Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Evo fiyatı hakkında
PredatoR
03/03/2010, 14:16
Arkadaşlar Allah izin verirse bugün siparişi bitireceğim.
1.4 77hp 5 kapı dynamic dualogic start&stop
skydome
Asist kit
Blue & Me kit
pop kit.
33.500 TL. nasıl fiyat sizce?
Çok uğraştım italyada olan emotion ya da fun modelini getirtin, spoiler, marşpiyel ve 17'' veya 16'' jant takın parası neyse veririz diye, Tofaş kabul etmedi. Sinirlendim almamayı düşündüm hala da fikrimi değiştirebilirim. İtalyan broşüründe opsiyon olarak alınabilir yazıyor, ama tofaştaki bir bayan nuh diyor peygamber demiyor.
nerhal61
03/03/2010, 15:57
skydome
Asist kit
Blue & Me kit
pop kit.
Çok uğraştım italyada olan emotion ya da fun modelini getirtin, spoiler, marşpiyel ve 17'' veya 16'' jant takın parası neyse veririz diye, Tofaş kabul etmedi. Sinirlendim almamayı düşündüm hala da fikrimi değiştirebilirim. İtalyan broşüründe opsiyon olarak alınabilir yazıyor, ama tofaştaki bir bayan nuh diyor peygamber demiyor.
Vallahi fiyat çok iyi predator kardeşim...Ben Baz dynamici 31.000e aldım. hatta 30800e aldım...Bahsettigin donanımlar o listedeki hersey sanırım...Aramızda 2500 TL fark var ki sadece blue-me tomtom u 1750 diyolardı.Skydome da 1750 civarı sanırım.pop kit asist kitlerde 1000 lirayı bulur sanırım yani 35500 den indirmişsin gibi?Dogru mu?
Böyle bile olsa ii fiyat...
Arabadan vazgecme sakın...dünden beri kullanıyorum ve cok keyifli ve sınıfına göre oldukca kaliteli...
PredatoR
03/03/2010, 16:08
36500'tan indi gibi oldu.
Peki sizin arabanız dualogic mi? yakıt tüketimi nasıl karışık olarak?
Bu fiat'ın indirim konusuna hiç aklım ermiyor bazı arkadaşlar 750 pazarlığı zor yapmış,bazı arkadaşlar da 2500-3000 lira indirmiş,mantıklı bi açıklaması varmı acaba? Bi yetkili firma ne kadar kazanıyor ki bu kadar indirim yapabiliyorlar.
Öncelikle aracın hayırlı olsun,test ettiysen çok güzel bi araç aldığının farkındasındır..Simdi geçmez günler araç gelene kadar,allah kavustursun diyelim...
Aldıgın fiyat gayet iyi, yapmaları gereken indirimleri yapmışlar. Bayide size süper indirim yaptık kimse yapmaz şeklinde konuşuyorlardır tahminimce ama her bayinin yaptığı bi indirim bu. Yinede sipariş olmasına ragmen indirmişler. Düşündüğünüz emotion modelini getirtebilseydiniz o süper olurdu Tr'de ilk olurdu. Benim aracımda dualogic, yakıt tuketimi agırlıklı şehiriçi karışık ort 6,5/100 km civarı...İstanbul-Sapanca yapmıştım şubatta net 5 lt/100 km ile gittim. Dualogic Eco Mod ideal zamanda vites degiştirerek tüketimi azaltıyo. Start&Stop özelliğini de verimli kullanmak gerekiyo buarada gerekli yerlerde kapatıp acarsanız işe yarayabiliyo. Gözle görülür bi iyileştirme yaptığını söyleyemem.
Buarada Halit Bey TomTom cihazı verilmiyo bahsettiğiniz kitte sadece direk takılabilecek on hazırlık oluyo on konsolda fiyatı 600 tl blue&me nin.
nerhal61
03/03/2010, 17:50
Vallahi daha dün akşam aldım kardeşim. Çok net bişey söyleyemem...Dün motoru hafif zorlamak üzere manuelde ve de otomatikte kullandım. Şu anda 10 lt/100 km yazıyor. Sabah da depoyu fulledim. Biraz kullandım ve menzil 625 yazıyor. 2-3bin km gecmeden saglıklı olmaz ama gördüklerimi aktardım.
nerhal61
03/03/2010, 17:53
...Buarada Halit Bey TomTom cihazı verilmiyo bahsettiğiniz kitte sadece direk takılabilecek on hazırlık oluyo on konsolda fiyatı 600 tl blue&me nin.
Ben o kitte var sanıyordum...
