Orijinalini görmek için tıklayınız : 8-9 Mayıs Ankarada İzmir-İstanbul-Kayseri buluşması
Misafir-1
10/05/2010, 12:16
arkadaşlar son anda acil işimden dolayı sivrihisar a gitmek zorunda kaldım ve inanın telefon açacak faktim bile olmadı ne olur kusuruma bakmayın normalde böyle işler yapmam ama işte bişey olunca peş peşe geliyor pazar günü akşam sivrihisar ankara yolu üzerinde muhteşem tesislerinde 1 adet beyaz skydome 06 bv plak 3 adetde 35 plaka g punto gördüm tam ankara ya dönerken uğramıştım tesis in girişine park etmişlerdi
tekrar çok ama çok özürdiliyorum 8 mayıs eşiminde doğum günüydü ve GP Bravo ailemle kutlamayı paylaşmayı istiyordum ne zmandır etkinliklere katılamıyordum çok iyi olcaktı ama işte talihsizlikler gelince geliyor ve peş peşe geliyor
serdar2362
10/05/2010, 12:38
arkadaşlar son anda acil işimden dolayı sivrihisar a gitmek zorunda kaldım ve inanın telefon açacak faktim bile olmadı ne olur kusuruma bakmayın normalde böyle işler yapmam ama işte bişey olunca peş peşe geliyor pazar günü akşam sivrihisar ankara yolu üzerinde muhteşem tesislerinde 1 adet beyaz skydome 06 bv plak 3 adetde 35 plaka g punto gördüm tam ankara ya dönerken uğramıştım tesis in girişine park etmişlerdi
tekrar çok ama çok özürdiliyorum 8 mayıs eşiminde doğum günüydü ve GP Bravo ailemle kutlamayı paylaşmayı istiyordum ne zmandır etkinliklere katılamıyordum çok iyi olcaktı ama işte talihsizlikler gelince geliyor ve peş peşe geliyor
O gördüklerin İzmir ekibiydi. En azından yanlarına gidip bi merhaba diyebilirdin.:uhm00000:
Evet Gurur Abinin tavsiyesi üzerine hepimizin damak tadına uygun ballı gözlemeyi mideye gümlettiğimiz ve ilk mola yaptığımız yer.... Beklerdik. Hadi 35 plakalar yabancıda :) ankaralı skydome için uğrasaydın :)
Misafir-1
10/05/2010, 12:48
O gördüklerin İzmir ekibiydi. En azından yanlarına gidip bi merhaba diyebilirdin.:uhm00000:
abicim benim bravom yoktu tanımadığım içinde içerde bakındım çevreme ama tanımayınca bulamadım inanın bende babamın arabası vardı başka marka bravom olsaydı zaten en azından onlarda arabadan dolayı tanırlardı içeri girdiğimde forumdanda olsa tanıdığım bir yüz olur diye çok uzun süre insanların yüzüne baktım ama tanıdık olamyınca olmuyor sivrihisara gitmr sebebimde çok sıkıntılı bir iş içindi ve etkinliğe katılmayı inanın çok istiyordum
fakat yukarda kızar şekilde
O gördüklerin İzmir ekibiydi. En azından yanlarına gidip bi merhaba diyebilirdin.:uhm00000: yazınız beni ziyadesiyle üzdü kaldıki ben meramımı anlatmışken siz sevdiğim abilerim kardeşlerime canınız sağolsun kızmakta haklısınız tabi
serdar2362
10/05/2010, 12:53
izmirden, kayseriden, istanbuldan bizleri görmek için yüzlerce km yol gelen;
sevgili murat abime-sevgili eşine-dilara hanıma,kayınbiladerim tolga ve arkadaşına,operatör murat abime eşine ve küçük yaramaza,yasemin hanıma, ve atalay'a,kubilay kardeşime çok çok teşekkür ederim.buluşmalara katışlım sağlayan bravo ve puntocu arkadaşlarada vakit ayırdıkları için tşk ederim.ismini yazmayı unuttugum sevgili abilerim kardeşlerim varlar ise affetsinler.bu güzel beraberliği sağladıgıımız için çok mutlu oldum,emek veren herkese tekrar tşk ederim.
serdar abininde yazdıgı gibi organizasyonu ayarlamak için herkes üzerine düşüni yapmak için mesai ayırdı umaraım gelen misafirlemizi hakettikleri gibi ağırlayabilmişizdir.ama gpci arkadaşların katılım ekisklikleri malesefki bizleri hayal kırıklığına ugrattı ve çok üzdü.ben malesefki seradr abi kadar yumuşatarak yazamıyorum sözlerimi bu yüzden kırılan olursada kırılabilir.ancak isimlerini yazıdıp geleceklerini belirten arkadaşlar(gp çoşkun abim kabul edilir sebebinden ötürü hariç,tekrar başsağlığı diler allahtan rahmet dilerim) haber vermeksizin katılımlarını bizlerden esirgediler.serdar abi rica ederimki lütfen listede ismi olup gelmeyen arkdaşları ismen belirtelim.bu arkadaşlarada bizleri mahcup duruma düşürdükleri için tşk ederim.anlaşılan şu ki sanal ortamın gerçeklik büyüsüne biz fazla kapılmışız.bundan sonra bu yönde kendimi frenlemek konusunda daha dikkatli olup sitede güven haketmeyen durumlara ve kişilere güvenerek herhangi bir şeye dahil olmayacagım.artık bu hafta sonu katılım sağlayan arkadaşlar haricinde yapılan hiçbir organizasyona katılmayacagımı bildiririm.saygılar sunarım.
Gelen arkadaşlarımın hepsi farkına varmıştır. Bu buluşma "hadi toplanalım" buluşması değildi. özellikle Anıtkabir olmak üzere diğer gidilen yerlerle tek tek ve defalarca gidilerek ayarlandı. Hem zaman mesaisi hem zihinsel mesai harcandı (kesinlikle önemsendiğini vurgulamak için söylüyorum yanlış anlaşılmasın). Şahsen verilen listede tahmini 10 kişi gelmez diyordum ama yanılmışım. 83 kişilik liste malesef 58 kişi olarak gerçekleşti. Foruma üye olan arkadaşlar bizlerin bu sanal gurubu ne kadar ciddiye aldığımızı sanırım çok fazla anlamamışlar. İlerleyen zaman içinde forumu sadece eğlence ve iletişim aracı olarak gören arkadaşlar herhalde kendilerinin durumuna bir göz geçireceklerdir. Ya da umuyorum.
