Orijinalini görmek için tıklayınız : Starjet 60.000 bakımı
merhaba arkadaşlar.starjet arabamı ısparta fiat servisinde 60.000 bakımına soktum.Fiyatlar şu şekilde;
FİLTRE HAVA 1 ADET 35 TL
BUJİ 4 ADET 51.44 TL
KAYIŞ TRİGER 1 ADET 21.61 TL
RULMAN GERGİ 1 ADET 49.53 TL
POLEN FİLTRESİ 1 ADET 27.68 TL
CARBON CLEAN BEDAVA
GENEL MEKANİK İŞÇİLİĞİ 35 TL
KDV DAHİL TOPLAM FİYAT 242.37 TL
YAĞI YENİ DEĞİŞTİRMİŞTİM.BALATALARA BAKILDI O DA SAĞLAMMIŞ.
AMA ARABADA YAKIT FİLTRESİ YOK DEDİLER O YÜZDEN DEĞİŞİM OLMADI???
tempesty
21/03/2010, 15:19
Hava filtresi ile polen filtresini orjinal kullanmışlar sanırım , çünkü ikisini de ben 10'ar liraya taktırmıştım , orjinaliyle de pek bi farkı yok zaten..
Ayrıca triger kayışı nasıl 21 tl onu pek anlayamadım daha fazla olması gerekiyor aslında..
Bence totalde güzel bi fiyat olmuş 60.000 bakımı için..Hayırlı olsun..
muratx41
21/03/2010, 16:31
o kayıs bence triger degildir v kayış olabılır 21 ytl trigeri vermezler ayrıca onun rulmanı var baska parcalarıda var
o kayıs bence triger degildir v kayış olabılır 21 ytl trigeri vermezler ayrıca onun rulmanı var baska parcalarıda var
murat abi faturada triger yazıyor ama senin dediğin gibi diğer kayışlardan.triger değil.
Hayırlı olsun Mehmet, fiyat güzel ama ben de triger kayışı anlayamadım.Bunun kayışı, rulmanı, seti, işçiliği derken 200TL yi buluyor.Bence de başka bir parça değişmiştir.Zaten 5 yıl da olmadıysa trigerin değişimine gerk yok,
Yakıt filtresi olmazmıymış :) Bunun da bakım cetveline göre 20000km de 1 değişimi gerekmekte.Ancak servisler bunun değişimini pek yapmıyorlar.Filtrenin yeri depo üstünde,
Güle güle kullan...
keske 60000 bakımında trıgerı de aradan cıkartsaydın.kullanıma göre 3 ıla 5 yıl diyor kullanım kıtapcıgında.benım araba 2006 model 56000 de ama trigeri 60000 bakımında değiştiricem.önemli bi parça triger.orhangazi teknik oto da 60000 bakımı ve triger degısımı toplam 550 tl 5 taksıt te yapıyolar.
Hayırlı olsun Mehmet, fiyat güzel ama ben de triger kayışı anlayamadım.Bunun kayışı, rulmanı, seti, işçiliği derken 200TL yi buluyor.Bence de başka bir parça değişmiştir.Zaten 5 yıl da olmadıysa trigerin değişimine gerk yok,
Yakıt filtresi olmazmıymış :) Bunun da bakım cetveline göre 20000km de 1 değişimi gerekmekte.Ancak servisler bunun değişimini pek yapmıyorlar.Filtrenin yeri depo üstünde,
Güle güle kullan...
arda abi faturada triger yazıyor ama dediğin gibi başka bir kayış...servis kendiside söyledi zaten.
Yakıt filtresi yok dediklerinde bende şaşırdım.Haftaya onu da antalyada değiştiricem inşallah.
keske 60000 bakımında trıgerı de aradan cıkartsaydın.kullanıma göre 3 ıla 5 yıl diyor kullanım kıtapcıgında.benım araba 2006 model 56000 de ama trigeri 60000 bakımında değiştiricem.önemli bi parça triger.orhangazi teknik oto da 60000 bakımı ve triger degısımı toplam 550 tl 5 taksıt te yapıyolar.
