Orijinalini görmek için tıklayınız : Adana da özel servis
kaptan_ahab
11/03/2010, 23:33
Adana da işinin ehli, gp den a dan z ye anlayan, fatura olarak cep yakmayan, yedek parça konusunda sıkıntı çekilmeyen bildiğiniz ve denediğiniz bir özel servis varsa lütfen paylaşırmısınız.
yedek parçaları siz kendiniz de alabilirsiniz. kızılay addesinde yeşiller oto dan. eski valilik civarında ak oto var. onlar gizerler ford servisinden ayrılıp iki usta kendi yerlerini açtılar. fordun sesinden arızanın nerde oldugunu anlıyorlar. gp onlara oyuncak gelicektir. benim arabam garantiden düşmedi. düştüğü zaman bende oraya götürecem aracımı...
kaptan_ahab
06/04/2010, 19:17
yedek parçaları siz kendiniz de alabilirsiniz. kızılay addesinde yeşiller oto dan. eski valilik civarında ak oto var. onlar gizerler ford servisinden ayrılıp iki usta kendi yerlerini açtılar. fordun sesinden arızanın nerde oldugunu anlıyorlar. gp onlara oyuncak gelicektir. benim arabam garantiden düşmedi. düştüğü zaman bende oraya götürecem aracımı...
Eski aracım focustu,Adana da bilirsiniz Ergün oto var.Yetkili servis kadar bu işte usta.Yerinin genişliği olsun parça olsun hiçbir sıkıntı yaşanmıyordu kaportadan tamire.Ancak Fiat ta böyle kapsamlı bir özel servisin bulunmaması beni gerçekten üzdü.
Özel servis bende bilmiyorum aslında yardımcı olmak isterdim fakat kullanan arkadaşlar var garantileri bitmiş soruştururum sizin için...
adana01_
22/02/2011, 13:00
kardes adanada iki yer bilirim bir ERTUĞRUL PLAZA birde MEGA OTOMOTİV biz ERTUĞRUL PLAZAdan sıfır araç aldık sonra ceyhan yolu üzerinde MEGA OTOMOTİV açilinca şimdi de oraya gidiyoruz satış ve sıfır için birde lpg işide var taktırdık temiz işleri var..
- tüm marka araçların servis bakımı
- lpg ( atiker , brc , lovato , landi , Stefanelli )
- sigorta
- kasko
- hyundai yetkili bayi sıfır satiş & yetkili servis
-2,el
-filo kiralama
adres : Yenidoğan Mah. Girne Bulvarı No:253 Adana, Turkey
telefon : (322) 346 70 00
internet adresi : www.adanamega.com (https://www.adanamega.com/)
e-posta : adanamega@hotmail.com (adanamega@hotmail.com)