Orijinalini görmek için tıklayınız : ZEYNEP'in GÜNLÜĞÜ!!!(işte cumartesi sabahının komiği...süper icat burda..)
yaa femolii rengine taktım süperr ama tuşları falan bide eni çok geniş ona takılıorum..abdullah okuyunca kesin kızar bana :9 bi karar veremedin dieee...;) tabii e900 daha ağır basıo şuan
e900 tek geçerim diyim sana yinede sen bilirsin...
Bülent A.
11/04/2007, 13:37
D900 bence
Nokia N73 kullanıyorum. Olağanüstü bir telefon. Fiyatları da çok düştü. Tavsiye ederim. İnternete bağlanıp bu foruma mesaj bile yazabilirsiniz bu telefonla. Ara sıra mesajları tel. den takip ediyorum. Fotoğraf kalitesi de olağanüstü.
biras kalın deil mi pekiii
Gianfranco
11/04/2007, 18:21
ahahahaha :) tipkisinin aynisi
samsung bence alinmaz ama siz bilirsiniz... bende ilk ciktiginda e900 almayi dusundum biraz kurcaladim bence alinacak bi telefon degil... ben suan pocket pc kullaniyorum en guzeli bence (hp 6815 herkese tavsiye ederim)... normal telefon almayi dusunuyorsaniz sonyericsson alinabilir...
CAGLARKA
11/04/2007, 18:41
samsunglar iyidir ben kullanıyorum memnunum. e900 ün dokunmatik tuş takımı zor kullanılıyor. d 900 bence daha iyidir
Aklim Karişti Iice
çağlarka E900 ü Tavsiye Eder Misin?? Bide D830 Un Tün Tuşlari Dokunmatik,zor Olur Mu Kii
CAGLARKA
11/04/2007, 18:45
dokunmatik tuş takımı alma da ne alırsan al. bi arkadaşım kullanıyodu e 900 sattı d 900 aldı. d 900 aynı bence sadece dokunmatik tuş takımı yok. dokunmatik olunca basıyosun bastımmı acaba diye tekrar basıyosun karışıyo işler. aynı boyutlarda ucuz da olsun istiyorsan e 250 alabilirsin. ekranının çözünürlüğü düşük bi de fotoğraf kalitesi. mp3 çalar radyo kamera vs var
Uuf Yaaa..en Iyisi 7610 A Devam
işlevsellik mi şekil mi sorusuna
şekil diyorsun. tam bayan telefonu bencede alınabilir.
seçim çalışmaları son süürrat devam edioo..kim tutar seni beee....:captain:
Zeynep mesajını taşıdım yalnız bir üstteki mesajda aynını içeriyor.
Uzan başlığını da sen açmamışmıydın zaten yavv...
süperlig de 3 korner bi penaltı olcakmış:bigdance2:
shoparr_
11/04/2007, 19:25
d900 forever!
zeynep o telefonu öneririm ben biraz bilirim bu işleri;)
telefondan ne istediğine bağlı...
ben eskiden çok özellik isterdim ama şimdi n serisi filan çok kaba geliyo bana yani artık şekil ağır basıyo bu yüzden birazda ucuz olsun diye D600 aldım öncesinde 4 sene nokia kullandığım için biraz sinir etti ama kolay alıştım. işlev olarakta fena değil aslında orta halli bir kamerası işimi görüyor...
gerektiğinde internete giriyorum.
kısacası samsung iyidir beğendiğin modelini al derim
bunu abim kullanıyo.. tuşları dokunmatik gibi bazen alıyo bazen almıyo mesaj yazarken cok kasman gerekio yani. ama kamerası guzel .. ha bide mesaj yazarken kalem şekli çıkıo yazdıkca kağıt sesi gelio o biraz otantik olmuş ama ben olsam nokia n seri si alrdm :)
Bence de D900 güzel bir telefon.Sanırım kayar kapaklı dünyanın en ince telefonu, özellikleri de iyi...
d 900 veya
n70 n72 n73
ama d900 n73 derim...