volkan dediğin gibi 3 yıl muhabbetini bende söyledim.Daha erken dediler değiştirmediler.80000 e artık:))
benim de 60 bin bakımı geldi simdi bu işlemleri sanayide yaptırsak kaca mal olur acaba ve neler degisecek
hava filtresi
yakıt filtresi
polen filtresi
4 adet buji
3 lt yag
rulman?? degscekmi
cc
birde katolagta baktım fren hidrolginin degismesi gibi bişsey yazıyor bununda omru varmı
tabi birde mekanik vitesin yagının kontrol edilmesi
sizce bu sanayide kaca olur acaba
150 filan parçalar tutar.sadece yazdıkların ıcın ama trıger vs.dersen 350 lıra tutar ben hesaplattım bursada parcacıda.ee 100 tl de ustaya versen olcak 450 ver 550 hıc olmassa garantılı olsun dedım kendı kendıme yetkılı servıste yaptırıcam
benim de 60 bin bakımı geldi simdi bu işlemleri sanayide yaptırsak kaca mal olur acaba ve neler degisecek
hava filtresi
yakıt filtresi
polen filtresi
4 adet buji
3 lt yag
rulman?? degscekmi
cc
birde katolagta baktım fren hidrolginin degismesi gibi bişsey yazıyor bununda omru varmı
tabi birde mekanik vitesin yagının kontrol edilmesi
sizce bu sanayide kaca olur acaba
400 tl tutar gibi
servis daha uygun ozaman. ustelik serviste bilgisayarda baglarlar biz yine servise gidelim eger fiyatlraa boyle ise
önce bi fiyat alın ama yoksa servis gazisi olursunuz ona göre:)
operatormurat
22/03/2010, 00:11
mehmet ali kardeşim 60 bin bakımında motor yağın ve filtren değişmedimi ?onu göremedim.
mehmet ali kardeşim 60 bin bakımında motor yağın ve filtren değişmedimi ?onu göremedim.
murat abi 4000 km önce yağ ve filtre değiştirmiştim zaten ondan yok
Tanırmısın ordakileri yoksa öylesinemi aldın fiyat olsun diye?
arkadaşlar araclarımızda kullanılan yag 10 40 seleniamı bunu kendimiz aldıgımızda ne diyecegiz. artı bujiler ne marka ve ozlelikleri nedir bu bakımı kendimiz yaptırsak daha mantıklı olcak diye dusnuyorum
4 buji
yag filtresi
3 ltre selenia yag
illa selenia mı olacak yani baska marka kullanacakmıyız
hava filtresi
birde v kayısımı degisiyor nedir bu
artı bunun uzerine ne yapıyorlar ekstradan bilmedigmiz birsey varmı ben fiyatlarını arastırıyorum ona gore ya servis ya sanayiye ggotrcem zaten 17 nisanda garantisi doluyor.
bu arada motorsilk te tartısıldı selenia yağlar katkılı denildi gerk yok denildi biz buna ragmen kullansak bi zararı olurmu acaba
bu arada ta bir buji 7.74*4= 32 lira bosch buji
yag filtresi 11.16 bosh marka
polen filtresi valeo 20.89
3 litre yag ad 33 lira bu marka ne bilmiyorum
hava filtresi fiyatını bilmiyorum
bunların hepsi 88 lira benim polen filtresi temiz degistirilmez 20 de oyle dus 68 lira bilemedin hava filtresi ile 100 lira hadi 50 lira işciliik ver 100 lira kardayız. yani buyuk bir fark var servis cazip gorunmuyor
arkadaşlar araclarımızda kullanılan yag 10 40 seleniamı bunu kendimiz aldıgımızda ne diyecegiz. artı bujiler ne marka ve ozlelikleri nedir bu bakımı kendimiz yaptırsak daha mantıklı olcak diye dusnuyorum
4 buji
yag filtresi
3 ltre selenia yag
illa selenia mı olacak yani baska marka kullanacakmıyız
hava filtresi
birde v kayısımı degisiyor nedir bu
artı bunun uzerine ne yapıyorlar ekstradan bilmedigmiz birsey varmı ben fiyatlarını arastırıyorum ona gore ya servis ya sanayiye ggotrcem zaten 17 nisanda garantisi doluyor.
bu arada motorsilk te tartısıldı selenia yağlar katkılı denildi gerk yok denildi biz buna ragmen kullansak bi zararı olurmu acaba
bu arada ta bir buji 7.74*4= 32 lira bosch buji
yag filtresi 11.16 bosh marka
polen filtresi valeo 20.89
3 litre yag ad 33 lira bu marka ne bilmiyorum
hava filtresi fiyatını bilmiyorum
bunların hepsi 88 lira benim polen filtresi temiz degistirilmez 20 de oyle dus 68 lira bilemedin hava filtresi ile 100 lira hadi 50 lira işciliik ver 100 lira kardayız. yani buyuk bir fark var servis cazip gorunmuyor
Mustafa, araçlarımıza 5w-40 Selenia konmakta.Aynı özelliklerde başka marka da kullanılabilir ama benim tercihim aynı markanın kullanılması,
Dediğin gibi triger dışındaki kayışlar ve fren hidroliğinin yenilenmesi 60000 bakımının ayırt edici kalemleri,
Eğer özel servise gideceksen zaten onlar fire için uygun olan buji, filtre gibi malzemeleri bilir ona göre alırlar...
