Orijinalini görmek için tıklayınız : Gp Bodykit Uygulaması Hk !
Cenk AKUMA
22/03/2010, 18:46
Arkadaşlar selam,
5 kapı GP ' me ön - arka tampon eki & marşpiyel yaptırmak istiyorum. Merak ettiğim konu; malzemelerin montajının ne şekilde yapıldığı...
İleride sökmek istersek boya, hasar vs. gerektirecek mi ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ...
https://forum.grandepuntotr.com/modifiye/8332-ba-0065-tamamlandi-ve-fotolar-eklendi-sayfa-3-a-3.html
konudaki body kiti bizzat kendim yaptırdım. eğer düşünürseniz yardımcı olurum.
sorunuza gelecek olursakta,ekin montajı tamponun gözükmeyen kısımlarından vidalamayla yapılıyor. ön tampon zaten komple olduğu için orjinal tamponunuzu söküyorsunuz ve aynı vida yerlerinden vidalıyorsunuz. bu sebeplerden ötürü hiçbir şekilde boyanıza zarar vermiyor ve sökülmeside sadece vida sökme becerinizle alakalı :)
alperyonar
22/03/2010, 19:31
Bildiğim kadarıyla orjinal parça kullanırsan montaj işi yaparken vidalama yöntemi kullanılıyor..
Cenk AKUMA
22/03/2010, 19:40
https://forum.grandepuntotr.com/modifiye/8332-ba-0065-tamamlandi-ve-fotolar-eklendi-sayfa-3-a-3.html
konudaki body kiti bizzat kendim yaptırdım. eğer düşünürseniz yardımcı olurum.
sorunuza gelecek olursakta,ekin montajı tamponun gözükmeyen kısımlarından vidalamayla yapılıyor. ön tampon zaten komple olduğu için orjinal tamponunuzu söküyorsunuz ve aynı vida yerlerinden vidalıyorsunuz. bu sebeplerden ötürü hiçbir şekilde boyanıza zarar vermiyor ve sökülmeside sadece vida sökme becerinizle alakalı :)
Çağrı teklif ve ilgin için çok sağol ve uygulama gayet başarılı olmuş ancak benim kedicik için fazla agresif sanırım ... :siritma:
77 ps ile trafikte peşime takılacakları silkelemem çok zor olur ... :poster_s:
yanlışsam arkadaşlar düzeltir,sizin istediğiniz "tampon ekleri",arkadaşların bahsettiği ise özellikle Çağrı kardeşimin ki "body kit" yani ön tamponun çıkarılıp yerine tamamen yeni bir tampon talkılması,böyle olunca tabiiki orjinal tamponların montaj yerlerine takılır,ileride istersen bunları çıkarıp eskiyi takarsın,ama benim anladığım doğru ise,tampon eklerini güçlü silikonla yapıyorlar (en azından benimkiler öyle),muhtemelen bunların sökülüp tamponların eski haline gelmesi pek mümkün değilmiş gibi geliyor,tamamen tamponu yenilemen gerekebilir.
yanlışsam arkadaşlar düzeltir,sizin istediğiniz "tampon ekleri",arkadaşların bahsettiği ise özellikle Çağrı kardeşimin ki "body kit" yani ön tamponun çıkarılıp yerine tamamen yeni bir tampon talkılması,böyle olunca tabiiki orjinal tamponların montaj yerlerine takılır,ileride istersen bunları çıkarıp eskiyi takarsın,ama benim anladığım doğru ise,tampon eklerini güçlü silikonla yapıyorlar (en azından benimkiler öyle),muhtemelen bunların sökülüp tamponların eski haline gelmesi pek mümkün değilmiş gibi geliyor,tamamen tamponu yenilemen gerekebilir.
mustafa abi bu tamamen tercih meselesi diyebilirim. benim body kite bakarsan, arka tampon ek. ve ben silikonlatmadım. vidalama , gözle görünmeyecek yerlerde olduğundan da bir sıkıntı yaratmıyor. ama ön tampon dediğin gibi, orjinal vidalama yerlerinden montajlanıyor...
Çağrı teklif ve ilgin için çok sağol ve uygulama gayet başarılı olmuş ancak benim kedicik için fazla agresif sanırım ... :siritma:
77 ps ile trafikte peşime takılacakları silkelemem çok zor olur ... :poster_s:
cenk benim aracımda o zamanlar 75 ti :D takılan takılıyordu gene :D ki kaldıki bu body kit şu anda istanbulda bir arkadaşta. ve onun aracıda 77lik :D hiç bi sıkıntısını duymadım :D tamamen zevk meselesi :D
KaMiKaZe
22/03/2010, 22:50
cenk bey siz nasıl isterseniz öyle monte edilir, her türlü montaj daha sonra eski haline gelecek şekilde düzeltilebilir fakat muhtemelen boya gerekecektir.