Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sana benzeyen yazı denemesi (2)

SpyHunter33
02/03/2010, 13:45
Umarım bunu da beğenirsiniz arkadaşlar. Bu yazım birisine yazılmış olan sana benzeyen yazı denemeleri serimin :D ikinci yazısıydı ilki daha sevecendi haliyle :) başlangıç ve bitiş diyebiliriz :)

Sayılarını unuttum artık sana benzeyen yazıların. Kimbilir kaç oldu bu yazabildiklerim ve yazmaya cesaret edemediklerim.

Her gece çok uzun cümleler kuruyorum. İçinde senin olduğun gözlerine baktığım ve kokunu her hare hissettiğim. Hergece tavana dikilmiş gözlerle saatlerce duruyorum öylece. Sonra seslenyiorum sana ,usulca AŞK duy sesimi. Kabul olurmu bilmem kaç duayı ard arda sıralıyorum. Kaç dileğimi kayan yıldızların kuyruğuna bağlıyorum Her kayan Yldızda gözümden bir damla yaş içimden bir umudum daha gidiyor yavaş yavaş. Biliyorum bu satırlarda buğulacak göz yaşlarım. Her kelimesini sana benzetmeye çalıştıkça ben, benzememek için elinden geleni yapacak bu satırlar. Her bir kelime arasındaki boşluk rahatsız edecek beni. Daha yakın yazmaya çalışacağım kelimelerimi sanki ne kadar yakın yazılırsa kelimeler senle ben daha yakın olacakmışız gibi.SENİSEVİYORUM bak yakınlar işte. Sen neden uzaksın ki ?
Usulca akarken yaşlarım, gözlerim kapanır farkına varmadan dalarım Senliğe. Uçsuz bucaksız bir ruyanın tam içindeyizdir. Saçlarında yıldızlar gözlerinde ormanlar dilinde cennetten gelme bir tad.Ve ben ağlamaklı bakmaktayımdır sana, geri dönmeyeceğini bildiğim bir ayrılık trenine doğru gitmektesindir.Ve sonra binersin trenine gidersin uzağa. Ben kalmışımdır çoktan gerinde.
Bir yüzün iki gözüyüz seninle aynı yöne bakan ama birbirini göremeyen ve iki kulağız seninle aynı şeyleri duyan ama birbirini duyamayan. Ve bir skoruz seninle bu maçta Aşk 1 Ben Sıfır. Tebrik ederim Aşk bu kezde Mağlup ettin beni.

KaGaN
02/03/2010, 18:05
Kitapmı çıkartsak ne :D erkan iş var valla sende ellerine sağlık

SpyHunter33
02/03/2010, 18:12
:) Valla baya bir yazdığım yazı var bir ara blog sayfasında yayınlıyordum sonra çalınmaya başlanınca tırstım :D şimdi sadece benim girebildiğim space sayfamda tutuyorum ( bir örneğini de deftere yazıyorum tabi :) )

KaGaN
02/03/2010, 18:17
Güzel bir derlemeyle güzel bir şey yayınlanabilir aslında ama tabi bu iş paraya bakıyor :)

SpyHunter33
02/03/2010, 18:21
Güzel bir derlemeyle güzel bir şey yayınlanabilir aslında ama tabi bu iş paraya bakıyor :)

Bende olmayan bişeye :D GPmin borcu bitinceye kadar bişi yapamam :D o zamana da daha da derlerim bakarsın :)