benim gidecegim fiat servisi deil ilcede oldugum icin gidip bu malzemeleri kendim alsam fren hdiroligide alıyım ozaman degistrisem yine hesaplı olacak sanırım. bu arada sanzuman yagını degistirelimmi yada baska el atacak nereler var
Mustafa, sanırım şanzuman yağı değişimi de gerekmekte.Ancak problem yoksa kontrol de edilebilir sadece,
Malzemeleri kendin de alsan parçacıya sorunca fireye uygun malzemeler verecektir...
evet yarın ilk iş bu işlemlerin işçiliği ne kadar diye tmirciye soracagım. sonra elime liste alıp ne kadara mal ederim hesaplıyacagım. bakalım ondan sonra naısl olur ama bi sıkınıt var benim garnti17 nisanda bitiyor malum bakım zamanıda gelmiş oluyor ben onumuzdeki hafta servise gidecegim garantiden değişecek parcalar var simdi bakımı yaptırmadan garantiden degsim istersem uzatılmıs garantide olunca sorun yapma egilim gosterirler ama allahtan tavan lekesine agzını acamazlar:)) dıs kapı kollarının da rengi atmıs onada bişey diyemezler herhalde
ugur tanımıyorum servıs calısanlarını fakat grandepuntotr sıtesınden kendılerını duydugumu soledım.gercekten cok gulueyuzlu ıyı nıyetlı ınsanlar.bursadaysan tavsıye ederım ara bı konus en azından
bugun sanayide sordum malzeme benden işcilik sizden ne alırsınız diye adam 20 lira yeter hocam dedi.
yapacagı iş
4 buji
yag
yag filtresi
havas filtresi
alternator kayısı
bunların fiyatları 100 lira 120 ye halledecez
yalnız biizm bujiler lancia marka idi sanırım dimi ondna almak lazım
ben de yarın gideceğim ya 60.000 bakımı + triger + balata ya 700-800 arası fiyat veriyorlar şaka gibi
triger daha degismez ama niye degistiriyosun
osman hangı servıs sana o fıyatı verdı bursada?orhangazıdekı teknık oto ile gorus.fıyatta ı nanılmaz yardımcı olurlar ordqa tanıdıgım yok ama bende bırkac kez gorustum.fıatın en ıyı yetkılı servıslerınden bırı teknık oto bıldıgım kadarıyla.benım de arac 57 oldu.60000 de trıgerı degıstırıcem bende aracım 2006 model ama o kadar tutmaz
mustafa 5 yıl yada 3 yıl dıyo 120bın dolmadıysa o yuzden degıstırecek sanırım osmanın aracı 2006 model
servise bende 60.000 bakımında trigeri değiştirmek istediğimi söyledim.gerek yok hocam dediler.5 yıla kadar sorun değilmiş.
benim aracımda 2006 model ve daha oncede konusldu bunlar 5 yıl yada 120 bin km de degisiyor triger
60 bin bakımında ekstra olarak fren hidroligi degisiyormus. servisten soylediler. rutin bakımın dısında baska bişey yapılmıyor tabi kullanıma baglı olarak balatalar baskı balatada degisebilir. bu arada serviste cc icin 50 lira dediler
arkadaşlar 60bin de bayağı birşeyler değişiyor sanırım zaten 400-500 arası fiyat ona veriyorlar bir kaç yere sordum. bir de triger var işte. Ben ikinci el aldığım için herkes değiştirmemin sağlıklı olduğunu söyledi diğer kayışlar da değişirken aradan çıkar dediler aracı servise bıraktım yarın alıcam kısmetse yarın gece net fiyatlar ve yapılanları yazarım artık. Bir de fiyat çıkartan kişi oldukça tanıdık elinden geleni yapacağını söyledi max ne olursa o fiyata yapacağız dedi.
bakalım bakalım
osman hangı servıs sana o fıyatı verdı bursada?orhangazıdekı teknık oto ile gorus.fıyatta ı nanılmaz yardımcı olurlar ordqa tanıdıgım yok ama bende bırkac kez gorustum.fıatın en ıyı yetkılı servıslerınden bırı teknık oto bıldıgım kadarıyla.benım de arac 57 oldu.60000 de trıgerı degıstırıcem bende aracım 2006 model ama o kadar tutmaz
inşallah sen haklı çıkarsın ama 60 bin fiyatının üzerine bir 60bin fiyatı daha ekliyorlar direk triger olduğunu söyleyince :)
dışarda 3 te bir fiyata rahatlıkla hallolur da işte triger olayı pek risk kaldırmaz herhalde bildiğim de usta yok riske girmedim ben de
konya da fiyat aldım ve beklemedigim sonuc cıktı ortaya.
