Orijinalini görmek için tıklayınız : Aranıza yeni katıldım ve acil yardımınızı bekliyorum!
Herkese merhaba
Ben aranıza yeni katıldım henüz puntom yok ama pazartesi günü 16700 e 2006 model 56000 de çok temiz sigara içilmemiş bir puntoya anlaştım.fiyat konusunda ne dersiniz?Lütfen görüşlerinizi bildirirmisiniz?araç servis bakımlı.kaza boya yok.selamlar
bu arada araç 1.4 fıre actıve extra olarak zenon ile gövde rengi ayna ve kapı kolları ile kron cam çıtaları var.
zyilmaz90
06/03/2010, 23:04
Merhaba hoş Geldin. Eğer Active yada Dynamic Versiyonlarına Kafayı Takmıyorsanız Dizel Active Bulabilirsin o fiyata.Benzinli active e Göre Bence O fiyat Cok.
lionT-JET
06/03/2010, 23:07
merhaba arac ıcınıze sındıyse fazla soze gerek yok hayırlısı olsun.16,000-17,500 arası fıyatları olması lazım.kaza,boya yok ve temız olduguna gore fıyatıda mantıklı.kazasız belasız guzel gunlerde kullanın.
Volkan hoşgeldin öncelikle,
Başlığı yanlış yere açmışsın, arkadaşlar taşıyacaklardır uygun bölüme,
2. elde en önemli kriterler aracın kaza, bakım durumu, almadan önce yetkili serviste detaylıca inceletmek gerekli.Bundan sonra içinize siniyorsa tercih edebilirsiniz, donanım ve motor seçeneği belirtilmemiş.Sanıyorum 1.4 fire olabilir, bu durumda fiyat normal, dizel ise düşük diyebilirim...
Hayırlısı olsun...
hosbulduk
yardımlaeınız içinde cok tesekkurler.bu siteyı tesadufen buldum ve gercekten mukemel bir site yapanın ellerine sağlık:)arac 1.4 fıre ve gercekten cok temız.yetkıle servıse göturecegım yarın bakalım artık kısmett.selamlar
arda abinin dedigi gibi benzin için normal fakat dizel ise alacağınız araç bence bu km ve bu fiyata kaçırmayın derim.
alperyonar
07/03/2010, 12:11
Hoşgeldin. Bence fiyat uygun aklına da yattıysa araba kaçmadan al..
burhankutlu
07/03/2010, 15:15
hg aramıza ve hayırlı olsun şimdiden ama yorumlarda az okuduysan yakıttan çeken arkadaşlarımız var bence bulabilirsen temiz bi dizele bak derim ve az bekler sabır edersende bulursun. ne olur 1000-2000 belki biraz fazla para verirsin ama 2 yılda yakıttan çıkarırsın. yinede sen bilirsin bizimkiler sadece fikir. allah hayırlı etsin :)
BuRaK-BG
07/03/2010, 16:05
hoşgeldiniz aktif ve keyifli forumlar
tekrar hoşbulduk simdi bursa da kurulan araba pazarından yeni döndüm.ve 17500 sordugum puntolar ıcınde benımkını karşılastıdıgımda bı adım onde oldugunu gordum.pazarda 17500 den asagı ınen yok yani en uygunu bu fiyatı veriyor.Boya vesaire olanlar da var.1.4 fıre benzınlı benım kı yarın alacagım.Yalnız bise dıkkatımı çektı bu puntolarda sağ arka kapı hep zor mu acılıyor pazardakıler mı problemlı anlayamadım bana ole geldı yada.fiyatın uygun oldugunu dusunuyorum
burhankutlu
07/03/2010, 17:15
arka kapıların her ikisinde de arabaların hemen hepsinde problem var sadece bi kaç arabaya ait sorun deil volkan alır almaz ilk yaptıracağın iş o olsun :)
bide cok soru sordum galıba ama mazur gorun arkadaslar.aracın meshur servo motoruda 1 ay evel degişmiş sıkıntı olmaz heralde.yorumlarınızı bekliyorum.
bu kadar kronik bir sorun ama fiat bizi araçlarımızla başbaşa mı bırakmış yanı?
valla almadan vazgeçicemm burhan bu gidişle burada yazılanları okuyuncada insan şüphede kaılıyor.Onca para verip alıcağınız araç ve kronik problemler...
