Orijinalini görmek için tıklayınız : Servis aracımı geri çağırdı
silentscream
25/03/2010, 18:43
Az önce sürekli gittiğim İstanbul 4.Levent Yakup Oto beni arayarak "direksiyon ile ilgili ölçüm yapılmak üzere uygun bir zamanınızda aracınızı ve sizi bekliyoruz" dediler..( Torkmetre ile ölçüm yapılacakmış )
Cumartesi sabahı gidip kontrole gireceğim..Sanırım bu direksiyon açı
sensörü kontrolü olacak.
Bu çağrı iyiye işaret.Saygılar.
(Yanlış yerde konu açtıysam sayın modlar düzeltirlerse sevinirim)
Tolga, basit bir kontrol için çağrılıyor.Direksiyon milindeki bir parçanın tekrar torklanmasıyla ilgili (eğer gerekiyorsa)
silentscream
25/03/2010, 21:22
Hade ya :( Ben de bişe yapacaklar sanmıştım :( İyiye giden bişeyler oluştuğunu düşünmüştüm..
Sağlık olsun..
Teşekkürler Arda Bey..
Hade ya :( Ben de bişe yapacaklar sanmıştım :( İyiye giden bişeyler oluştuğunu düşünmüştüm..
Sağlık olsun..
Teşekkürler Arda Bey..
Tolga, zaten bu iyi bir durum.Serviste kontrol edilip tekrar torklanıyor sistem...
Kriminal
25/05/2010, 10:48
Merak edıyorum benıde cagırdılar servısten eger gıtmezsem ne gıbı bı zararı olur ?Gidersemde ne gıbı avantajı olur?
Merak edıyorum benıde cagırdılar servısten eger gıtmezsem ne gıbı bı zararı olur ?Gidersemde ne gıbı avantajı olur?
İkisinin de avantajı ya da dezavantajı olabilir Deniz :)
Servis çağırıyorsa bizim yapmamız gereken şey buna uymak.Böylece olası dezavantajları da avantajımıza çevirmiş oluruz ...
Kriminal
25/05/2010, 14:56
Saol arda zaten bıraz once bıraktım servıse..Akşam alıcam saolsun ılgılı alakalılar...
silentscream
25/05/2010, 15:48
Deniz Bey 5-10 dakikalık bir işlem zaten.Ama prosedür fazla.Motor şase no sisteme giriliyor tanımlanıyor sonra kontrol torkmetre ile yapılıyor.Gitmek tabiki faydalı.Sonra bir sorun cıktıgında biz çağırdık siz gelmediniz şeklinde bir yaklaşımları olamayacaktır.
Saygılar..
sizinde direksiyonlarda sertleşme oldu mu?
silentscream
25/05/2010, 17:05
Ben de olmadı.Servisten önce nasılsa cıkısta da aynıydı.
benim aracımın direksiyonu eskiye göre bariz bir şekilde sertleşme oldu.fakat araçta 10 veya 20 km hızla manevra yaparken direksiyon yumuşak hız artınca direksiyon sertleşiyor.herhalde olması gereken bu
Kriminal
25/05/2010, 18:11
Evet olması gereken o...
Bıraz once servısten aradılar dıreksıyon mılınde kucuk bır parca degısmesı gerekıyordu degıstırdık dedıler bumudur yanı ???????????
beni çağırmadılar 2 hafta önce 2. el aldım. 2006 model. benden önceki sahibi ilk sahibi.
direksiyondan hiç sorun yaşamamış hiç çağırmamışlar
bunla ilgili yeni sahibi benim diye gidip fiat servisine bir kontrol ettirsem mi
sola çekme yok, takırtı yok. ama direksiyon çok yumuşak
Deniz Bey 5-10 dakikalık bir işlem zaten.Ama prosedür fazla.Motor şase no sisteme giriliyor tanımlanıyor sonra kontrol torkmetre ile yapılıyor.Gitmek tabiki faydalı.Sonra bir sorun cıktıgında biz çağırdık siz gelmediniz şeklinde bir yaklaşımları olamayacaktır.
Saygılar..
direksiyon mili değişimi yaşayan arkadaşlarımız var... kısa bir işlem ama direksiyon mili değişebilir. orasını unutmamak lazım.
birde torklattıktan sonra city modu biraz ağırlaşıyor. eski hali olmayacak..
Kriminal
25/05/2010, 18:39
beni çağırmadılar 2 hafta önce 2. el aldım. 2006 model. benden önceki sahibi ilk sahibi.
direksiyondan hiç sorun yaşamamış hiç çağırmamışlar
bunla ilgili yeni sahibi benim diye gidip fiat servisine bir kontrol ettirsem mi
sola çekme yok, takırtı yok. ama direksiyon çok yumuşak
Ertan bende sorun yasamadım cokta memnundum ama sanırım kronık oldugu ıcın yada arıza yapan parca serı numaralarından bakılıp degısım yapılıyormus..Yoksa bosu bosuna cagırmazlar...
bendede bir sorun yoktu.gayette memnundum.zaten herkez memnundu ve bir sorunu yoktu sanıyorum.
Ertan bende sorun yasamadım cokta memnundum ama sanırım kronık oldugu ıcın yada arıza yapan parca serı numaralarından bakılıp degısım yapılıyormus..Yoksa bosu bosuna cagırmazlar...
Teşekkürler bilgi için. Bir de bana ulaşamazlar ki. Sonuçta aracı ben sıfır almadım. O yüzden yarın gündüz Fiat müşteri hizmetlerini arayıp artık bu aracın sahibi benim bir şey olursa beni arayın demeyi düşünüyorum :)
Kriminal
26/05/2010, 10:11
Teşekkürler bilgi için. Bir de bana ulaşamazlar ki. Sonuçta aracı ben sıfır almadım. O yüzden yarın gündüz Fiat müşteri hizmetlerini arayıp artık bu aracın sahibi benim bir şey olursa beni arayın demeyi düşünüyorum :)
Dünaksam aldım aracı dıreksıyon milini değiştirmişler guzelce iç dış yıkamışlar saolsunlar :)
Şuan herhangı bır degısıklık yok kullanımında tesekkurler Fiat diyelim ...
jakabo_ank
26/05/2010, 10:57
birdaha çağırırlarsa asla gitmerm servise direksyonun güzelliği falan kalmadı. sertleşti direk.