4 buji 60lira
yag 4 litre yanında filtresi hediye 70 lira
yag filtresi ---
havas filtresi 7 lira
alternator kayısı 25 lira
fren hidroligi 8 lira
140 lira tutuyor 20 de işçilik vcersem 160 servis 200 lira gibi fiyat cıkarıyor polende dahil bu duurmda servis daha mantıklı gorunuyor. fakat benim fiyat aldıgım yerler biraz pahalı gibi geldi sizler 1 bujiyi kaca aldınız ben onlira diye duydum.lancia buji
ilbilge_11
24/11/2010, 02:39
60 bin bakımını yakın zamanda yaptıran starjetciler var mı birde bakımı tam 60bin km de mi yoksa biraz geçince mi
ilbilge_11
26/11/2010, 21:10
form bugunlerde durgun
ben yaptırdım o zaman yazmıstım servise yaptırdım ama ne kadara yaptıdıgmı hatırlamıyorum triger degisimi ise yapılmadı ya 5 yıl yada 120 bin olayı var
predator_ant
27/11/2010, 01:18
60 bin bakımını yakın zamanda yaptıran starjetciler var mı birde bakımı tam 60bin km de mi yoksa biraz geçince mi
bakımlarda + 1500 km tolerans var demişlerdi serviste geçen gün. Heralde starjetler için de geçerlidir.
abay_vip
07/12/2010, 22:57
Arkadaşlar yenı punto aldım 63000 de 60000 bakımları yapılmamış 2008 model ,20500 e aldım.fren balataları bitik ve fren dısklerı değişmesi lazım dediler.Öğretmenım aracı sehırler arası değil evden okula okuldan eve kullanıyorum,hazıranda da uzun yola tatıle cıkıyorum.60000 bakımlarını hazıranda yaptırsam fren dısk ve balataları da hazıranda değiştirsem bır sıkıntı olur mu ?
emre1307
08/12/2010, 13:43
bugun sanayide sordum malzeme benden işcilik sizden ne alırsınız diye adam 20 lira yeter hocam dedi.
yapacagı iş
4 buji
yag
yag filtresi
havas filtresi
alternator kayısı
bunların fiyatları 100 lira 120 ye halledecez
yalnız biizm bujiler lancia marka idi sanırım dimi ondna almak lazım
bujiler NGK üstünden çıkanlar da tyrine takılanlar da NGK...
emre1307
08/12/2010, 13:46
Triger kayışı zincir deilmiydi grande de.
HasanAliz
21/01/2011, 23:26
1.4 starjet 95 HP benzinli aracımın 60 bin bakımı yaklaştığından dolayı piyasada fiyat araştırması yaptım.
Sitede reklamı Bulunan GÖZTEPE OTO :
YAĞ-YAĞ FİLTRESİ-HAVA FİLTRESİ-POLEN FİLTRESİ-YAKIT FİLTRESİ-ALTERNATÖR-KLİMA KAYIŞI-DİREKSİYON YAĞI DEĞİŞİMİ YAPILIR.ROT KONTROLÜ VE FREN BALATALARI KONTROLÜ YAPILIR.TAHMİNİ BİR RAKAM 400-450 CİVARI BİR FATURA ÇIKAR dedi.
BİRMOT ZİNCİRLİKUYU :
Yağ,yağ filtresi,hava filtresi,yakıt filtresi,polen filtresi,ön fren balatası,direksiyon kayışı,alternatör kayışı,antifriz,fren yağı,buji,rot-balans.Toplam tahmini tutar 750 tl civarındadır. dedi.
BİRMOT BEYLİKDÜZÜ :
MOTOR YAĞI YAĞ FİLTRESİ HAVA FİLTRESİ POLEN FİLTRESİ ALTERNATÖR KAYIŞI VE GERGİ RULMANI MOTOR İÇ TEMİZLİĞİ FREN HİDROLİĞİ DEĞİŞMEKTE VE GENEL KONTROLLER YAPILMAKTADIR. YAKLAŞIK TUTAR 650-700 TL SINI BULMAKTADIR. dedi.
