PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çevrilme..

bravo_sercan
07/03/2010, 03:21
Bu gece canım , ayıptır söylemesi waffle çekti. abime dedim hadi bebeğe gidelim bi waffle yiyelim hem hava alırız , tamam dedi, annemide aldık. neyse çıktık yola, bebek girişine geldik, tam trafigin başladığı yere, bi polis amca onumde durdu, dur mur yaptı, durdum, öne baktı yana baktı, umursamayarak geç geç yaptı.geçtim gittim. Neyse donuyoruz..
Tophanede cevirme var. polisde böyle seçip çeviriyor,abim dedi çevirmesinler, yoklan ne cevircekler dedim bişey yok. tam dedim el kol yaptı sağ sağ diye. haydaa dedim :D ii akşamlar , ehliyet ruhsat derken, alkol kontrl cihaznın ufleme yerinin poşetini çıkartıyor.''içimden diyorm lan daha oncede uflememiştim bakalım nası bşi :D '' dayadı agzıma aleti :D blmiormya ufluorm içmiş gibi, polis hoop hoop tamam dedi :D Gtti dobloya baktı etti. verdi evrakları, bastım gitim, arabada geyik yapıorz. ordan ewe gitmek için vatan caddesne gircem,diğer yönden fındıkzadedn dolaylı olarak çıkabilrdim. abime dedim bak kesin vatan girişindede vardır çevirme, hee dedi. dedim warsa bile bu kez cevirmezler. hay ağzıma :D Yine seçip cevirio. tiptemi bişey war bilmiyorum, keş gibimi gorunuyorum ya anlamadım :D Yine sağ sağ dedi. açtım camı , ya az once tophanede ufledim yinemi ! ya bide bende üfle, benimi kırcan dedi ,=) ii üfliyim bari dedim, bunun alet biraz farklıydı :D yine temiz çıktım =) kaydımı falan yaptılar. bunlarda tam ısıklarda duruyorlar. kırmızdan yeşile donmesine 5 sn war. abim dio lan duble yaptın afferim :D Bende dedim hattrick yapcaktımda direkten dondum :) ısık yeşile donerken ufak ufak gaz verdim, yeşile donunce boş cadde yaklınan teker sesiyle birlikte, 4 poliste kafayı cevirmiş bana bakıo, abide dio he tamam yapcan bu sefer hattirck :D
kısacası durduk yere 2 kez cevrildim çok yakın 2 yere.kemer desem takılı, sisler yanmıyor, aykırı bi durum yok. tiptenmi kaybediyorum acaba..
arkadada annem oturuyor yani, içmiş olsak annemlemi içicem :s
polislerin durduğu 2 sokak arkası aksaray butun ip kopuk hırsızı çartu çurtu orda, bunlar hala kontrol yapsın. aksine polislern olduğu yerde 3 tane tinerci vardı ve hiç birine ses çıkartmıyordu, oturun orda diyor :s
açıkcası 12 den sonra arabayla çıkmaya tovbe ettim..yada cevirme olan yerlere girmicem, az çok nerde olduğu biliyorum..

Romeo_er2
07/03/2010, 03:25
ilginç :D bu ara bende çok kaçıyorum yakalarlarsa yandık :D

Erdem Bozdağ
07/03/2010, 03:27
valla soluksuz okudum hikaye gibi olmuş bazen oluyo bi denk geldi mi hepsi geliyor.Bir yandan insan iyi bişey diyor içenleri ayıklıyorlar diğer yandan birçok kişiyi (özellikle iyi arabaları) durdurmuyorlar bile.Ne diyim geçmiş olsun eve gelene kadar waffle ın tatlıgı kalmamıştır ama ağızda orası kesin:)

bravo_sercan
07/03/2010, 03:28
ilginç :D bu ara bende çok kaçıyorum yakalarlarsa yandık :D
bişey olmadını olmucanı bile bile, gogsumu gere gere giriyorumda, bişey varmış gibi beni ceviriyorlar abi ya uyuz oldum gece gece :agri:

