Orijinalini görmek için tıklayınız : Nihat Sırdar gösterileri - Fiat kullanıcılarına ücretsiz
İzmir li arkadaşlarım alem fm de program yapan Nihat Sırdar 19 ve 20 mart tarihlerinde 2 gösteri yapacaktır.biletler bildiğim kadarıyla fiat kullanıcılarına ücretsizdir ve tüm fiat bayilerinde verilmektedir.kesinlikle tavsiye ederim.kendisini 10 yıldır dinliyorum ve çok eğleneceğinizi garanti ederim.denizli ve bursa da da gösteri yapacak.kendi sitesinde bilgiler mevcut detayları oradan alabilirsiniz.Ankara ya geldiğinde hep beraber organize olup gidelim.müthiş keyifli olacaktır.https://www.nihatsirdar.com/index.php
serdar2362
17/03/2010, 11:00
İlker'cim konuyu sen takip et zamanı geldiğinde Ank. da bir organize işler yaparız.
Kriminal
17/03/2010, 11:02
Wayyy iyiymişşşş
tamam serdar abi konu bende.
yeni bir bilgi aldım arkadaşlar.fiatın sitesinde yeni doblo test sürüşü yapanlara bilet diye yazıyor ama amaç burada insanları bayiye çekip dobloyu göstermek galiba.yani test sürüşü talebi yüksek olursa karşılayamayacak ve gelen herkese biletleri vereceklerdir gibi.ayrıntılar mutlaka bayilerde.
ancester
17/03/2010, 11:40
pazartesi gelen biletler dün tükenmiş maalesef. dün akşam kalmadı demişlerdi.
Punto_Can
17/03/2010, 19:33
bildiğim kadarıyla biletler ücretsiz değil, ama fiat'larda satıldığını biliyorum.
biletler ücretli ancak fiat kullanıcılarına kontenjan var.sınırlı tabiki.takip etmek lazım.Haftaya Balıkesir var.gün belli değil.
Konu başlığı nasıl değişiyor bilmiyorum.Nihat Sırdar gösterileri diye değiştirsek daha iyi olur gibi.
Konu başlığı nasıl değişiyor bilmiyorum.Nihat Sırdar gösterileri diye değiştirsek daha iyi olur gibi.
Başlık değişmiştir ;)
Bursa 24 mart.Barış Manço Kültür Merkezi.Davetiyeler Birmod ve Ban Oto dan temin edilebilir.
Balıkesir 25 mart. Salih Tozan Gösteri Merkezi.Davetiye Karahanlılar oto.
Adapazarı Ahmet Faik Abasıyanık Kültür Merkezi.Tarih 05.04.2010.Bilet temin yeri:Fiat Samtaş.
Zonguldak Genel Maden İşçileri Send. Şemsi Denizer Salonu.Tarih 07.04.2010.Bilet temin yeri:Fiat Keleşsan.
iyi seyirler.
Antalya 13 Nisan 2010.Akm Aspendos Salonu.Bilet temin:Birmod
Muğla 17 Nisan 2010.GMK ATATÜRK Kültür Merkezi.Bilet temin:Yatağan Turmak.
iyi seyirler.
Gösterileri izleyen arkadaşlarımızdan yorum bekliyorum.lütfen izlenimlerinizi yazınız.
Ankara 19 ve 21 Nisan 2010.Yer Anadolu Gösteri Merkezi.Biletler 4 ana bayii.
arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır Ankara yı takip ediyordum.dün sabah aradığımda gelmemişti bugün aradım,dün öğlen kuryesiyle gelmiş ve ellerinde kalmamış.birmod üstün ve kartaş ta bitmişti.bir şans ali uğurlu yu aradım ve ellerinde halen olduğunu söylediler.hemen siteye yazayım arkadaşlarda faydalansın diye ancak site bir türlü açılmadı.saat 13 itibariyle 19 nisan için son kalan 2 davetiyeyi aldım.21 nisan halen vardı.isterseniz şansınızı deneyin.
Bu arada konuya ilginin çok sınırlı olduğunu düşündüğüm için serdar abinin ricasıyla üstüme aldığım takip görevinden feragat ediyorum.zira 340 a yakın okuma var.yorum hiç yok denecek kadar az.teşeekkür ona keza.isterse başka bir arkadaş konuya devam edebilir veya konuyu kapatabilirsiniz.
saygılarımla.
Bu konudaki son yazımdır.
Dün akşam eşimle beraber gösteriye gittik.tam 2 saat çok eğlenceli vakit geçirdik.
Gösteri tamamen ücretsiz.ancak bayilere bir miktar davetiye veriliyor ve salona öncelikle davetiyelileri alıyorlar.daha sonra herkes girebiliyor.dün akşam yaklaşık 300 400 kişilik boş yer vardı.yani isteyen girebilirdi.çarşamba akşamı yine aynı şekilde olacaktır.otopark sorunu yok.caddeye çekip gittik.ceza yazmıyorlar.vakti olanlar için tavsiye ederim.şimdiden iyi eğlenceler.