ama samsunglar daha hizlı islemcilere sahip telefonlar..
hemen size reaksiyon veriyorlar
ama yeni nokialar biraz sizi bekletiyor
bende x 700 var taş gibi telefon nokiacıydım ama bundan sonra çok zor nokia kullanırım samsung a devam şimdiki hedefim d 900 sizin anlıcanız..
n73 ü geçen ay yaşgünü hediyesi olarak eşime aldım ama inan kıskanıyorum inanılmaz bir telefon 2gb kartınıda hediye ettiler 2540 resim çekebiliyorsun 1 saat kayıt yapabiliyorsun,mp3çalar,radyo,3.2 mp kamera,internet inan elimden zor alıyor :)
biraz daha küçük ve uygun arıyorum dersen samsung e250 de gayet iyi ve işini görürü derim ben
evet yaaaw....olsun fazla başlık göz çıkarmas :)
parmağıyla kulağındaki bir ton kiri çıkarıp arabayı cilalayan,beetlejuice beetlejuice beetlejuice diince hemen gelen bu adamı tanımıo musun...tanıyan varsa resim,videoilink gibi ilgili şeyleri gönderebilir mi...?bülent tanımıo muş bu adamı hemen tanıştırmam lazııııım :D BENCE ÇOK SEVECEK GÖRÜNCE :D
Bak afişini görünce filmdeki gotik kızı hatırladım şimdi :)
Bu karakterin çizgi filmi de vardı .O zamanlar starın yanında teleonda açılmıştı ve teleonda beterböcek diye çizgi filmi vardı.(yanılmıyorsam yıl 1992).Çizgili pantolon veya tayt giyenlere beterböcek diye takılırdı insanlar.Hey gidi günler hey....
yaa süper bi film bu fırsatını bulursanız dvd falan izleyin mutlaka...hele yemek sahnesi vaar..öööf...
:ok: güzel uyum güzel araç
n73 ü geçen ay yaşgünü hediyesi olarak eşime aldım ama inan kıskanıyorum inanılmaz bir telefon 2gb kartınıda hediye ettiler 2540 resim çekebiliyorsun 1 saat kayıt yapabiliyorsun,mp3çalar,radyo,3.2 mp kamera,internet inan elimden zor alıyor :)
biraz daha küçük ve uygun arıyorum dersen samsung e250 de gayet iyi ve işini görürü derim ben
Ben zaten N73'ü aldıktan sonra dijital makine almaktan vazgeçtim. Çok iyi fotoğraf çekiyor.
Sağlık Bakanlığı ve AB ekipleri deneyimli fahişelerle, 100 bin fahişeye mobil "hizmet" sunuyor
Bu ne rezillik!
AB'ye uyum adı altında zinayı suç kapsamından çıkartan AKP hükümeti, şimdi de fuhşu özendiren yeni bir adım attı. Sağlık Bakanlığı, AB'nin desteğiyle 'seks işçisi' tanımını kabul ederek, sokak ortasında fuhuş yapan binlerce hayat kadınına eğitim verecek.
Hedef 100 bin kişi!
AB'nin desteklediği projeler, Türkiye'yi ahlâki olarak çökertmeye devam ediyor. İki yıldan bu yana ülkemizde "Seks işçilerinin desteklenmesi ve bazı hastalıkların önlenmesi" için uygulandığı öne sürülen proje ile, fuhuş yapan kadınlara eğitim (!) veriliyor. Kayıtlı-kayıtsız fuhuş yapanların haklarını korumayı hedefleyen projede 100 bin kişiye ulaşılması hedefleniyor.
Yollarda fuhuş eğitimi
Sağlık Bakanlığı'nın proje kapsamında mobil eğitim projesi de gerçekleştirdiği öğrenildi. Bir minibüsü eğitim birimi haline getirdiklerini belirten İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı Proje Koordinatörü Dr. Muhtar Çokar, aracın, akşam saatlerinde Beylikdüzü'nden Pendik'e kadar hayat kadınlarının bulunduğu yerlerde hizmet verdiğini bildirdi.
