ama aracımı değiştirdiğimde yine fiat alıyorum (3.Fiat aracım )

Bundan sonra 3 tane daha alsan emin ol yine aynı durum söz konusu olacak.

GP'den önce her yıl araba değiştirirdim. 10 gün sonra 5. yılımızı bitireceğiz ancak ben halen daha ilk gnkü gibi aşığım arabama :) :)

krm1983
25/05/2011, 12:34
benimde kaza veya başka bir sıkıntı olmazsa uzun süreli bir birlikteliğim olacak gp mla ):

JASMINE
25/05/2011, 12:35
benimde kaza veya başka bir sıkıntı olmazsa uzun süreli bir birlikteliğim olacak gp mla ):

Nice kazasız, belasız, sorunsuz yıllara o halde :)

krm1983
25/05/2011, 12:50
Nice kazasız, belasız, sorunsuz yıllara o halde :)
teşekkürler hepimiz için :)

Du Hast
25/05/2011, 18:01
bazen sinirimi bozuyor özellikle bakım ya da tamir olması gereken durumlar olduğunda. sövüyorum arabaya. eve geliyorum park ediyorum. apartmandan çıkarkan göz ucuyla kesiyorum arabayı. sonra ulan şunun duruşuna bak be. bu sınıfta hangi araba bu kadar karakterli duruyor diye içimden geçiriyorum sonra bütün sinirim gidiyor. eve çıkınca camdan bir daha bakıyorum güzel ulan bu araba deyip keyfime bakıyorum

macsea
25/05/2011, 18:19
bazen sinirimi bozuyor özellikle bakım ya da tamir olması gereken durumlar olduğunda. sövüyorum arabaya. eve geliyorum park ediyorum. apartmandan çıkarkan göz ucuyla kesiyorum arabayı. sonra ulan şunun duruşuna bak be. bu sınıfta hangi araba bu kadar karakterli duruyor diye içimden geçiriyorum sonra bütün sinirim gidiyor. eve çıkınca camdan bir daha bakıyorum güzel ulan bu araba deyip keyfime bakıyorum

kesin katılıyorum:cool0000:

krm1983
25/05/2011, 20:04
doğru söze ne denir :)

JASMINE
25/05/2011, 20:07
bazen sinirimi bozuyor özellikle bakım ya da tamir olması gereken durumlar olduğunda. Sövüyorum arabaya. Eve geliyorum park ediyorum. Apartmandan çıkarkan göz ucuyla kesiyorum arabayı. Sonra ulan şunun duruşuna bak be. Bu sınıfta hangi araba bu kadar karakterli duruyor diye içimden geçiriyorum sonra bütün sinirim gidiyor. Eve çıkınca camdan bir daha bakıyorum güzel ulan bu araba deyip keyfime bakıyorum

Can, olaya son noktayı koymuşsun :)