PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GP silecek?

serkandemir
27/03/2010, 16:48
silecek fiyatlarından bilgisi olan varmı az önce servisten aradılarda 70 ytl olduğunu söylediler sileceklerin bana çok geldi?

kaptan_ahab
27/03/2010, 17:55
Evet benimde sağ silecek lastiği yırtılmıştı.Yetkili servis ve dışarda sorduğum bir parçacı 70-TL demişti.Elektrikçime gittim.Elinde tesadüfen çıkma ama temiz bir tane vardı.10-TL ye iş bitti.

serkandemir
27/03/2010, 17:56
Evet benimde sağ silecek lastiği yırtılmıştı.Yetkili servis ve dışarda sorduğum bir parçacı 70-TL demişti.Elektrikçime gittim.Elinde tesadüfen çıkma ama temiz bir tane vardı.10-TL ye iş bitti.

acele değiştirmem lazım benimde camı kırcak yakında çünkü :)

femoli
27/03/2010, 18:02
grande punto silecek banana muz tipi silecek (https://www.kemaloto.com/magaza/product.php?id_product=198)

birde buraya bakın isterseniz ;)

kaptan_ahab
27/03/2010, 18:03
Evet.Üstatta işi bitirmiş :D

serkandemir
27/03/2010, 18:06
kendim takabilirim değilmi bide bu çift fiyatı sanırsam :D

burhankutlu
27/03/2010, 19:07
abiler kimsenin ekmeğine taş koymak niyetinde deilim yalnız eski arabada alışveriş yaptıgım yerden 2 gune bir mesaj geliyor yağda ve muz tipi silecekde kampanya die paylaşmak istedim tanesi 7.5 lira silecek. castrol magnatec 10-40 55 lira die :)

serkandemir
27/03/2010, 20:11
abiler kimsenin ekmeğine taş koymak niyetinde deilim yalnız eski arabada alışveriş yaptıgım yerden 2 gune bir mesaj geliyor yağda ve muz tipi silecekde kampanya die paylaşmak istedim tanesi 7.5 lira silecek. castrol magnatec 10-40 55 lira die :)

yani silecek için 70 lira gerçekten çok para zaten 7.5 lirada kamyoncu sileceği herhalde :D

burhankutlu
27/03/2010, 20:18
yani silecek için 70 lira gerçekten çok para zaten 7.5 lirada kamyoncu sileceği herhalde :D
kamyonu tırı bilmem kampanya dahili fiyatı o. muz tipi silecek ve aldığın silecekden farkı yok resimden anlaşıldığı kadarıyla :)

femoli
27/03/2010, 20:33
Burhan taş koymakla alakalı diil ama iyi araştırıp yazmak gerek :) sileceğin boyut ve aparatı çok önemli yoksa 5 tl yede muz tipi silecek var ama hiç biri grande puntoya olmaz zamanında hepsi, gitti gibi sitelerden muz silecek alan arkdaşların silecekleri ellerinde kaldı çünkü ne aparatı oluyor nede boyu o ucuz silecekler üniversal diye geçer yani şahin doğan vs vs ;)

burhankutlu
27/03/2010, 20:48
abi dogrudur ama o firma net uzeri satış yapıyor ve şahin dogan gibi marka yedek parcası satmıyorlar ama dogrudur bana ha bire mesaj atıyolar ondan dedim .

femoli
27/03/2010, 20:59
abi dogrudur ama o firma net uzeri satış yapıyor ve şahin dogan gibi marka yedek parcası satmıyorlar ama dogrudur bana ha bire mesaj atıyolar ondan dedim .
şahin doğan derken :D genelleme yaptım yani üniversal olan arabaların sileceklerine olur kasteddim ;)

burhankutlu
27/03/2010, 21:01
şahin doğan derken :D genelleme yaptım yani üniversal olan arabaların sileceklerine olur kasteddim ;)
söylemek istediğim avrupa arabalar abi sende kara cahil ettin yahu:) inwells marka tüm aparatlar dahil ve uzunluk ölçüleride var araçlara göre 7.90 demiş

serkandemir
27/03/2010, 21:05
sizce bu nasıldır acaba bi fikri olan varmı

Tıklayınız (https://urun.gittigidiyor.com/YENI-NESIL-BANANA-SILECEK-FIAT-GRANDE-PUNTO-III_W0QQidZZ25534859):)

alicanveliy
27/03/2010, 21:16
Arkadaşlar benim de sol sileceğim bozulmuştu. Aşağıdaki ürünü aldım. Ürün güzel, sessiz çalışıyor, güzel de siliyor. Tavsiye ederim. Aslında bu ürün Peogeota göre. Onlarda hiçbir işlem yapmadan eskisini çıkarıp bunu takıyorsunuz. Ama bu sileceği alırsanız sileceği tutan mandalı çıkarıp yerine eski mandalınızı takıyorsunuz Grande puntoya da oluyor. Takması kolay. Ürün şu:

Hepsiburada.com : Modacar Banana Yeni Nesil 65 Cm Silecek Süpürgesi 470031 | Oto Aksesuar (https://www.hepsiburada.com/modacar-banana-yeni-nesil-65-cm-silecek-supurgesi-470031/productDetails.aspx?categoryid=264013&productid=otm470031)

Yada lastik alıp eski lastiklerinizi yenisiyle değiştirebilirsiniz. O biraz daha uğraştırıcı. Ama dikkat edin bazı lastikler silerken çok ses çıkarıyor.

lionT-JET
27/03/2010, 22:04
arkadaslar bende femolıden aldım ve gayet memnunum.ben aldıgımda cıftı 30 tl ıdı.femolıden guvenle alıp kullanbılırsınız.ayrıca tanesı 2.5 tl yede banana sılecek var ama gp lere uymuyor.

GünahsizSeytan
27/03/2010, 22:08
Mehmet abi benim arka silecek kırık elinde varmı acaba ?

patchwork
27/03/2010, 22:47
benim sileceklerde yırtıktı, ne yapmalı derken aklıma femoli geldi, 30 tl ye bitti gitti üstelik montaj bedava..
bence hiç kasma.. aklın yolu bir oda kemal oto:)

PNT 34
27/03/2010, 23:23
arabamın üzerinde hala fabrika çıkışlı silecekler var ve değiştirmeyi düşünsem hiç tereddütsüz servisten alırım orjinal parça olarak..
her sene silecek değiştiren bir sürücü olarak bile düşünsem 70/12= 6 TL diyelim aylık taksiti..
ayda 6 TL için ben aracıma yan ürün takacak kadar zengin değilim..
bu da benim bakış açım ki 3 senedir aynı silecekleri kullanıyorum...

WiSTaRiA
28/03/2010, 00:29
Merhaba arkadaşlar. Benim silecek sorunumu bilen biliyor... Çorlu da Fiat yetkili servisinden 3 kere silecek değiştirdim 1 ay içinde ama problemim bir türlü çözülmedi... Sileceğin ortası fena şekilde iz bırakıyordu.. Bu yan sanayii dediğiniz ürünü Femoli arkadaşımdan 30 TL ye aldım ve ne problem kaldı nede sorun hatta beraber çalıştığım arkadaşımada aldık hemen hiçbir problem yok.. Çorluda Yetkili serviste 90 TL silecekler...Bilginize.. Ama arkadaşım Femoliden al sileceği hiçbir sorun problem yaşamazsın.... Ben canlı şahidiyim... :):)

pdr42
28/03/2010, 03:09
bende konya eregliden 30 liraya almıstım herhangi bir sorun yok orjinal degil

serkandemir
28/03/2010, 07:45
anlaşılmıştır o zaman femoli abiye başvuruyoruz en kısa zamanda bu kadar referans yeterli benim içinde :)

femoli
29/03/2010, 10:47
ön silecekler var ama malesef arka silecek yok elimizde :(

Herkese memnuniyetinden dolayı teşekür ediyorum :)

alicanveliy
31/03/2010, 00:40
Bu arabaları üreten fabrikalar ürettikleri araçların maliyetini hiç hesaba katmıyorlar mı acaba? Hep en kaliteli ürünleri mi kullanıyorlar? En pahalılarını mı?
Mesela GP'larda Pirelli P4/Cinturato lastikler fabrika çıkışlı geliyor. Piyasanın en ucuz lastiklerinden.
Yan sanayi demek o ürünün orijinalinden daha adi bir ürün demek değildir. Bu ürün orijinalinden daha kaliteli ve pahalı da olabilir. Daha kaliteli ve ucuz da olabilir.
Periyodik bakım için servise verilen parayla sanayie giderek çok daha kaliteli ürünlere sahip olmak mümkün. Serviste bulunan bir parçanın aynısını veya daha kalitelisini daha ucuza almak da mümkün.
Bunları birbirinden iyi ayırmak lazım.