Alınan fiyatlar bu şekilde. Bilgilerinize.
alperyonar
22/01/2011, 00:35
1.4 starjet 95 HP benzinli aracımın 60 bin bakımı yaklaştığından dolayı piyasada fiyat araştırması yaptım.
YAĞ-YAĞ FİLTRESİ-HAVA FİLTRESİ-POLEN FİLTRESİ-YAKIT FİLTRESİ-ALTERNATÖR-KLİMA KAYIŞI-DİREKSİYON YAĞI DEĞİŞİMİ YAPILIR.ROT KONTROLÜ VE FREN BALATALARI KONTROLÜ YAPILIR.TAHMİNİ BİR RAKAM 400-450 CİVARI BİR FATURA ÇIKAR dedi.
BİRMOT ZİNCİRLİKUYU :
Yağ,yağ filtresi,hava filtresi,yakıt filtresi,polen filtresi,ön fren balatası,direksiyon kayışı,alternatör kayışı,antifriz,fren yağı,buji,rot-balans.Toplam tahmini tutar 750 tl civarındadır. dedi.
BİRMOT BEYLİKDÜZÜ :
MOTOR YAĞI YAĞ FİLTRESİ HAVA FİLTRESİ POLEN FİLTRESİ ALTERNATÖR KAYIŞI VE GERGİ RULMANI MOTOR İÇ TEMİZLİĞİ FREN HİDROLİĞİ DEĞİŞMEKTE VE GENEL KONTROLLER YAPILMAKTADIR. YAKLAŞIK TUTAR 650-700 TL SINI BULMAKTADIR. dedi.
Geçen sene haziran ayında Kavaklıderede 60000 bakımına soktuğumda bu değişenlere artı olarak diskleri ve balataları(pahalı diye geçen) değiştirdim. 630tl tuttu.
BİRMOT ZİNCİRLİKUYU :
BİRMOT BEYLİKDÜZÜ :
beylikdüzü hariç yuhhh diyorum,
sayın göztepe oto direksyon yağı yerine fren hidroliği demek istedi heralde :)
zincirlikuyuda direksyon kayışı nerdeymiş bi gösterirse sevinirim :D
HasanAliz
22/01/2011, 08:53
birde birmot beylikdüzü gergi rulmanı demiş diğerleri herhangi birşey yazmamış. periyodik bakımlarda yapılan işlemler standart değil mi acaba ben anlayamadım bu durumu?
aslında standart olması gerek fakat bir önceki bakımda ihtiyaç görülüp değişen veya ihtiyaç görülmeyip değişmeyen parçalar olabildiginden araçtan araca değişmesi normal.. ha ama aşağı yukarı benzer işlemler yapılacağını düşünüyorum herşeye rağmen..
HasanAliz
24/01/2011, 23:28
İstanbulda ikamet edenler , bu bakımı daha ucuza yaptırabileceğimiz bir yer yok mudur acaba bildiğiniz ?
HasanAliz
23/02/2011, 13:29
bujiler 20bin kmde bir değişmiyor mu ? 40 bin kmde değişti benim bujiler en son. şu an 60bin için fiyat aldığım hiçbir servis bujiden bahsetmedi.
aynı zamanda 60bin bakımını serviste değil tanıdık ustama gidicem.
bujiler 20bin kmde bir değişmiyor mu ? 40 bin kmde değişti benim bujiler en son. şu an 60bin için fiyat aldığım hiçbir servis bujiden bahsetmedi.
aynı zamanda 60bin bakımını serviste değil tanıdık ustama gidicem.
Bujiler periyodik bakımdan bakıma değişmekte, yani 20000km de bir...
ilbilge_11
24/02/2011, 12:52
60 binde trigeri de değiştirsek triger ne kadar tutabilir aşagı yukarı
kara kız
24/02/2011, 13:21
aracınız kaç model?
HasanAliz
24/02/2011, 13:35
Bujiler periyodik bakımdan bakıma değişmekte, yani 20000km de bir...
hiçbir yetkili servisin bujiden bahsetmemesi üzerine ustamı aradım. bujileri değiştirecek miyiz en son 40 bin bakımında değişmişti şu an 60 binde araç dedim. gerek olmadığını ama kontrol edeceğini kurumlanma varsa silip temizleyeceğini bujilerin 20 bin km daha yapabileceğini söyledi.
hiçbir yetkili servisin bujiden bahsetmemesi üzerine ustamı aradım. bujileri değiştirecek miyiz en son 40 bin bakımında değişmişti şu an 60 binde araç dedim. gerek olmadığını ama kontrol edeceğini kurumlanma varsa silip temizleyeceğini bujilerin 20 bin km daha yapabileceğini söyledi.