burhankutlu
07/03/2010, 17:25
volkan araba bir numara kullanım olarak sana ilk tavsiyem yinede 3 5 arama dizele bak pişman olma yakıtta ikincisi punto alır almaz ilk olarak kapı bakımları ve city arızası ile ilgili bilgi al. ve kafana takılmasın sıfır araba alsan bile bu sorunlarla karşı karşıya kalıyorsun ben alalı 2 haftayı geçti kullanım olarak süper zevk veriyor
city arızası yetklı servıste bır ay once yaptırılmıs kayıtları var dendı yarın gorecegız.fakat kapı kolunuda soyleyıp fıyatan dusecegım.
burhankutlu
07/03/2010, 17:38
ozaman iyi. oldu olacak kapı kolunuda yaptırıp versin :) şaka bi yana ufak tefek sorunlar olabilir arabadan soğuma kapı kolu ayarı uzun ve pahalı olacağını tahmin etmiyorum. yinede konuş araç şimdiden hayırlı olsun ve aracda tup varmı acaba ?
tup yok.benzınlı araç.ek olarak ayna ve kapı kollarını govde rengıne boyanmıs bıde cam cıtaları krom cok hos duruyo hee bıde zenon var momo marka.cok temız yarın servıse goturucem ıste 16700 e anlastık
burhankutlu
07/03/2010, 17:54
allah hayırlı etsin güzel araba pişman olmazsın allah kaza bela vermesin. fiyatı uygun. senin dediğine görede ben baya uygun almışım ozaman aracı :)
evet uygun bursa pazaı pahalı yada.sen kaça aldın 21 den asagı değildir dızeller modelınıde bılmıyorum gercı senınkının ama
..
burhankutlu
07/03/2010, 18:08
2007 model 1.3 dynamic 16000 aldım :)
valla araç sorunsuzsa fiyat süperr
burhankutlu
07/03/2010, 18:36
araç 30bin km deydi 3 hafta oldu ve araç bagzı bölgelere göre değişiklik gösterebiliyor tutulma oranına göre burda da reno nun arabaları pahalı ve ayrıyeten tofaş mesela şahinler nerdeyse 10bin 13bin arası her bölgede farklılık olabiliyor. araba alıcaksan ilk o arabanın en az tutulduğu yerden başlicaksın dostum sende biliyosundur bunu bu arada seninkide normal bence :)
operatormurat
07/03/2010, 19:26
volkan hayırlısı olsun burhanın dediği gibiufağı tefeği dert etme grande punto dünya genelinde 1.000.000dan fazla sattı. benimde sağ arka kapı açılmıyordu,fabrikadan arka kapıyı açaN çelik halatı normalden 1cm uzun yapmışlar,bugun 1/2 saat uğraşıp halatı kısalttım ve taktım şimdi saat gibi çalışıyor, bende dizel al diyorum birader....
anladım serviste halatı bende kısalttırırım olmadı.ama dizel için maddiyatım el vermiyor.bursada en kötüsü 20 binden başlat punto dizelin.önerileriniz için çok teşekkürler yarın artık alıcaz kısmetse işallah başımız ağrımasın hayırlısı olsun
Aramıza hoşgeldin, şimdiden aracın hayırlı olsun, umarım bir sorunu çıkmaz ve gönül rahatlığıyla binersin. Keyifli forumlar.
serdar2362
08/03/2010, 16:33
Aracın şimdiden hayırlı olsun Volkan. Hiç düşünme al bence. Ayrıca aramıza da hoşgeldin.
hayırlısı olsun inşallah serviste de temiz çıkar sended bi punto sahibi olursun ve muhtemelen aldığına pişman olmazsın :)
hayırlı olsun diyelim, aramıza hoşgeldin.