HABER MERKEZİ
AB desteğiyle ''Seks İşçilerinin Güvenli Cinsel Davranışlarının Desteklenmesi Yoluyla HIV/AIDS ve Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıkların Önlenmesi'' konulu eğitim projesi gerçekleştirdiklerini söyledi. Türkiye'de fuhuşu önleme çalışması yapmak yerine, "seks işçisi" tanımını kabul eden Sağlık Bakanlığı, Avrupa Birliği'nin verdiği fonla seks işçiliğini hem özendiriyor hem de daha kalifiye hale getirmeye çalışıyor.
İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı (İKGV) Proje Koordinatörü Dr. Muhtar Çokar, bu projeyle travesti ve transseksüeller dâhil, kayıtlı ve kayıtsız fuhuş yapanların güvenlik koşullarının iyileştirilmesi, bu gruplara uygulanan dışlama ve damgalanmanın azaltılması, genel insan hakları ve üreme sağlığı haklarından daha fazla yararlanmalarını sağlamayı amaçladıklarını bildirdi.
Sağlık Bakanlığı desteği ve Avrupa Birliği fonuyla, geçimini fuhuşla sağlayan kadınlara yönelik 2 yıldan beri sürdürülen eğitim projesi kapsamında hedefteki 100 bin kişiden 5 binine ulaşıldığı bildirildi.
İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı (İKGV) Proje Koordinatörü Dr. Muhtar Çokar, Ankara Ticaret Odası'nın yaptığı bir araştırmaya göre Türkiye'de yaklaşık 3 bini travesti 100 bin hayat kadını bulunduğunu, bunlardan 15 bininin kayıtlı, olduğunu vurguladı. Çokar, buna göre, yaklaşık 85 bin kişinin kayıt dışı ve sağlık kontrolünden yoksun çalıştığını, bunun 30 bin kadarının İstanbul'da bulunduğunu belirtti.
Fahişelik eğitimi
Türkiye'de 1985 yılından bu yana 2 bin 254 kişinin AIDS/HIV tanısı aldığını, her yıl 150 olan vaka sayısı artışının son 2 yılda 250'ye yükseldiğini, engellenmediği takdirde gelecek yıllarda bunun katlanarak artacağını anlatan Çokar, bu nedenle cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda eğitime önem verdiklerini vurguladı. Çokar, ilk olarak AB desteğiyle ''Seks İşçilerinin Güvenli Cinsel Davranışlarının Desteklenmesi Yoluyla HIV/AIDS ve Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıkların Önlenmesi'' konulu eğitim projesi gerçekleştirdiklerini söyledi. Çokar, bu projeyle travesti ve transseksüeller dâhil, kayıtlı ve kayıtsız fuhuş yapanların güvenlik koşullarının iyileştirilmesi, bu gruplara uygulanan dışlama ve damgalanmanın azaltılması, genel insan hakları ve üreme sağlığı haklarından daha fazla yararlanmalarını sağlamayı amaçladıklarını bildirdi.
25 hayat kadını eğitmen oldu
Yaklaşık 2 yıl süren projeyle 25 hayat kadınını eğitip, eğitmen yaptıklarını ifade eden Çokar, şunları kaydetti: ''Seks işçilerinin çoğu yasa dışı çalışıyor. Sağlık, bu kişilerin gündeminin ilk sıralarında değil. Önce çalışma koşullarının iyileştirilmesi amacıyla çalışma başlattık. Bu konuyla ilgili Kadın Kapısı Danışma Merkezi açıp, danışmanlık hizmeti sunduk. Bu merkezi kullanmaya başlayınca, eğitim grubu düzenlemeye başladık. Eğittiğimiz 25 hayat kadını aracılığıyla da yaklaşık 3 binine cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda bilgi verdik. Çokar, yaklaşık 200 bin Avro destekle yürütülen proje kapsamında ücretsiz 27 bin 731 prezervatif ile 6 bin 90 broşür dağıttıklarını anlattı.