Misafir-1
10/05/2010, 12:54
Evet Gurur Abinin tavsiyesi üzerine hepimizin damak tadına uygun ballı gözlemeyi mideye gümlettiğimiz ve ilk mola yaptığımız yer.... Beklerdik. Hadi 35 plakalar yabancıda :) ankaralı skydome için uğrasaydın :)
evet haklısınız ama yukarda anlattım başka model bir araba vardı bende ve inanın tanıdık bir yüz olsaydı zaten hemen yapışırdım beni tanıyanlarda bilir ne kadar dost canlısı oldumu bv plaka beya zbravo kimindi araba yabancı değildi fakat inanın içerde saatlerce baktım hadi dedim izmiri tanımam bravocu bari tanıdık sa katılamadım bari merhabe diyimdi diye
yanı sıra kayınvalidemin kaymaklı ballı gözlemsini beğendinize sevindim :cool0000::umut: gerçi o gün o yapmamıştı ama izinliydi
Dınlenme yerınde puntoların www.garndepunto.com.tr stıckırları yokmuydu aracları gormussunuz ama stıckerları var ıse dıye yorum yapıyorum su an ben gıder dısardakı garndepunto.com.tr stıckırlı gpler bravolar kımın sız kımsınız gece gece ne ısınız burada var nerden gelıyonuz nereye gıdıyonuz dıye sorardım stıckır yok ısede dedıgınız gıbı yapacak bır durum yok zaten bu yuzden stickerlar bence onemli dıye dusunuyorum bırbırımızı araclarımızı tanımasak bılmesekte stıckerlar yollarda bırbırımıze merhaba demek ıcın onemlı bır gerekce
Uzun zamandır yaşadığım en güel orgglardan biriydi :) Serdsar abime çok teşekkürler ..
İzmirden istanbuldan gelen arkdaşlarımada çok teşekkür ederim çoğu nun yapamadığını yapaıp buralara kadar geldiniz .. murat kardeşlerim yaseminciğim :D kubilay ve çağadaş hepinize teşekkürlerimi sunuyorum buraya kadar gelip bize eşlik ettiğiniz için :)
Özellikle murat kardeşime küçük bir şakayı gayet ciddi bir şekilde yerine getirip bana izmirden deniz suyu ve deniz kumu getirdiği için :)
Gelen arkdaşlar için teşekkürler gelemeyenlere bir şey söylemiyorum ..
Misafir-1
10/05/2010, 13:26
Dınlenme yerınde puntoların www.garndepunto.com.tr (https://www.garndepunto.com.tr) stıckırları yokmuydu aracları gormussunuz ama stıckerları var ıse dıye yorum yapıyorum su an ben gıder dısardakı garndepunto.com.tr stıckırlı gpler bravolar kımın sız kımsınız gece gece ne ısınız burada var nerden gelıyonuz nereye gıdıyonuz dıye sorardım stıckır yok ısede dedıgınız gıbı yapacak bır durum yok zaten bu yuzden stickerlar bence onemli dıye dusunuyorum bırbırımızı araclarımızı tanımasak bılmesekte stıckerlar yollarda bırbırımıze merhaba demek ıcın onemlı bır gerekce
evet haklısınız aama inanın farketmedim kafada yerinde değildi zaten ben kendi aracımla giymiş olsaydım hiç birşeye gerek yok arabamla yanına yanaştımda bir kornaya basardım olurdu ama o sıra artımdaki araba hyundai matrix vardı ama şimdi dnk ediyor kafama keşke anos yatırsaydım hem tesislerimize hoşgeldiniz hemde araçlarınız başına gelmeniz mümkünmü diye ama işte kafa karışıktı sıkıntılı bir iş için gittim sivrihisara o an aklıma gelmedi
bozkurt0632
10/05/2010, 13:54
Gelen arkadaşlarımın hepsi farkına varmıştır. Bu buluşma "hadi toplanalım" buluşması değildi. özellikle Anıtkabir olmak üzere diğer gidilen yerlerle tek tek ve defalarca gidilerek ayarlandı. Hem zaman mesaisi hem zihinsel mesai harcandı (kesinlikle önemsendiğini vurgulamak için söylüyorum yanlış anlaşılmasın). Şahsen verilen listede tahmini 10 kişi gelmez diyordum ama yanılmışım. 83 kişilik liste malesef 58 kişi olarak gerçekleşti. Foruma üye olan arkadaşlar bizlerin bu sanal gurubu ne kadar ciddiye aldığımızı sanırım çok fazla anlamamışlar. İlerleyen zaman içinde forumu sadece eğlence ve iletişim aracı olarak gören arkadaşlar herhalde kendilerinin durumuna bir göz geçireceklerdir. Ya da umuyorum.
sanal ortamın soğukluğu gene kendini gösterdi. senin ve burağın yazdıklarına ne ekleyebiliriz bilmiyorum ( aslında eklenecek çok şey var ama) yaklaşık 1 aylık bir hazırlığın , emeğin karşılığı olarak ; daha fazla insanın katılmasını beklerken , geleceğini söyleyenler bile tabiri caizse ekti bizi. ama en azından gelenlerle iyi zaman geçirdik. buda bizim tesellimiz. gelmeyenler üzülsün .
bir daha da forumda yapılacak organizosyonlarda arkadaşlar daha dikkatli söz verirler umarım.
Yusuf Oktan 'a daha fazla yüklenmenin bir anlamı yok... o izah ettikçe eleştiri yapılıyor. Durumunu anlatan birine daha fazla yüklenmek bize yakışmaz. Gelen de sağolsun gelmeyen de... Daha katılımcı organizasyonlarda görüşürüz inş. Herkesin eline ayağına emeğine sağlık
sizde ne güzel söylüyorsunuz burası sanal bir ortam... vede verilen sözlerde sanal. burda sadece organizasyon konuşulur ve reklamı yapılır ve gerçekler o organizasyona katılır. şahsım adına ben mazereti olupta bunu yazarak yada önceden söyleyerek gelmeyenler hariç herkesin orda olduğunu sanıyorum. bence gelmeyen olmadı.. gerçek olan herkes ordaydı..... olmamış olanların eksikliğini duymadık ve biz süper keyif aldık..
nerhal61
10/05/2010, 14:01
Sevgili Coşkun kardeşimin durumunu bildiğimden kesinlikle gönül koymadım. Fakat hem istanbul hem de Ankara'da en ufak bir sebeb göstermeden gelmeyen arkadaşlarıma oldukça kırgınım. Bir gün önce, hadi onu da geçtik aynı gün bile buradan gelmeyeceğim dense bile iyi olurdu. Azcık sorumsuzluk oldu.
BUNDAN SONRAKİ ORGANİZASYONLARI DÜZENLEYECEK ARKADAŞLARIMA ADINI VERİP SONRADAN GELEMEYECEK ÜYELER, CİDDİYE ALINMAYI BEKLEMESİNLER.
Bizler bu sanal ortamda samimiyetle, hiçbir karşılık beklemeden üyelerimizin sorunlarına ve bilgi dağarcıklarına katkıda bulunmak için çırpınıyoruz. Bizler ciddiye alındıkça daha iyi, daha güzel ortamlar kendiliğinden oluşuyor. Tüm illerde bu tür organizasyonlar düzenlemeyi düşünen ve yapan arkadaşlarımı desteklemeniz dileğiyle.
