Orijinalini görmek için tıklayınız : Formula 1 Türkiye Grand Prix Buluşması 30 Mayıs 2010 Pazar
sowhat788
10/05/2010, 18:55
En büyük FİAT başka büyük yok !
bravo_sercan
10/05/2010, 19:04
iyimiş :/
emrequzel
10/05/2010, 21:06
helal olsun FİAT büyüklüğünü yine gösterdi.gerek araçlarımızda kullanılan parça kalitesiyle gerek sede tavırlarıyla ALKIŞLARI ALALIM.....
Öyle ise şimdi bu durumda bireysel de olsa gerçekten yarışa gidecek olanlar yazsın.
Kaç kişiyiz bakalım ve ona göre planlayalım.
Şahsen ben ve eşim bireysel de olsa her şekilde zaten gideceğiz.
Eğer katılım yok ise ya da organizasyon olmayacaksa herkes kendi başının çaresine bakar. Durum sonuçlanırsa biletleri de ona göre alırız.
Bende aslında çok gitmek istiyorum bireysel olsam bile :)
chngrrrrrr
10/05/2010, 21:40
Bu hayal burda biter arkadaşlar...
atmaca615
10/05/2010, 21:46
Coşkun abi 9-9:30 gibi gelir bir bakalım neler yapabiliyoruz ama özlem hanım'ında dediği gibi münferit şekilde kimler gelebilir öncelikle onları bir görelim belki okadar fazla büyük çaplı bir organizasyon olmayabilir ancak daha ufak çaplı birşey yapabiliriz belki
GP COSKUN
10/05/2010, 22:25
katılımın çok sınırlı olacağı konusunda bende hemfikirim
herkes bu masrafı kaldıramayabilir
büyük şeyler hayal ettik ama malesef başaramadık
herkesten çok fikir benden çıkmıştı böyle bir organizasyonu düzenleyemek en çok
beni üzüyor
bu saatten sonrada kimseye gelin diyemem
sabahtan beri ne yapabilirim diye düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum açıkçası
serdar2362
10/05/2010, 22:55
Hiç üzülme aslan kardeşim. Yemişim F1'i. Asıl olan gurubumuzu bir araya getirmek değilmiydi. Bana her şekilde uyar. İster maşukiye, ister bursa, ister ağva, Coşkun ve Femoli ile heryere varım.
GP COSKUN
10/05/2010, 22:59
Hiç üzülme aslan kardeşim. Yemişim F1'i. Asıl olan gurubumuzu bir araya getirmek değilmiydi. Bana her şekilde uyar. İster maşukiye, ister bursa, ister ağva, Coşkun ve Femoli ile heryere varım.
sağolasın abim
ama bu şekilde madara olmamalıydım
kendime bir türlü yediremiyorum
benim içinde önemli olan zaten f1 değil
arkadaşlarımızı bir araya toplayıp güzel bir şeyler yapmaktı
kafamı bozacaklar yaptırıcam 20 metrelik bir pankart
bu organizasyonda yanımızda olmadığı için fiatı kınıyoruz yazılı bir pankart
gidicem f1 pistinin oraya rezil edicem tüm dünyaya o olacak en sonunda
:@:@:@:@:@
PLaTiNuN
11/05/2010, 00:04
Ya kafana takıp üzüldüğün şeye bak Coşkun abi mekan mı yok bize bir araya gelicek...30 mayısta buluşalım neresi olursa bir fincan kahve bile olsa...
WiSTaRiA
11/05/2010, 00:27
sağolasın abim
ama bu şekilde madara olmamalıydım
kendime bir türlü yediremiyorum
benim içinde önemli olan zaten f1 değil
arkadaşlarımızı bir araya toplayıp güzel bir şeyler yapmaktı
kafamı bozacaklar yaptırıcam 20 metrelik bir pankart
bu organizasyonda yanımızda olmadığı için fiatı kınıyoruz yazılı bir pankart
gidicem f1 pistinin oraya rezil edicem tüm dünyaya o olacak en sonunda
:@:@:@:@:@
Arkandayım dostum... Okadar medya varken bende o pankartın bir ucundan tutarım...
Bu arada aklıma bişey geldi; fiat yetkililerinin mail adresi var ise buradaki arkadaşlar herkez 1 er adet sadece bizim organizasyonumuza gösteremediğiniz ilgiden dolayı size teşekkür ediyor ve sizi kınıyoruz diya mail atalım... Verin adresi ilk mail benden..............
