PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da indirimli fiyat iptal

ibrahim06
11/03/2010, 17:57
Mahkeme, Ankara'da toplu taşımda bilet fiyatlarını 6 yıl öncesine döndüren kararı iptal etti

Yapilmasi gereken belediyenin en son yaptigi zammin geri alinmasi idi.2003 yılına geri dönülmesini herkes komik buldu. Ama en son yapılan zam geri alınsaydı daha iyi olurdu.

Kriminal
11/03/2010, 18:04
Vatana millete birde melih amcaya hayırlı ugurlu olsun....

Murat Gürakan
11/03/2010, 18:11
dum tıs dum tıs dım tıs İ. MELİH tıs tıs tıs dum dum tıss

Kriminal
11/03/2010, 18:22
fazla sevinmeyin bu kararda yargıdan dönecek en fazla bir hafta sonra yine 900 tl okadar

femoli
11/03/2010, 18:29
Melih bey yaptı yine yapacağını :)

BSK
11/03/2010, 18:31
Yargının kararını halka ödeten kendi vatandaşını devletin mahkemesinin kararıyla cezalandıran hukuku işine gelince tanıyan işine gelince takmayan bir başkanı 4. kez üstüste seçen Ankara halkına müstehaktır. Keşke daha çok zam yapsa. Herkes hak ettiği gibi yönetilir, Ankara halkı da hakettiği bir yönetimi bir sonraki seçime kadar alacak işte.

alperyonar
11/03/2010, 18:32
Yerinde bir karar olmuş:)

femoli
11/03/2010, 19:34
Ama kurunun yanında yaşlarda yanıyor ankaraya mustahak değil oy verenlere mustahak .. İç yüzünü görüpte elden ne gelir diyenler ,tehdit edilenler artık beleş kömür odun gıda alamayacaklarını zannedenler beleşciliğe hazırcılığa alışanlara mustahak ama zaten bir çoğuda halinden memnun, Olan genç nesil öğrencilerimize ve dürüt çalışanlarımıza oluyor ..

alperyonar
11/03/2010, 19:52
Ne zaman uygulanmaya başlanacak?

ik77
11/03/2010, 20:04
yine yeni yeniden onlar kazandı.onlardan kimi mi kastediyorum.bizden olmayanları.yani halktan olmayanlar.yani aslında halktan olduğunu söyleyip,iş çıkarlarına gelince namussuzlardan yana olanlar.böyle durumlarda İsmet paşanın lafı gelir aklıma:namuslular da namussuzlar kadar cesur olmalıdır.
Bu arada aramızda hukukcu arkadaşlarımız da var.eğer bulabilirlerse gerekçeli kararla ilgili bize bilgi verirlerse daha doğru yorum yapabiliriz.benim anladığım kadarıyla olay fiyatları 6 sene öncesine çekmek değil.davayı açan taraf 2003 yılında fiyatların 900 liradan,şu an hatırlayamadığım fiyata geçmesi üzerine dava açmıştır.yani o tarihte ki zammın geri alınması davasıdır.mahkeme bunu yerinde bulduğu için zammın iptaline gidiyor ve fiyat 90 kuruşa düşüyor.asıl sorun davanın bu kadar uzun sürmesi ve fiyatların sürekli yukarı çıkmasıdır.istanbul da metrobüs zammı davası çok çabuk sonuçlandığı için kimse mağdur olmamıştır.tabi burda yazdıklarım benim yorumum.hukukcu değilim.bilen varsa lütfen anlayabileceğimiz bir dilde anlatsın.

alperyonar
11/03/2010, 20:32
1.85 tl toplu taşıma için çok fazla. İnsan ailesiyle bindiği zaman eğer çift vasıta yapıyorsa en az 20 tl veriyor. Burada sorun olan ik77 nick li arkadaşın dediği gibi açılan dava o zaman ki yapılan zam içindi. Bunun 6 yıl sonra sonuçlanması oldukça abes. 90krş la zarar mı ediyorlar? Hayır. Hala kar etmekteler. Kendiniz den pay biçin. Gelirinize göre borca girersiniz, gelirinize göre bankadan kredi çekip ev alırsınız. Eve giren gelir yarı yarıya düştüğü zaman o bankanın taksiti nasıl ödenecek. Dikkat edip baktıysanız eğer, trafikte gezinen en eski halk otobüsleri 2006 model. İnsanlar bu 1.70 lik fiyata güvenip o araçları aldılar. Onun için İK77 nick li arkadaşım burası herkese açık bir forum ağzından çıkanlara dikkat et..

