Orijinalini görmek için tıklayınız : Bahçelide hırsızlık vakası!
Murat Gürakan
03/03/2010, 01:29
Arkadaşlar bugün saat 17.40-20.00 arasında 35.sokak( brother hizasında iki sokak üstü) tam köşede ve sokak lambası altına arabamı koydum geldiğimde malum araba biraccık pısık olduğundan sol kapı kaldırımdan açılmadığından sağ taraftan arabaya bincem derken sağ kapıyı bi açtım benim torpido arabanın içine dağılmış arkaya baktım kitap defter poşet ne varsa karıştırılmış anladımki bişey olmuş. Teyp falan herşey yerinde çokda yağmur vardı arabanın dışında gördüğüm kadarıyla pek bişey yoktu ama adam sol arka kelebeği kırıp o kapıyı açmış ordan sağ arka kapıyı açmış ordan sağ ön kapıyı açmış ve ön kapıyıda açınca bütün kapılar açılıyor inmiş bagajda duran lap topu mu götürmüş. Sanırım arkadaş yayandı subwoofer ve anfi ye dokunmamış. Giden malımamı üzüleyim, arabamın bu yağmurlu günlerde camsız kaldığınamı üzüleyim yoksa polis bekle olay yeri inceleme bekle 3 saat boşuna vakit geçirmememi üzüleyim. Artık herşeyin cılkı çıktı hepimiz dikkat edelim arkadaşlar benim gibi kimsenin madur olmasını istemem.
Romeo_er2
03/03/2010, 02:44
muratcım geçmiş olsun ya..bu muhitte olacak iş değil.. allah bin belalarını versin ya..artık arabada sigara paketi bırakmaya korkuyorum ya onuda görüp cam kırarlar diye..!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erdem Bozdağ
03/03/2010, 05:26
büyük geçmiş olsun gerçekten
son zamanlarda çok sık duymaya başladım
arkadaşımın arabası aynı hafta için 2 kere soyuldu bahçelievlerde
gidişat çok kotu
punto elx2001
03/03/2010, 08:57
gecmis olsun
emrequzel
03/03/2010, 09:05
Geçmiş olsun Murat üzücü bir durum.
serdar2362
03/03/2010, 09:54
Geçmiş olsun Murat'cım. Birde iyi tarafından bak yan camı tornavida ile kanırtarak kırıyorlar hem koca cam, hem fitiller, hem de çalınan yanına kalıyor. Mümkün oldukça arabada değerli bir şey bırakmamak lazım.
Geçmiş olsun Murat kardeşim.
Geçmiş olsun Murat,
Allahtan tek zarar gören yer kelebek cam.Serdar Abinin de belirttiği gibi daha büyük zararlar verebiliyorlar.Sökülemediği için kırılan teypler, yırtılan döşemeler...
BuRaK-BG
03/03/2010, 10:23
büyük geçmiş olsun murat pis bir durum allah bir daha yaşatmasın.
alperyonar
03/03/2010, 10:25
Geçmiş olsun Murat. Artık arabada değerli değersiz hiç birşey bırakmamak lazım. Üzme canını her işte bir hayır vardır kardeşim..
Büyük geçmiş olsun giden sadece maldır inşallah, laptopta önemli bilgiler varsa o çok daha üzücü olabiliyor. Yazık bu işi meslek edinen insanlar var.
StrawBeeRy
03/03/2010, 10:38
geçmiş olsun Allah belalarını versin
bozkurt0632
03/03/2010, 10:59
geçmiş olsun koçum ,
Geçmiş olsun Murat...
Artık arabayı sokağa bırakırken korkuyorum. İçinde hiç bir şey bırakmamaya çalışıyorum. Hele görünürde bişey varsa kesin camlar iniyor aşağıya...
Yakın bir zamanda Bahçeli 3. Cd' üzerinde 10 sinemasına yakın bir yerde güpegündüz arkadaşın arabasının ön camını patlatmışlar. Aldıkları ise sadece eski bir cep telefonu. Camın parası telefonun parasının 2-3 katıdır... Hepsinin boğazında kalsın yedikleri...