Çok üzüldüm çokkk... YAZIKLAR OLSUN FIAT SANA........
serdar2362
11/05/2010, 01:09
Arkadaşlar tepki göstermek malesef sorun çözmez. Burada esasında bizim muhatabımız Fıat olmalı diyorum. Tofaşın en ufak ticari kaygısı yok ki. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Bırakın firma desteğini filan da kendi çabamızla Büyük Türkiye buluşması için başka bir ortam hazırlayalım.
Ayrıca bu tür organizasyonlar tek yada çift kişi ile olmaz. Böyle org. lar ekip işidir. Çok olmasa da bir miktar mali kaynak gerekir. Yer ve org. amacı çok önemlidir. Uzun süreç gerektirir.
Aslan kardeşim Coşkun bu konuyu açtığında biz İzmir seyahatini yapıyorduk. Ben Türkiye buluşması için orada şahsi fikirlerimi tüm guruba söylemiş ve hatta Erdi kardeşime konu ile ilgili PM atmıştım. Döndüğümüzde konu açılmış olduğundan destek vermekle yetindik.
Tekrar ediyorum. Bırakın onu bunu, eğer birşeyler yapmak istiyorsanız fikirlerinizi söyleyin, "aklın yolu birdir" den yola çıkılarak birlikte güzel şeyler yapmaya çalışın.
Derim...!!!
Genede siz bilirsiniz.:D
bir araya gelmek için f1 gerekli değil.. sıkıntıya gerek yok Allah hepimizi bir araya getircek kadar can sağlığı versin... yazılanlardan bu duruma üzülen abilerim olduğunu anlıyorum... formula 1 olmaz başka buluşma olur..
farukileri
11/05/2010, 11:55
evet arkadaşlar bu saattten sonra artık yalnız başımızayız
tofaş maalesef reklam ödeneği ayıramıyacakları gerekçesiyle
destek olamayacağını açıkladı
şimdi iki seçeneğimiz var
ya kendi başımıza organizasyonu düzenleyeceğiz
yada
büyük buluşma işini ileri bir tarihe daha değişik bir organizasyon yapacağız
fikirlerinizi yazarsanız bir durum değerlendirmesi yapalım
Şu an için bireysel olarak nasıl hareket edeceğim belli değil.Bireysel olarak kimler gelecekse onlara takılırım diye düşünüyorum;ama sayı ve tribünü ayarlamak lazım eğer minik çapta hep beraber izlemek istersek.
Genel olarak,tabi istanbul park uzak olduğundan istanbul içi insanlara tuzlu olacaktır.Hele dışarıdan geleceklere daha da tuzlu olur(otel+yarışa ulaşım+bilet,otellerin bu zamandaki doluluk durumunu da biraz olsun düşünmek lazım her ne kadar seyirci sayısı az bile olsa,fiyatları tuzlu tutuyorlar ya o zamanda genellikle).Şu durumda ben diyorum ki başka türlü bir organizasyon yapalım.İstanbul içi-dışı olur fark etmez,müsait olduğum her dakika kontağımı açarım gelirim o mekana...
ExTReMe_
11/05/2010, 19:44
F1 ' in hiç önemi yok ben F1 ' i çok severim giderim hep ama o tarihte Forumumuzda buluşma olucaksa F1 ' e gitmem de bilet de almam . Buluşulcaksa hertürlü Bende UYARIM .
alperyonar
11/05/2010, 23:39
Bu tarih bana uymadığından katılamıyorum. Bilet fiyatlarıda çok uygun gözükmüyor. Katılımın az olma ihtimali yüksek Bunu başka bir tarihte İstanbul Ankara İzmir Bursa ya yakın bir yerde değişik aktiviteler yapılarak bu buluşma gerçekleştirirlebilir diye düşünüyorum.
Gene de siz bilirsiniz..