Listeye cumts için adımı yazdırmıştım ama misafirler gelince cumts gelemdim. Pazar günü ise anıtkabire saat 15:45 sularında geldim. Hepiniz ordaydınız. Herkes içerdeydi sanırım kimseyi göremedim. Bizimkilere anıtkabiri gezdirdikten sonra Ozan (ozy) ile ayak üstü görüşebildik. Katılamadığım için üzgünüm...Herkesin emeğine saygılar...
Bu buluşmanın tadı damağımda kaldı. Her ne kadar şu an gözleim kapansa da, yorgunluktan ölsemde bir an evvel yeni bir buluşmaya katılmayı ve değerli dostlarımı en kısa zamanda görmeyi istiyorum. Dün gece uyku sersemi fazla bir şey yazamadım. Buradan tüm samimiyetleri ve candan davranışları ile bizi evlerinde kalplerinde misafir eden arkadaşlarıma (Bozkurt-Zeynep ve Gurur Abi - Gül ablama beni evlerinde konuk ettikleri için ayrıca teşekkürler), organizasyondaki çabaları için Serdar abiye, Minik sevimli hediyesi için Müzeyyen Abla'ya, kahvaltı masalarımızı renklendiren güzel çiçekler için Burak ve Gonca'ya, üstün hizmet ve mükemmel servis anlayışını bizim arabalarımıza da yaşatan sevgili Müslüm'e, geç geldiğim için Anıtkabir'de bana rehberlik eden sevgili Mucize'ye, Arabasız kaldığım ilk saatlerde aracını bana teslim eden Nabi'ye, gün içerisinde bizi bıkıp usanmadan gezdiren Bozkurt ve Gurur abi'ye, kahvaltı sıramıza kaynak olan Femoli'ye, kaledeki eğlencede karşılıklı göbek attığımız Alper ve Nesli'ye, işlerinin arasında kısa bir sürede olsa gelen İbrahimKC ve eşine, tatil planlarımızı hemen yapmamızı sağlayan Linos Murat ve eşi Aslı'ya ve şu anda yazmayı unuttuğum tüm dostlarıma ve aileme çoook ama çook teşekkür ederim. İyiki varsınız :)
off ne çok yazmışım ancak bu güzel 2 gün yazılara sığmıyor ;)
bozkurt0632
10/05/2010, 14:09
fotoları olan arkadaşlar bekliyoruzzzzzzzz
ankaraya gelip sizleri görüp tanıştığım için cok teşekkür ederim su an ne desem minnettarlığımı sözcükler anlatamaz.özellikle serdar abime ve bravo ekibine(şenol,bozkurt,nabi,burak abileim iyiki varsınız) emeklerinden dolayı ayrıca teşşekkürlerimi sunmadan gecemem. .olaganüstü güzel bir buluşmaydı.umarım en yakın zamanda görüşürüz.sağlıcakla kalın.
ilk defa katılmamıza rağmen hiç yabancılık çekmedik herkeze çok teşekkürler. Özellikle Serdar abiye organizasyondan dolayı çok teşekkürler. Herşey çok güzeldi.
Tüm üyeler resim kullanırsa profillerinde, buluşmalarda daha çabuk ve rahat kaynaşma sağlanır diye düşünüyorum ...
Tüm üyeler resim kullanırsa profillerinde, buluşmalarda daha çabuk ve rahat kaynaşma sağlanır diye düşünüyorum ...
Genel kısmında sabah bende '1 ONERI' baslıgı altında ıfade ettım yazdıklarını bı nevı aynı fıkırde olmamız mutlu ettı benı
Cumartesi günü oğlumun sınavı, pazar günü de kooperatifimizin genel kurulu ve her iki günde de oğlumun basketbol çalışmaları olması nedeniyle, listeye adımı yazdıramamış olmama rağmen; buluşmanın bazı kısımlarına gayri resmî katılmayı düşünüyordum. Ancak, kendi işlerime bile gidemedim. Son bir haftayı böbrek taşı felaketiyle geçirdim. Sonunda düştü de kurtuldum. Tam da bu haftayı buldu. Yeni üye sıfatıyla ve Linea ile katılan nadir üyelerden birisi olup, eski üyelerle tanışma fırsatı bulacaktım. Artık başka bir toplantıya kaldı. Katılan herkesi kutluyorum...:clapping:
nerhal61
10/05/2010, 16:49
https://img217.imageshack.us/img217/9554/img3691k.jpg
https://img534.imageshack.us/img534/8707/img3692y.jpg
Acil bir uğurlama durumundan dolayı, kimse ile vedalaşamadan ayrılmak zorunda kaldım.
İzmirli arkadaşlar başta olmak üzere herkesten özür dilerim...
Murat Gürakan
10/05/2010, 17:57
evet haklısınız aama inanın farketmedim kafada yerinde değildi zaten ben kendi aracımla giymiş olsaydım hiç birşeye gerek yok arabamla yanına yanaştımda bir kornaya basardım olurdu ama o sıra artımdaki araba hyundai matrix vardı ama şimdi dnk ediyor kafama keşke anos yatırsaydım hem tesislerimize hoşgeldiniz hemde araçlarınız başına gelmeniz mümkünmü diye ama işte kafa karışıktı sıkıntılı bir iş için gittim sivrihisara o an aklıma gelmedi
Yusuf abim sen boşver kim ne derse desin seni tanıyanlar zaten nasıl bir insan olduğunu biliyor. Bende dahil seni bilenler her türlü iyi niyetini biliyoruz ve kesinlikle bu tarz bir uslubuda hak etmedin. Sanki ölüm varda sonunda gelmedin neden selam vermedin. bilmemne. Gelememiiş sebebi varmış bu kadar basit. Uzatmaya ne gerek var. ZAaten büyüklük gösterip özür dilemiş sebebinide söylemiş sürekli devammı etcek bu tavır. Bence yeterli...
Arkadaşlar resimlerimizi koysak profile de kim teşekkür ediyo kim özür diliyo kim ne diyo anlayabilsek?