Minibüste eğitim
Çokar, Ocak ayında tamamlanan projenin yanı sıra Sağlık Bakanlığı AIDS/HIV Önleme Destekleme Programı kapsamında mobil eğitim projesi başlattıklarını söyledi. Bir minibüsü eğitim birimi haline getirdiklerini belirten Çokar, DVD oynatıcı, televizyon, kitaplık bulunan aracın, akşam saatlerinde Beylikdüzü'nden Pendik'e kadar hayat kadınlarının bulunduğu yerlerde hizmet verdiğini bildirdi. Temmuz ayında tamamlanacak bu projede de 2 bin 500 kadına ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Çokar, şöyle devam etti:
''Mobil eğitimde hızla hedeflediğimiz rakama ulaşıyoruz. Bu yolla yaklaşık 2 bin kişiye eğitim verdik. Proje sonuna kadar mobil hizmet verdiğimiz minibüsten fuhuş yapanlara 200 bin prezervatif dağıtacağız. Prezervatifleri Sağlık Bakanlığı aracılığıyla temin ediyoruz. Bir araştırmaya göre, 500 seks işçisi eğitilirse bir yılda 80 bin cinsel yolla bulaşan hastalık vakası önlenebilir. Buna göre, şu ana kadar ulaştığımız toplam 5 bin kişi sayesinde 800 bin cinsel yolla bulaşan hastalık vakasını engellediğimizi düşünüyoruz.''
Çokar, 150 bin dolarlık bu projede başlangıçta, hayat kadınlarının minibüse binmeye çekindiğini, ancak sokakta çalışanların artık yabancılık çekmediğini, bu kişilerin prezervatifi araçtan temin ettiğini bildirdi.
İstanbul'da gizli fuhuş yaygın
Gizli fuhşun özellikle İstanbul'da yoğun şekilde sürdüğüne ve yabancı uyrukluların oranının da gittikçe arttığına dikkati çeken Çokar, ''Kayıtsız çalışanlar sağlık anlamında tehlikenin de işaretidir. Kısa vadede bunları fuhuştan vazgeçirmek mümkün görünmüyor. O nedenle gizli fuhuşu ortadan kaldırmak için Fuhuşla Mücadele Tüzüğü'nde yer alan ve (kısa süreli ilişki kurulan kapalı yerler) olarak tanımlanan 'birleşme yerleri' uygulanabilir'' dedi. Çokar, bu tip projelerin geliştirilmesi için yurt içinde kaynak bulmakta sıkıntı yaşadıklarını, bu sorunu çözmeleri halinde Trabzon başta olmak üzere cinsel yolla bulaşan hastalıkların sıklıkla görüldüğü yerlerde benzer çalışma yürüteceklerini vurguladı
GaladrieL
12/04/2007, 12:35
rezalet.. hiç bi rezilliği kökten çözme yok da, hep alternatif saçmalıklar türetme var..
hehe adanasporun renkleri
GaladrieL
12/04/2007, 12:36
007 Bond aracı gibi maşallah! :)
Aktörün adı "Michael Keaton" yanlış hatırlamıyorsam eğer :) :ok:
bende çok severim ve en az 3-4 kere izlemişimdir ..hehe
AAAAA.. eskiden çok izlerdim ama şimdi düşünorm da çok çirkin bi kişilik ya :)
Bülent A.
12/04/2007, 13:28
Ayy bencede çok çirkin bi yaratık.
Özellikle kulağını karıştırıp arabaya cila yaptığı kısmı merak ediom.
Yardım lütfeeennnn.
(Araba GP değildir inşallah)Hehehehehe
mavigitar
12/04/2007, 13:29
Transparan,şeffaf bir araç...koltuklar ve üst cam özelliği ilginççç...
Güzel araç valla:)
koltuklar çok ilginç. güzel araç.
beyaz puntocularr...hadii turuncu cantlara...:)
çok çirkin olabilir ama çok komik bence...:D
GaladrieL
12/04/2007, 15:11
bence de süper bi filmdi :) hatta küçükken üç defa adını söylersem çıkabilir diye korkuyodum bile..
