Orijinalini görmek için tıklayınız : Gp kasko değeri
playertr
15/03/2010, 19:18
Arkadaşlar 3k 1.3 multijet 90 beygirlik aracıma kasko yaptırcam da kasko fiyatı 745tl ve aracın değerine 19 bin tl diyorlar. sizce nasıl bu fiyat. düşük değilmi değeri?? ben 22 bin tl diye biliyorum.
yasin arabanın modeli nedir. benim 2008 aktive 23500 kasko değeri kaskomu 580 tl yaptırdım %60 hasarsızlık var.
playertr
15/03/2010, 19:22
yasin arabanın modeli nedir. benim 2008 aktive 23500 kasko değeri kaskomu 580 tl yaptırdım %60 hasarsızlık var.
aracım 2006 model , full kasko dediler bu arada .
aracım 2006 model , full kasko dediler bu arada .
genelde full kaskodur. birtek muafiyet olduğu zaman birkaç lira düşüyor. Anadolu Full kasko benimkide ve muafiyet yok. tremer dedikleri bir sistem var şimdi araç kasko değerini onlar belirlemiyor ekranda ne çıkıyorsa onu kullanıyorlar. sen pazarlık yap yada birkaç yerden fiyat al.
playertr
15/03/2010, 19:30
genelde full kaskodur. birtek muafiyet olduğu zaman birkaç lira düşüyor. Anadolu Full kasko benimkide ve muafiyet yok. tremer dedikleri bir sistem var şimdi araç kasko değerini onlar belirlemiyor ekranda ne çıkıyorsa onu kullanıyorlar. sen pazarlık yap yada birkaç yerden fiyat al.
arabayı satın aldığımda noterde aracin değeri 22 bin dediler . biraz düşük geldi işte fiyat. karşılaştırmak istedim burdada sizinkilerle... :) araştırmaya devam :D
Yasin, kasko değeri zaten sabittir.Kataloğa bakarak fiyat vermiş olmalılar.Bunun dışında araçta ekstra bir donanım varsa (dvd, ses sistemi) bunları fiyata ekletebilirsin....
mimarchi
31/03/2010, 22:13
Ben anlamıyorum...Benim aldığım kasko fiyatlarının en ucuzu anadolu sigorta 730 tl, axa 750, koç allianz 900 tl...Hasarsızlık indirimim olduğu halde rakamlar bunlar...Geçen sene 740 tl ye yaptırmıştım...Milletin kasko değeri düşerken benimki neden artıyor...Primler arttı vs deniyor ama yadırgıyorum bu durumu...Aracım 2008 model fire dynmaic otomatik vites...
google dan aracının rayiç bedelini bulabilirsin