Kriminal
03/03/2010, 11:20
Murat Geçmiş olsun...Sanırım senı takıp etmısler:(
tolgaank88
03/03/2010, 11:36
murat geçmiş olsun,arabada 2 dakkalıgına bile olsa hiç bişey bırakmamak gerekiyor anlaşılan
Çok geçmiş olsun Murat. Sinir bozucu bir durum. Yakın zamanda bende böyle bir durumla karşılaştığım için seni çok iyi anlıyorum. Ancak arkadaşların dediği gibi daha büyük zarar verebilirlerdi ki bende hem sağ kapı camı kırıldı hem de sol arka kapı camını açmak için çivi kullandığı için boyada fitillerde zarar gördü. Aldığı ise bir kutu sakız :( :(
Kriminal
03/03/2010, 13:15
Ama sakız için deger:)
Geçmiş olsun yasmin
geçmiş olsun murat malesef bu hırsızlığın önüne geçilemiyor , Daha beterinden korusun :(
06kaymak
03/03/2010, 13:46
geçmiş olsun kardeşim...
GP COSKUN
03/03/2010, 13:59
çok geçmiş olsun murat
başının gözünün sadakası olsun hiç üzülme
birde şöyle düşün ya aracın içindeyken karşılaşsaydınız
başına daha kötü şey de gelebilir hatta başın belayada girebilirdi
tekrar geçmiş olsun ,
Punto_Can
03/03/2010, 14:27
geçmiş olsun murat, özellikle o muhitte olması daha çok üzücü. 2 alt cadde 7/24 polisle doluyken orada böyle birşey yaşanması gerçekten can sıkıcı bir durum.
abulbul08
03/03/2010, 14:28
çok geçmiş olsun
Murat Gürakan
03/03/2010, 16:24
Herkese çok teşekkür ediyorum.
Tek sevindiğim nokta arabaya zarar vermemiş olmaları. Kelebeği kırıp açmış camı başımın gözümün sadakası olsun artık ne diyim dediğiniz gibi bunada şükretmek gerek. Milletimizin refah seviyesi o kadar yüksekki yada ekonomi o kadar canlı tefe tüfe söylendiği yansıtıldığı gibi bu kadar düşükki, yada insanlarımızın ekonomisi o kadar iyiki böyle küçük şeylere tenezzül eden binlerce insan var. Yazık bizim gençlerimizi, insanlarımızı bu hale sokan sisteme yazıklar olsun. ekonomiyi at nalı, kayak takımı samuray kılıcı gibi abuk subuk şeyleri referans alıp tefe tüfe enflasyonu hesaplayacaklarına olayın iç yüzünü gerçekten gözler önüne serseler ve ellerinden geldiklerini yapıp satma amaçlı yeme amaçlı olmayıp milletinin refahını arttırmaya yönelik çalışan bi zihniyet olsa bu millet onları zaten başının tacı yapar ama nerde bunu anlayacak insan, nerde sorunların temelini çözüpte büyük sorunlarında ortadan kalkmasını sağlayacak sistem...
---
Söylendiği gibi 2 alt sokakta millet xenon taktı diye, sis açtı diye terör estirilceğine bu tarz şeylere öncelik verilse daha huzurlu bir topluma sahip oluruz.
600-700mt lik mesafeden 45dk de polis geldi. Üstüne 2 saat sonra olay yeri inceleme geldi. Şimdi polislerede kızamıyorum koskoca ankarada sadece 5 tane olay yeri inceleme ekibi varmış hangisine yetişsinler yazık. Abuk subuk uygulamalar yapılcağına önemli ve gerekli yerlere takviye yapılsa ne kadarda güzel olur.
---
bu arada müslüm abim sana işim düştü sipariş verilme gibi işler varsa yapabilirsin :) ( Sol arka kelebek )
narkoz30
03/03/2010, 16:31
Geçmiş olsun dostum arabada mümkün mertebe hiçbirşey bırakmayacaksın istanbulda yaşıyorsan eğer bunu anlamış olman lazım artık bırakacağını da sanmıyorum ama olan olmuş iyişallah faalleri bulunur hoş bulunsa ne olacak 2 ay yatıp çıkıyrlar soytarılar. vereceksin bunlara 10 sene katıksız hapis bak bıçak gibi kesilmiyormu hırsızlıklar kapkaçlar.
imdesign
03/03/2010, 16:45
Çok büyük geçmiş olsun kardeşim..
dostum geçmiş olsun. bahçeli artık hırsızların mekanı oldu. benim bi arkadaşın arabasına 2 defa girip sistemini götürdüler. aman dikkatli olun...
bravo_sercan
03/03/2010, 23:52
geçmiş olsun murat , cidden üzüldüm, sinir bozucu bişey.