Aktörün adı "Michael Keaton" yanlış hatırlamıyorsam eğer :) :ok:
bende çok severim ve en az 3-4 kere izlemişimdir ..hehe
Haklısın Oruç, Michael Keaton.Çok eğlenceli bir filmdi...
Şık olmuş, teşekkürler...
bence de süper bi filmdi :) hatta küçükken üç defa adını söylersem çıkabilir diye korkuyodum bile..
bendeeee hiç 3.yü söylemedimm küçükken..:icon_razz:
GaladrieL
12/04/2007, 16:18
:) ben epey bi büyükken de söyliyememiştim
bence süper hele tavan dahada güzel
grande41
12/04/2007, 18:37
Çekirdek yemek gibi bişi bu
bitmeden elinden bırakamıyon
harika yaaa eşim 5 defa hepsini tek tek patlattı
sonra seriye geçti zor aldım elinden mouse u :)
eşim sana çok teşekkür etti zeynep elçiye zeval olmaz :)
eşinize çok selam söyleyin benden öpüorum onu kocaman..:)
eskiden biz üç kardeşte bunu çok yapardık. ah ah eski günler
Gianfranco
12/04/2007, 18:59
butun stresimi aldi :)
ses muhteşem patlama sesi :))
Manyak birşey:D Sağol paylaşıma.Manic mode u deneyin:D
sabah sabah üzücem sizi ama..banada bi mail ortamında geldi paylaşmak istedim..bakacak gücünüz yoksa lütfen bakmayın..herşeyi ne çabuk unuttuğumuzun kanıtı..ab uğruna unutulan kareler...yeniden yargılanacak olan terörist??? https://askerenes.blogcu.com/Hainpkkgercekleri/
GaladrieL
13/04/2007, 10:45
biraz ağlayabilirim korkusundan bakamıyorum ben...
..... ......... ........!!!
...... .........!!!
Allah hepsinin belasını versin!
Topunun ecelleri tez gelsin inşallah!!
" ... "olan yerler ağır olduğu için öyle yazdım, içime gelmişti çıkarmamak olmazdı .
https://www.pkkgercegi.net/tarihten.htm
ÖCALANI KİM İDAM ETTİRECEKSE BEN OYUMU ONA VERECEM..!!!!!
haha süper ya nerden buluruz ki bunlardan?
:icon_redface: zeynep alemsin yahu
Bülent A.
13/04/2007, 15:00
Ben anlamadım
hayalkırıklıgı :)bılo ole bı kız yok bakma yanı kapının delıgınden gelmıycek hıc o:)
hahahhahahah güzelmiş gerçekten :D paylaşım için tşkler .... :ok:
Komik :) -Birde nerden temin edebiliriz onuda yazsaydın :) -
haha ben acmam kapıyı :D
hadi leeyyynnn :D:D:D:D
:bigdance2: :djsmile: :captain:
“Castro’yu Öldürmenin 638 Yolu” NTV’de
Küba lideri Fidel Castro’ya düzenlenen bazı süikast girişimlerinin ardında yatan hikayeleri ekrana taşıyan İngiliz yapımı belgesel “Castro’yu Öldürmenin 638 Yolu” bu akşam saat 20.00’de NTV’de...
Patlayan purolardan baştan çıkarıcı kadınlara, tehlikeli gazlarla donatılmış radyo istasyonlarından zehirli şırınga olan tükenmez kalemlere kadar binbir çeşit suikast metodu “Castro’yu Öldürmenin 638 Yolu”nda anlatılıyor. Belgesel önceleri Kübalı yetkililer tarafından olumlu karşılanmış olsa da, içinde ihtilal hükümetini kötü gösteren görüntüler olduğu için Küba’da yasaklanmış
48 yıllık yetki süresinin çoğunda Castro’yu korumakla görevli olan Küba İstihbarat Teşkilatı’nın eski başkanı Fabian Escalante’ye göre, Castro’nun hayatına son vermek amacıyla gerçekleştirilmek istenen suikastlerin sayısı 600’ü aşkın. Bunlardan özellikle 60’lı yılların ilk yarısında düzenlenenler Amerikan Gizli Servisi CIA tarafından desteklenmiş. John F. Kennedy bile James Bond’un yaratıcısı Ian Fleming’den Castro’yu etksiz hale getirmek konusunda fikir danışmış.