ik77
11/03/2010, 20:38
İK77 nick li arkadaşım burası herkese açık bir forum ağzından çıkanlara dikkat et..ne demek istiyorsun arkadaşım.ben ağzımdan çıkan her lafa dikkat ederim.öyle tehdit eder gibi konuşma.ben burada yazan bütün arkadaşlarımın yazdıklarına saygı duyarım.saygı duymadığım kurumları canının istediği gibi yöneten halkı koyun yerine koyan zihniyetedir.

BSK
11/03/2010, 22:46
Ama kurunun yanında yaşlarda yanıyor ankaraya mustahak değil oy verenlere mustahak .. İç yüzünü görüpte elden ne gelir diyenler ,tehdit edilenler artık beleş kömür odun gıda alamayacaklarını zannedenler beleşciliğe hazırcılığa alışanlara mustahak ama zaten bir çoğuda halinden memnun, Olan genç nesil öğrencilerimize ve dürüt çalışanlarımıza oluyor ..

Mehmet ona da demokrasi diyorlar malesef, haklısın ama elden gelen bişey yok. Millet olarak birleşmeyi ve akıllanmayı öğrenene kadar bu böyle. Mhp ile Chp anlaşsaydı ankarada Mhp İstanbulda Chp çok rahat kazanırdı, olan da millete olmazdı olmadı.

serdar2362
11/03/2010, 23:42
1.85 tl toplu taşıma için çok fazla. İnsan ailesiyle bindiği zaman eğer çift vasıta yapıyorsa en az 20 tl veriyor. Burada sorun olan ik77 nick li arkadaşın dediği gibi açılan dava o zaman ki yapılan zam içindi. Bunun 6 yıl sonra sonuçlanması oldukça abes. 90krş la zarar mı ediyorlar? Hayır. Hala kar etmekteler. Kendiniz den pay biçin. Gelirinize göre borca girersiniz, gelirinize göre bankadan kredi çekip ev alırsınız. Eve giren gelir yarı yarıya düştüğü zaman o bankanın taksiti nasıl ödenecek. Dikkat edip baktıysanız eğer, trafikte gezinen en eski halk otobüsleri 2006 model. İnsanlar bu 1.70 lik fiyata güvenip o araçları aldılar. Onun için İK77 nick li arkadaşım burası herkese açık bir forum ağzından çıkanlara dikkat et..

ne demek istiyorsun arkadaşım.ben ağzımdan çıkan her lafa dikkat ederim.öyle tehdit eder gibi konuşma.ben burada yazan bütün arkadaşlarımın yazdıklarına saygı duyarım.saygı duymadığım kurumları canının istediği gibi yöneten halkı koyun yerine koyan zihniyetedir.

Bence de BMC. :D

pdr42
12/03/2010, 01:50
halk senin partini seçerse demokrasi seçmezse bu nebicim demokrasi enteresan bir anlayıs bu arada ankaradaki bu 6 yıl önceki ulaşım fiyatları belediyeye aylık 41 milyar zarara ugratıyormus. Belediye Melih GÖkçek'in oh olsun beter olsun

Erdem Bozdağ
12/03/2010, 02:40
41 trilyon abi keşke milyar olsa

magic
12/03/2010, 11:52
Bu işin fazla uzun sürmeyeceği belliydi zaten :)

tempesty
12/03/2010, 14:57
Herşey nasıl olsa bizim cebimizden çıkıyor arkadaşlar merak etmeyin bir süre sonra kapımızın önüne arabamızı park ettiğimiz alanın da vergisini ödeyeceğiz ama şuna katılıyorum ki hakkatende Melih Gökçek ' e defalarca oy veren bir kısım Ankara halkına bu müstehak yani !! Maalesef onların arasında bizde yanıyoruz bu böyle sürer gider Ankara'dan bi yol olmaz !!