GünahsizSeytan
10/05/2010, 22:41
Güzel buluşma oldu özellikle sizleri tanımak güzeldi.. Emeğinize sağlık ..Herkeze cok içten teşekkürlerimi sunarım, Sizlerin cana yakınlığı gelmeyenlerin yokluğunu aratmadı, artık sizlerin bulunduğu buluşmalara katılmak için(türkiye sınırları içinde) :D elimden geleni yaparım, zevkli , eğlenceli günler gecirdim kendi adıma söylüyorum ve gelmeyenler cok şey kacırdı.. Fotoğraflar için teşekkürler.. Bu arada nabi abi ben kayserideyim , sabah gec uyandığım için gelmişsindir diye haber vermedim.. Bravolar bana yetişemiyo zorluk cekmeni istemedim saygılar :D
resimleerr..
ler kısmı nerde abii :D:D
operatormurat
10/05/2010, 23:17
selam abilerim, ablalarım ve kardeşlerim günlerdir beklediğmiz ankara buluşması sonunda gerçekleşti, ben eşim ve küçük alperle bukadar mutlu olduğumuz başka bir seyhati hatırlamıyorum.bir çok sıkıntıma rağmen ankaraya gitmemin sebebi ,bizleri ziyarete gelen(14 mart izm. buluşması) güzel insanları tekrar görmek ve onlarla dostluğumuzu pekiştirmek,ayrıca forumda yazıştığımız diğer arkadaşlarla yüz yüze tanışmaktı. sevgili hemşerilerim ufak tefek telaşlarıyla bizi nekadar çok sevdiklerini,değer verdiklerini belli ettiler,bizi eğlendirmek için ellerinden geleni yaptılar,biz uyurken otelin önünde bizi eşiyle bekleyen(uyandırmaya kıyamayan) serdar abimin bu vefasını asla unutamam, bana ve eşime çok sıcak davranan oğlumu severek kucağından biran indirmeyen hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.umarım izmir ekibi olarak( yasemin,murat,,atalay,ozan ve ben) davetinize gelerek sizlere nekadar değer verdiğimizi gösterebilmişizdir. son olarak serdar&müzeyyen,bozkurt&zeynep,gurur&gülperi,burak&gonca,nabi&filiz,mülüm&mucize çiftlerine ve ismini sayfaya sığdıramayacağım babayiğitler ve hanım arkadaşlarına, bu güzel yolculukta yanımızda olan izmir ekibine çok teşekkür edip,saygı ve sevgilerimi sunuyorum.....
)
Resimler...
..
....
.......
...........
...............
https://img208.imageshack.us/img208/1661/dsc00837yg.th.jpg
Not: Resimleri orjinal boyutları ile görebilmeniz için aşağıdaki şekilde yükledim. Linke tıklayarak tüm resimleri görebilirsiniz...
GP- Bravo Büyük Ankara Buluşması 08-09 Mayıs 2010 Resimleri için tıklayın (https://img689.imageshack.us/g/dsc00867u.jpg/)
Ya sadece birtane foto çekmişim telefonumla. Burda benim araca istenmeden de olsa bi nezaket gösterisi yapılmış; benimki hariç bütün puntolar ayaktalar:d:d:d
tempesty
11/05/2010, 06:45
Ben zaten listeye adımı eklememiştim çünkü haftasonunu Mardin'de geçirdim ama katılmak isterdim çok güzel bir buluşma olmuş emeğinize sağlık..
operatormurat
11/05/2010, 08:55
bendede çok resim var akşam işten gelince yüklemeye çalışacağım....
ler kısmı nerde abii :D:D
lerr gelecektide. yüklüyorum resimleri daha önce yüklemiştiniz diyor anlamadım :(
lerr gelecektide. yüklüyorum resimleri daha önce yüklemiştiniz diyor anlamadım :(
Resim boyutları izin verilenden büyükse böyle bir hata veriyor sanırım. Aynı sorun bende de oldu. Resim boyutlarını düşürmek istemedim. O nedenle başka bir kaynağa yüklemek zorunda kaldım.
:Ç Heeyyyo nickim değişti bugün.
eski nick'im: replay147
yeni nick'im: ka :cheers00:
bende malesef katılamadım ama resimlerden gördüğüm kadarıyla yine çok güzel bi buluşma olmuş bi dahaki sefere inşallah aranızdayım ....
Ya sadece birtane foto çekmişim telefonumla. Burda benim araca istenmeden de olsa bi nezaket gösterisi yapılmış; benimki hariç bütün puntolar ayaktalar:d:d:d
çok fena çıkmış =)
sowhat788
11/05/2010, 13:06
Bulut en yerle bir gp ye sahip Türkiye sınırları içinde bildiğim kadarıyla,bol güneşler bol sürünmeler abisi ;)
çok fena çıkmış =)
eyvallah
bulut en yerle bir gp ye sahip türkiye sınırları içinde bildiğim kadarıyla,bol güneşler bol sürünmeler abisi ;)
abim benim yorum için tesekkür ederim.
gercekten de cok güzel doruyor sürtmeden kazasız belasız kullanman dileğiyle Bulut abicim.
Kriminal
11/05/2010, 17:24
Bulut arabana hasta oldum ankaraya gelırsem gormek ısterım senı :d
Güzel bir organizasyon olmus emegı gecen herkesın eline saglık..
İmrendirici görüntünüz var orda olmak isterdim ama işleriimden dolayı ımkansızdı...
Hersey gonlunuzce olmuş Allah dostluklarınızı baki etsin..
Tebrık ederım....
..................
Bulut ben de arabana, özellikle de jantlarına hastayım. Eski jantları değiştirmen çok iyi oldu. Kazasız belasız inşallah :)
operatormurat
11/05/2010, 20:06
deniz bey yakınlarda k.yaka taraflarında bir buluşmamız olacak orda toplanıp bol bol sohbet ederiz...
Ziyaretci046
11/05/2010, 23:32
deniz bey yakınlarda k.yaka taraflarında bir buluşmamız olacak orda toplanıp bol bol sohbet ederiz...
bence ankara buluşmasından sonra on numara olur ayrıca Deniz abiye bu organizasyonu yapsın misafiri olalım :siritma:
gercekten de cok güzel doruyor sürtmeden kazasız belasız kullanman dileğiyle bulut abicim.
sagol kardeşim benim
Bulut arabana hasta oldum ankaraya gelırsem gormek ısterım senı :d
Güzel bir organizasyon olmus emegı gecen herkesın eline saglık..
İmrendirici görüntünüz var orda olmak isterdim ama işleriimden dolayı ımkansızdı...
Hersey gonlunuzce olmuş Allah dostluklarınızı baki etsin..
Tebrık ederım....
..................
EYVALLAH ABİCİM BEKLERİZ. BİRDAHAKİ BULUŞMADA SENİDE PİSTLERDE GÖRMEK İSTERİZ:siritma:
bulut ben de arabana, özellikle de jantlarına hastayım. Eski jantları değiştirmen çok iyi oldu. Kazasız belasız inşallah :)
abicim ilgine cok tesekkür ederim. Saygılar.
Önümüzdeki ay bi Ankara yapabilirim benim külüstürle. Bir buluşma ayarlarsınız artık.
sen gel ben sana buluşma ayarlayacağım :boxin::boxin:
Kriminal
12/05/2010, 11:11
bence ankara buluşmasından sonra on numara olur ayrıca Deniz abiye bu organizasyonu yapsın misafiri olalım :siritma:
Walla düşünmüğyor degılım..
Tenis uvası duzenleyelım..
Halı saha macları yapalım..
Bostanlıda tavla okey oynayalım....