SÜİKAST DÜZENLEYENLER ŞİMDİ NE YAPIYOR?
Castro’nun suikast girişimcilerini takibe alan yapımcılar, hala ABD’de yaşayan ve aynı zamanda terörist olmakla suçlanan kişilerle görüşüyorlar. Bu görüşmeler bazı çarpıcı gerçekleri ortaya koyuyor. Örneğin yarımkürenin en tehlikeli teröristi kabul edilen Orlando Bosch, Miami’de ailesiyle birlikte huzurlu bir hayat sürüyor. İşin ilginci Orlando ve ortağı Luis Posada Carriles şimdi birer amatör ressamlar.
Film, 17 yıllık bir süreç içinde üç kez süikast düzenleyerek Castro’yu öldürmeye en çok yaklaşmış olan Kübalı sürgün Antonio Veciana hakkında da geniş bilgi veriyor. Veciana’nın şu anda Miami’de denizcilik malzemeleri satan bir dükkanı var.
TERÖRİZME KARŞI SAVAŞ DA SORGULANIYOR
“Castro’yu Öldürmenin 638 Yolu,” terörizme karşı savaş konusuna da bazı yorumlar getiriyor. Zamanında terörist olmakla suçlanan kişilerin şimdilerde ABD’de rahat bir hayat sürdürdüklerini gösteren belgesel, terörizmle bağlantısı kesinleşmeden Guantanamo Koyu’nda hapis tutulanların varlığına değinerek adaletsizliği sorguluyor.
Zeynepc bilgi için teşekkürler.
Bu arada çok hızlısın nerdeyse tüm konular sana ait :)
yaa tabu işi olmasa kaçırmam ben bunu :)
:icon_razz: :icon_smile_approve: :icon_razz: :icon_smile_approve:
Yeni konular herzaman güzeldir.Devamını dileriz.Tşk. :captain: :djsmile:
Auto engineeR
13/04/2007, 18:36
çok iimiş yawww..
ama yutmaz kimse, gözü kıza odaklayınca merdiwenlerin falan bulanıklaştıını görür we fake olduunu farkederiz.. :D
abi ben açarım yaw o neeeee öleeee....
light mıyım ben?
gokhan_genc
13/04/2007, 18:58
Soysuz ********ler...
Yatacak yerleri yok ...
Amacınız ne hain herifler?Amaçsız,ne yaptıklarını kendileri de bilmeyen,ne gibi bir yolda olduklarını kendileri de açıklayamayan,kimin adına çalıştıkları belli olmayan haysiyetsiz,soysuz herifler.
Haince pusularla arkadan vuran,onlarca masum insanın hayatını karartan insanlar bunlar.
Lanet olsun hepsine.
Yüce Türkiye Cumhuriyeti'nin her ne olursa olsun sonsuza kadar yaşayacağına kendi adıma söz veriyorum.
canberkkilic
13/04/2007, 21:14
Komik :) -Birde nerden temin edebiliriz onuda yazsaydın :) -
o kapı deliğinde senin avatar olsa daha iyi olurdu :D
canberkkilic
13/04/2007, 21:26
https://i145.photobucket.com/albums/r207/canberkkilic/sehrazat.jpg
EN son NOKTA :D
TEZEL PUNTO 45
13/04/2007, 22:08
valla Abi Adam Atip Tutuyo
ZaMBroTTa_1903
13/04/2007, 22:36
her issize 2500 ytl maas basbakan cem uzan!!!
o kapı deliğinde senin avatar olsa daha iyi olurdu :D
:D:D:ok:
otoritec
13/04/2007, 23:17
süppper topic açana teşekkür ediyorum tam benlik ;=))) vayy be ne yüzsüz utanmaz arlanmaz şuursuz bi adam bu yaaa...
fenerbahce inönüden puan alacak...
