Orijinalini görmek için tıklayınız : Artık benim de Puntom var!
Merhaba arkadaşlar Eskişehirden katılıyorum aranıza 1.4 active titanyum grisi kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız yaptığınız küçük modifiyeler yakıt ekonomisi v.b. nasıl bilirsiniz bu yakışıklıyı :=)
barbar74
17/03/2010, 14:22
hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan
zyilmaz90
17/03/2010, 14:24
Hayırlı Olsun. Kazasız Belasıs Sürüşler ^^
hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan
Çok tşk. iyi dileklerin için.
serdar2362
17/03/2010, 14:25
Hayırlı olsun Ömer. Güle güle kullan. Modifiye ile ilgili sayfamızda aradığın herşeyi bulabilirsin.
Hayırlı Olsun. Kazasız Belasıs Sürüşler ^^
1 senedir araştırıyorum inşallah pişman olmam. Çok saolun.
Hayırlı olsun Ömer. Güle güle kullan. Modifiye ile ilgili sayfamızda aradığın herşeyi bulabilirsin.
Tşk. Serdar şimdi bakıyorum.
zyilmaz90
17/03/2010, 14:28
1 senedir araştırıyorum inşallah pişman olmam. Çok saolun.
Ben 3 Senedir Araştırıyordum :) Pişman Olmazsın İnşallah.
BuRaK-BG
17/03/2010, 14:33
hayırlı olsun.hoşgeldiniz aktif forumlar
Aramıza hoşgeldin Ömer. Kazasız, belasız kullanman dileğiyle keyifli ve aktif forumlar.
hayırlı olsun.hoşgeldiniz aktif forumlar
tşk.
Aramıza hoşgeldin Ömer. Kazasız, belasız kullanman dileğiyle keyifli ve aktif forumlar.
tşk.
ömer aramıza hoşgeldin hemşehrim. öncelikle aracın hayırlı olsun. güle güle kullan. kazasız belasız inşallah.
GP COSKUN
17/03/2010, 17:34
ARAMIZA HOŞGELDİN ÖMER
aracın hayırlı olsun
allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
ömer aramıza hoşgeldin hemşehrim. öncelikle aracın hayırlı olsun. güle güle kullan. kazasız belasız inşallah. eser hoşbulduk seninkide benimkinin aynıymış ben sana birşey soruyum ortalma yakıt değerlerin nasıl seninkinde, valla ben 240 250 260 :ohmy0000: gittikçe gidiyo bana fazla gibi geldi ne dersin?
eser hoşbulduk seninkide benimkinin aynıymış ben sana birşey soruyum ortalma yakıt değerlerin nasıl seninkinde, valla ben 240 250 260 :ohmy0000: gittikçe gidiyo bana fazla gibi geldi ne dersin?
Şehir içinde kullanıma göre değişyor. biliyorsun Şehrimizde çok fazla trafik ışığı çok fazla araç var. yollarda kaldırmıyor. bence Eskişehir normlarına göre normal. ama aracın şehir dışı fazla yakmıyor. benzin pahalı 260 lira yakması çok normal. ben de ilk başlarda hesaplıyordum ama şimdi hiç hesaplamıyorum. ortalama o seviyelerde yakıyor.
silentscream
17/03/2010, 18:38
Hayırlı olsun güle güle kullan.Sağlıklı mutlu günlerde.
Araç yeterli miktarda performans sunuyor.Çok gazlarım ucarım kaçarım diyebileceğin türden bir gücü yok tabi.Ama yeterli şimdiye kadar beni üzmedi.
Yakıt tüketimi göreceli bir konu.
Sakin kullanım şehir içi (istanbulda malum)sürekli trafik ise 7-8lt
Şehirdışı 90-110 km hız ile 5.5 - 6lt arası yakıyorum..
hoşgeldin. aracın hayırlı olsun. keyifli ve aktif forumlar.
operatormurat
17/03/2010, 19:36
ömer hayırlı olsun, pişman olmazsın doğru seçimi yapmışsın güle güle kullan....
alperyonar
17/03/2010, 21:31
Hayırlı olsun. Kazasız belasız hayırlı sürüşler..
Hoşgeldin Ömer, keyifli forumlar...
Erdem Bozdağ
17/03/2010, 23:13
aracınız hayırlı olsun
kazaszı belasız
modifiye bolumunden her turlu modıfıye ıle ılgılı bılgılerı bulabılırsınız
yakıt ekonomisi zaten düzenli bakımlar yapıldıktan sora sürücüye kalıyor.zamanla araca alıştıkca tüketim konusu kendınız ayarlarsınız
Aramıza hoşgeldin hemşerim,aracın hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan.
burhankutlu
18/03/2010, 03:35
hg Allah hayırlı etsin herkesede sanada kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin..
aslam0740
18/03/2010, 11:27
aramızaq hoşgeldin aktif mesajlarınızı bekler elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olsun
Çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten doğru tercih yapmışım.
Aramıza hoşgeldin, kazasız sürüşler, keyifli ve aktif forumlar diliyorum.
zafer_can
18/03/2010, 22:25
Hayırlı olsun keyifli forumlar Hoşgeldin...
aracınız hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler, iyi forumlar..
ancester
19/03/2010, 16:47
hayırlı olsun güle güle kullanın...
10 günde 1700 km yapmışım bütün parayı benzine veriyos :) punto çok güzel ya
ankara0682
26/03/2010, 15:21
hayırlı olsun darısı başıma :)
GünahsizSeytan
26/03/2010, 16:01
Merhaba arkadaşlar Eskişehirden katılıyorum aranıza 1.4 active titanyum grisi kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız yaptığınız küçük modifiyeler yakıt ekonomisi v.b. nasıl bilirsiniz bu yakışıklıyı :=)
Hayırlı olsun öncelikle keyifli forumlar , modifiye tutkunluğun varsa sana araç hantal gelebilir :D yakıt konusunda cimri bide tüp attımmı tamamdır :cool: modifiye olayı cok geniş bir araç yani coğu uygulamaya açık , ne yapsan yakışır :) 17 " take off jant , 5cm spor yay , yan maşpiyell , full 2 num cam film, arka ek tamponla tadından yenmez bir araç olur cıkar :D:serenade:
hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler bir kere alışınca vazgeçmesi zor bi araç :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın işallah.Çok keyifli bi araç.
10 günde 1700 km yapmışım bütün parayı benzine veriyos :) punto çok güzel ya
çok gezmişsin valla. ben ilk aldığım zamanlarda çok gezmiştim. hemserim şehir dışı falan yaptın mı hiç. hesapladın mı benzini.
Hayırlı olsun, güle güle kullan kazasız belasız inşallah...
çok gezmişsin valla. ben ilk aldığım zamanlarda çok gezmiştim. hemserim şehir dışı falan yaptın mı hiç. hesapladın mı benzini.
Eser şehir için 350 , 360 dan aşşağıya inmiyor oldukçada sakin kullanıyorum şehirler arası 230 , 240 arası yakıyor nasıl bilmiyorum sen ölçtünmü yakın zamanda.