Anladım, ancak ben sadece bakım kılavuzuna bakarak söyledim.Fiatın söylediği şey bu ama sonuçta araç sizin, zorla da değiştiremezler tabi :)
HasanAliz
25/02/2011, 20:06
Merhaba Bugün ustama gittim. bana sadece yağ- yağ filtresi değişiminin gerektiğini söyledi.
hava filtresi, TEMİZ
polen filtresi, TEMİZ
ön fren balatası SAĞLAM . + temizlik yapılır,sileriz vs. Arkalarda aynı şekilde sorunsuz dedi.
direksiyon Hidrolik ve ,fren yağı : SORUN YOK . (ölçüm vs yapıldı)
buji : SAĞLAM
Kayışlar vs: SAĞLAM dedi. Sadece mayısta aracımın 5. yılı doluyor. Triger değişimi için geldiğinde kayışlara vs tekrar bakarız değiştiririz dedi.
Daha önce hiç yetkili servis dışında bir yere gitmediğimden bu durum bana garip geldi :) servise gitseydim yukarıdaki mesajlarımda yapılacak değişimleri görebilirsiniz onlar yapılacaktı. Ha gittiğim ustada 25 sene derindere toyota servisinde servis sorumlusu olarak görev yapmış biridir. halen daha derinderenin kirada olan araçları bakım için ona gelir ( kendisi uğraşmıyor tabi bakımla yanında çalışan elemanları var onlar yapıyorlar tüm işlemleri ). kendisi çok yakın bir aile dostumun dostudur . o vasıtayla tanışmıştık.
bu yönden güvenim tam. ben bunları bunları yapın dememe rağmen gerek yok masrafa dedi.zaten para almak için yapsaydı hepsini değiştirir faturayı kabartabilirdi.
ama ne bileyim içime yer etti size sorayım dedim. yardımlarınızı bekliyorum.
ilbilge_11
26/02/2011, 00:49
arcım 2007 model ama uygun bir fiyatsa trigeri değiştireyim kafam rahat etsin
benim arabanında 60.000 bakımı geldi bune abi yaa bu kadart tutarmı yaa :)
Herkez 700-800 TL den bahsediyor :)
Merhaba Bugün ustama gittim. bana sadece yağ- yağ filtresi değişiminin gerektiğini söyledi.
hava filtresi, TEMİZ
polen filtresi, TEMİZ
ön fren balatası SAĞLAM . + temizlik yapılır,sileriz vs. Arkalarda aynı şekilde sorunsuz dedi.
Kayışlar vs: SAĞLAM dedi. Sadece mayısta aracımın 5. yılı doluyor. Triger değişimi için geldiğinde kayışlara vs tekrar bakarız değiştiririz dedi.
Daha önce hiç yetkili servis dışında bir yere gitmediğimden bu durum bana garip geldi :) servise gitseydim yukarıdaki mesajlarımda yapılacak değişimleri görebilirsiniz onlar yapılacaktı. Ha gittiğim ustada 25 sene derindere toyota servisinde servis sorumlusu olarak görev yapmış biridir. halen daha derinderenin kirada olan araçları bakım için ona gelir ( kendisi uğraşmıyor tabi bakımla yanında çalışan elemanları var onlar yapıyorlar tüm işlemleri ). kendisi çok yakın bir aile dostumun dostudur . o vasıtayla tanışmıştık.
bu yönden güvenim tam. ben bunları bunları yapın dememe rağmen gerek yok masrafa dedi.zaten para almak için yapsaydı hepsini değiştirir faturayı kabartabilirdi.
İstanbulun neresindesin hocam sen?
Infortion
10/03/2011, 21:14
hava filtresi, TEMİZ
polen filtresi, TEMİZ
İstanbuldaysan ustanın adresini alabilirmiyim, bende 100.000 için gitmeyi düşünüyorumda .)
HasanAliz
10/03/2011, 22:49
İstanbul Merter.de 637 71 64 bülent ya da mustafa beyle görüşebilirsiniz.
Keresteciler Sitesi. Fatih Cd. Ceviz Sk. No:17 Merter güngören. Merter Merkez Servis