Ben de gördüm ama işim nedeniyle kaçırdım sanırım:(
Teşekkürler...
otoritec
14/04/2007, 00:35
güzel promosyon...
Misafir2
14/04/2007, 02:34
Soysuz ********ler...
Yatacak yerleri yok ...
.
şeref yoksunlar onun için dağlarda yatıyorlar zaten kadeş :steamed: :steamed:
Misafir2
14/04/2007, 02:41
https://www.pkkgercegi.net/tarihten.htm
ÖCALANI KİM İDAM ETTİRECEKSE BEN OYUMU ONA VERECEM..!!!!!
bu dediğini ancak dışa bağımsız, halka dayalı irade yapabılıyor buda mavcut hıç bır partıde yok var dıyen sıyası parti yalan söylüyor (mevcut olanın 2 kasım ve öncesınde söyledığı gıbı)şuanda olmasıda imkansız zaten bu ortamda, bu sistemle
doğru söyleyenı dokuz köyden kovarlar ben size onuncu köyden sesleniyorum... merhaba:ok:
merabaaa :) hepsii doğru...
:ok:
Modern çağın teknolojisi "BULUŞ BUDUR"
Deden de primayla büyüdü sanki.Hem ekonomik hem çevreci.
:icon_razz: :icon_razz: arkadaşlar paylaşımlar için saolun yahu yarıldım burda gülmekten, hepsi çok komik :)
kara kız
14/04/2007, 12:01
ya çok kötü oldum şimdi.bende askerliğmi hakkarinin şemdinli ilçesinde derecik köyünde yaptım.ve benimde başımdan bissuru olay geçti.zaten bunları yapan insanların .tabi insan denirse.nasıl olduk larını bilen insanlardan biriyim.bukdar olmasada bunlara benzer olaylara şahid oldum.inanın çok kötü oldum ya.
Allah hepsinin belasını versin!
Kimse idam ettiremez o ********i ö cibiliyet yoq hiçbir liderde. ilk önce susturulması lazım o katilin
SADDDAMI herkesin gözü önünde astılar...hiç bir insan evladına yakışmayacak görüntüler içerisinde adam ölmedi yere düştükten sonra işkence yaptılar..darp izlerinide dünya basınına dağıttılar.ama aponun saçının teline zarar gelse kükremeye hazırlar..(asılan kişinin gerçek saddam hüseyin olmadığını idda etmeye hazırım..gerçeği avrupa ülkelerinden birinde sattığı ülkesinin parasıyla sefa sürmektedir.diye düşünüyorum)
zeynep sen nereden buluyorsun böyle siteleri ya cok üzücü hele o günahsız cocuklar
:bigdance2: :afro: :zuhaha: 8M :rockband: :band: :areindeer: :xmas:
eveeettt benim oyum genç partiye.... :naughty:
https://img183.imageshack.us/img183/2/adsz1xf3.png (https://imageshack.us)
:s17: :s17: ahhh dagored allah iyiliğini versin emi
GaladrieL
15/04/2007, 18:33
Zeynom süpersin yia :) :)
Universite yemekhanesine giren bir ogrenci tum yerler dolu oldugundan gidip
universite profesorunun oturdugu masaya oturmus.
Profesor kaslarini catarak: " Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz!"
Ogrenci: "O zaman ben ucuyorum..."
Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve sinavinin
basarisiz
gecmesi icin elinden geleni yapmis.
Yanliz sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis.
Profesor ogrenciye: Sana son bir soru soracagim - demis.
Yolda yururken iki torba buldugunu hayal et, birinde akil var, digerinde ise
para var.
Hangi cuvali alirsin?
Ogrenci: "Para olan cuvali secerdim..."
Profesor: "Ben akil olan cuvali secerdim..."
Ogrenci:"Normal! Kimde ne eksIkse onu secer...
Profesor cok sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine "Okuz" yazmis.
Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis.
Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : "Sayin profesor, imzanizi
atmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz."- demis.