bravo_sercan
07/03/2010, 03:38
valla soluksuz okudum hikaye gibi olmuş bazen oluyo bi denk geldi mi hepsi geliyor.Bir yandan insan iyi bişey diyor içenleri ayıklıyorlar diğer yandan birçok kişiyi (özellikle iyi arabaları) durdurmuyorlar bile.Ne diyim geçmiş olsun eve gelene kadar waffle ın tatlıgı kalmamıştır ama ağızda orası kesin:)

hikaye gibi olmuş dimi =) lisedeki edebiyat hocamda beni 3.bucuk donem geçrimemişti hep 0 dı ama bana takıktı nalet kadın, 1.35 boyunda,70 kilo, ben oturunca , o ayaktayken anca aynı boynda oluyorduk :D Hiç evlenmemiş bide, okul arasında çılgın b... diyiyorduk :D

Evet geldimi üst üste geliyor cidden, iyiki bi falsom yok yani, olsa yandık gece. waffle ı unutmuştum valla ben ,bırak tadını, senin yazdını okuyunca aklıma geldi waffle yedimi :P bidaha waffelmı tövbe, 12 den sonra.

Romeo_er2
07/03/2010, 03:47
en son camdaki sticker ve bagajdaki subwooferdan öylesine ceza yediğim için anlıyorum seni..

NOT:aracı bunlar yüzünden çekiyolardı zor bela cezayla yırttık

bravo_sercan
07/03/2010, 03:54
en son camdaki sticker ve bagajdaki subwooferdan öylesine ceza yediğim için anlıyorum seni..

NOT:aracı bunlar yüzünden çekiyolardı zor bela cezayla yırttık

Stickerdamı batıyor bunlara ya , ne zararı var :s hadi ses olayını anlarım , cevreye ses kirliği falan diyede ,sticker garipmiş.

çekicek başka neden bulamışlarmı ya, kesin karınları açtır..

bozkurt0632
07/03/2010, 04:12
olum sen tipten kaybediyorsun. güzelim bravoyu yaptıklarınla iyice tipsizleştirdin :):):)

bravo_sercan
07/03/2010, 05:12
olum sen tipten kaybediyorsun. güzelim bravoyu yaptıklarınla iyice tipsizleştirdin :):):)

kalbimi burktun bozkurt abi :/

Murat Gürakan
07/03/2010, 11:53
tinercinin ne suçu var ulan adam işsiz güçsüz onu bu hale sokanlar utansın!
----
Geleninkini üflemişin gideninkini üflemişin anlamadım gitti böyle değildin sen ne oldu sana:( Sercanım bence senin kaybettiğin tek nokta tip. :P Bunda ya ehliyet yoktur ya alkol vardır yani var oğlu var gibisin:P yapcak bişi yok.

zyilmaz90
07/03/2010, 12:07
Bende 1 kere Çevrildim ODa Ehliyeti Aldıgım günden Sonraki gün :D Dayımla Sefaköyüne gidiyoruz Gidişde O Sürdü Onunda Ehliyeti Evde Kalmış. Neyse Dönüşde Ben Sürdüm Bu sefer Tam Zeytinburnuna Girdik Merkezefendinin Yeni Yapılan yolu Var Ordan Geçiyoruz Adam Görür Görmez El Kol Hareketi Yapıyor. Hemen Belgeleri Görebilirmiyim Dio Tabi Ehliyet Gıcır Gıcır Göğsümü Kabarttım Hemen Al ulann der cesine Uzattım Baktı Baktı Tmm Gidebilirsin dedi. Polisin O andaki suratını Hiç Unutamam :D O gün bu gun 1 tek Cevirmeye Rastgelmedim. İş yerinde de Bi Abi var adam 2 Arac Değiştirdi Yaklasık 5 Sene Oluyodur Ehliyeti Yok :D 1 kere Cevirmediler adamı cevirseler anında 800 kağıt ceza :D ehliyetim yokken kaza yapmıştım 18 i geçmediğim için 450 TL ile yırtmıstım :D Galiba Tipten Ceviriyolar sercan seni :D

bravo_sercan
07/03/2010, 12:30
tinercinin ne suçu var ulan adam işsiz güçsüz onu bu hale sokanlar utansın!
----
Geleninkini üflemişin gideninkini üflemişin anlamadım gitti böyle değildin sen ne oldu sana:( Sercanım bence senin kaybettiğin tek nokta tip. :P Bunda ya ehliyet yoktur ya alkol vardır yani var oğlu var gibisin:P yapcak bişi yok.

