Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu kasko

arslan
21/03/2010, 12:56
arkadaşlar acaba içimizde anadolu sigorta acentesi veya çalışanı var mı acaba.kendisine birkaç şey danışmam lazım.hem bu vesiyle ile hepimiz bilgi sahibi olmuş oluruz.

ben daışmam gereken hususları belirtiyim,yardımcı olursanız sevinirim.

1- ben birkaç gün sonra kaskomu yenilicem.geçen sene anadolu sigortaya 880 lira yaptırmıştım.bu sene ilk senem hasar olmadan doldu.şimdi ortalama ne kadar fiyat verirler.tam yüzde 30 oranında indirim yaparlar mı?
2- önceki poliçede ikiden çok sürücülü yaptırmıştım.şimdi kendimve eşim için iki sürücü şeklinde yaptırcam bunun bana ne kadarlık katkısı olur.
3-kamu kasko sigortası cazip midir?
4-bir de bizim kakomuz bozulmadan yaptıra bileceğimiz hasarlrın oranı nedir acaba? YANİ YILLIK BİR YÜZDESİ VEYE ATIYORUM 300 TL ye kadar gibi...bunun yıllık bir limiti var mıdır acaba.
not: şimdi bana diyceksiniz ki ' kardeşim git bu soruları sigorta şirketine sor.' ama ben sizlere onlara güvendiğimden daha çok güveniyorum.

muratx41
21/03/2010, 14:07
bencede git kaskoya sor neden yapacagın police anlasmasına göre sana fiyat verirler burda tam bir fiyat alman zor yanıltır seni burda az fiyat derler oraya gidersin çok çıkar sonra deme forumda bana bu kadar dediler diye .

Stalker
21/03/2010, 15:30
Sıfır araçlarada anadolu sigortada %30 indirim oluyor, ikinci yıl 0 araç durumu sona eriyor %30 hasarsızlık indirimi devreye giriyor, bu sebeple alacağınız teklif pek değişmez.
Aracı tek kişi ya da daha fazla kişi kullanıyor olmak ekstra 40tl civarı birşey olması lazım.
Sözleşmede kaskoyu bozdurmadan yapabileceğin tamiratlar yazar, sana önerilen teklifle birlikte kapsamına bir 15 dakkanı ayırırsan ayrıntılarıyla öğrenebilirsin.
Yılda bir defa cam değişimi v.b. durumları kaskoyu bozdurmadan yapmam mümkün.
Kamu olayını malesef bilmiyorum.

ZAK1980
21/03/2010, 16:02
alıntı ''' önceki poliçede ikiden çok sürücülü yaptırmıştım.şimdi kendimve eşim için iki sürücü şeklinde yaptırcam bunun bana ne kadarlık katkısı olur.''
Arkadaslar bu nedemek sımdı benım araba annemın ustune kasko ıle hersey ama annem yaslı ve araba bende grupama sıgorta super kasko sımdı bısey olsa ben sıkıntımı yasayacagım annemın ustunde dıye ??Benım adım yok dıye

KALE
11/04/2010, 00:45
Bu sene 2.yıl kasko'mu yaptırdım. Geçen seneki gibi kullanıcı olayı yok, yani başkasının kullanması fark etmiyor, aynen siz kullanıyor gibi kasko'nuz ödeme yapıyor. Geçen sene uygulanan; a. İl trafik yoğunluğu, b. 30 yaş üzeri tek sürücü c. 35 yaş üzeri ve en az 5 yıllık ehliyet indirimi bu sene uygulanmıyor. Bu sene bunların yerine hasarsızlık indirimi % 30 uygulanıyor, ayrıca özel indirimler de uygulanıyor. (Kamu, Askeri per. vb.) Benim tutarım, geçen sene ile aynı çıktı. Ayrıca 0 araçlara da %30 indirim yapılıyor, yani 1.yıl ile 2. yıl arasında pek fark yok, sadece aracın fiatı yönünden biraz düşüş olabilir.

gaziantepunto9676
11/04/2010, 02:56
ben geçen yıl 850 tl ye yaptırmıştım bu yıl için 660 tl ye yaptırdım hasarsızlık indirimli yeni sigortamı 09.04.2010 tarihinde yaptırdım güneş sigortadan full.......