Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Evo
skyline28
22/03/2010, 00:29
merhaba arkadaşlar bugün 2006 grande puntomu verdim ve yeni punto evo aldım..
punto evo5kactive start&stop 1.4fıre 77hp dualogıc
sizce doğrumuyaptım merak ediyorum düşüncelerinizi bekliyorum
:hotornot:
eskiyi 18.000 verdim yenisi 30.500 geldi
:hotornot:demekki memnunsunuz...1.4 77 den...güle güle kullanın...bize bunu demek düşer...:)
eskiyi kaca sattınız yeniyi kaca aldınız acaba
Değişim hayırlı olsun. İyi yapıp yapmadığınıza her iki aracı kullanan biri olarak siz daha iyi karar verirsiniz. Her iki aracı kıyasladığınızdaki düşüncelerinizi paylaşmanızı rica eder, kazasız, belasız iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
skyline28
22/03/2010, 01:23
eskisini 18.000 verdim yenisi 30.500 geldi
hayırlı olsun arada epey bir fark olmus
skyline28
22/03/2010, 01:50
oldu ama eski arabayıda alırken 18.ödemiştim 10 ay oldu kullanalı...
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle...Doğru karar olduğunu çok yakında anlarsın
İyi güzelde benzinli araba bana mantıklı gelmiyor.
Hayırlı olsun, iyi olmuş tabii ki, 2006 ->2010 güle güle kullan.
skyline28
22/03/2010, 09:42
İyi güzelde benzinli araba bana mantıklı gelmiyor.önceki dizeldi şimdiki bensinli ama bundada start&stop özelliği var...
hayırlı olsun 07 1.3 activ aracımı zı değiştirmek istiyoruz hangi bayiden takasladınız acaba
skyline28
22/03/2010, 11:29
hayırlı olsun 07 1.3 activ aracımı zı değiştirmek istiyoruz hangi bayiden takasladınız acabaankara kartaş otomativ de takas yaptım aracın ilk sahibi olup olmadıgını soruyolar bu önemli ilk sahibi oldugunu söyle bu eski aracın fiyatını arttırıyor ......
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler. değişen değişmiş yapacak bişey yok :) keyfini çıkar...
hoşgeldin hayırlı olsun. allah kaza bela vermesin.
puntoevo
22/03/2010, 16:44
Hayırlı olsun güle güle kullan.Start stop nasıl?Düzgün çalışıyormu?
nerhal61
22/03/2010, 17:39
:hotornot:
eskiyi 18.000 verdim yenisi 30.500 geldi
Emrah kardeş hoş geldin...Ben de yeni bir puntocuyum ve ben senin aracın aynısının dynamicini aldım...Yok mühendis indirimiydi yok pazarlıktı derken ben 31e aldım....Trafik sigortası hediye idi, eski aracımdan da 200 tl geri ödeme ile 30800 e aldım...Araç herşekliyle güzel ama keşke dynamice pazarlık etseydin....Dynamicteki göstergeler, park sensörü, sis farları, çelik jantlar,diji klima falan artıları sonucta...Ne kadar pahalı aldına gelirse en fazla 1000 liradır belki..Sıfır araçta da aranmaz o kadarı boşver takma...
Dualogic vites ve start stop olayı cok güzel..Beğeneceğinden eminim...İlk zamanlar zırt pırt st-stp çalışıyo diyebilirsin ama bu özelliğe göre kullanmayı ögrenince ii olacak eminim...Ben sadece evime yaklaşınca ya da park edeceğim zaman kapatıyorum S&S yi...Dualogic olayı benim cok hosuma gitti...Otomatikteyken vites atmak, eco modunda tasarruf yapmak güzel...Şimdilerde daha 800 km de aracım ama 8 lt/100 km den gidiyoruz. Yoğun trafikte kullanıyorum...İleride daha da düşeceğini tahmin ediyorum...uzun yol denemedim ama 90ı buldugun yollarda aracı zorlamadıgında 3-4 lt/100 km leri görüyorsun. ben ce bizim arabalar 45 lt depo ile 800 km yi rahat görür belki fazlasını da....
Hoşgeldin Emrah, aracın hayırlı olsun,
Keyifli forumlar...
bozkurt0632
22/03/2010, 21:44
hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler
skyline28
24/03/2010, 10:11
Hayırlı olsun güle güle kullan.Start stop nasıl?Düzgün çalışıyormu?evet düzgün çalışıyor.....
Emrah kardeş hoş geldin...Ben de yeni bir puntocuyum ve ben senin aracın aynısının dynamicini aldım...Yok mühendis indirimiydi yok pazarlıktı derken ben 31e aldım....Trafik sigortası hediye idi, eski aracımdan da 200 tl geri ödeme ile 30800 e aldım...Araç herşekliyle güzel ama keşke dynamice pazarlık etseydin....Dynamicteki göstergeler, park sensörü, sis farları, çelik jantlar,diji klima falan artıları sonucta...Ne kadar pahalı aldına gelirse en fazla 1000 liradır belki..Sıfır araçta da aranmaz o kadarı boşver takma...
Dualogic vites ve start stop olayı cok güzel..Beğeneceğinden eminim...İlk zamanlar zırt pırt st-stp çalışıyo diyebilirsin ama bu özelliğe göre kullanmayı ögrenince ii olacak eminim...Ben sadece evime yaklaşınca ya da park edeceğim zaman kapatıyorum S&S yi...Dualogic olayı benim cok hosuma gitti...Otomatikteyken vites atmak, eco modunda tasarruf yapmak güzel...Şimdilerde daha 800 km de aracım ama 8 lt/100 km den gidiyoruz. Yoğun trafikte kullanıyorum...İleride daha da düşeceğini tahmin ediyorum...uzun yol denemedim ama 90ı buldugun yollarda aracı zorlamadıgında 3-4 lt/100 km leri görüyorsun. ben ce bizim arabalar 45 lt depo ile 800 km yi rahat görür belki fazlasını da....teşekkür ederim ben öbür ay uzun yol yapmayı düşünüyorum bakalım ne yakacak.....
PredatoR
24/03/2010, 18:47
hayırlı olsun. metalik beyazı bayağı merak ediyorum. resimlerini bekliyoruz.
hayırlı olsun arkadaşım.güle güle kullan
BuRaK-BG
25/03/2010, 10:17
hoşgeldiniz hayırlı olsun kazasız belasız. aktif ve keyifli forumlar dilerim
Güle güle kullanın kazasız belasız inşallah...
serdar2362
25/03/2010, 16:37
Aramıza hoşgeldin Emrah kardeşim. Aracın hayırlı olsun.
GpEmotion
25/03/2010, 16:52
Hayırlı olsun aracınız. Ancak ben olsam bu devirde multijet ten saşmazdım. Ben sıfr benzin yuzunden 20000 km palio speedgear aracımı satıp Punto 1.3 multijet aldım . Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.