Çalışmak isteyene iş var be muratım, en kötü gider karton toplar ordan burdan.. millete salça olarak abi 1 lira 1 lira demez yani.
üflemeye gelince valla paşalar gibi üfletti polis amcalar.. jelatinini yeni açtı 2side valla, gıcır gıcırdı :hotornot:

Galiba Tipten Ceviriyolar sercan seni :D

Halbuki tipimde gayet düzgün yani =) saçı sakalı uzatıp birazdaha ağır durmak lazım sanırım.. neyse :cool0000:

savagi
07/03/2010, 13:22
geçen yıl benimde başıma komik bir olay geldi.zeytinburnu sahilde alkol muayenesi yapıyorlar.benide çevirdiler.polis amca geldi yanıma üfleyin lütfen dedi.arkadaşın dediği gibi jelatini açıp alete taktı.üfledim alete baktı baktı suratı ekşidi polis amcanın.bende kendimden eminim alkol falan yok.ne diycek diye bekliyorum.kardeşim dedi alkol falan yok ki sende?ne uğraştırıyosun bizi dedi tesledi beni :)
böyle çevirmelerde var ona göre...

JuzZz
07/03/2010, 14:09
Ya beni cevirmişleri alkol kontorulu abim dedim yok alkol boşuna ziyan etmeyelım dalgayı dedimm polis amcanın dedigi laf boşver kotayı doldurmamız gerio bu gece sen üfle dedi üfledikk devamm=)

taneren
07/03/2010, 14:45
waffle??????

OzzY
07/03/2010, 19:01
bende üflemek istiyorum :D:D:D
ehliyetliyken 3 sene hiç çevirme denk gelmedi
istanbula gittim 2 günde 2 kere çevirmeye girdim :D:D

birincisi gişelerde seçip durduruyolardı
ikincisi nerde olduğunu bilmiyorum gece 2 civarı sadece tc kimlikten kontrol yapıyolardı

ama bi üfleyemedi, içip çıksam kesin üfletirler :D:D

skydome
07/03/2010, 20:53
Allah kimseye üfletmesin arkadaşlar hele Sercan gibi hiç üfletmesin:) bide benimkine üfle ne olacak tarzı ahahahah

bravo_sercan
07/03/2010, 21:51
waffle??????

https://img716.imageshack.us/img716/9669/waffleo.jpg

tost makinasının yuvarlak olanında pişirilir abi, crepin kalını gibi bişey,
içine dilediğim şeyi sürdürebilir yada koydurulabiliri.
benm favorim: nutella.muz çilek kivi.
bebekte meşhurdur waffle, denize nazır =)
şuan canı çekenler creple idare edebilir :D

JuzZz
07/03/2010, 21:56
Sercan koycağın resmin ben ya=)))yeşilköy waffle housemı gitsekk=))

bravo_sercan
07/03/2010, 21:58
Sercan koycağın resmin ben ya=)))yeşilköy waffle housemı gitsekk=))

uyar bana , bi akşam kayarız oraya =)

narkoz30
07/03/2010, 22:35
Whalla bana polis değilde senede 1 kere jandarma çevirme yapar ne şanslıyım yahu bu çevirmelerden ancak senede 1 kere yada 2 senede 1 kere yararlanıyorm o da jandarma bölgesindeykene :D Hani çevirme diyince aklıma kuzu şiş adana urfa falan geliyor o ayrı konu :D
Polisler sanırım yüzümdeki sivilce izlerini pek kaale almıyorlar tipimiz hafif kayık ama o kadar da gemi değiliz henüz :D