GP COSKUN
11/05/2010, 23:44
en faydalı kararda sanırım bu olacak mayıs ayıda zaten buluşma olarak yoğun geçti
izmir liler yorgun ankaralılar yorgun e bu hafta trakya var
istanbulda her zamanki gibi kış uykusuna devam ediyor
ileri bir tarihe daha iyi bir organizasyon y7aparak ama bu sefer kimseye güvenmeden
kendi çabalarımızla buluşma düzenlemeyi teklif ediyorum
bize bizden başka kimseden fayda yok
farukileri
11/05/2010, 23:56
en faydalı kararda sanırım bu olacak mayıs ayıda zaten buluşma olarak yoğun geçti
ileri bir tarihe daha iyi bir organizasyon y7aparak ama bu sefer kimseye güvenmeden
Tümüyle katılıyorum.
WiSTaRiA
12/05/2010, 00:23
evet haklısın.... Mayıs sonu yada haziran gibi güzel bir sapanca ağva yada daha değişik bir organizasyon yapalım bence patron.... Karar sizin tabiki...
silentscream
12/05/2010, 10:28
Katılıyorum Ümit Bey..
34ozkankurtuldu34
12/05/2010, 13:04
Bence bir havuz partisi düzenlenebilir ama hava nasıl olur bilmem havuza girilirmi acaba o tarihte on numara olur valla katılım listesi bu liste olursa mükemmel eglenilir bence bunu bir tartışalım derim sadece bir öneriydi düşünceleriniz neler arkadaşlar...
serdar2362
12/05/2010, 13:33
Altına imzamı atarım. Herzamanki gibi biliyorsun Coşkun'cum yanındayım.
puntoloji
12/05/2010, 14:22
Sapanca maşukiye nede güzel olur varya..
silentscream
12/05/2010, 14:49
Maşukiye de güzel yerler var hem kahvaltı için hem yemek için hem de uygun..Kahvaltı demlikle çay getirdiler 4 kişi için masada yer kalmadı kahvaltılıktan ve 15 tl tuttu tek kişi..Temiz hava , doğa vs vs...
Sapanca maşukiye nede güzel olur varya..Evet şiddetle katılıyorum ...hiç gitmedim...görmedim...manayla görmüş oluruz...benden ok...
puntoloji
12/05/2010, 16:12
Hazır herkes kendini ayarlamış ayın 30 un gelin gidelim maşukiye-sapancaya hıı ne dersiniz,nedersin çoşkun abi.
silentscream
12/05/2010, 17:30
Şimdi şöyle bir ayrıntı var.30Mayıs ta kayıp olacaktı bence çünkü o gün AÖF sınavı var..Benim önerim 6 Haziran Pazar dır , katılımın yüksek olması keyifi artıracaktır.Hem Trakya buluşmasının üzerinden de 3 hafta geçmiş olur..
Saygılar...
PLaTiNuN
12/05/2010, 18:51
Adaşım'a katılıyorum buluşma çok ters zamana denk gelmişti 6 haziran çok iyi olur...
GP COSKUN
12/05/2010, 18:53
aslında izmirin yaptığı gibi
tarih ile ilgili bir anket açıp belirleme yapabiliriz
PLaTiNuN
12/05/2010, 18:54
O da uygundur abi yeter ki konu kapanmasın...
ExTReMe_
13/05/2010, 01:11
bencede çoşkun abi en mantıklısı oylama en güzeli
silentscream
13/05/2010, 13:53
Oylama yapalım...Tarih için ayrı yer için ayrı..
puntoloji
13/05/2010, 14:56
Oylama yapalım...Tarih için ayrı yer için ayrı..
E hadi coşkun abi ac bir topic şu oylama için hazır herkes heveslı iken yapalım bir buluşma.
WiSTaRiA
14/05/2010, 01:09
Trakya olarak beni yazın sapanca ağva yada her neresiyse.. Ben oraları bilmiyorum beni yolda beklersiniz artık :):) Yani neresi olursa fark etmez ben varım :)
GP COSKUN
14/05/2010, 09:46
formula 1 bilet fiyatları 40 tl ye düştü arkadaşlar
kafam karıştı açıkçası napsak bi akıl verin
sowhat788
14/05/2010, 10:01
Gidecek olsamda clio ile giderim bu organizasyona,
10-15 aracın katılacağı organizasyonlara bile herkes elinden geldiği kadarıyla katkıda bulunmaya çalışıyor (yakın zaman olduğu için trakya mesela; flamalar,çekilişle dağıtılacak hediyeler,vs.... helal olsun destekleyenleri gönülden kutluyorum)
Uzatmaya gerek yok demek istediğim anlaşılmıştır heralde...
emrequzel
14/05/2010, 11:17
Bilex.com da belirtilen fiyatlar aşağıdaki gibidir.
