Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Evo-sürücünün yorumu
Samanyolu bi yere kadar ama yayınlıyoruz :Ç
YouTube - Fiat Punto EVO Sürücü'nün yorumu (https://www.youtube.com/watch?v=9N1OHfi1KQg)
PredatoR
05/03/2010, 01:28
paylaşım için teşekkürler.
Pop kitteki ön tamponlar krom olacak diyordu yani parlak siyaha koyu fümeye yakın bi renk ama burada çok açık renk gözüküyor. beyazda çok sırıtmış, acaba pop kiti kaldırsam mı diye düşünüyorum araç üretime girmeden. ayrıca yan çıtalar yine dergide gösterilen gibi punto yazılı değil, içime pek sinmedi. sizin görüşleriniz nelerdir? beyaza siyah tampon daha iyi duruyor gibi bence?
Tampon uzerindeki koruma bandının rengi epey acık evet bence ondeki krom parcayla guzel bi uyumu var yanlız bence tek sorun yandan bakıldıgı zaman ortaya cıkıyo...Cam cıtalarıda aynı renk sunulsaymıs kitte cok daha basarılı olurmus. Ben sipariş versem beyaz renge 500 lira icin almazdım....https://puntodivista. quattroruote.it/pagineFoto/9nov/LaPremiazione/Default.aspx
bu linkte net fotograflar var yardımcı olabilir, 14. araç benimki :)
PredatoR
05/03/2010, 01:57
evo kitapçığında 2 tane seçenek var. bu 2 seçenek normal plastik tamponun üzerine olabilir gibi gözüküyor. biri metal rengi bu resimlerdeki gibi diğeri de karbon diye geçiyo. yarın gidiyorum fiat bayiine, direticem koyu renk olsun diye. madem dergiye koymuşlar yapmak zorundalar. olmadı çıkarttırırım pop kiti.
seysey37
05/03/2010, 02:23
valla o değilde punto evo alsam ilk işim herhalde üstündeki ön tamponu söküp grande punto tamponu takmak olurdu..satarkende takardım evo tamponu geri öyle satardım..
hiç sevemedim gitti offroad aracı gibi olmuş ya :(
valla o değilde punto evo alsam ilk işim herhalde üstündeki ön tamponu söküp grande punto tamponu takmak olurdu..satarkende takardım evo tamponu geri öyle satardım..
Kesinlikle...
ARacın önüne bende pek alışamadım. Belki gözümüz grande ye alıştığı için olabilir. KEşke hiç dokunmasalardı. LEd stoplar, iç dizayn ne kadar güzel. ama tampon başka bir araçtan alıntı gibi. En iyisi siyah almak ve büyünlüğü sağlamak. :(
PredatoR
05/03/2010, 12:13
maalesef önü çok kötü aracın dediğiniz gibi. bir tek avrupadaki fun ve sport versiyonlarında güzel olmuş. Halka ızgara var ve parlak isyah görünümülü.
eski kasaya geri dönerler kesin.beğenen birine daha rastlamadım.
Valla ben begenerek aldım her gecen gun daha cok begeniyorum. Bu kasayı gormesem punto dusunmeyebilirdim. Herkesin zevki ayrı tabi...
PredatoR
05/03/2010, 21:38
maalesef beyazla açık renk ön tampon geliyomuş, değiştiremiyormuşuz. italyanlar her geçen gün daha zevksiz araba çıkartmaya başlıyorlar.
GP COSKUN
05/03/2010, 21:54
sunucu artık fiatın bu direksiyondan vazgeçmesilazım dediği yere takıldım
keşke nedenini de açıklasaydı kestirip atmış
ayrıca arka tarafa yorum yaparken kurduğu cümleye kızdım
(arka taraftaki stopların şeffaflaşması ve punto yazısının ortaya alınması otomobili daha
bir şehirli yapmış )ifadesini kullandı
ne o bizimkiler dağlımı kardeşim
grande puntolar taşralımı yane
ön tampon içinse diğer arkadaşlarımın dediğine katılıyorum
eski tampon buna 10 çeker oyuncak yapmışlar aynen sunucununda söylemek istediği gibi ön taraf fiat 500 çakması
seysey37
05/03/2010, 22:12
cokşun abi bizim grande puntolara bence daha tarzdı demek istemiş,yenisi daha şehirli olmuş demesinden ben bunu çıkardım tabi yoruma açık:) ben iyimser baktım :D
Saçmalamış işte illa bi yorumda bulunacak ya.
PredatoR
05/03/2010, 22:32
sunucu artık fiatın bu direksiyondan vazgeçmesilazım dediği yere takıldım
keşke nedenini de açıklasaydı kestirip atmış
ayrıca arka tarafa yorum yaparken kurduğu cümleye kızdım
(arka taraftaki stopların şeffaflaşması ve punto yazısının ortaya alınması otomobili daha
bir şehirli yapmış )ifadesini kullandı
ne o bizimkiler dağlımı kardeşim
grande puntolar taşralımı yane
ön tampon içinse diğer arkadaşlarımın dediğine katılıyorum
eski tampon buna 10 çeker oyuncak yapmışlar aynen sunucununda söylemek istediği gibi ön taraf fiat 500 çakması
vallahi ben de çok takıldım o direksiyon konusuna. dual drive teknolojisine mi karşı, şeklime mi karşı, malzemesine mi karşı bir sürü soru işareti oluştu kafamda :)
Honor COOPER
06/03/2010, 01:34
Bence şekili kastetmistir.Komple değişen bir iç dizaynda bence o da değişmeliydi demek istemiştir.
PredatoR
06/03/2010, 01:52
Bence şekili kastetmistir.Komple değişen bir iç dizaynda bence o da değişmeliydi demek istemiştir.
mantıklı bir yaklaşım. Punto Evo Fun ve Sport modellerinde bir nevi değiştirmişler ama ithal edilmiyor. 3 sene sonra makyajlandı diye yine Türk tüketicisi kandırılacak maalesef.