Bana uyar arkadaslar kafam rahatlasında bı organızasyon yapalım fikri olanlarda fıkırlerını belırtırse sevınırım :)
Walla düşünmüğyor degılım..
Tenis uvası duzenleyelım..
Halı saha macları yapalım..
Bostanlıda tavla okey oynayalım....
Bana uyar arkadaslar kafam rahatlasında bı organızasyon yapalım fikri olanlarda fıkırlerını belırtırse sevınırım :)
Gözümle bile gülümsedim bu olaya :) hepsi çok sevdiğim şeyler sabırsızlıkla bekliyorum :D :D :D
karşıyakada park sorunu büyük sıkıntı buluşma yerini iyi secmek gerek.buluşma karsıyakada olsun saat ve yer farketmez.sevgilerimle
Kriminal
12/05/2010, 15:27
Karşıyakada olmasın zaten bostanlı bulusma yerı ıcın bıre bırdır...Bostanlı iş bankası yanında guzel cay bahcesı var acık hava okey tavla nargile hepsi mevcut karşısıda ucretsız otopark zaten :)
Gözümle bile gülümsedim bu olaya :) hepsi çok sevdiğim şeyler sabırsızlıkla bekliyorum :D :D :D
Walla murat eşimle tenis oynayacagız dıye raket falanda aldım topta var bagajda duruyor ama hala oynama fırsatımız olmadı..
serdar2362
12/05/2010, 15:39
Yeni bir konu olarak ne zaman açacaksınız merakla bekliyorum bakalım. :D
Yeni bir konu olarak ne zaman açacaksınız merakla bekliyorum bakalım. :D
bende sabırsızlıkla bekliyorum abi :) daha ankara rüyasından uyanamadık ne olsa he dicem valla :P
operatormurat
12/05/2010, 18:47
ankaradan gezi fotoları.....
operatormurat
12/05/2010, 19:03
fotolar devam.....
Karşıyakada olmasın zaten bostanlı bulusma yerı ıcın bıre bırdır...Bostanlı iş bankası yanında guzel cay bahcesı var acık hava okey tavla nargile hepsi mevcut karşısıda ucretsız otopark zaten :)
Walla murat eşimle tenis oynayacagız dıye raket falanda aldım topta var bagajda duruyor ama hala oynama fırsatımız olmadı..
Deniz, senin tayin Bostanlı şubeye çıktı galiba. Sen son anda yine ekersin bizi :) :)
Birkaç resimde benden :)
İlk mola yerimiz : Kara Ambar Kamyoncular Derneği :) :)
Devam...
Sabahın ilk ışıkları ile birlikte 3 İzmir'li GP Afyon semalarında :)
operatormurat
12/05/2010, 21:20
yasemin koy resimleri nekadar eğlendiğimizin resmini görsünler....:laugh000: atalay şimdi sizin resimlerinizi koyuyorum meydan babayiğit görsün....
yasemin koy resimleri nekadar eğlendiğimizin resmini görsünler....:laugh000:
Murat, maalesef bendeki resimler bu kadar.
Fotoğraf makinesini arabada unuttuğumuz için çekim yapamadım. Sadece Cuma gecesi ile Pazar gündüz fotoğrafları var :(
operatormurat
12/05/2010, 21:29
resimlerrrrrrr eğlendiğimizin belgeleriii bende daha çoook resim var .....
Ziyaretci046
12/05/2010, 21:30
yasemin koy resimleri nekadar eğlendiğimizin resmini görsünler....:laugh000: atalay şimdi sizin resiklerinizi koyuyorum meydan babayiğit görsün....
eyw abim düşünmen yeter ben şunu çok iyi anladım önceden başka forumların toplantılarına giderdik foto çekelim kimse de istek yoktu birşeyler yapmak için uğraşırdık bu sefer tüm arkadaşlar sağolsun haklarını asla ödeyemeyiz bir tane bile fotoğraf makinasını kullandırmadılar İyiki varsınız diyorum çünkü bu zamanda böyle dostluklar böyle samimiyet bulmak zor nazar değmesin:siritma:
Bu 3 resim İnan ve Mert için çekilmiştir. Siz aradığınızda biz bu manzara karşısında kurabiye eşliğinde çay içip, yorgunluğumuzu atıyorduk. Kıskandırmak gibi olduysa kusura bakmayın. Ancak amacım da zaten buydu :) :)
Bizleri evlerine konuk edip ağırlayan Gül abla ve Gurur Abi ile Zeynep ve Bozkurt'a bir kez daha misafirperverlikleri için teşekkürler ;)
Ziyaretci046
12/05/2010, 21:35
resimlerrrrrrr eğlendiğimizin belgeleriii bende daha çoook resim var .....
toplantılarda hem birşeyler yerken çıkıyorum böyle giderse kilo alıcam inşallah :siritma:
operatormurat
12/05/2010, 21:45
eeeee yasemin siz sincanı dolaşırken bizde serdar abi ve eşiyle atakuleden ankarayı seyrediyorduk ,anlatılmaz yaşanır...
eeeee yasemin siz sincanı dolaşırken bizde serdar abi ve eşiyle atakuleden ankarayı seyrediyorduk ,anlatılmaz yaşanır...
Atakule'ye zaman kalmadı. Bir sonraki sefere inşallah :)
Göksu parkı ve harikalar diyarında ciddi zaman geçirdik ancak bu kadar çok güldüğüm ve eğlendiğim bir an olmadı sanırım :)
operatormurat
12/05/2010, 21:55
aaaaah keşke bende orda olsaydım diyenleri duyar gibi oluyorum....:shy:
operatormurat
12/05/2010, 22:05
bukadar da eğlenilmezki arkadaşlar....
operatormurat
12/05/2010, 22:13
cumartesi gölbaşından otele gelince yorgunluktan bittiğim an....
SpyHunter33
12/05/2010, 22:17
Uyu sen Mersin Uyuuuuuuuu :)
Çok güzel bir buluşma olmuş Allah bozmasın bu arkadaşlık ortamını ( Amin )
operatormurat
12/05/2010, 22:23
bugünlük bukadar yarın resimleri koymaya devam ederiz....
Ziyaretci046
12/05/2010, 22:24
cumartesi gölbaşından otele gelince yorgunluktan bittiğim an....
ben de 1 saat uyudum murat abi bi yatmış kontağı kapamış kutp başını sökmüş kimse yok :siritma:
Uyu sen Mersin Uyuuuuuuuu :)
Çok güzel bir buluşma olmuş Allah bozmasın bu arkadaşlık ortamını ( Amin )
Erkan bu buluşma tüm Türkiye'deki arkadaşlarımıza açık bir buluşmaydı. Mersin'i temsilen sen gelseydin ya. Senide görmüş ve tanımış olurduk. :)
operatormurat
12/05/2010, 23:47
bizi ağırlayan ankaralılara tekrar tekrar teşekkür ediyorum,sağolun varolun. hele birde zeynel(zak1980) isimli arkadaş vardı, ya insan bukadarmı efendı olur arkadaş ya? hepinizin zeynelle tanışmasını isterdim,eminim bana hak verirdiniz....