TRİBÜN KATEGORİ NORMAL DÖNEM ANA TRİBÜN
(3 günlük Kombine) Platinum 550.00 TL Platinum Jr. 275.00 TL Gold 400.00 TL Gold Jr. 200.00 TL SILVER TRİBÜN
(3 günlük Kombine) Silver 250.00 TL Silver Jr. 125.00 TL BRONZ TRİBÜN
(3 günlük Kombine) Bronze 150.00 TL Bronze Jr 75.00 TL AÇIK ALAN
(3 günlük Kombine) Açık Alan 70.00 TL Açık Alan Jr. 35.00 TL
GP COSKUN
14/05/2010, 11:44
Bilex.com da belirtilen fiyatlar aşağıdaki gibidir.
TRİBÜN KATEGORİ NORMAL DÖNEM ANA TRİBÜN
(3 günlük Kombine) Platinum 550.00 TL Platinum Jr. 275.00 TL Gold 400.00 TL Gold Jr. 200.00 TL SILVER TRİBÜN
(3 günlük Kombine) Silver 250.00 TL Silver Jr. 125.00 TL BRONZ TRİBÜN
(3 günlük Kombine) Bronze 150.00 TL Bronze Jr 75.00 TL AÇIK ALAN
(3 günlük Kombine) Açık Alan 70.00 TL Açık Alan Jr. 35.00 TL
açıklanan ve şimdiye kadar satılan fiyatlar bunlardı
ama dün açıklama geldi ve 70 tl olan fiyatlar 40 tl ye düştü
haberi zaman gazetesi ilk satfasından veriyor okuyabilirsiniz
puntoloji
14/05/2010, 12:13
Valla coşkun abi kafan karışmasın zaten coğu arkadaşlar acıköğretim sınavlarından dolayı gelemeyiz dediler hazır konu sıcakken yap bir sapanca lıstesi.:X
GP COSKUN
14/05/2010, 12:19
yapıcaz merak etme en güzelini yapıcaz
acele etmeden sakin kafayla düşünelim
açıklanan ve şimdiye kadar satılan fiyatlar bunlardı
ama dün açıklama geldi ve 70 tl olan fiyatlar 40 tl ye düştü
haberi zaman gazetesi ilk satfasından veriyor okuyabilirsiniz
dün baktım fiyatlar hala 70 lira yazıyordu. almak istiyorum ama 70 liraya da enayi gibi almak istemiyorum. biletix güncellemedi gitti. bu arada fiatla konuşsak biz de orda pistte bir gösteri turu atsak gp'ciler olarak. bide ayrı olarak t-jetçiler tur atarız öttürerek :)
sowhat788
17/05/2010, 19:29
En büyük FİAT başka büyük yok :punk0000:
Gidecekmiyiz gitmeyecekmiyiz, artik bir karar vermemiz lazim
:( elimde olmayan nedenlerden dolayı 30 mayıs günü hiçbir buluşmaya katılamıyorum...
30 mayıs izmir mangal buluşmasına katılacağım için bende f1 e gelemiyorum...
puntoloji
18/05/2010, 10:23
Gidecekmiyiz gitmeyecekmiyiz, artik bir karar vermemiz lazim
Haklısın alp abi hazır herkes buluşma isterken yapalım uygun bir tarihe cünkü herkes tatil planları yapıcak.
40 TL 'ye nerede var abi, ben göremiyorum :)
ben geçen sene gitmiştim o zevki aldım bu sene daha da zevkli olacak ama gitmeyebilriim
noldu buluşma yok mu? kimse bişey yazmıyor!
PLaTiNuN
30/05/2010, 00:32
Malesef yok Elmedin günler önce iptal oldu zaten buluşma...Başka bir organizasyon düşünücez artık..Hatta 13 haziranda büyük ihtimalle Çatalcaya mangal partisine gideceğiz...Senide dehşet makinanla aramızda görmek isteriz :D
hadi ya ben o mesajı nasıl görmemişim. gazlardım milleti :)
13 haziranda sınavım falan olmaz ise kesin gelirim. yazın beni de listeye :)
son gördüğünden beri daha dehşet oldu makina :)