Arkadaslar puntomu aldım.araç çok temizdi zaten artık bende aranızdayım. Fakat bursa birmotttan yana hiç memnun kalmadım.Konuyu servis bölümünde açacagım.Genelden hariç bursalı arkadaşlarında yardımlarını bekliyorum
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
Aracınız hayırlı olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanın.
burhankutlu
09/03/2010, 19:37
Volkan, Allah hayırlı etsin kaza bela vermesin ..
jakabo_ank
10/03/2010, 00:04
hayırlı olsun senin yaşadığın sıkıntıların hepsini 2 hafta önce bende yaşadım. 2008 60 binde boyasız hatasız vuruksuz kırıksız bir GP aldım active benzinli çelik cant 0 lastik falan filan işte. yok kapı problemi yok city problemi kafam kazan olduydu. ama varya arabaya binince aklına bile gelmiyor bunlar. servise gelince birdaha adımımı atmam yetkili servise. sende sanayide iyi bir usta bul zaten garantin bitmiştir. uzattırmayada çalışma her arızaya bir bahaneleri var servistekeilerin. bu arada benzin giderlerin için şimdiden geçmiş olsun. aracınada güle güle kazasız belasız binmeni dilerim.
jakabo_ank
10/03/2010, 00:06
2007 model 1.3 dynamic 16000 aldım :)
kardeş araç kaçkapı valla isterse kapısı olmasın fiyat harika
burhankutlu
10/03/2010, 00:17
murat abi 5 kapı yalnız dynamic yazıyo ama active modeli dijital deil yani klima anlamadım gitti.
City arızasını gidermişlerse hiç kaçırmadan al derim..Benzinli olması daha iyi temiz dizel bulmak zor...Fiyat ta cok uygun..Saygılarımla..
Hayırlı olsun. Kazasız, cezasız, sorunsuz kullanmanı dilerim.
nerhal61
10/03/2010, 11:25
2008 ve 16bin TL hic mantıklı bir rakam degil ama ii fiyat tabi :)
Aman dikkat et hocam, 6000 km de bir araç almıştı arkadaşım. Ne boya var ne bişey, sonrasında şasi nodan sorguda araç pertten gelme imiş ....Gönlünü bulandırmayım ama ucuz etin yahnisi tatsız olabiliyor....
arkadasınız alırken yetkılı servıse göstermedı mı?Çok ilgiınc anşasılmaması
ExTReMe_
10/03/2010, 13:34
araç dediğiniz gibi benzinli ise fiyat bence de çok ben araç ararken 2006 model 60 bin de orjinal bi araç bulmustum 16 ya düşünün hesabını siz yapın.
nerhal61
10/03/2010, 14:00
arkadasınız alırken yetkılı servıse göstermedı mı?Çok ilgiınc anşasılmaması
Yetkili servise göstermedi. Araç daha 6000 km deydi.Komputeste götürdüler, boya yok, hata yok dendi. Sonra yetkili serviste sorgusunu yaptılar ve bu durum ortaya çıktı. Tabiki de önce yetkili servis kaydını sormalıydı...
kaptan_ahab
10/03/2010, 14:15
Yeni aracınız hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmanız dileği ile
çok saolun arkadaslar bu sıteye uye olmakla gercekten ıyı bısey yapmıısm.Simdi jant ve lastık alıcam pıyasayı arastırıyorumm
nerhal61
10/03/2010, 16:39
çok saolun arkadaslar bu sıteye uye olmakla gercekten ıyı bısey yapmıısm.Simdi jant ve lastık alıcam pıyasayı arastırıyorumm
Lastik deyince müdahil olayım hemen...Muhakkakki araçlarımızda en güvenli en güzel lastigi almak isteriz...İşte bu noktada michelin, continental gibi lastikler önce cıkıyor ama bence değmez...Bundan önceki aracıma kışlık kar lastiği aldım ve markası Marshall idi..Evet duyulmamış bir marka ama cok cok memnundum..Hem yumusak yapısı hem de sessizliği bence cok iyiydi..Fiyatı ise daha da ii...195/65/15 ebadında kışlıgın tanesini 85 ten almıştım. 4 lastik 340 lira , sökme takma balans dahil...Bence en uygun fiyatlı lastik...Üstelik o ebada göre...
Ankara'da iskitlerden almıştım...
evet dikkate alacagım lastık onerını.Birde bu araçlarda triger ne zman değişiyor benim aracım 2006 model daha 4 sene olcak mayısta fakat kitapçıkta 120000 veya kullanıma göre 3 ila 5 yıl diyo hiç bişe anlamadım.aracım daha 56000 km de.ve hor kullanışmış bir arac değil.yogun olarak sehırıcı kullanılmadı yanı.seneyemı değiştırsem Acaba napsam bilemedim