Ziyaretci046
12/05/2010, 23:51
bizi ağırlayan ankaralılara tekrar tekrar teşekkür ediyorum,sağolun varolun. hele birde zeynel(zak1980) isimli arkadaş vardı, ya insan bukadarmı efendı olur arkadaş ya? hepinizin zeynelle tanışmasını isterdim,eminim bana hak verirdiniz....
evet abi herkes çok iyiydi zeynel abi de iyiydi cumartesi gece muhabbetine doyamadık beni de amca ya da beyaz saçlı dede gelcek sanmış bendenizi görünce :siritma:
Tesekkurler abıcıgım o sızın beyefendılınız sadece bırnebze bızde buyuklerımıze ayakuydurmaya calıstık
evet abi herkes çok iyiydi zeynel abi de iyiydi cumartesi gece muhabbetine doyamadık beni de amca ya da beyaz saçlı dede gelcek sanmış bendenizi görünce :siritma:
kardesım bıryılı askın bu forumdayım senın araclar ıcın yazdıklarını ınsanların senın ıcın goruslerını okuyorum senı gormeden oncekı ızlenımım suydu ;insanlar ın ısınden memnun ve ovebılıyorlarsa bu kısıyı yaptıgı ıste uzman ne yaptıgını bılıyor,uzun bır zamazn deneyım egıtım almıskı bu derecede uzman olmus bukadar bılgı bırıkım zaman emek ıster bır ınsanın bunları elde edebılmesı ıcın ya uzun bır zaman harcamıstır yada kısa zamanda geregınden fazla cabalamıstırkı buyuklerı kadar bılgılıdır.
Senın yasında varmı su forumda bukadar bılgılı ,kaldıkı usta dıye tabır ettıgımız ınsanlar 40-50 yasına kadar anca usta oluyor bende sen usta oldgun ıcın yaslıbaslı bırını beklıyordum işingerceği resmını koysaydın avartara doblo koyacagına ozaman sasırmazdık
Ziyaretci046
13/05/2010, 00:54
kardesım bıryılı askın bu forumdayım senın araclar ıcın yazdıklarını ınsanların senın ıcın goruslerını okuyorum senı gormeden oncekı ızlenımım suydu ;insanlar ın ısınden memnun ve ovebılıyorlarsa bu kısıyı yaptıgı ıste uzman ne yaptıgını bılıyor,uzun bır zamazn deneyım egıtım almıskı bu derecede uzman olmus bukadar bılgı bırıkım zaman emek ıster bır ınsanın bunları elde edebılmesı ıcın ya uzun bır zaman harcamıstır yada kısa zamanda geregınden fazla cabalamıstırkı buyuklerı kadar bılgılıdır.
Senın yasında varmı su forumda bukadar bılgılı ,kaldıkı usta dıye tabır ettıgımız ınsanlar 40-50 yasına kadar anca usta oluyor bende sen usta oldgun ıcın yaslıbaslı bırını beklıyordum işingerceği resmını koysaydın avartara doblo koyacagına ozaman sasırmazdık
eyw abimsin her zaman futbolla ilgilenmem bu işi de seviyorum kendimi bildiğimden beri otomobilin içindeyim işleri de kendim yapıyorum ondan yaş da sorunçıkıyo :siritma:
Misafir-1
13/05/2010, 10:57
Yusuf abim sen boşver kim ne derse desin seni tanıyanlar zaten nasıl bir insan olduğunu biliyor. Bende dahil seni bilenler her türlü iyi niyetini biliyoruz ve kesinlikle bu tarz bir uslubuda hak etmedin. Sanki ölüm varda sonunda gelmedin neden selam vermedin. bilmemne. Gelememiiş sebebi varmış bu kadar basit. Uzatmaya ne gerek var. ZAaten büyüklük gösterip özür dilemiş sebebinide söylemiş sürekli devammı etcek bu tavır. Bence yeterli...
teşekkürederim Muratçım herzamanki gibi büyüklüğünü dostluğunu kardeşliğini hisettirdin canımsın
operatormurat
13/05/2010, 19:13
bu kareyi yakaladım arkadaşlar Kavaklıdere&oto dostluğu...
operatormurat
13/05/2010, 19:19
kaldığımız yerden devam.....
bozkurt0632
13/05/2010, 20:56
muratçım senin ufaklık alpere ne demeli. büyümüşte küçülmüş sanki MAŞALLAH. gece saat 12,30 sen uykusu var diyorsun , o hala oynamaya devam ediyor. senin yerine o pistten inmedi:X:laugh000:
Ziyaretci046
13/05/2010, 21:42
muratçım senin ufaklık alpere ne demeli. büyümüşte küçülmüş sanki MAŞALLAH. gece saat 12,30 sen uykusu var diyorsun , o hala oynamaya devam ediyor. senin yerine o pistten inmedi:X:laugh000:
bozkurt abi uykun gelmiş senin vallaaa fotoda murat abi sana demiş gibi:cool0000:
bozkurt0632
13/05/2010, 21:51
daha saat 22,00 da uykusu gelen kim.
Ziyaretci046
13/05/2010, 22:30
daha saat 22,00 da uykusu gelen kim.
gözlerimi dinlendiriyodum :rolleyes2:21,57 ayrıcaaaaaaaa
GünahsizSeytan
13/05/2010, 22:36
alkolün etkileri olmasın o kardeş :D
Ziyaretci046
13/05/2010, 22:38
alkolün etkileri olmasın o kardeş :D
müdür karıştırma sen valla bi inceye devam :pepsi000:ben cola cola içiyodum
ben uyumam herkes bilir valla:rolleyes2:
müdür karıştırma sen valla bi inceye devam :pepsi000:ben cola cola içiyodum
Yalnız senin içtiğin kolanın rengi nedense sarı :) :) Tadıda bir başka :)
GünahsizSeytan
13/05/2010, 22:40
:D :D Tadı hakkaten biradan farklıydı ama yasemin abla
Ziyaretci046
13/05/2010, 22:40
bunlar yeni çıktı herkes bilmiyooo özel üretim ankara izmir arası gidenlere veriyolarrrr:siritma:
:Xmaşallah nzr değmsn negüzel eğlenmişiniz
Ziyaretci046
13/05/2010, 22:42
müdür ankaraya geldiğimde gidelim bi ayar verelim her türlü:pepsi000:bu colayı sevdim ben maksat muhabbet
maşallah nzr değmsn negüzel eğlenmişiniz
oo kimleri görüyoruz kardeşim hoşgeldin meganci gençlik puntomuz olmasada içimizdeki punto aşkı bi başka diyenlerdensin nasıl gidiyo:X
Hadi ya kötü müydü gerçekten?
