PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ES-ES dizisi

Scottie
22/03/2010, 10:27
Arkadaşlar Es-Es dizisini izliyormusunuz. beğenip beğenmediğiniz hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

SpyHunter33
22/03/2010, 10:30
Es-Es güzel dizi bir iki sefer denk geldi de pek bir bağlayamadı beni henüz. ( eskişehir de Tatar soydaşlarım çok süper sempatim var oysaki :) )

GRDEDE
22/03/2010, 10:45
En başından beri izliyorum süper bence...

femoli
22/03/2010, 11:07
benide pek sarmadı ara ara baktım ama :)

Scottie
22/03/2010, 15:46
En başından beri izliyorum süper bence...

yeni bölümleri dahada heyecanlı olacak.

JASMINE
22/03/2010, 16:06
Ara verilmiş olması dizi açısından kötü oldu. Sürekli takipçisi olmasamda birkaç kez izledim. Hüküm giymiş kişilere bundan sonraki hayatlarında birer şans verip toplumca destek verilmesi yönündeki sosyal mesajı içermesi nedeniyle hoş bir dizi.

Ancak genel anlamda son zamanlarda yayınlanan dizilerdeki şiddet, kavga, silah, mafya vb.. suça eğilim yaratacak konular ile ahlaki değerlerimize zarar verecek cinsel içerikli konuların işlenmesini sakıncalı buluyorum. Sokakta oynayan küçücük çocukların Polat Alemdar, Kerpeten Ali gibi kişiliklere bürünmesine, genç kızlarımızın ise bir Behlül sevdasına düşmesine neden olacak bu tarz programların yapımcılarının ve senaristlerinin gelecek kuşak için biraz daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Çok takıldım ben bu dizilere... :( :(

Scottie
22/03/2010, 16:20
Ara verilmiş olması dizi açısından kötü oldu. Sürekli takipçisi olmasamda birkaç kez izledim. Hüküm giymiş kişilere bundan sonraki hayatlarında birer şans verip toplumca destek verilmesi yönündeki sosyal mesajı içermesi nedeniyle hoş bir dizi.

Ancak genel anlamda son zamanlarda yayınlanan dizilerdeki şiddet, kavga, silah, mafya vb.. suça eğilim yaratacak konular ile ahlaki değerlerimize zarar verecek cinsel içerikli konuların işlenmesini sakıncalı buluyorum. Sokakta oynayan küçücük çocukların Polat Alemdar, Kerpeten Ali gibi kişiliklere bürünmesine, genç kızlarımızın ise bir Behlül sevdasına düşmesine neden olacak bu tarz programların yapımcılarının ve senaristlerinin gelecek kuşak için biraz daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Çok takıldım ben bu dizilere... :( :(

söylediklerine aynen katılıyorum. sadece bu diziyi izliyorum zaten diğer dizileride izleyecek vaktim. Daha önce Eskişehir e yolu düşmeyenler Eskişehir in tüm güzelliklerini bu diziden takip etsinler. Ayrıca dizini ara vermesi bence de iyi olmadı. Ayrıca ES-ES sevdasıda işleniyor bu dizide. bazı dizilerden çok çok iyi. ama malesef ülkemizde ağlamaklı diziler tutuluyor. inşallah reyting kurbanı olmaz.

SpyHunter33
22/03/2010, 16:21
Çok takılma abla :) benim iki dizim var :D biri Geniş aile biğer türk Malı :D

JASMINE
22/03/2010, 16:48
Çok takılma abla :) benim iki dizim var :D biri Geniş aile biğer türk Malı :D

Her ikiside harika. Ancak ben Cevahir ile Ulvi diyaloglarına bayılıyorum. :D

SpyHunter33
22/03/2010, 16:58
Bende Nazan'a :D Allahım bana öyle birini nasip Etsin Amin :D

k@pl@n
22/03/2010, 16:59
Bende Nazan'a :D Allahım bana öyle birini nasip Etsin Amin :D

sen bir cetvel , birde çanta yap kendine.. sabret gelir.. :P

SpyHunter33
22/03/2010, 17:01
Valla bu saaten sonra Cetvel de çantada zor be abi :)... Beni izmirden nişanladıkladıkların da almıştım bi ara çanta en son o oldu. Cetvel bulmak lazım T olur muuu :D

Scottie
22/03/2010, 17:03
valla ben Şukufe derim.....

SpyHunter33
22/03/2010, 17:04
Bende tam konu ile ilgili yazacaktım Eser abi :) bu arada senin konu biraz format değiştirdi. Herkes de şukufe diyor.

Eller gider mersine ben gidiyorum tersine işte :D

Scottie
22/03/2010, 17:11
sırayalacak olursam

1 leyla lidya tuğutlu
2 özgü namal
3 zuhal topal
4 mercan

tek geçerim .........

ilgi ile takip ediyorum

zyilmaz90
22/03/2010, 19:43

Abla Cok doğru Sölüyodunda Yönetmenler Hiç Düşünmüyorki O kısmını Adam Reytingine ve Doğal olarak Kazancına Bakıyor Şu Memlekette Memleketi İçin Bişey yapan Düzgün büyük İnsan Yokki :(

Scottie
12/04/2010, 12:59
ne yazıkki dizimiz yayından kaldırıldı... anladık ki rayting için sağını solunu açamadan olmuyormuş.....