PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bagaj kapağının Fiat logosunu değiştireceğim. İstanbul Anadolu yakası hangi servis?

Sean_Constantine
10/03/2010, 21:03
Arka bagaj kapağında'ki fiat logo'sunu parlak kısmının rengi değişmiş arkadaşlar onu değiştirip orjinal paspas ve bir kaç iç aksesuarı değiştirticem bunların hepsini anadolu yakasında hangi serviste yaptırta bilirim birde çakmaklığın led'i değişecek...gidip ordan boş dönmek istemiyorum eğer anadolu yakasında önceden bu işlemleri araçlarına yaptıran arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum..

birde bu parçaların fiyatları hakkında bilgi saibiyseniz onlarıda rica ediyorum :)))

Sean_Constantine
12/03/2010, 21:29
Anadolu yakasında servise giden yok mu yaw koskoca forum'da :))

GP COSKUN
12/03/2010, 21:31
serkan medos ta yaptırabilirsin
forumdan geldiğini söyle
yardımcı olacaklardır

Sean_Constantine
12/03/2010, 21:39
serkan medos ta yaptırabilirsin
forumdan geldiğini söyle
yardımcı olacaklardır

@Coşkun

Tşkkürler yarın medos'ta alalım o zman soluğu :)

KaMiKaZe
12/03/2010, 23:05
serkancım konunun yeri değil ama şu tamponu bir göremedik :D fotoğraf koysana kardeşim.

Sean_Constantine
13/03/2010, 03:57
Estafurullah hacı koyucam tabi ki merak etme ona uygun sağlam bi egzost arıyorum :)) anladın sen...

Sean_Constantine
14/03/2010, 21:08
Coşkun gerçekten dediğin kadar varmış baya bi yardımcı oldu aksesuar bölümüde ki arkadaş çok iyi biri..hafta sonu olduğu için yaptıramadım öğlen 2'ye kadarmış hafta içi bidaha gidicem anadolu yakasında medos gerçekten iyi gidedcek olan arkadaşlara garanti verilir :)