Navigasyon cok güzel bisey ama o fiyata gerek yok bence...Araça senkronize olabilecek ürünler cok sayıda ve uygun fiyatlı. 300 liraya da var,1000 liraya da var...Hepsiburada'da oldukça fazla sayıda ürün var...Benim navigasyonla ilgili bir cekincem de büyük araclar kullanıp kücük bir aracın ic mekan ceplerinin daralmaması adına idi. Tomtomun yerinde bende bisey yok malum ve orası telefon sigara vs bırakmak icin güzel bi yer...Tomtom olursa orası da olmayacak...Tamam araba kücük ama yine de gözlere ihtiyac oluyor...Ben sonradan ön cama vakumla oturacak bir navigasyon alacağım.Planım bu...
Evooooo
guzel fıyat guzel araba sımdıden hayırlı olsun.
PredatoR
03/03/2010, 20:04
Fiyatı 33'ü çektirdim, bir tane daha indiririm vardı onu kullanmayı unutmuşuz. Geldiğinde arabayı almadan 16'' jant taktırtacağım orjinalinden, 15'' jantı saydırmaya çalışıyorum şu an.
Bu arada bizim arabalarda sadece 3 tane mi hava yastığı var eğer bu 900 tllik aktif kafalık, yan perde hava yastığı pakedini almazsak?
zyilmaz90
03/03/2010, 20:20
skydome
Asist kit
Blue & Me kit
pop kit.
Fiyatı cok iyi bence o özelikleri opsiyonları topladım 36500 TL yapıyor Cok iyi indirmişsiniz :D Bizde Sipariş verdik dynamic 1.4 fire dualogic skydome + blue&me 34.350 TL Fiatın sitesine Baktım Şimdi Baz fiyatı 33.250 den 31.250 e İndirmişler. Cok iyi Oldu Kasko Parası Cıktı yıh yıh ^^
valla objektif yorum istersen ben o parayı vermezdim.1.4 77 ps makina tatminkar bir araç değil.kullanırken anlıyorsun.yakıt tüketimide tahminim 8 lt altına inmez(şehir içi)
ben yerinde olsam opel corsa 1.2 auto 111 yıl alırdım.egemden 31000 tl fiyat aldık.16" jant karartılmış camlar.kapı eşikleri vs logolu.araç çok dolu.satarkende opel daha yükseklerde gider.
Fiyatı 33'ü çektirdim, bir tane daha indiririm vardı onu kullanmayı unutmuşuz. Geldiğinde arabayı almadan 16'' jant taktırtacağım orjinalinden, 15'' jantı saydırmaya çalışıyorum şu an.
Bu arada bizim arabalarda sadece 3 tane mi hava yastığı var eğer bu 900 tllik aktif kafalık, yan perde hava yastığı pakedini almazsak?
öncelikle şimdiden hayırlı olsun. evet standart evolarda 3 havayastıgı ABS+EBD mp3 var :) sürücü+ yolcu + sürücü diz havayastıgı var. egerki SPK(safety plus kit) almadıysanız. ama keşke spk alıp skydome vazgeçseydiniz:D
PredatoR
06/03/2010, 12:53
öncelikle şimdiden hayırlı olsun. evet standart evolarda 3 havayastıgı ABS+EBD mp3 var :) sürücü+ yolcu + sürücü diz havayastıgı var. egerki SPK(safety plus kit) almadıysanız. ama keşke spk alıp skydome vazgeçseydiniz:D
dualogic olduğundan dolayı, esp, yokuş destek sistemi, vs. standard geliyor. o yüzden düşük fiyatlı güvenlik paketini alabiliyorum ama 2 havayastığı için 900 tl fazla geldi açıkcası.
Honor COOPER
07/03/2010, 01:42
hayırlı olsun şimdiden.
dualogic şart değilse multiair daha hoş olur.
1.4 77 cok guclu motor degil bunu yerine eger imkanınız varsa dizel versiyonuna bakmanızı tavsiye ederim. sonra araca lpg taktırıp taktırmama konusunda tereddüt yaşayabilirsin. GErçi aracı ne kadar kullanacagınada baglı dizel secmen
PredatoR
07/03/2010, 12:46
Teşekkürler arkadaşlar, Allah size daha iyilerini nasip eder inşallah.
Dualogic kesin şart olarak listemde olduğu için başka motor seçeneklerine geçemedim. Multiair'in dualogic'i yok, dizellerin olduğu halde özel siparişle bile ithal etmek istemediler ileride çıkacak garanti sorunları yüzünden.
1 senede 20.000-25.000'den fazla yapmam sanırım bu arabayla. En fazla rakamları verdim. bu durumda benzinli araba daha mantıklı eğer fabrika değerleri gibi yakıyorsa (+1, vs. olarak).