müdür ankaraya geldiğimde gidelim bi ayar verelim her türlü:pepsi000:bu colayı sevdim ben maksat muhabbet
Sen o colayı sevdin iyi güzelde ben senin elindeki sigarayı sevmedim nedense :realmad::@
GünahsizSeytan
13/05/2010, 22:47
Tabiki kardeşim veririz, sen sevdiysen bende sevdim :)
eyv abi ankarada güzel eylenmişiniz resimlere bakıp ah çekiyom
GünahsizSeytan
13/05/2010, 22:49
İlginç bi koku dışında bi problem yoktu. Oda beklemesinden kaynaklanan birşey sanırım. :)
Ziyaretci046
13/05/2010, 22:50
Sen o colayı sevdin iyi güzelde ben senin elindeki sigarayı sevmedim nedense :realmad::@
Ben içtiğimi unuttum valla siz unutmamışsınız ya maksat muhabbett o arada oluyo görmezden gelmek lazım demi ama yolda hep sakız çiğnedik geçtiii:cool::icecream:
Ziyaretci046
13/05/2010, 22:55
Tabiki kardeşim veririz, sen sevdiysen bende sevdim :)
eyw gözüm her türlü arkadaşa da slm söyle gece az çok muhabbetimiz oldu sizde izmire gelip haber vermezseniz puntoyu çizerizz bak saat kaç olursa olsun haber verin:tongue00:
Ben içtiğimi unuttum valla siz unutmamışsınız ya maksat muhabbett o arada oluyo görmezden gelmek lazım demi ama yolda hep sakız çiğnedik geçtiii:cool::icecream:
Siz biz içiyoruz sizleri farketmeyiz sandınız ancak bizim gözümüz sizin üzerinizdeydi kardeşim. Abla ve abi takibi derler buna. Ayrıca ne olursa olsun sakız çiğnediğinde ağzındaki tat değişir ancak ciğerlerine giren sigara dumanını sakız düzeltmez. O nedenle bu 2 oldu. 3. de abla fırçası gelecek ona göre.
Ziyaretci046
13/05/2010, 22:58
Siz biz içiyoruz sizleri farketmeyiz sandınız ancak bizim gözümüz sizin üzerinizdeydi kardeşim. Abla ve abi takibi derler buna. Ayrıca ne olursa olsun sakız çiğnediğinde ağzındaki tat değişir ancak ciğerlerine giren sigara dumanını sakız düzeltmez. O nedenle bu 2 oldu. 3. de abla fırçası gelecek ona göre.
tamam bi daha olmaz valla yeşilaycıyız hem sakız çok nasıl olsa 3 kutu aldık en az 2 kutu duruyodur çiğnerim sıkıntı yok :shutup20:
birazdan yazıcak mesaj birleştirmekden sıkıldıkkk:hammer00:
operatormurat
13/05/2010, 23:25
bozkurt alper bana çekmemiş,alper urlalı düğünlerin gediklisi amcası...
operatormurat
13/05/2010, 23:40
ankaradan yayına devam...
bu kareyi yakaladım arkadaşlar Kavaklıdere&oto dostluğu...
Murat abi Müslüm abinin ve ın dudaklarından ne konustuklarını okudum aynen su yalan yanlıs ekleme yok
Müslüm abi:
ben Ank en ıyı servıslerinden biriyim sende İzmirin en iyi servislerinden birisin biliyorsun
:
Haklısın abi
Müslüm abi:
Ozaman voltranı olusturalım derim ben
:
nasıl yanı abi
Müslüm abi:
izmir ankara arasına ortaklasa servis acalım zaten forumdada istek var sube istegi boylece buyuruz ve gelenlerde oldukca memnun olur iş bilmezleride ayırırız pıyasadan buyudukce buyur holdınge kadar gideriz senınle
:süper fikir abi ismide KAÇA FİYAT SERVİSİ olsun
Müslüm abi:
olsun ım yeterki gönüller bir olsun detayları konusuruz bır ara şimdi eğlenelim
operatormurat
14/05/2010, 00:03
ankara seyhati devam..... günahsız tolga senide çekmiştim...
operatormurat
14/05/2010, 00:11
zeynel:-)akşam akşam güldürdün beni. kuma kumayı çekemezmiş derler,yalanmış.müslümle , abi kardeş multijet motoru över gibi hararetli sohbet ediyorlardı....
GünahsizSeytan
14/05/2010, 00:36
ankara seyhati devam..... günahsız tolga senide çekmiştim...
Eyvallah murat abim ellerine sağlık, Anıtkabire giderkende bozkurt abi ve murat kaplan abi kızıyodu nickini değiştir diye, sevilemedi benim nick bakalım sonu ne olacak :D
Eyvallah murat abim ellerine sağlık, Anıtkabire giderkende bozkurt abi ve murat kaplan abi kızıyodu nickini değiştir diye, sevilemedi benim nick bakalım sonu ne olacak :D
Tolga uzun yazılısı fakar farklı bence resmıde koymussun unutan olmaz herhalde senı yada kımdı bu dıyen cıkmazartık
operatormurat
14/05/2010, 23:25
kalbim ankarada kaldı.....
Ziyaretci046
14/05/2010, 23:28
kalbim ankarada kaldı.....
Murat abi nasıl geçti bi hafta anlayamadım valla ankarayı bende özledim biz bi ara gidelim valla mutlujetlee:thumbs_up2:
sowhat788
14/05/2010, 23:28
Ankara çok güzeldi özellikle Anıtkabir
GP COSKUN
14/05/2010, 23:48
Ankara çok güzeldi özellikle Anıtkabir
yoksa senindemi kalbin ankarada kaldı olm:devil::devil::devil:
operatormurat
15/05/2010, 00:22
mehtaplıııı geceleeeeeerde.....
Murat abi nasıl geçti bi hafta anlayamadım valla ankarayı bende özledim biz bi ara gidelim valla mutlujetlee:thumbs_up2:
Gelın basımız ustune abı sız nobet devırteslımını gorseydınız bırde cıdden mukemmel o askerler
operatormurat
15/05/2010, 00:27
Murat abi nasıl geçti bi hafta anlayamadım valla ankarayı bende özledim biz bi ara gidelim valla mutlujetlee:thumbs_up2: gidecez tabi ım biz bir aile olduk, böyle güzel insanları tez vakit tekrar görelim....
operatormurat
15/05/2010, 00:30
Gelın basımız ustune abı sız nobet devırteslımını gorseydınız bırde cıdden mukemmel o askerler kardeşim nasip bende çok merak ediyordum, yazın tekrar geleceğim ozaman beraber bakarız zeynelim canım kardeşim...