Allahtan pek zarar gelmemiş arabaya :/ giden leptop olsun. ''zaten yavaştı '' :) (Benim kullandığımsa eger)
iyiki o an hırsız seninle karşılaşmamış.
çok çok geçmiş olsun,15 yıllık istanbulluluk yaşantımda öğrendiğim en önemli şeylerden biridir,arabanın içinde hiçbirşey bırakmamak,abartmıyorum ekmek poşeti bile bırakmıyordum,hala daha devam eder o alışkanlığım,tavsiye ederim.
bravo_sercan
04/03/2010, 00:06
çok çok geçmiş olsun,15 yıllık istanbulluluk yaşantımda öğrendiğim en önemli şeylerden biridir,arabanın içinde hiçbirşey bırakmamak,abartmıyorum ekmek poşeti bile bırakmıyordum,hala daha devam eder o alışkanlığım,tavsiye ederim.
abi henüz başıma gelmedi, inşallah gelmezdede, ben arabnın içinde bozuk para 5 kuruş 10 kuruş bırakmaya bile tırsıyorum, sırf bu yüzden camları filimletmek istiyorum ama bu seferde polis amcalar rahat bırakmıyorlar, gelde anlat.
double var bende, gider gozuyle bakıyorum valla.
eski aracımızda r9, aracın içinde hiç bişey olmamasna rağmen kapımızın önünde 2 kez kelebek camı patalp kapıyı camı açmışlar, adamın kan izleri duruyordu..
bu tür forumlarda araçlarımı paylaşıyoruz tanıtıyoruz ama bence gayet sakıncalı, buraya üye olan birnin hırız olmadığı ne malüm.
paranla yaşamak gerçekten çok zor, olanda bişey olsa. eline en fazla tiner-alkol uyuşturucu parası geçer, bitince yine patlatır bi arabayı.. :/
keykavus
04/03/2010, 00:11
Çok geçmiş olsun saygıdeğer arkadaşım. Allah bu tür insanları da ıslah edip doğruyu göstersin inşaallah. Beddua edince düzelmiyorlar bunlar inşaallah doğruyu görüp yanlışlarından dönerler. Allah hepimizi daha kötülerinden korusun saygı ve sevgilerimle.
geçmiş olsun arkadaşım. Allah kimsenin başına böyle olaylar vermesin...
Kankam tekrar çok geçiş olsun...Tenhada pısık Bravocuğu kıstırmışlar...Sana bi şey olmasın kardeşim...
bravo_sercan
04/03/2010, 00:33
Kankam tekrar çok geçiş olsun...Tenhada pısık Bravocuğu kıstırmışlar...Sana bi şey olmasın kardeşim...
o herifle murat karşılaşşsa ,emimim sağlam sıkıştırırdı sanırım tenhada..
Murat Gürakan
04/03/2010, 00:49
Valla allahtan karşılaşmadık ya. İnsan o anlık sinirle ne yaptığını bilmez bide bunu göze alan adam zaten boş deildir çıkarır bıçağı saplar valla o zaman işte " ..k yoluna gitti niyazi " gibi bir durumda olurum:)
Ne demiş dayı ;
-Mesele hırsızı cezalandırmak değil kardeş
-E o zaman mesele ne be dayı?
-Mesele şuki kardeş, sen hırsızı cezalandırayım derken hırsızmı sana bişey yapar yoksa senmi hırsıza? Ama şuda var kardeş arabana zarar vermemiş haline şükret. :P
Valla şaka maka artık geçtim herbişeyde arabamı tenhada sıkıştırmış allahtan bi zarar vermemiş :(
cok cok gecmıs olsun yaklasık bır ay kadar once uskudar da abımın arabayı patlattılar (arac ıcınde hıc bır sey yoktu) bagajı acıp ıcınden o gün alınan mont kazak pantalon gıyecek ne warsa cantada aldılar
Geçmiş olsun Murat ım.Başının gözünün sadakası olsun.Beterin beteri var buna şükür.
berkayavuz
04/03/2010, 01:36
Buyuk gecmis olsun..