Evo dynamic kullanıcılarına bir sorum var, bir bakarlarsa sevinirim. Araçta 3 havayastığı var gibi gözüküyor ama sanırım a ve b kolonlarında da havayastığı var sanırım, yani toplam 5. safety kit ekletip ekletmemekle kararsız kaldım. 5 tane varsa eklettirmeyeceğim.
FIAT - fiat.com.tr (https://fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/puntoevo_donanimpopup.aspx)
bu linkten evo donanım tablosuna bakıldığında sürücü yolcu ön hava yastıkları ve sürücü diz hava yastığı standart. perde ve ön yan hava yastıkları dualogic dynamic lerde SK safety kit alınca oluyor gibi görünüyor.
teşekkürler arkadaşlar, allah size daha iyilerini nasip eder inşallah.
Dualogic kesin şart olarak listemde olduğu için başka motor seçeneklerine geçemedim. Multiair'in dualogic'i yok, dizellerin olduğu halde özel siparişle bile ithal etmek istemediler ileride çıkacak garanti sorunları yüzünden.
1 senede 20.000-25.000'den fazla yapmam sanırım bu arabayla. En fazla rakamları verdim. Bu durumda benzinli araba daha mantıklı eğer fabrika değerleri gibi yakıyorsa (+1, vs. Olarak).
Evo dynamic kullanıcılarına bir sorum var, bir bakarlarsa sevinirim. Araçta 3 havayastığı var gibi gözüküyor ama sanırım a ve b kolonlarında da havayastığı var sanırım, yani toplam 5. Safety kit ekletip ekletmemekle kararsız kaldım. 5 tane varsa eklettirmeyeceğim.
fatih standart olan 3 hava yastiği.
O dedğin yerlerde airbag değil fiat yaziyor.
PredatoR
07/03/2010, 14:44
fatih standart olan 3 hava yastiği.
O dedğin yerlerde airbag değil fiat yaziyor.
vallahi satış danışmanıma sordum 5 havayastığı olduğu konusunda ısrar ediyor. şimdi plaza'ya gidip bakacağım bir tane dynamic modeli vardı.
3 havayastığı çok az kalmış bu arabaya.
vallahi satış danışmanıma sordum 5 havayastığı olduğu konusunda ısrar ediyor. şimdi plaza'ya gidip bakacağım bir tane dynamic modeli vardı.
3 havayastığı çok az kalmış bu arabaya.
kataloğundada standart olan 3 adettir.ön-yan ve diz hava yastiği,bunlarda olmazsa olmazlardir zaten.
Hava yastiğina çok takma bence 7 hava yastiği standart olupta euroncap çarpişma testiinden 5 yildiz alamayan arabalar var.
önemli olan aracin sağlamliği.
Yan hava yastıkları çok önemli değil ama perde hava yastıkları gerçekten önemli, bizzat tecrübe etmiş biri olarak bunu söyliyebiliri. Emniyet kemeri takılı olduktan sonra, kapılardaki güçlendirilmiş barlar sayesinde epey bir koruma sağlanıyor (gövde ve kol için) ama emniyet kemeriniz takılı olsa bile kaza anında kafanızın hareketini engelleyemiyorsunuz ve yan cam ile aranızda açılan perde havayastığı bu konuda çok başarılı. Başımız korunması gereken 1. bölge.
Eğer emniyete bu kadar önem veriyorsanız sırf o 2 perde hava yastığı için bile o donanım alınır, dediğim gibi yan hava yastıkları zaten bütün hava yastıkları içinde önem sırası en az olanlar. (başı koruma görevi yok)
İllahi ki GP istiyorum demiyorsanız, başka markalara da göz atın derim, kısıtlı seçeneğim vardı ondan bu modeli aldım diyerek 6 ay sonra pişman olmayın.
ibrahim06
07/03/2010, 17:24
valla objektif yorum istersen ben o parayı vermezdim.1.4 77 ps makina tatminkar bir araç değil.kullanırken anlıyorsun.yakıt tüketimide tahminim 8 lt altına inmez(şehir içi)
ben yerinde olsam opel corsa 1.2 auto 111 yıl alırdım.egemden 31000 tl fiyat aldık.16" jant karartılmış camlar.kapı eşikleri vs logolu.araç çok dolu.satarkende opel daha yükseklerde gider.
Opelin değil 111, 111111. yılı bile olsa verdiği arıza ve servislerindeki kazmalıklardan ötürü para vermem. Satış sonrası memnuniyetsizlik sırasında 1.sırada. Eşim dostum çok çekti onlardan Bana çok da konforlu gelmiyorlar.