Gelın basımız ustune abı sız nobet devırteslımını gorseydınız bırde cıdden mukemmel o askerler
Kahvaltı sonrası Arabayi servisten almaya gittiğim için Anitkabiri sizin gibi çok fazla detaylı gezemedim. Ancak nöbet teslimine 2 kez şahit oldum. Cookk mükemmel bir şey.
serdar2362
15/05/2010, 11:58
Sizin gördüğünüz aslında nöbet devir teslimi değil. O tören ayrı bir güzellikle yapılır ki seyretmeye bayılırsınız. Sizin gördüğünüz, askerler özel bir işaretle ve belli bir zamanla vücudun uyuşmasını önlemek için yer değiştirme şekli.
Ayrıca Cumhurbaşkanlığı bayrak çekme ve bayrak indirme töreni vardır ki o bando eşliğinde ve yaklaşık 100 askerle (muhafız alayı) yapılır. Keşke vaktimiz olsaydı da onu da seyrettirebilseydim.
Tüm katılan arkadaşlara teşekkürler.Katılmayan arkadaşlara teessüfler,katılamayan arkadaşlara üzüntülerimi bildiriyorum.Çok güzel zaman geçirdik ve ben hala geçermeye devam ediyorum.Şu an izmir de arkadaşlarla birlikte...
Sizin gördüğünüz aslında nöbet devir teslimi değil. O tören ayrı bir güzellikle yapılır ki seyretmeye bayılırsınız. Sizin gördüğünüz, askerler özel bir işaretle ve belli bir zamanla vücudun uyuşmasını önlemek için yer değiştirme şekli.
Ayrıca Cumhurbaşkanlığı bayrak çekme ve bayrak indirme töreni vardır ki o bando eşliğinde ve yaklaşık 100 askerle (muhafız alayı) yapılır. Keşke vaktimiz olsaydı da onu da seyrettirebilseydim.
Serdar abı bırdahakı bulusmada sen tekrardan Anıtkabır org yaparsan soyledıgımız nobet olaylarının satınıde ogrenebılırsek gorsev sova herkes sahıt olur nobet devrının tadı bır naskadır hatta kamera ıle cekerız bu sefer.Bu arada 19 Mayısta varmı bıseyler
operatormurat
16/05/2010, 01:26
bugün fakirhanemizi ziyaret eden çok değerli konuklarımız vardı,davetimizi kırmayarak buraya kadar gelip bizi onurlandırdılar,ayağınıza sağlık diyor, gurur abime, eşi gül hanıma,jasmine, ve atalay kardeşime çok teşekkür ediyorum....
operatormurat
16/05/2010, 01:32
çektiğimiz resimlere devam....
bugün fakirhanemizi ziyaret eden çok değerli konuklarımız vardı,davetimizi kırmayarak buraya kadar gelip bizi onurlandırdılar,ayağınıza sağlık diyor, gurur abime, eşi gül hanıma,jasmine, ve atalay kardeşime çok teşekkür ediyorum....
Murat abı ne guzel ıyı olmus bu arada attıgın ozele pm ılkı enson geldı 2.sı en once bende ne demek ıstedıgını anlamadım dıgerıde gelınce jeton dustu
Serdar abi siz icerideyken bizim gördüğümüz Gercek bir nöbet teslimi idi abi. Senin bahsettigin gibi basit bir yer değiştirme degildi. Aslanlı yolun basından başlayıp tek tek askerlerin nöbeti değişti. Hatta en son çiçekten TR haritasına bakan bolumdeki degisimin videosunu cektim. Özellikle dikkatle izledim. Çok mükemmel bir şeydi çünkü
serdar2362
16/05/2010, 13:57
Serdar abı bırdahakı bulusmada sen tekrardan Anıtkabır org yaparsan soyledıgımız nobet olaylarının satınıde ogrenebılırsek gorsev sova herkes sahıt olur nobet devrının tadı bır naskadır hatta kamera ıle cekerız bu sefer.Bu arada 19 Mayısta varmı bıseyler
Bundan sonraki organizasyonlar artık gençlerin. Ben naçizane birşeyler yapmaya çalıştım ama bundan sonra vaktim pek vaktim olmayacak. Foruma bile on dk girip bakabiliyorum.
Serdar abi siz icerideyken bizim gördüğümüz Gercek bir nöbet teslimi idi abi. Senin bahsettigin gibi basit bir yer değiştirme degildi. Aslanlı yolun basından başlayıp tek tek askerlerin nöbeti değişti. Hatta en son çiçekten TR haritasına bakan bolumdeki degisimin videosunu cektim. Özellikle dikkatle izledim. Çok mükemmel bir şeydi çünkü
Şimdi oldu. Gurup ikiye bölününce ve ilk gurup müzeye önce dalınca irtibat kesildi. Pardon.
Şimdi oldu. Gurup ikiye bölününce ve ilk gurup müzeye önce dalınca irtibat kesildi. Pardon.
Diğer 2 gruptan haberim yok abi. O halde Murat, ben, Müslüm ve Mucize 3. gruptuk. :) Hatırlarsan biz kahvaltı sonrası Kavaklıdere'ye gidip arabalarımızı aldık. Geldiğimizde siz içeri girmiştiniz. O nedenle bizde dışarıda gezindik :) Bu sürede içinde de bu nöbet teslimini görebildik :)
Diğer 2 gruptan haberim yok abi. O halde Murat, ben, Müslüm ve Mucize 3. gruptuk. :) Hatırlarsan biz kahvaltı sonrası Kavaklıdere'ye gidip arabalarımızı aldık. Geldiğimizde siz içeri girmiştiniz. O nedenle bizde dışarıda gezindik :) Bu sürede içinde de bu nöbet teslimini görebildik :)
ymmm :)
GünahsizSeytan
16/05/2010, 23:44
https://i43.tinypic.com/2znspck.jpg
https://i39.tinypic.com/34y652v.jpg
https://i42.tinypic.com/2rm2w6b.jpg
https://i39.tinypic.com/6fmdrl.jpg
https://i44.tinypic.com/2cifajr.jpg
https://i40.tinypic.com/vfy048.jpg
https://i43.tinypic.com/351tugn.jpg
https://i44.tinypic.com/25uigdv.jpg
https://i43.tinypic.com/28mexs.jpg
Bunlarda benden olsun :)
Ellerine sağlık gayserili gardaşım
Kriminal
17/05/2010, 16:34
Tolga şeklin olurum :)
Yasemın abla vıdeoyu atarmıısn rapıde ,hotfıle alıp ızlesek
Yasemın abla vıdeoyu atarmıısn rapıde ,hotfıle alıp ızlesek
Zeynel'cim, video ile ilgili bir sıkıntı var. O gün Murat abinde baktı. Sorunu çözer çözmez eklerim :)
GünahsizSeytan
19/05/2010, 00:30
Ellerine sağlık gayserili gardaşım
Önemli değil gurur abi bende teşekkür ettim :)
Tolga şeklin olurum :)
:D Eyvallahh abiii saygılarr,,