OzzY
07/03/2010, 23:22
waffledanda konu açılmışken belirteyim,
7. caddede köşesinde garanti bankası olan sokağın 50 metre içinde levent waffle var tavsiye ederim. istediğiniz herşeyden istediğiniz kadar koyuyolar. Bülent abiye selamlar :D:D

EvoEreN
07/03/2010, 23:39
ßence iyi araba derken sanırım porsche mercedes amg serisi gibi araçlardan bahsediyosundur fakat emin ol ki bu konuda yanılıyosun,ßen ne kadar çevırmeye girdiysem kesinlikle ön tarafdaki araçların hepsi üst seri araçlardı..Yanımda arkadaşlarım olmadıkça çevirmeden rahatsız olmuyorum..Herkes görevini yapıyor..Polis ''Vicdanlı insanların yanındadır''diye bir söz var ßizde polis arkadaşlarımıza yardımcı olalım..
ßenden küçük bir tiyo On tarafda anneniz yada bı bayan arkadasınız oturursa Çevirmeden %30daha çok kurtulma şansınız vardır.. ****

JASMINE
07/03/2010, 23:40
Sercan akşam akşam bu waffle resmini koydun ya buraya gittiğin yerde seni çevirsinler iyi mi? :) :)

bravo_sercan
07/03/2010, 23:57
ßenden küçük bir tiyo On tarafda anneniz yada bı bayan arkadasınız oturursa Çevirmeden %30daha çok kurtulma şansınız vardır.. ****

+1 aynen. bizim gibi önde 2 tane sap oturunca direnk çeviriyorlar. gerçi arkada anne oturuyordu ama görünmüyor herhalde.

Sercan akşam akşam bu waffle resmini koydun ya buraya gittiğin yerde seni çevirsinler iyi mi? :) :)
Ablacım valla benimde canım çekti şimdi, napsak =)
bi bebekmi yapsam napsam yine :D Aahahahahah :hotornot:

JASMINE
08/03/2010, 00:02
Ablacım valla benimde canım çekti şimdi, napsak =)
bi bebekmi yapsam napsam yine :D Aahahahahah :hotornot:

Vallahi benim Bebek'e gitme şansım yok. En iyi waffle yapan yerler avm'lerde onlarda kapandı. Yarına kadar bekleyeceğiz artık mecburen :( :(

pdr42
08/03/2010, 00:33
çevrildigimize değil çevrilmedigimize üzülelim. bu çalıştıklarını gösterir. Bİzler belki zarar veren insan degiliz ama zarar verme potansiyeli( sabıkalı,aranan vb) olan bir insanı bu çevirmelerin birinde yakalyacaklardır belki de....
Gazete tv lerde bazen olur ya o kadar kontrol noktasını geçip nasıl böyle bir olaya karısabiliyor diye polisimizi eleştirirler hemen. Bırakalım işlerini yapsınlar. Bundan alınmamak lazım elbette üstüste gelince ve bizde iyi bir vatandaş olunca isteristemez canımız sıkılıyor. Ama güzel olanı Polis çalışıyor

Erdem Bozdağ
08/03/2010, 13:15
ßence iyi araba derken sanırım porsche mercedes amg serisi gibi araçlardan bahsediyosundur fakat emin ol ki bu konuda yanılıyosun,ßen ne kadar çevırmeye girdiysem kesinlikle ön tarafdaki araçların hepsi üst seri araçlardı..Yanımda arkadaşlarım olmadıkça çevirmeden rahatsız olmuyorum..Herkes görevini yapıyor..Polis ''Vicdanlı insanların yanındadır''diye bir söz var ßizde polis arkadaşlarımıza yardımcı olalım..

ben filmden dolayı cezamı derken yanımdan filmli bmw ler jeepler vızır vızır geçiyordu polise bunlarda filmli ama dediğim zaman onları da durdurcaz elbet demişti...