Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto'mla koptuk.. :)
Delidavsan
10/03/2010, 13:58
Aracim satildi az sonra islemleri yapacagiz alacak kisiyle.
Daha evvel C3, ondan evvel Brava, ondan evvel Vectra, ondan evvel Golf sahibi biri olarak, icimin en cok isindigi aletti. Hem de cok isteyerek almistim.
Alip satmis ve baska bir arac alacak biri olarak gonul rahatligiyla soyleyebilirim ki en cok icime sinen, az yakan, deli olmasa da rahat yuruyen, konforlu, uygun fiyatli, bakim konusunda sahibini uzmeyen, donanimli bir aracti. 5 senede 5 tane arac degistirdim. Simdi ev alip dusuk modelde baska bir arac bakiyorum ama Punto'nun yerine ne koyacagimi cozmus degilim. Arac degistirdigimde hic bu kadar kafam karismamisti. Rahatligini baya arayacagim sanirim.
12.00 trl butce ile ne alinir bilmiyorum ama yilda 30.000 km'ye yakin yol yapan biriyim. Aklimda Citroen Xsara 1.4 HDI var, yakin fiyatlara bulunabiliyor. Sizin tavsiyeniz nedir?
GP COSKUN
10/03/2010, 14:04
volkan aracını satmak zorunda kaldığın için gerçekten üzüldüm
inşallah en kısa zamanda yine alırsın
bu arada şimdi alabileceğin araç olarak punto nun eski kasasını düşünmezmisin
o fiyatlara bulunabilir bence
hayırlı olsun volkan bakarsın ileride yine alırsın ;)
Eğer falza yol yapıyorsan citroen c3 lerede bakabilirsin..
seysey37
10/03/2010, 14:06
öncelikle hayırlı olsun..umarım tekrar istediğin aracı alırsın :)
ne alınır sorusuna gelince kuzene o fiyat aralığında araç baktık ve malesef çok seçenek yok..
clio,(2000-2001)corsa,(98-2001)polo,206,palio tarzı araçlar bakabilirsin..aklıma gelen araçlar bunlar..
kolay gelsin
serdar2362
10/03/2010, 14:25
Ben olsam o para ile Palio alırdım. Hemde çok temize satanlar var. Üstelik Puntonun da kardeşi. En azından bildiğin tanıdığın marka.
Delidavsan
10/03/2010, 14:31
hayırlı olsun volkan bakarsın ileride yine alırsın ;)
Eğer falza yol yapıyorsan citroen c3 lerede bakabilirsin..
Bu arada senin yardimlarina da ayrica tesekkur ederim. Istedigim bir kac parcada hizli yardimci olmustun.
C3'lere baktim. Acikcasi 4 gundur araba bakiyorum. C3 kullandim daha once ve motoru bizim 1.3 multijetler gibi degil. Daha seri, daha atak, daha az yakiyor fakat 200.000 cevirdikten sonra motor agir bakim istiyor. Kapak acilacak, pistonlar degisecek, gomlek atilacak vs. 2.500 lira maliyet. Aradigim fiyata buldugum C3'lerin cogu 170.000 devirmis. 1 senede o masrafi goze alamiyorum.
volkan aracını satmak zorunda kaldığın için gerçekten üzüldüm
inşallah en kısa zamanda yine alırsın
bu arada şimdi alabileceğin araç olarak punto nun eski kasasını düşünmezmisin
o fiyatlara bulunabilir bence
Bizim Punto'larin eski kasasina hic isinamadim ben. Ic malzeme Palio'dan cok az hallice ve acikcasi biraz "erkek" araba. Istanbul'da bile satmasi cok zor. Baktigim araclar da oyle kolay satilir cinsten degil ama en azindan konfor olarak bir Xsara etmez eski kasa Punto.
Tesekkur ederim
öncelikle hayırlı olsun..umarım tekrar istediğin aracı alırsın :)
ne alınır sorusuna gelince kuzene o fiyat aralığında araç baktık ve malesef çok seçenek yok..
clio,(2000-2001)corsa,(98-2001)polo,206,palio tarzı araçlar bakabilirsin..aklıma gelen araçlar bunlar..
kolay gelsin
Aralarinda ilgimi ceken sadece 206 ama ona da 14bin'den asagi fiyat yazani gormedim. Dusuk fiyat olanlar da asiri km yapmis ve motor olarak C3 ile ayni motoru kullaniyor. O yuzden cesaret edemiyorum yuksek km. Peugeot, Citroen, Opel grubuna.
Tesekkurler
burhankutlu
10/03/2010, 16:09
reno laguna alabilirsin ;) eski kasa megane alabilirsin
alperyonar
10/03/2010, 20:48
Her zaman hayalimde 95 model bir Vectra GT yatar. Eğer temiz bişey bulabilirsen kaçırma derim:)
Volkan, ikiniz için de hayırlı olsun.Umarım ileride daha güzel Puntolara binersin:)
Xsara kullanan bir tanıdığım vardı önceden (1.6lt benzinli) Oldukça performanslı, sorunsuz bir araç olduğunu söylerdi.Umarım temiz, sorunsuz bir araç bulursun,
Hayırlısı olsun...
erosistanbul
10/03/2010, 23:27
Volkan öncelikle hakkında hayırlısı olsun.Senin yerinde olsam puntonun yerine koyacağım tek araç stilo. ama durumunu düzeltince hemen stiloyu yerinden al, aslını koy emi.Saygılar.
1-2 yıl sora tekrar değiştirecem diyorsan palio derim ben az yakıyor sorunsuz ve dayanıklı bi araç ve puntoyla kardeş